PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dobise pitice po cmaru.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Prebi ih i policija i fukare.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Moram i ovde napisat..koji glupani u pm..al sad ce prica imaju damu,standardno dizanje samih sebe...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Tuzlanski mars... kako su fukare ocajna grupa... uleti 10 specijalaca njih 50 otrca na tribinu
.... i jos smjesnije njih 50 i opet kamenjem gadjaju ovih par navijaca sarajeva koji su doduse mora se priznati teski retardi... ne smiju sakama nego kamenjem...
I jos jadniji su ovi "strasni" o kojim su Tuzlaci prosle god brujili... "hajmo ih ubit, hajmo im ebat mater"...

I jos jadniji su ovi "strasni" o kojim su Tuzlaci prosle god brujili... "hajmo ih ubit, hajmo im ebat mater"...

Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Znaci iduca domaca utakmica sarajeva transovi "Pravda za nase pretucene navijace" i "Istina za horde zla"
sve dok se ne ponosimo fasizmom i krizevima bit ce to ok, ovi nasih 10 teski retardi nazalostespresso je napisao/la:Znaci iduca domaca utakmica sarajeva transovi "Pravda za nase pretucene navijace" i "Istina za horde zla"
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- rob do bagro
- Kontakt:
Jesi mangup za tastaturom auu.BTX je napisao/la:ko tvoja sestra neki danrob do bagro je napisao/la:Dobise pitice po cmaru.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Večeras se ne prati Liga prvaka, definitivno.SlevinKelevra je napisao/la:Ide 100 stranica ovdje veceras... Kokice sam pristaviJo.

Da ti znas kako je nasa specijalna brutalna i ti bi otrcaoPeace je napisao/la:Tuzlanski mars... kako su fukare ocajna grupa... uleti 10 specijalaca njih 50 otrca na tribinu.... i jos smjesnije njih 50 i opet kamenjem gadjaju ovih par navijaca sarajeva koji su doduse mora se priznati teski retardi... ne smiju sakama nego kamenjem...

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ma iskreno, ovo im fakat nije trebalo. Njih 10ak našlo majmunisati, moglo je sve proći okej.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Oznacicu obe tekme na rezultati . com... Ovdje se ne smije nista propustiti. Citam tri teme paralelnomandraX je napisao/la:Večeras se ne prati Liga prvaka, definitivno.SlevinKelevra je napisao/la:Ide 100 stranica ovdje veceras... Kokice sam pristaviJo.

A naša te ružama udaraDoeTz je napisao/la:Da ti znas kako je nasa specijalna brutalna i ti bi otrcaoPeace je napisao/la:Tuzlanski mars... kako su fukare ocajna grupa... uleti 10 specijalaca njih 50 otrca na tribinu.... i jos smjesnije njih 50 i opet kamenjem gadjaju ovih par navijaca sarajeva koji su doduse mora se priznati teski retardi... ne smiju sakama nego kamenjem...
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
ma debili, lako je uskociti sa 7,8 momaka na 500 ljudi ali zasto ostale dovoditi u opasnost? idiotiAerials je napisao/la:ma iskreno, ovo im fakat nije trebalo. Njih 10ak našlo majmunisati, moglo je sve proći okej.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Penal za Sarajevo i to protiv Slobode, sudija čita PL Prepucavanja
Kakva će ludnica ovdje da bude večeras
Vala meni ni ova murija nije jasna, yebo majku pa ako je već riječ o maloj grupi što 10 ljudi zaista jest, nagazi jarane njih i u muriju pravo, ne znam šta imaš tjerat cijelu ekipu radi par pojedinaca

Kakva će ludnica ovdje da bude večeras

Vala meni ni ova murija nije jasna, yebo majku pa ako je već riječ o maloj grupi što 10 ljudi zaista jest, nagazi jarane njih i u muriju pravo, ne znam šta imaš tjerat cijelu ekipu radi par pojedinaca

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Pola fukara je izaslo na poluvremenu s tribine, tako da ta prica ne ide... ovo par sto ih je uletilo nije bilo ni potrebe jer je policija brzo reagovala i razbucala ih po pomocnom terenu stadiona Tusanj!!!solinas je napisao/la:Prebi ih i policija i fukare.
sta zna hankin beclija on samo laze da bi svoje prikazali u dobrom svjetlu, hvala na neutralnom odgovoru, sve si sam vidio a i neutralan sishalabajzer je napisao/la:Pola fukara je izaslo na poluvremenu s tribine, tako da ta prica ne ide... ovo par sto ih je uletilo nije bilo ni potrebe jer je policija brzo reagovala i razbucala ih po pomocnom terenu stadiona Tusanj!!!solinas je napisao/la:Prebi ih i policija i fukare.

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
I sta ti sad faca sto spominjes suprugino ime na forumu jel...BTX je napisao/la:sta zna hankin beclija on samo laze da bi svoje prikazali u dobrom svjetlu, hvala na neutralnom odgovoru, sve si sam vidio a i neutralan sishalabajzer je napisao/la:Pola fukara je izaslo na poluvremenu s tribine, tako da ta prica ne ide... ovo par sto ih je uletilo nije bilo ni potrebe jer je policija brzo reagovala i razbucala ih po pomocnom terenu stadiona Tusanj!!!solinas je napisao/la:Prebi ih i policija i fukare.
**** ti mrtve kosti balave cigane
"Modra boja,na bijelome platnu,
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
hahahahhahahahhhahahahahhahhahahahahhahahahahhahahhahahhahhahahahahahhahhahhahahahahahhahahahaha
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.