I ja isto. Samim porazom od nas padate na tabeli.FaraonTM je napisao/la:Ne zanima me Sarajevo i vaša putanja nakon derbija, ja govorim o ŽeljiSabinho je napisao/la:Rezultat nece ali bodovi i pozicija na tabeli sigurno hoce. Silazna putanja pocinjeeeFaraonTM je napisao/la:Ma samo hrabro i bez straha, rezultat neće doći u pitanje.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
a vi samim porazom ne da padate, nego titula Allahimanet.
-
- Kontakt:
Okladio sam se sa kolegom danas u dobre pare, ajmo Zeljkaneee
Volio bi da derby rijese Baja i Dado, a pri kraju bi trebalo dati sansu Amiru, mislim da bi mu to puno znacilo u njegovom napretku

Volio bi da derby rijese Baja i Dado, a pri kraju bi trebalo dati sansu Amiru, mislim da bi mu to puno znacilo u njegovom napretku

-
- Kontakt:
Ma ima negdje sigurno, znam da sam gledao.petisesti98 je napisao/la:SinBosanski je napisao/la:Derbi 2005., Kajtaz 0:1, u pozadini Adzem![]()
Dali postoji neki snimak sa grbavice kada smo bojkotovali derbi, pretrazio sam youtube alii nikako da naletim![]()
Ako neko nadji neka postavi molim vas ili neka mi posalje pp. Hvala
- ManijakUSA
- Kontakt:
Da li kompletni dočekujem derbiji imali ozljeda ili kartoniranih igrača ???
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
-
- Kontakt:
Ovi pitari pravi ciganluk,nek mi romi opriste. Koji je to kompleks da sami sebe lazu i sputavaju. Da se ne raspravljamo ajde molim vas na svoju temu il na temu Derbi. A i vi manijaci ignorisite molim vas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
-
- Kontakt:
Simić: Presudni će biti navijači, a tu su Manijaci neprevaziđeni
http://fkzeljeznicar.ba/simic-presudni- ... eni/12340/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/simic-presudni- ... eni/12340/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad krece prodaja ulaznica?fkzeljeznicarba je napisao/la:Simić: Presudni će biti navijači, a tu su Manijaci neprevaziđeni
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
na dan utakmice, kad bi trebale ?shzna je napisao/la:Kad krece prodaja ulaznica?fkzeljeznicarba je napisao/la:Simić: Presudni će biti navijači, a tu su Manijaci neprevaziđeni
Rijetko se javljam na temi,ali evo jedan info iz prve ruke za one koji ne znaju,ponuda za Memiju prije nekih mjesec dva stigla na adresu,daju Zelji 400000 eura,Amar nece ni da cuje,sto je i pametno jer momak ima veliki ugovor a cijena iz dana u dan raste jer je jako mlad decko.Znaci da uprava radi dobar posao,samo opusteno.Pa da nam je neko rekao da cemo prije derbija imati bod zaostatka za prvim neki nebi vjerovali i svi bi prihvatili,zato opusteno plava braco.Ja imam dobar osjecaj da necemo izgubiti a nama je i bod Ok,sto da ne,ako pobijedimo odlicno.E onda nek pitari zaborave na titulu 99% je nece osvojiti ako izgube.
Samo opusteno kao na slaufu sto bi rekli mi sa Drine.
Na njima je veci pritisak....pozzz
Samo opusteno kao na slaufu sto bi rekli mi sa Drine.
Na njima je veci pritisak....pozzz
- storm_raider
- Kontakt:
U pijesak Aldine, Dona i hiljadu nickova dok odrasli pisu.

Sport je lijek za tijelo i duh.
memija moze biti rekord-transfer, ali treba jos malo utakmica. 

Ovo sam saznnao iz prve ruke,tako da je 99% tacno sto sam napisao,samo sabura i da ne bude povreda,Evropa je jako bitna da se igra slijedece godine jer tu su igraci u izlogu i bice iskusniji za godinu dana.ado19211 je napisao/la:memija moze biti rekord-transfer, ali treba jos malo utakmica.
Samo laganini......
ma vjerujem ti, jer je Memija veliki potencijal, mozda jedan od najvecih trenutno u Premijer Ligi, ali vidjet cemo. s tim da nam sigurno na polusezoni ide par igraca, bice zanimljivoDamir05 je napisao/la:Ovo sam saznnao iz prve ruke,tako da je 99% tacno sto sam napisao,samo sabura i da ne bude povreda,Evropa je jako bitna da se igra slijedece godine jer tu su igraci u izlogu i bice iskusniji za godinu dana.ado19211 je napisao/la:memija moze biti rekord-transfer, ali treba jos malo utakmica.
Samo laganini......

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne znam da li ste primjetili, ali cini mi se da smo ove godine puno rahatniji sto se tice ovih mini povreda, izostanaka od po jednu, dvije utakmice i slicno. Mislim da je prvi i osnovni razlog to sto smo uradili ovaj pomocni teren, sto sam ja i govorio prosle sezone kad smo redovno imali 3,4 povrijedjena igraca prije svake utakmice. Smatram da su uslovi za trening najbitniji za igraca, pa tek onda takticke zamisli, jer djaba ti sve ako igraci cijelu sedmicu treniraju na kvrgavom terenu i onda izadju da igraju utakmicu. Em lopta ne ide pravo, em ti zapinje kad trcis, em te vise umara, em se vise obazires na teren i gdje ces uputiti loptu od samog nacina dodavanja, trke i sl. Smatram da je potrebno napraviti i jedan dobar teren sa plasticnom travom gdje bi trenirali kad padne snijeg i sl. koji je lagano ocistiti i koji se nece natopiti poslije kise stvarajuci ogromno blato koje je prica za sebe.
Dajte neko nek proslijedi onu poruku od Supera, da vidim i ja koje su mahalske u toku. Nadam se da ce uskoro biti nesto od onih najavljivanih sponzora. Uskoro ce i najduza pauza, pa vidjecemo da li cemo nekoga prodati, dovesti i kakve su nam mogucnosti za nastavak sezone.
GAZI PITARE

Dajte neko nek proslijedi onu poruku od Supera, da vidim i ja koje su mahalske u toku. Nadam se da ce uskoro biti nesto od onih najavljivanih sponzora. Uskoro ce i najduza pauza, pa vidjecemo da li cemo nekoga prodati, dovesti i kakve su nam mogucnosti za nastavak sezone.
GAZI PITARE

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
+1Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam da li ste primjetili, ali cini mi se da smo ove godine puno rahatniji sto se tice ovih mini povreda, izostanaka od po jednu, dvije utakmice i slicno. Mislim da je prvi i osnovni razlog to sto smo uradili ovaj pomocni teren, sto sam ja i govorio prosle sezone kad smo redovno imali 3,4 povrijedjena igraca prije svake utakmice. Smatram da su uslovi za trening najbitniji za igraca, pa tek onda takticke zamisli, jer djaba ti sve ako igraci cijelu sedmicu treniraju na kvrgavom terenu i onda izadju da igraju utakmicu. Em lopta ne ide pravo, em ti zapinje kad trcis, em te vise umara, em se vise obazires na teren i gdje ces uputiti loptu od samog nacina dodavanja, trke i sl. Smatram da je potrebno napraviti i jedan dobar teren sa plasticnom travom gdje bi trenirali kad padne snijeg i sl. koji je lagano ocistiti i koji se nece natopiti poslije kise stvarajuci ogromno blato koje je prica za sebe.
GAZI PITARE![]()
I meni ako nije problem, nisam ni ja od čaršije krao

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja razumim Amara sto hoce da uzme vecu lovu za nekoga ,a mislim da sad sa ovim momcima ima najvecu sansu jer su veliki potencijali a mladi,a klubovi znaju sta su propustili ne dovodjenjem Dzeke u svoje redove,tako da sad nece grijesiti ako daju tih pola miliona eurica sto je sitnica za ono sto mogu uzeti poslije za tog nekog igraca.Prate to i veliki klubovi sigurno,vrebaju iz prikrajka,samo lagano.A i Bajic je veliki potencijal,i Sadikovic mada ga neki kritikuju,ali ima on ono nesto sto je dobro,bice ovo sve dobro.Sto se mene tice na zimu nek ode i Tomic neka neko od ove djece dobije sansu sto da ne.Mislim da na zimu niko od ovih mladji nece otici,izuzev da dodje neka enormna cifra za nekog od njih....
Urdinov: Željo će ''zgaziti'' Sarajevo, Manijaci pokažite da ste najbolji
edan od onih koji trenutno igra van granica BiH a biće uz ekipu Željezničara je i Yani Urdinov. Makedonac koji je na Grbavicu stigao tiho, za kratko vrijeme je svojim igrama stekao simpatije navijača Željezničara. Požrtvovan u svakom meču, veliki borac za Plavi dres trenutno igra u Skhendiji a kako kaže sa nestrpljenjem očekuje derbi baš kao i u vrijeme kada je nosio dres Željezničara.
''Uvijek sam jedva čekao da derbi počne i da pokažemo u najvažnijoj utakmici ko je najbolji u Bosni i Hercegovini. Znao sam koliko ta utakmica znači za moj Željezničar i moje Manijake i uvijek sam ostavljao dušu i srce na terenu za Plavi dres. Iskreno i sada iako sam daleko jedva čekam da utakmica počne i vjerujem da će moj Željo pobijediti''.
Kada je nedjeljni derbi u pitanju Urdinov kaže:
''Pratim Želju i vidim da igraju odlično sa mladim timom. Željo je moj klub i uvijek će biti u mom srcu. Siguran sam da će Željezničar zgaziti Sarajevo u nedjelju i da će se oko 15sati i 15minuta na Grbavici slaviti pobjeda'' kazao je Urdinov a zatim poslao poruku Manijacima čiji je ljubimac bio a koji su kako on kaže zauvijek u njegovom srcu.
''Pozivam Manijake da u što većem broju dođu na Grbavicu i da podrže igrače koji igraju u svetom plavom dresu, i da pokažu da je samo jedan klub i jedni navijači koji su vrijedni u gradu Sarajevu''izjavio je iz Makedonije, Yani Urdinov.
Rusmir Burek
''Ja sam bio prvi igrač koji je nakon rata prešao sa Koševa na Grbavicu. Derbi je posebna utakmica, i utakmica koju svaki igrač želi igrati. Kada je u pitanju atmosfera u svlačionici pred derbi ogromna je razlika između one u Želji i one u Sarajevu. U Sarajevu je uvijek nervoza pred derbi, kao da je utakmica života ili smrti. Na Grbavici je drugačiji mentalitet. Naravno osjeti se mali dodatni naboj jer se radi o derbiju, ali je atmosfera u svlačionici sjajna, nekako opuštenija i uvijek je lakše u takvom raspoloženju istrčati na teren''Sarajevo je iskusnije ali Željina prednost su djeca. To su dječaci koji su dohvaćali lopte iza gola na takvim utakmicama i maštali da jednog dana igraju derbi. Sigurno je da će im i to biti dodatni motiv jer znaju šta znači ta utakmica. Nikada na derbi istim očima ne gledaju igrači koji su rođeni tu i oni koji dođu sa strane. Vjerujem da će Željo slaviti u ovom derbiju zbog svega gore navedenog..
Sve receno
edan od onih koji trenutno igra van granica BiH a biće uz ekipu Željezničara je i Yani Urdinov. Makedonac koji je na Grbavicu stigao tiho, za kratko vrijeme je svojim igrama stekao simpatije navijača Željezničara. Požrtvovan u svakom meču, veliki borac za Plavi dres trenutno igra u Skhendiji a kako kaže sa nestrpljenjem očekuje derbi baš kao i u vrijeme kada je nosio dres Željezničara.
''Uvijek sam jedva čekao da derbi počne i da pokažemo u najvažnijoj utakmici ko je najbolji u Bosni i Hercegovini. Znao sam koliko ta utakmica znači za moj Željezničar i moje Manijake i uvijek sam ostavljao dušu i srce na terenu za Plavi dres. Iskreno i sada iako sam daleko jedva čekam da utakmica počne i vjerujem da će moj Željo pobijediti''.
Kada je nedjeljni derbi u pitanju Urdinov kaže:
''Pratim Želju i vidim da igraju odlično sa mladim timom. Željo je moj klub i uvijek će biti u mom srcu. Siguran sam da će Željezničar zgaziti Sarajevo u nedjelju i da će se oko 15sati i 15minuta na Grbavici slaviti pobjeda'' kazao je Urdinov a zatim poslao poruku Manijacima čiji je ljubimac bio a koji su kako on kaže zauvijek u njegovom srcu.
''Pozivam Manijake da u što većem broju dođu na Grbavicu i da podrže igrače koji igraju u svetom plavom dresu, i da pokažu da je samo jedan klub i jedni navijači koji su vrijedni u gradu Sarajevu''izjavio je iz Makedonije, Yani Urdinov.

Rusmir Burek
''Ja sam bio prvi igrač koji je nakon rata prešao sa Koševa na Grbavicu. Derbi je posebna utakmica, i utakmica koju svaki igrač želi igrati. Kada je u pitanju atmosfera u svlačionici pred derbi ogromna je razlika između one u Želji i one u Sarajevu. U Sarajevu je uvijek nervoza pred derbi, kao da je utakmica života ili smrti. Na Grbavici je drugačiji mentalitet. Naravno osjeti se mali dodatni naboj jer se radi o derbiju, ali je atmosfera u svlačionici sjajna, nekako opuštenija i uvijek je lakše u takvom raspoloženju istrčati na teren''Sarajevo je iskusnije ali Željina prednost su djeca. To su dječaci koji su dohvaćali lopte iza gola na takvim utakmicama i maštali da jednog dana igraju derbi. Sigurno je da će im i to biti dodatni motiv jer znaju šta znači ta utakmica. Nikada na derbi istim očima ne gledaju igrači koji su rođeni tu i oni koji dođu sa strane. Vjerujem da će Željo slaviti u ovom derbiju zbog svega gore navedenog..
Sve receno

vjerovatno ce neko otici izmedu kvesica, tomica vrlo vjerovatnoDamir05 je napisao/la:Ja razumim Amara sto hoce da uzme vecu lovu za nekoga ,a mislim da sad sa ovim momcima ima najvecu sansu jer su veliki potencijali a mladi,a klubovi znaju sta su propustili ne dovodjenjem Dzeke u svoje redove,tako da sad nece grijesiti ako daju tih pola miliona eurica sto je sitnica za ono sto mogu uzeti poslije za tog nekog igraca.Prate to i veliki klubovi sigurno,vrebaju iz prikrajka,samo lagano.A i Bajic je veliki potencijal,i Sadikovic mada ga neki kritikuju,ali ima on ono nesto sto je dobro,bice ovo sve dobro.Sto se mene tice na zimu nek ode i Tomic neka neko od ove djece dobije sansu sto da ne.Mislim da na zimu niko od ovih mladji nece otici,izuzev da dodje neka enormna cifra za nekog od njih....
jani jedan od nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.