Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Čini se da Renfroe nije prošao medicinske preglede.. ne da nam se 

Otkud ti to?remA1 je napisao/la:Čini se da Renfroe nije prošao medicinske preglede.. ne da nam se
Ko još pada ljekarske preglede, pa nije Engleska Premier liga

Ok imaju li to srbija i hrvatskaTaRgEt_ je napisao/la:Ima !nerminh74 je napisao/la:Znaci slovenija ima U14, U16 i U18 ligu mladih?!BenjooJutub je napisao/la:
Slovenija ima ligu mladih tokom cijele sezone i regionalna okupljanja najboljih mladih igraca par puta godisnje.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Bayern@heart
- Kontakt:
Šta ovo piše na Hayatu da Mirza propušta meč sa Rusijom
Pa naravno da nije prosao izrezirao ej povredu da ne izgubi pasos mi smo obicni klosari sa nama se svi sprdaju cemu se vi nadate , imam provejren info da se neki vec bude da ce napustiti ekipu ukoliko se on vrati kolko je istina ne znam
Al drago mi je sto se ovo sve desava i to pravo , nadam se da ce nas jos svedi dokrajciti pa da idemo lolo na novo.

Ima ![/quote]
Ok imaju li to srbija i hrvatska[/quote]
Srbija ima isto koliko ja znam sve kategorija, a Hrvatska znam da u 14 igraju svoju neku nezvanicnu ligu za ostalo nemam pojma.
Ok imaju li to srbija i hrvatska[/quote]
Srbija ima isto koliko ja znam sve kategorija, a Hrvatska znam da u 14 igraju svoju neku nezvanicnu ligu za ostalo nemam pojma.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
Nermine ima Srbija..Ja tebi danas link poslao, a ti očito nisi to gledao.TaRgEt_ je napisao/la:Ima !
Evo ti link za Roda juniorska Super liga Srbije
http://www.takmicenje.kss.rs/roda-junio ... superliga/
A onda Final four..
Isto to za kadete
http://www.takmicenje.kss.rs/triglav-ka ... uper-liga/
I onda Final Four
I isto sve to za žene
http://www.takmicenje.kss.rs/zenska-kad ... ga-srbije/
Hrvatska ima regionalna takmičenja, pa onda polufinalne turnire pa finalne turnire
-
- Kontakt:
grgr je napisao/la:Pa naravno da nije prosao izrezirao ej povredu da ne izgubi pasos mi smo obicni klosari sa nama se svi sprdaju cemu se vi nadate , imam provejren info da se neki vec bude da ce napustiti ekipu ukoliko se on vrati kolko je istina ne znamAl drago mi je sto se ovo sve desava i to pravo , nadam se da ce nas jos svedi dokrajciti pa da idemo lolo na novo.
Imam provjeren info............. koliko je istina ja ne znam ?????? Ako imaš provjeren info onda znaš ili taj što te inforimiše lupeta ?????
Lapsus nema vremena da pisem , provjerena jeste u smislu da je od osoba koja se vrti oko saveza da li je tacna ne moze ni on znati jer nije ni sekretar ni selektor . Uglavnom ja ruku dajem da je alex dosao da dobije potvrdu za povredu da ne bi izgubio pasos i to je to.
Nismo uopste u poziciji da se pravimo prepametni i da ganjamo neke inate.Tu ukljucujem i igrace.
Renfroe nam treba ko ozeblom sunce i treba fino momka zamoliti da nam pomogne u kvalifikacijama a onda i na Euru.Sa njim mi smo ozbiljna reprezentracija,bez njega ispodprosjecna.
Na kraju krajeva sta smo mi Renfrou,sta je njemu Bosna i Hercegovina.Nista.
Ne moramo uvijek bit tvrdoglavi,mozemo nekad i pragmaticni.
Renfroe nam treba ko ozeblom sunce i treba fino momka zamoliti da nam pomogne u kvalifikacijama a onda i na Euru.Sa njim mi smo ozbiljna reprezentracija,bez njega ispodprosjecna.
Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
KK Partizan 110-59 OKK Beograd
Kenan Karahodzic 14 poena...
Kenan Karahodzic 14 poena...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
У & ? ? су се са $, " $ - $ ' у саставу. " & & ? % ? " & " " " % $ ( http://www.fibaeurope.com/compID_qMRZdY ... de_on.html ). $ вест за ".
' - & " стоје " ', а & $ - " " '.? (" " " & % " '), а " $ је & за ? центра &.
Зато се ' " (у $ посту) " " састав " - ";
$, $.?, %, ", ' - Хвостов, ", Антонов, ?, & – ", ? (? ?)
" 11 & ' & су ". $ је & ? ? центар ?. Ту је % у " ?, но он % $ - $ % у ?.
$ ' " Антонова на $ поз. " ?, но $ ' " ' Руса са " " ", " $ се " $ је ' " " на поз.? центра, " он - " тај " & - " " у ?, % опет & $ - ? (" - " у саставу) " ? (& $) " & ? у ?.
" " ? " $ " Руса у &, но " су ' " " $ на " поз., " " ? $ ' ? потентног & (не ' ?), а $ " / & % $, расту % ". Но, " у " $ $ саге са ' (ту су " овог ' / $ ' "), & ' " на " поз, је &, & &.
% се " " ? узраста у ", то & $ ", " то су & $ " ? " (а " ").
% је $ уређено $ " $, " се У-19, У-17 " У-15 " (& је " у ?).
Првенства У-17 " У-19 се " по ? " (2 групе по 8, прва " $ фаза + Ф4), " " ? $ 22 (? 24) '. У-15 " се по " ". $ се ' " $ ? У-19 ? У-18, " ту - " & своје " % је /.
" " (за У-19) је $ " $ " " % 18 $ ? % $ $ " % (& $ % $ ?), у ' " " % 18, а " не уђу у " " у " ? (а " је ? "), не " $ ? " " %.
' се " $ је ово $ ".% & ? " ? у АГНТ ?, & " " ? ? на ЕП (" ове $ У-20 " У-16 ? " ? ? на ЕП & то % ? $, но $ се).
Ове ? " ? ", " " % ? ", но у " су за $ ? " $ то ".
$ ' " Антонова на $ поз. " ?, но $ ' " ' Руса са " " ", " $ се " $ је ' " " на поз.? центра, " он - " тај " & - " " у ?, % опет & $ - ? (" - " у саставу) " ? (& $) " & ? у ?.
" " ? " $ " Руса у &, но " су ' " " $ на " поз., " " ? $ ' ? потентног & (не ' ?), а $ " / & % $, расту % ". Но, " у " $ $ саге са ' (ту су " овог ' / $ ' "), & ' " на " поз, је &, & &.
Првенства У-17 " У-19 се " по ? " (2 групе по 8, прва " $ фаза + Ф4), " " ? $ 22 (? 24) '. У-15 " се по " ". $ се ' " $ ? У-19 ? У-18, " ту - " & своје " % је /.
" " (за У-19) је $ " $ " " % 18 $ ? % $ $ " % (& $ % $ ?), у ' " " % 18, а " не уђу у " " у " ? (а " је ? "), не " $ ? " " %.
' се " $ је ово $ ".% & ? " ? у АГНТ ?, & " " ? ? на ЕП (" ове $ У-20 " У-16 ? " ? ? на ЕП & то % ? $, но $ се).
Naravno izgubi se djece na tom prelasku iz juniora u seniore na hiljade. A u tim stotinama djece, mora neko "iskočiti" ko nije bio dominantan u mlađim kategorijama. Uvijek ima djece koja u toj zadnjoj godini, tj. u Americi 4. razred iskoce pa jedan Westbrook da nije imao tu zadnju godinu nebi se ni bavio košarkom. Npr. u Sarajevu ima jedan, možda 2 kluba gdje mladi igraci mogu doci samo na probu za seniore. A ta bi im godina svima mnogo značila, napredak individualno a i taj završetak srednje pa mogucnost odlaska vani a ovako. Zato bi možda bolje i bilo kada bi se ovdje forsirala ta prica oko srednjoškolskih ekipa a ne klubova.Divos je napisao/la:У & ? ? су се са $, " $ - $ ' у саставу. " & & ? % ? " & " " " % $ ( http://www.fibaeurope.com/compID_qMRZdY ... de_on.html ). $ вест за ".
Je li to Gajic otisao negdje iz Sparsa, ili ga je samo novinar ss.ba zaboravio navesti zajedno sa Zahiragicem i Gegicem kao igracima koji su na pripremama sa repkom?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Federer17 je napisao/la:Bio u ovoj nekoj emisiji "U pola pet"?
Edit: odgledah ovo... Veliki majstor i poznavaoc svega sto ima veze s kosarkom. Ovdje se tacno vidi kako je to kad se neko ne boji reci ono sto stvarno misli i nema neke tamo ljude iza sebe koji upravljaju njegovom glavom.
o cemu je konkretno pricao,ima li na yt?
Teletovic ne igra u Rusiji najvjerovatnije.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sve su ovo iscenirali i slagali, Mutapcicu yebem i tebi mater. Ako je vjerovati avazu, bez Mirze u Rusiji.........
Da li će Alex Renfroe igrati za košarkašku reprezentacije Bosne i Hercegovine u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo?
Sudeći prema izjavi pomoćnog trenera Bayerna Emira Mutapčića, koji je došao u Tuzlu u pratnji američkog playmakera, koji je kao naturalizirani igrač branio boje BiH na prošlom Eurobasketu, šanse i nisu velike zbog Renfroovog zdravstvenog stanja.
mutapcic-1
Mutapčić: Stigao sa igračem Bayerna
- Došao sam sa Alexom na molbu direktora mog kluba Marka Pešića, koji je imao drugih obaveza. Što se tiče medicinske strane, Alex je prošle sezone u utakmici protiv Crvene zvezde povrijedio zglob i rebro i poslije toga je stalno ulazio u probleme. Trpio je bolove, preskakao treninge, utakmice… patili su se i on i ekipa, jer je Alex bio jedini pravi play - kaže nekadašnji bh. reprezentativac, koji je angažiran u njemačkog klubu, i dodaje:
- Po završetku sezone, Renfore je boravio u Americi, ljekari su mislili da će se stanje smiriti, no njemu je potreban duži period oporavka. Prije dolaska u Tuzlu napravio je pregled u klubu, nalazi se i pod specijalnim tretmanom, ne smije trčati deset dana. U tuzlu je došao da bi pokazao te nalaze, razgovarao sa doktorima reprezentacije, ljudima u savezu, stručnom štabu… Moram reći da je Alex uživao prošle godine igrajući u dresu BiH.
Renfroe bi danas trebao biti podvrgnut pregledu reprezentativnih ljekara, no iz Mutapčićevih riječi da se zaključiti da ćemo u kvalifikacije, koje počinju 31. avgusta gostovanjem Rusiji, ući bez američkog playa.
- Alex radi određene terapije, pa ćemo vidjeti. U svakom slučaju, bit ćemo u kontaktu, ako se pojavi barem neka šansa da možda nastupi u posljednje dvije utakmice - rekao je Mutapčić.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mi ako bez alexa ne mozemo 2 puta pobjedit svedsku mi onda nismo nista. Kakav inat pa ljudi se sprdaju evo i teletovic ne moze u rusiju itd... Cirkus i sramota.Fidelis je napisao/la:Nismo uopste u poziciji da se pravimo prepametni i da ganjamo neke inate.Tu ukljucujem i igrace.
Koji cirkus majko mila ,Mirza igra po 35min u prijateljskim a sad kao ne igra u Rusiji (koji je razlog zvanicno?) zato je i ostalo 13 igraca na spisku dok svako po jednu utakmicu od ovih zvijezda preskoci taman da se roster moze popuniti ,mogao je se i selektor skinuti da odigra malo da pokaze kako nije izdajica. Ovo je sramota sta se radi, u ovome svemu mi zao samo Gordica i Kikana koji su uvijek tu sute i dolaze na okupljanja ko da oni nekad ne bi odmorili jedno ljeto ali vjerovatno da ne mogu naci neki razlog kad su im ovi ostali pokupili sve: upoznavanje grada, porodjaj zene, promjena drzavljanstva, promjena kluba, "povreda" ,pripreme sa klubom itd itd
vrati se Harune! 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 12 gostiju.