Bgt. nam nabroj te igraca sa "stilom".gringobih je napisao/la:Jedno je furati yeben stil igre a drugo furati igrace bez stila
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
X ko kuca. Prvi put da ne ovisimo od drugi da se kvalifikujemo. Kad nas je Ciro odveo u baraz Turska je nam poklonila drugo mjesta sa kiksevima. Pobijedili nas u Istanbulu i vile nas prenosale u Zenici (Supic)lucif3R666 je napisao/la:Ja se samo cudim zasto nike Susica ne pohvali sto smo prvi u grupi , a ne prvi sto su nam se poklopili drugi rezultati , nego prvi sto smo to zasluzili u svim segmentima od bodova do gol razlike i do medjusebnih dueala sa konkurentima , kazu sliskovic bio na korak , pa da , te godine dobili dansku , norvesku , 2 utakmice luksemburga i kao uspijeh smatrali , a te se godine samo poklopili rezultati pa nam se stvorila sansa , kao i sa Cirom kad je spanija tresla tursku pa turska nije pobijedila belgiju i tako nama otvorila put , a ovdje Grcka nije ni sekunde popustala , jednostavno smo ih mi izbacili iz takta i to susicevom zaslugom !! Da gresaka ima sigurno ima , ovo zadnje vrijeme i meni je cudan ...
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
- Consigliere
- Kontakt:
A nisu vile nosale kad je Gekas pogodio stativu s 5 metara? Yebem ti logikuBrane je napisao/la:X ko kuca. Prvi put da ne ovisimo od drugi da se kvalifikujemo. Kad nas je Ciro odveo u baraz Turska je nam poklonila drugo mjesta sa kiksevima. Pobijedili nas u Istanbulu i vile nas prenosale u Zenici (Supic)lucif3R666 je napisao/la:Ja se samo cudim zasto nike Susica ne pohvali sto smo prvi u grupi , a ne prvi sto su nam se poklopili drugi rezultati , nego prvi sto smo to zasluzili u svim segmentima od bodova do gol razlike i do medjusebnih dueala sa konkurentima , kazu sliskovic bio na korak , pa da , te godine dobili dansku , norvesku , 2 utakmice luksemburga i kao uspijeh smatrali , a te se godine samo poklopili rezultati pa nam se stvorila sansa , kao i sa Cirom kad je spanija tresla tursku pa turska nije pobijedila belgiju i tako nama otvorila put , a ovdje Grcka nije ni sekunde popustala , jednostavno smo ih mi izbacili iz takta i to susicevom zaslugom !! Da gresaka ima sigurno ima , ovo zadnje vrijeme i meni je cudan ...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ako cemo tako, onda je Salihovic spasio Ciru isto kao sto je Hajrovic spasio PapetaConsigliere je napisao/la:A nisu vile nosale kad je Gekas pogodio stativu s 5 metara? Yebem ti logikuBrane je napisao/la:X ko kuca. Prvi put da ne ovisimo od drugi da se kvalifikujemo. Kad nas je Ciro odveo u baraz Turska je nam poklonila drugo mjesta sa kiksevima. Pobijedili nas u Istanbulu i vile nas prenosale u Zenici (Supic)lucif3R666 je napisao/la:Ja se samo cudim zasto nike Susica ne pohvali sto smo prvi u grupi , a ne prvi sto su nam se poklopili drugi rezultati , nego prvi sto smo to zasluzili u svim segmentima od bodova do gol razlike i do medjusebnih dueala sa konkurentima , kazu sliskovic bio na korak , pa da , te godine dobili dansku , norvesku , 2 utakmice luksemburga i kao uspijeh smatrali , a te se godine samo poklopili rezultati pa nam se stvorila sansa , kao i sa Cirom kad je spanija tresla tursku pa turska nije pobijedila belgiju i tako nama otvorila put , a ovdje Grcka nije ni sekunde popustala , jednostavno smo ih mi izbacili iz takta i to susicevom zaslugom !! Da gresaka ima sigurno ima , ovo zadnje vrijeme i meni je cudan ...
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
eh moj henderson.. ne moras bit albert einstein da znas da sunjic nema sta da trazi u fk sarajevo kamoli u repkuHenderson je napisao/la:Zaista je velika uživancija čitati postove potencijalnih selektora naše reprezentacije i save, save, save FM menagera.
Jesu,ali su onda otisle malo na drugu stranu pa su njih nosale kad je Miske gadjao pod precku a oni izbijali loptu iz golaConsigliere je napisao/la:A nisu vile nosale kad je Gekas pogodio stativu s 5 metara? Yebem ti logikuBrane je napisao/la:X ko kuca. Prvi put da ne ovisimo od drugi da se kvalifikujemo. Kad nas je Ciro odveo u baraz Turska je nam poklonila drugo mjesta sa kiksevima. Pobijedili nas u Istanbulu i vile nas prenosale u Zenici (Supic)lucif3R666 je napisao/la:Ja se samo cudim zasto nike Susica ne pohvali sto smo prvi u grupi , a ne prvi sto su nam se poklopili drugi rezultati , nego prvi sto smo to zasluzili u svim segmentima od bodova do gol razlike i do medjusebnih dueala sa konkurentima , kazu sliskovic bio na korak , pa da , te godine dobili dansku , norvesku , 2 utakmice luksemburga i kao uspijeh smatrali , a te se godine samo poklopili rezultati pa nam se stvorila sansa , kao i sa Cirom kad je spanija tresla tursku pa turska nije pobijedila belgiju i tako nama otvorila put , a ovdje Grcka nije ni sekunde popustala , jednostavno smo ih mi izbacili iz takta i to susicevom zaslugom !! Da gresaka ima sigurno ima , ovo zadnje vrijeme i meni je cudan ...

Pa su malo nosale npr Francuze u vidu coravog sudije etc,etc....
To je fudbal,ako nemas srece kad treba onda vrlo tesko se mozes plasirati. Sto jaki Hrvati ne odose prosle kvalifikacije iz grupe s Grckom direktno?
Glupe prepirke.Daj Boze da se plasiramo,hebe mi se sta ko misli o Susicu. Svi ce imati zasluge u tome,igraci,navijaci,savez,selektor,pa i sreca ako hocete.Pljuvati po selektoru ovako ne vidim nikakav smisao.....
Sa Stihlom i punim rezervoaromElegant je napisao/la:Bgt. nam nabroj te igraca sa "stilom".gringobih je napisao/la:Jedno je furati yeben stil igre a drugo furati igrace bez stila

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
SANJIN PRCIC u reprezentaciju a ne onaj lik iz Rijeke...cujes li Safete?!
Prcic, ima samo 19 godina i igra za Sochaux u Ligue 1, vec ima 4 nastupa ove sezone

Prcic, ima samo 19 godina i igra za Sochaux u Ligue 1, vec ima 4 nastupa ove sezone
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa igra u U21, gdje problemPauk je napisao/la:SANJIN PRCIC u reprezentaciju a ne onaj lik iz Rijeke...cujes li Safete?!![]()

Uostalom, Prcic igra poziciju Misimovica, Pjanica i Medunjanina, te jos i Ibricic ima na toj poziciji, tako da nema mjesta sada, i bolje neka igra u U21.
Prcic i ovaj lik igraju istu poziciju, najradije desnog wingera, a Safet zove bez veze lika od 25 godina koji ce imati par nastupa i nikad necemo cuti o njemu vise.
Bolje Prcica pozvati vec sada.
Safet nema mozga.
Imamo Bicakcica za desnog beka, ako je to ideja bila sa ovim likom.
Safet nema mozga.
-------------------Begović------------------
-
- Kontakt:
Koji ce ti qrac Prcic kad mali ima 19 godina i igra za u-21 a u A repci ne bi dobio ni minute jer je njegova pozicija (ofanzivni vezni) prepunjena ?!Pauk je napisao/la:Prcic i ovaj lik igraju istu poziciju, najradije desnog wingera, a Safet zove bez veze lika od 25 godina koji ce imati par nastupa i nikad necemo cuti o njemu vise.
Safet nema mozga.
Shvatam da bacate hejt, al' de makar budite malo realniji i u tome

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Safete poslusaj ih i pozovi svih 167 igraca koje ti forumasi savjetuju da pozoves. Oni znaju.
Sad ćemo zvati svakog ko zna uštopati loptu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
i da pozove 167, opet bi bilo nekih 168, 169, 170...calcio je napisao/la:Safete poslusaj ih i pozovi svih 167 igraca koje ti forumasi savjetuju da pozoves. Oni znaju.
jednostavno raja hoce cirkus, pape im zbog toga nije ušao u vene i to je razlog ovolikog pljuvanja iako nikad bolje rezultate nismo imali
al gdje prestaje logika tu pocinje bosna
da je ciro na klupi i da ove iste poziva kunem se bogom da niko živ ne bi prebacivao ništa, pisali bi se hvalospjevi, dizali spomenici, ebavale majke, crtale razne karikature vezane za brazil i slicno
nema potpisa
i za to je zaslužan ciro, treenr svih trenera, a za ovo danas su svim zaslužni osim selektora, prelagani protivnici i slicne nebulozeBrane je napisao/la:X ko kuca. Prvi put da ne ovisimo od drugi da se kvalifikujemo. Kad nas je Ciro odveo u baraz Turska je nam poklonila drugo mjesta sa kiksevima. Pobijedili nas u Istanbulu i vile nas prenosale u Zenici (Supic)lucif3R666 je napisao/la:Ja se samo cudim zasto nike Susica ne pohvali sto smo prvi u grupi , a ne prvi sto su nam se poklopili drugi rezultati , nego prvi sto smo to zasluzili u svim segmentima od bodova do gol razlike i do medjusebnih dueala sa konkurentima , kazu sliskovic bio na korak , pa da , te godine dobili dansku , norvesku , 2 utakmice luksemburga i kao uspijeh smatrali , a te se godine samo poklopili rezultati pa nam se stvorila sansa , kao i sa Cirom kad je spanija tresla tursku pa turska nije pobijedila belgiju i tako nama otvorila put , a ovdje Grcka nije ni sekunde popustala , jednostavno smo ih mi izbacili iz takta i to susicevom zaslugom !! Da gresaka ima sigurno ima , ovo zadnje vrijeme i meni je cudan ...
cuj onog gore ja bi odveo ovu ekipu na sp pored grcke i slovacke

nema potpisa
Možda bi vi svi odveli repku na SP pored Grčke i Slovačke, ali nemate vi svi teleći pogled. 

+ Avdiju.Saurman je napisao/la:Sad ćemo zvati svakog ko zna uštopati loptu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jos malo i Safet ulazi u vjecitu historiju nase drage repke
A pojedini selektori ovdje ce lijepo fino da crknu od muke.
Jedva cekam iduci utorak kad opletu komentari tipa neka nas je odveo u Brazil, on i dalje pojma nema
Eh pameti lijepa sto nas rano napusti. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
I kada nas, akobogda, odvede u brazil on i dalje neće imati pojma od taktike i selektorovanja, a njegove zasluge su proporcionalne njegovim primanjima u odnosu na primanja nasih igraca u prosjeku..soccerfan je napisao/la:Jos malo i Safet ulazi u vjecitu historiju nase drage repke![]()
![]()
![]()
Jedva cekam iduci utorak kad opletu komentari tipa neka nas je odveo u Brazil, on i dalje pojma nema
![]()
![]()
Zadnja izmjena: xavi26, dana/u 07 okt 2013, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Bosno!!!
Jah nece nas on odvesti, nego forumasixavi26 je napisao/la:I kada nas, akobogda, odvede u brazil on i dalje neće imati pojma od taktike i selektorovanja, a njegove zasluge jako, jako male ..soccerfan je napisao/la:Jos malo i Safet ulazi u vjecitu historiju nase drage repke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.