Šta i ti Jedinstvo trpaš kao jedini nepošten klub, prvo pogledaj svoj klub, žalila se **** o poštenju...BatistutA19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:55Sta mene trpas u pricu o Slobodi i Azmiru sta ja imam sa tim ,to da je kupovo to je jasno da li ce sad kupovat ne znam a sto se tice Tomislava meni su oni od najkorektnijih domacina .Iceplayer je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:30Prvo ovaj Tomislav prošle godine naštimao šta je god stigao, najgoru ekipu imao niko ga nije mogao dobiti, tako da lomite kola na Jedinstvu, a prvi vi ušli u PL kad je Azmir kupovao utakmice redom i namještao...BatistutA19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:53
Djaba je nama pricat mislim i meni se prvo ne svidja pravilo puno je 3 igraca da mora zavrsit poluvrijeme ,po meni je dovoljno 2 i jedan da zavrsi utakmicu ali oni hoce natjerat klubove da razvijamo igrace.to je poenta.l.
Tebi pise u pravilu 3 U 21 igraca moraju zavrsit 1 poluvreme e sad sto se to nama ne svidja to je drugo ,znaci oni u prevodu su rekli da moras mislit o tome i na klupi imat te igrace .Samo ne vazi ako sve izmjene izvrsis a dotad moras i razmisljat..Vidjet cemo ali bgm sve je tu na strani Tomislava .
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Mariagga je bar nesto pokazao, ovaj do sada nista u ove 3-4 utakmice, tako da Mariagga bar za sada
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
@Iceplayer, pa covjek navija za Celik ne Slobodu, ne znam sto ga napadas i povezujes sa tuzlacima.Iceplayer je napisao/la: ↑28 okt 2025, 00:10Šta i ti Jedinstvo trpaš kao jedini nepošten klub, prvo pogledaj svoj klub, žalila se **** o poštenju...BatistutA19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:55Sta mene trpas u pricu o Slobodi i Azmiru sta ja imam sa tim ,to da je kupovo to je jasno da li ce sad kupovat ne znam a sto se tice Tomislava meni su oni od najkorektnijih domacina .
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
covjece boziji lik nije navijac slobode, ne brukaj nas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moja greška zamijenio sam ga sa nekim drugim na forumu, izvinjavam se drugLloriS je napisao/la: ↑28 okt 2025, 00:21@Iceplayer, pa covjek navija za Celik ne Slobodu, ne znam sto ga napadas i povezujes sa tuzlacima.Iceplayer je napisao/la: ↑28 okt 2025, 00:10Šta i ti Jedinstvo trpaš kao jedini nepošten klub, prvo pogledaj svoj klub, žalila se **** o poštenju...BatistutA19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:55
Sta mene trpas u pricu o Slobodi i Azmiru sta ja imam sa tim ,to da je kupovo to je jasno da li ce sad kupovat ne znam a sto se tice Tomislava meni su oni od najkorektnijih domacina .
Ma čovječe nervira me suđenje, ne mogu pogledati utakmice ima godina dana da nas sudije ne jb.u...
Ja razumijem da je možda i naša greška zadnju utakmicu za u21, ali to nije ni blizu koliko nas zakidaju. Pa sudija je Travniku dozvolio da ukrade 30 minuta, dozvolio im je ono valjanje. Bilić dok je jednom zadržavao loptu protiv Tomislava odmah je dobio žuti, nema smisla više Bgm ima ljudi i mnogo nervoznijih od mene samo će bzvz ispasti scena kad uleti u teren na sudiju....
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma nista sve ok onda pisi profile ko za koga navija da sutra ne budes pogresio na drugomIceplayer je napisao/la: ↑28 okt 2025, 00:10Šta i ti Jedinstvo trpaš kao jedini nepošten klub, prvo pogledaj svoj klub, žalila se **** o poštenju...BatistutA19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:55Sta mene trpas u pricu o Slobodi i Azmiru sta ja imam sa tim ,to da je kupovo to je jasno da li ce sad kupovat ne znam a sto se tice Tomislava meni su oni od najkorektnijih domacina .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.