Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
sekac
-
Kontakt:
drH je napisao/la:Jos jednom ponavljam da je ona izjava Varesanovica da je ova utakmica jedino sto vrijedi u BH fudbalu veliko FUJ i javno ponizavanje ostalih klubova i cjelokupne lige.
Možda (sigurno)nije ova noćas po kvaliteti ali ne zaboravi da je ovo jedan od Evropskih derbija bar ga tako rangiraju.Nije Mirzina namjera bilo koga omalovažavati pogotovo timove iz lige ali derby je derby.Po meni najbolja utakmica do sad na Koševu je bila Sarajevo -Čelik jer i Čelik igra prelijepo ali baš nemaju sreče, ali volim više ovaj bod nego neku pobjedu e to je taj osječaj i kod Mirze a nije omalovažavanje nekih timova kako ti želiš prikazati i molim te ne kvari nam rodjendan i proslavu ako ništa zasluženo osvojenog boda.Ne ljuti se i živio ti meni.

Sarajevo ljubavi moja!
-
rumbalija
-
Kontakt:
Evio i mene.Bio na grbavici,bod ko kuća.Ja sam jedan od onih koji smo bili na sjeveru i jedan od onih koji nije išao na poluprivatnu zabavu.
Ja za svoju lovu idem gdje ja hoću a ne gdje neko drugi hoće.
Ovaj bod je skupo plaćen kartonima,vrlo skupo,a to će se osjetiti u narednim kolima.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
UPS
-
Kontakt:
Znaci ti si ta izdajica - imas pozdrave od zijada blekica i hordi

-
rumbalija
-
Kontakt:
UPS je napisao/la:Znaci ti si ta izdajica - imas pozdrave od zijada blekica i hordi

Nisam ja izdajica nego gazda svog novčanika.
-
roki...
-
Kontakt:
-
adnan_hzsa
-
Kontakt:
Postao/la adnan_hzsa » 24 okt 2010, 23:00
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
CoDe
-
Kontakt:
Jarane ja eto ko navijam za Sarajevo al nije to nesto veliko jer sam sa strane i daleko i od Hordi i od Zelje al samo cu reci :
Horde su sada za TM stvarno nesto nedostizno !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
KARL HAJNC
-
Kontakt:
Postao/la KARL HAJNC » 24 okt 2010, 23:01
rumbalija je napisao/la:UPS je napisao/la:Znaci ti si ta izdajica - imas pozdrave od zijada blekica i hordi

Pose..m ti se u novčanik,pa da bude puniji.......
-
UPS
-
Kontakt:
rumbalija je napisao/la:UPS je napisao/la:Znaci ti si ta izdajica - imas pozdrave od zijada blekica i hordi

Pa ti si vjerovatno jedini covjek na svijetu koji je vlasnik svoga novcanika. Mi eto nismo

Izvini, a kako ti to uspjeva??

Zadnja izmjena:
UPS, dana/u 24 okt 2010, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
rumbalija
-
Kontakt:
KARL HAJNC je napisao/la:rumbalija je napisao/la:UPS je napisao/la:Znaci ti si ta izdajica - imas pozdrave od zijada blekica i hordi

Pose..m ti se u novčanik,pa da bude puniji.......
Kultura na nivou
-
sekac
-
Kontakt:
rumbalija je napisao/la:Evio i mene.Bio na grbavici,bod ko kuća.Ja sam jedan od onih koji smo bili na sjeveru i jedan od onih koji nije išao na poluprivatnu zabavu.
Ja za svoju lovu idem gdje ja hoću a ne gdje neko drugi hoće.
Ovaj bod je skupo plaćen kartonima,vrlo skupo,a to će se osjetiti u narednim kolima.
Ti bi trebo preseliti na Grbavicu tj. na njihov sjever jer svaki ti je post anti sarajevski kao da treniraš na Željinom jugu.Stidi se da nazivaš onaj spektakl na Koševu poluprivatnom zabavom,a inače već poduže raju nerviraš sa svojim komentarima.Ne želim više da raspravljam sa tobom i gledam na tebe kao da nisi dio nas, a ti samostalno za "svoju lovu" navijaj za koga god hočeš .A meni niko nije rekao gdje da idem ,reklo mi je srce da moram biti sa braćom pitarima na Koševu jer tamo i pripadam i tamo sam i danas bio i ne žalim, ono treba doživiti, neopisivo i neprocjenjivo.

Zadnja izmjena:
sekac, dana/u 24 okt 2010, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
kirba
-
Kontakt:

rumbalija je napisao/la:jakytm87 je napisao/la:Stanje prodatih godišnjih ulaznica je ovo:
JUG:476 godišnjih i 52 polugodišnje,te 100 penzionerskih godišnjih ulaznica.
Sjever:204 godišnje i 30 polugodišnjih
Zapad:210 godišnjih.
Ukupno 1072 godišnjih i polugodišnjih ulaznica!
Zvaničan info!

- ja ocekujem da se proda oko 2000

Odakle ti ovaj info oko karti jer sam ja prije 3 dana kupio za jug dvije karte sa večim serijskim brojem od ovog koji je naveden
Poluprivatna zabava je bila za navijace Sarajeva, ne znam zasto se ti brines za istu!
-
UPS
-
Kontakt:
Bas tako sekac, ne treba nista ni dodati ni oduzeti
Zadnja izmjena:
UPS, dana/u 24 okt 2010, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
mangupp
-
Kontakt:
Elegant je napisao/la:Kako se zove ovaj lik sto je na "stazi" sa mikrofonom jel im taj vodja ?
Molim vas ako neko zna ime ?
ono ti je taj "famozni" rumeni frki inace ucenik generacije u srednjoj skoli

-
drH
-
Kontakt:
sekac je napisao/la:drH je napisao/la:Jos jednom ponavljam da je ona izjava Varesanovica da je ova utakmica jedino sto vrijedi u BH fudbalu veliko FUJ i javno ponizavanje ostalih klubova i cjelokupne lige.
Možda (sigurno)nije ova noćas po kvaliteti ali ne zaboravi da je ovo jedan od Evropskih derbija bar ga tako rangiraju.Nije Mirzina namjera bilo koga omalovažavati pogotovo timove iz lige ali derby je derby.Po meni najbolja utakmica do sad na Koševu je bila Sarajevo -Čelik jer i Čelik igra prelijepo ali baš nemaju sreče, ali volim više ovaj bod nego neku pobjedu e to je taj osječaj i kod Mirze a nije omalovažavanje nekih timova kako ti želiš prikazati i molim te ne kvari nam rodjendan i proslavu ako ništa zasluženo osvojenog boda.Ne ljuti se i živio ti meni.

Ja vama cestitam na zasluzenom bodu i nemam ja nista protiv derbija nego reci da je derbi JEDINO sto vrijedi je u najmanju ruku podcijenjivacki sa njegove strane. Ima jos klubova i derbija koji nesto vrijede. To jeste najveci derbi ali nije i jedini.
-
Buddy
-
Kontakt:
Prica mi jedan vas da je Popara prije navijao za Želju ?

-
UPS
-
Kontakt:
Hz nemaju vodju! Za sve se brine UNFKS i po tome smo unikatni. A ti vjerovatno pitas za onog momka sa salom Videotona? Njega?
-
vedran86
-
Kontakt:
mangupp je napisao/la:Elegant je napisao/la:Kako se zove ovaj lik sto je na "stazi" sa mikrofonom jel im taj vodja ?

pa fala bogu da je ucenik generacije a ne ko vase ptice klosari, hostapleri i dzeparosi
HZSA87
-
mangupp
-
Kontakt:
vedran86 je napisao/la:mangupp je napisao/la:Elegant je napisao/la:Kako se zove ovaj lik sto je na "stazi" sa mikrofonom jel im taj vodja ?

pa fala bogu da je ucenik generacije a ne ko vase ptice klosari, hostapleri i dzeparosi
dvije stvari su neizljecive, sida i seljacko rumenilo

-
hordemalta
-
Kontakt:
Postao/la hordemalta » 24 okt 2010, 23:11
mangupp je napisao/la:Elegant je napisao/la:Kako se zove ovaj lik sto je na "stazi" sa mikrofonom jel im taj vodja ?

Ono je Čuhaji došao da da podršku Hordama zla i bojkotu
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, boki86, fera, Galantni, Google Adsense [Bot], HyperOS, MaroonBjelave, MSOZ101, Pantelija, r3m1, relativizam, ristagrad, stokastoka23, tovusa84, Vanja8, Venom i 190 gostiju.