FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne moze on, meni se cini, igrati ni na najboljoj podlozi u drzavi..LjoZee je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:27Ne moze on zbog povrede svakako na plastici igrati. Ovako se ocistio kartona usput.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:26Stila kapitenski ostavi ekipu na cjedilu i za zadnje kolo.. Ovaj treci zuti koji je napravio je za zatvora.. A mozda je i ucinio uslugu Amaru jer ocito da ne smije da ga klupira bez obzira sto se ovom ne igra vec duze vrijeme..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
On je vec sebi kartu rezervisao za Dubai.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:29Ne moze on, meni se cini, igrati ni na najboljoj podlozi u drzavi..LjoZee je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:27Ne moze on zbog povrede svakako na plastici igrati. Ovako se ocistio kartona usput.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:26Stila kapitenski ostavi ekipu na cjedilu i za zadnje kolo.. Ovaj treci zuti koji je napravio je za zatvora.. A mozda je i ucinio uslugu Amaru jer ocito da ne smije da ga klupira bez obzira sto se ovom ne igra vec duze vrijeme..
Fenomenalan Amarov potez ubacivanje Subasica.
Subasic zalutao u fudbal, momak je tu da nije na ulici. Ne moze igrati u Famosu....
LjoZee je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:27Ne moze on zbog povrede svakako na plastici igrati. Ovako se ocistio kartona usput.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:26Stila kapitenski ostavi ekipu na cjedilu i za zadnje kolo.. Ovaj treci zuti koji je napravio je za zatvora.. A mozda je i ucinio uslugu Amaru jer ocito da ne smije da ga klupira bez obzira sto se ovom ne igra vec duze vrijeme..
Polusezonu citavu on "ne moze"
Hahahahahahahaah **** li vam najmilije
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dabogda platu ne vidili jos 5 mjeseci majku vam nesposobnu
- avalPacidoroP
- Kontakt: