U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Sve nam ide u prilog , samo da je izdrzat do kraja . Englezi nece srrljat valjda a i Slovenci ce morat natrpat cehe da prodju ako mi izgubimo 10 , dobro bi bilo posto je Engleska najkvalitetnija stvarno da daju makar jos jedan Sloveniji
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Opaa U19 na korak do plasmana na EURO, a evo i U17 nije daleko samo da je Cehe dobiti, a onda protiv engleza i bod ganjati

I onda ce nam Hrvati i Srbi ukrast po repke jer jos uvjek imamo starce koji odgajaju djecu da je druga drzava vaznija od njegove .FoSte95 je napisao/la:Opaa U19 na korak do plasmana na EURO, a evo i U17 nije daleko samo da je Cehe dobiti, a onda protiv engleza i bod ganjati![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Da, i sta cemo onda? Ne mozemo nista.paulus je napisao/la:I onda ce nam Hrvati i Srbi ukrast po repke jer jos uvjek imamo starce koji odgajaju djecu da je druga drzava vaznija od njegove .FoSte95 je napisao/la:Opaa U19 na korak do plasmana na EURO, a evo i U17 nije daleko samo da je Cehe dobiti, a onda protiv engleza i bod ganjati![]()

- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Kako bod, zar nam ne treba pobjeda protiv engleza, jer ide samo prva ekipa u grupi?FoSte95 je napisao/la:Opaa U19 na korak do plasmana na EURO, a evo i U17 nije daleko samo da je Cehe dobiti, a onda protiv engleza i bod ganjati![]()
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Tako je. Trebala bi nam onda pobjeda protiv Engleza,ako obje utakmice zavrse ovako.scootzzZzTM87 je napisao/la:Kako bod, zar nam ne treba pobjeda protiv engleza, jer ide samo prva ekipa u grupi?FoSte95 je napisao/la:Opaa U19 na korak do plasmana na EURO, a evo i U17 nije daleko samo da je Cehe dobiti, a onda protiv engleza i bod ganjati![]()
Mislim da je ovdje isto napisano vec jedno 100 puta:scootzzZzTM87 je napisao/la:Kako bod, zar nam ne treba pobjeda protiv engleza, jer ide samo prva ekipa u grupi?FoSte95 je napisao/la:Opaa U19 na korak do plasmana na EURO, a evo i U17 nije daleko samo da je Cehe dobiti, a onda protiv engleza i bod ganjati![]()
Kod U19 ide samo prva ekipa iz grupe, i gleda se medjusobni omjer.
Kod U17 idu prvi i drugi u grupi (osim najlosa drugoplasirana ekipa, koja je trenutno Portugal).
Kod 17 prvenstvo seigra sa 16 ekipa.scootzzZzTM87 je napisao/la:Kako bod, zar nam ne treba pobjeda protiv engleza, jer ide samo prva ekipa u grupi?FoSte95 je napisao/la:Opaa U19 na korak do plasmana na EURO, a evo i U17 nije daleko samo da je Cehe dobiti, a onda protiv engleza i bod ganjati![]()
Joj ko na ekserima sam dok refreshujem ovaj tekstualni prenos. Ne mogu da shvatim da bas niko nije htio raditi stream za ove utakmice, valjda se to moglo nekako obezbijediti. Pa, ss.ba je radio live stream za nekakve prijateljske utakmice nasih klubova po Antaliji, a ovo nisu htjeli, ili nisu mogli

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Napadaci kao da ne postoje... ali kad sam ja kritikovao Sakiba ovdje sto nije pozvao Ahmeda, dodju neki i kritikuju mene zbog toga..
Ne kazem da bi non 100 % trpao protivnike ali ne smijemo glumiti velikana i izostavljati igrace koji iz sedmice u sedmicu pokazivaju da zasluzuju poziv.
U kvalfikacijama smo postigli tri gola u tri utakmice (Sikanjic 2, Omerovic 1, Dva gola sami sebi dala Latvija), a evo i u elitnom krugu jedan gol (ne racunajuci sam sebi gol) smo samo postigli..
Jos 20 minuta..

U kvalfikacijama smo postigli tri gola u tri utakmice (Sikanjic 2, Omerovic 1, Dva gola sami sebi dala Latvija), a evo i u elitnom krugu jedan gol (ne racunajuci sam sebi gol) smo samo postigli..
Jos 20 minuta..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Doduse dosta nam je i bod pod uslovom da ne izgubimo 3 razlike od engleza jer portugalci imaju 1 bod i gol razliku -3 kada se racunaju mecevi sa drugim i trecim u grupi.
A to oko igranja za A repku fino potencijalno korisni igraci u buducnosti, pozovu se u A repku na vrijeme i dadne im se minuta u zvanicnom mecu i rijesi se taj problem za svagda
A to oko igranja za A repku fino potencijalno korisni igraci u buducnosti, pozovu se u A repku na vrijeme i dadne im se minuta u zvanicnom mecu i rijesi se taj problem za svagda

Portugalci imaju -2 cini mi se.FoSte95 je napisao/la:Doduse dosta nam je i bod pod uslovom da ne izgubimo 3 razlike od engleza jer portugalci imaju 1 bod i gol razliku -3 kada se racunaju mecevi sa drugim i trecim u grupi.
Penal za nas
Tako jeeee 2:0.
Jes im ovaj Heidenreich baksuz, em autogol, em penal napravi
Lakše se diše, kraš

Tako jeeee 2:0.
Jes im ovaj Heidenreich baksuz, em autogol, em penal napravi

Lakše se diše, kraš

Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 25 mar 2017, 16:24, ukupno mijenjano 3 puta.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Gol, 2-0, Tegeltija!
Bravo Dobriceeee! 2-0! Ovoga brata iz Ceske nagraditi aplazuom, penal i sam sebi dao gol danas. Mashallah

Visca el Barça! /// Volim te Željo!