Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 03 okt 2013, 17:14

gringobih je napisao/la:Jedno je furati yeben stil igre a drugo furati igrace bez stila ;)
Bgt. nam nabroj te igraca sa "stilom".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 03 okt 2013, 17:18

lucif3R666 je napisao/la:Ja se samo cudim zasto nike Susica ne pohvali sto smo prvi u grupi , a ne prvi sto su nam se poklopili drugi rezultati , nego prvi sto smo to zasluzili u svim segmentima od bodova do gol razlike i do medjusebnih dueala sa konkurentima , kazu sliskovic bio na korak , pa da , te godine dobili dansku , norvesku , 2 utakmice luksemburga i kao uspijeh smatrali , a te se godine samo poklopili rezultati pa nam se stvorila sansa , kao i sa Cirom kad je spanija tresla tursku pa turska nije pobijedila belgiju i tako nama otvorila put , a ovdje Grcka nije ni sekunde popustala , jednostavno smo ih mi izbacili iz takta i to susicevom zaslugom !! Da gresaka ima sigurno ima , ovo zadnje vrijeme i meni je cudan ...
X ko kuca. Prvi put da ne ovisimo od drugi da se kvalifikujemo. Kad nas je Ciro odveo u baraz Turska je nam poklonila drugo mjesta sa kiksevima. Pobijedili nas u Istanbulu i vile nas prenosale u Zenici (Supic)
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 okt 2013, 17:30

Brane je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:Ja se samo cudim zasto nike Susica ne pohvali sto smo prvi u grupi , a ne prvi sto su nam se poklopili drugi rezultati , nego prvi sto smo to zasluzili u svim segmentima od bodova do gol razlike i do medjusebnih dueala sa konkurentima , kazu sliskovic bio na korak , pa da , te godine dobili dansku , norvesku , 2 utakmice luksemburga i kao uspijeh smatrali , a te se godine samo poklopili rezultati pa nam se stvorila sansa , kao i sa Cirom kad je spanija tresla tursku pa turska nije pobijedila belgiju i tako nama otvorila put , a ovdje Grcka nije ni sekunde popustala , jednostavno smo ih mi izbacili iz takta i to susicevom zaslugom !! Da gresaka ima sigurno ima , ovo zadnje vrijeme i meni je cudan ...
X ko kuca. Prvi put da ne ovisimo od drugi da se kvalifikujemo. Kad nas je Ciro odveo u baraz Turska je nam poklonila drugo mjesta sa kiksevima. Pobijedili nas u Istanbulu i vile nas prenosale u Zenici (Supic)
A nisu vile nosale kad je Gekas pogodio stativu s 5 metara? Yebem ti logiku
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 03 okt 2013, 18:17

Consigliere je napisao/la:
Brane je napisao/la:
Ako cemo tako, onda je Salihovic spasio Ciru isto kao sto je Hajrovic spasio Papeta
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

trsn000
Kontakt:

Post Postao/la trsn000 » 03 okt 2013, 18:24

Henderson je napisao/la:Zaista je velika uživancija čitati postove potencijalnih selektora naše reprezentacije i save, save, save FM menagera. 8-)
eh moj henderson.. ne moras bit albert einstein da znas da sunjic nema sta da trazi u fk sarajevo kamoli u repku

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 okt 2013, 19:07

Consigliere je napisao/la:
Brane je napisao/la:
Jesu,ali su onda otisle malo na drugu stranu pa su njih nosale kad je Miske gadjao pod precku a oni izbijali loptu iz gola ;)
Pa su malo nosale npr Francuze u vidu coravog sudije etc,etc....
To je fudbal,ako nemas srece kad treba onda vrlo tesko se mozes plasirati. Sto jaki Hrvati ne odose prosle kvalifikacije iz grupe s Grckom direktno?
Glupe prepirke.Daj Boze da se plasiramo,hebe mi se sta ko misli o Susicu. Svi ce imati zasluge u tome,igraci,navijaci,savez,selektor,pa i sreca ako hocete.Pljuvati po selektoru ovako ne vidim nikakav smisao.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2013, 02:15

Elegant je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Jedno je furati yeben stil igre a drugo furati igrace bez stila ;)
Bgt. nam nabroj te igraca sa "stilom".
Sa Stihlom i punim rezervoarom :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 okt 2013, 21:51

SANJIN PRCIC u reprezentaciju a ne onaj lik iz Rijeke...cujes li Safete?! :idea:

Prcic, ima samo 19 godina i igra za Sochaux u Ligue 1, vec ima 4 nastupa ove sezone
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 okt 2013, 21:52

Pauk je napisao/la:SANJIN PRCIC u reprezentaciju a ne onaj lik iz Rijeke...cujes li Safete?! :idea:

Prcic, ima samo 19 godina i igra za Sochaux u Ligue 1, vec ima 4 nastupa ove sezone
Pa igra u U21, gdje problem :?:

Uostalom, Prcic igra poziciju Misimovica, Pjanica i Medunjanina, te jos i Ibricic ima na toj poziciji, tako da nema mjesta sada, i bolje neka igra u U21.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 okt 2013, 21:58

Prcic i ovaj lik igraju istu poziciju, najradije desnog wingera, a Safet zove bez veze lika od 25 godina koji ce imati par nastupa i nikad necemo cuti o njemu vise.

Bolje Prcica pozvati vec sada.

Safet nema mozga.

Imamo Bicakcica za desnog beka, ako je to ideja bila sa ovim likom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 07 okt 2013, 00:01

Pauk je napisao/la:Prcic i ovaj lik igraju istu poziciju, najradije desnog wingera, a Safet zove bez veze lika od 25 godina koji ce imati par nastupa i nikad necemo cuti o njemu vise.

Bolje Prcica pozvati vec sada.

Safet nema mozga.

Imamo Bicakcica za desnog beka, ako je to ideja bila sa ovim likom.
Koji ce ti qrac Prcic kad mali ima 19 godina i igra za u-21 a u A repci ne bi dobio ni minute jer je njegova pozicija (ofanzivni vezni) prepunjena ?!

Shvatam da bacate hejt, al' de makar budite malo realniji i u tome ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2013, 00:07

Safete poslusaj ih i pozovi svih 167 igraca koje ti forumasi savjetuju da pozoves. Oni znaju.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 okt 2013, 00:14

Sad ćemo zvati svakog ko zna uštopati loptu. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2013, 00:20

calcio je napisao/la:Safete poslusaj ih i pozovi svih 167 igraca koje ti forumasi savjetuju da pozoves. Oni znaju.
i da pozove 167, opet bi bilo nekih 168, 169, 170...

jednostavno raja hoce cirkus, pape im zbog toga nije ušao u vene i to je razlog ovolikog pljuvanja iako nikad bolje rezultate nismo imali

al gdje prestaje logika tu pocinje bosna

da je ciro na klupi i da ove iste poziva kunem se bogom da niko živ ne bi prebacivao ništa, pisali bi se hvalospjevi, dizali spomenici, ebavale majke, crtale razne karikature vezane za brazil i slicno
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2013, 00:24

Brane je napisao/la:
i za to je zaslužan ciro, treenr svih trenera, a za ovo danas su svim zaslužni osim selektora, prelagani protivnici i slicne nebuloze

cuj onog gore ja bi odveo ovu ekipu na sp pored grcke i slovacke :roll: bezveze repliciram, al koje je to veliko natjecanje grcka propustila i šta je slovacka radila na prošlom sp koje smo mi gledali na tv-u :roll:
nema potpisa

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 07 okt 2013, 00:30

Možda bi vi svi odveli repku na SP pored Grčke i Slovačke, ali nemate vi svi teleći pogled. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2013, 01:39

Saurman je napisao/la:Sad ćemo zvati svakog ko zna uštopati loptu. :roll:
+ Avdiju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 okt 2013, 08:07

Jos malo i Safet ulazi u vjecitu historiju nase drage repke :) :) :) A pojedini selektori ovdje ce lijepo fino da crknu od muke. :lol: :lol: Jedva cekam iduci utorak kad opletu komentari tipa neka nas je odveo u Brazil, on i dalje pojma nema :? :lol: :lol: Eh pameti lijepa sto nas rano napusti. :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 07 okt 2013, 09:11

soccerfan je napisao/la:Jos malo i Safet ulazi u vjecitu historiju nase drage repke :) :) :) A pojedini selektori ovdje ce lijepo fino da crknu od muke. :lol: :lol: Jedva cekam iduci utorak kad opletu komentari tipa neka nas je odveo u Brazil, on i dalje pojma nema :? :lol: :lol: Eh pameti lijepa sto nas rano napusti. :lol:
I kada nas, akobogda, odvede u brazil on i dalje neće imati pojma od taktike i selektorovanja, a njegove zasluge su proporcionalne njegovim primanjima u odnosu na primanja nasih igraca u prosjeku..
Zadnja izmjena: xavi26, dana/u 07 okt 2013, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Bosno!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 okt 2013, 09:15

xavi26 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Jos malo i Safet ulazi u vjecitu historiju nase drage repke :) :) :) A pojedini selektori ovdje ce lijepo fino da crknu od muke. :lol: :lol: Jedva cekam iduci utorak kad opletu komentari tipa neka nas je odveo u Brazil, on i dalje pojma nema :? :lol: :lol: Eh pameti lijepa sto nas rano napusti. :lol:
I kada nas, akobogda, odvede u brazil on i dalje neće imati pojma od taktike i selektorovanja, a njegove zasluge jako, jako male ..
Jah nece nas on odvesti, nego forumasi :? :?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.