HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

hskzmostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la hskzmostar » 23 mar 2015, 20:43

Kao prvo idot je onaj koji i baci topovski udar sudcu pomocnom pod noge,ne trebamo mi gledati druge i kako se oni kaznjavaju i zasto,prvo navijaci bi trebali izbaciti divljake iz svojih redova a nas ce kaznjavati i da bacimo obicnu "zelenu" petardu,ako je zakon zabranio topovske,baklje ,dimne bombe i ostale glup... pa sta ce ti ,jel to ti volis svoj klub toliko da ga natjeras da plati "sarajlijama" kaznu !Voljeti svoj klub i stetiti mu moze samo idiot zesci,to je kao da si u braku,volim ja svoju zenu ali je cesto poslaljem na CUM da joj zalijece rane! :mrgreen:
Znam,znam neki ce pistati ti momci putuju,trpe batine,bla bla ...ali klub je iznad svih i ne treba mu balavurdija koja misli da je ultra navijacka scena stetiti toliko da placu godisnju jednog igraca dajemo savezu koji nas obozava koliko i mi njih,i nije mi jasno da nema sastanaka uprava-navijaci povodom ovakvih gluposti jer to nije mali novac a nije niti prije bio !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjevac365 » 23 mar 2015, 21:24

acovic2 je napisao/la:Svi bismo mi htjeli da pobjedjujemo iz kola u kolo ali to jednostavno nije moguće nigdje pa ni ovdje.Ja sam osobno zadovoljan sa ovim zadnjim tjednom.Plasirali smo se u polufinale , izbacili kone i pokazali tko je gazda u gradu (i predgrađu :lol: :clap:) , uzeli bod na onoj oranici u Ugljeviku a ja mislim da se tamo nitko neće naigrati i lako odnijeti bodove.
Vidim puno navijača ovdje piše kako nam titula mora ponovno biti cilj i vidim da osuđuju otkaz Branku Karačiću što je po meni apsurd.Brana je stalno ponavljao da je za njega primarni cilj (a po meni i jedini realan) izboriti euro takmičenja i ove godine i navodno je zbog toga dobio otkaz.Znači i ovi navijači koji laju na upravu rade istu stvar kao i uprava , postavljaju nerealne ciljeve i stvaraju nepotreban pritisak.Treba biti realan i reći da imamo ekipu koja jeste kvalitetna za sami vrh BiH lige ali ne dovoljno za obranu titule i to je realnost.Prije par mjeseci na temi "Tko će biti novi šampion" ja sam napisao da je za mene najveći favorit Široki i to se počinje polako ostvarivati.Nitko ne bi bio sretniji od mene da mi i Široki na Pecari u međusobnom duelu odlučujemo tko će biti novi-stari prvak ali to je malo vjerovatno.
Nadam se da će nas žrijeb napokon pomaziti u kupu i da se nećemo sa njima susresti u polufinalu.Ja u kupu vidim našu veliku šansu za novu titulu i puno veću nego u prvenstvu.Ako bismo i izbjegli Široki u polufinalu neće biti lako jer i ostali protivnici su nezgodni.Samo izbacivanje Sarajeva iz kupa te utakmice u prvenstvu pokazuju kako je Borac unatoč mnogobrojnim problemima idalje vrlo jak a Olimpic nam je često znao zagorčati život i pod BB uvaliti nam i po 4 komada i unatoč nekoliko pobjeda oni nam ne leže nikako i kad bih ja mogao birati ja bih izabrao Borac.
Ali idemo redom i treba se pripremiti za Želju ali i ono sada puno važnije a to je pronaći trenera.To sada nije nimalo lako i mislim da ćemo teško naći dobrog trenera koji će pristati preuzeti Zrinju u ovakvim uvjetima ali vidjet ćemo uskoro šta je uprava smislila.
Ne nisi razumio, kada je Branko bio trener ja sam reko euro scena i super, jer nije baš realno očekivati obranu titule sa veoma jakom konkurencijom. Ali naglašavam kada uprava otjerala Branka razlog je bio taj da su željeli napraviti "iskorak" kako su ga sami nazvali, a Branko je osvojio ligu prošle sezone i u aktualnoj sezoni bio treći sa minimalnim zaostatkom i plasirao je se u četvrtfinale kupa. Pa da li mi neko može objasniti šta taj "iskorak" znači jer ja očigledno ne razumijem. Branko je dobio otkaz čisto iz političkih razloga i upravo zbog toga razloga želim titulu ili duplu krunu jer su je obećali. Otjerali su poštena i čestita čovjeka koji je imao rezultate i što je najvažnije održavao je zdravu atmosferu. Također da naglasim da su čelnici uprave rekli da će preuzeti svu krivnju zbog eventualnog neuspjeha. Što se tiče kazne sigurno je da se treba stati u kraj ovome, ali šta je previše, previše je. 11000 KM, da dobijemo više kazne od Sarajeva nema smisla.

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 23 mar 2015, 21:43

Mišo je kum vjencani od ovoga ćele u nasoj upravi to i ptice na grani znaju
zato je i dobio posao a otjerali branka ..a to obrana titule i iskorak u europi to su samo tjeli eto kao da nam objasne razlog smjene branka a ni to nisu uspjeli i nisu uradili kako treba,trebali su izmisliti neki dr. razlog ali idemo dalje bilo proslo ;) ;)
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 23 mar 2015, 21:46

Pa je jeste bilo pa prošlo i to je najžalosnije, ko je Šulenta da pravi privatnu prčiju od narodnog kluba, al valjda se opametio. Ima li ikakvog govora o novom treneru?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 23 mar 2015, 21:49

Brana je specifican lik koji ne jeb... zivu silu,zato je otisao jer nije bio pic.kica dok je npr Miso bio prevelika pic.kica i sam je uteko! :D

Kakav iskorak,ono priopcenje je u rangu teskog amaterizma i onakvo obrazlozenje je zalosno i smjesno u isto vrijeme!
Tko moze vratiti igru i onakvo zajednistvo ?!

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 23 mar 2015, 21:59

Uprava ima svojih mana, znamo koje su, al da nema Sule ko zna kako bi ovaj klub funkcionirao...

Branu sam volio, ali tu su 2 strane price tako da se valja pustit toga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 23 mar 2015, 21:59

To je najveći problem imamo igrače, Brana je napravio od njih ekipu. Sada nema ekipe, nema igre, treba što prije dovesti trenera ali nekog dobrog da kako tako spremi ekipu. Što više čekamo to manje vremena potencijalnom treneru za pripremu ekipe.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 mar 2015, 22:10

Molim Vas prekinite priču o pretprošlom treneru Zrinjskog...To je davno svršeno vrijeme...Nemojte od njega praviti sveca, titulu je osvoio Zrinjski a ne Branko K...pozz
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 mar 2015, 22:13

Šula ga je doveo, Šula mu je dao otkaz, jedina zamjerka je što to nije učinio odmah nakom utakmice sa Š.Brijegom...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 mar 2015, 22:15

Šula ga je doveo, Šula mu je dao otkaz, jedina zamjerka što se mene tiče je ta što to nije učinio odmah nakom utakmice sa Š.Brijegom...
Volim te bola'!

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 23 mar 2015, 22:19

Ne pravimo sveca al mu treba odati neko priznanje. Inače Zrinjski na čelu sa Brankom je osvojio, trener postavlja igru i veoma je zaslužan za osvojenu titulu. Slažem se da treba prestati priču o tome al eto sada pauza pa nemamo baš ni neke teme za raspraviti. Kako čudno zvuči "pretprošlom treneru" :D

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 mar 2015, 22:40

Mišo K. je imao puno bolje rezultate od Branka K.kada je preuzeo vodjenje našeg kluba...sjećate li se rezultata Branka K. kada je preuzeo klupu Zrinjskog? Dva poraza, nula, pobjeda, pa četiri poraza!?!?!?pa tri remija....u 12 utakmica imao je 2-4-6....a nakon 16. kola prošle godine bili smo šest...očigledno imamo kratko pamćenje i pamtimo samo dobre stvari što je svojsveno ljudskoj prirodi...nema nikakve zamjerke...
Volim te bola'!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 23 mar 2015, 22:44

Gdje je onaj Armando Marenzzi sto ga je zena maltretirala? :D

Miso je dosao u aktuelnog prvaka a Brana je preuzeo momcad koja se raspadala pod vodstvom Perica!
Poslije su igrali juniori i igraci sa malom minutazom ,zato je bilo takav skor,a lani je jednostavno igra imala glavu i rep od susreta sa Botevom pa do zadnje utakmice !

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 23 mar 2015, 22:45

Neznam kako objasniti igru koja je srozana i koje je neprepoznatljiva u odnosu na jesen
kao da imamo neke druge igrace
Moze li mi neko reci ako zna dali je deni imalo ulazio u igru protiv radnika
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 mar 2015, 22:53

Novi trener Zrinjskog će biti neko iz BiH...prvi pick je Vinko M. trener Borca a ne bi se čudio da to bude i aktualni trener Zvijezde Gradačac..Šegrt
Volim te bola'!

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 23 mar 2015, 22:59

Kako možeš usporediti onaj Zrinjski sa maloljetnim Ninom Vasiljem na golu i sa Matijom Poredskim u napadu sa ovom šampionskom ekipom, s tim da je Mišo prošao cijeli ciklus priprema, a Brana došao pred utakmicu na nasred sezone. PiazzaGrande dođe li tebi išta Šula ili kompanija;)

Zadnja izmjena: zrinjevac365, dana/u 23 mar 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 23 mar 2015, 23:05

PiazzaGrande je napisao/la:Mišo K. je imao puno bolje rezultate od Branka K.kada je preuzeo vodjenje našeg kluba...sjećate li se rezultata Branka K. kada je preuzeo klupu Zrinjskog? Dva poraza, nula, pobjeda, pa četiri poraza!?!?!?pa tri remija....u 12 utakmica imao je 2-4-6....a nakon 16. kola prošle godine bili smo šest...očigledno imamo kratko pamćenje i pamtimo samo dobre stvari što je svojsveno ljudskoj prirodi...nema nikakve zamjerke...
Samo da se referiram na tvoj post' jel isto doći u raspadnutu ekipu, koja nije imala ni glavu ni rep...
Ili doći u aktualnog prvaka i posloženu momčad sa 3 boda zaostatka za prvim mjestom...
O igri ne bih sve se vidjelo u prve 3 utakmice...
A što nam je momčad obezglavljena u igri tko je kriv, možda marsovci...
Pa valjda trener je taj koji je odgovoran i njega uprava nije otjerala već je sam otišao, dakle...
hoćemo 2 trofeja, afirmaciju mladih igrača i iskorak u europi... **** ga tako su obećali...
I have a dream

hajdukmijat
Kontakt:

Post Postao/la hajdukmijat » 23 mar 2015, 23:08

primasquadra je napisao/la:ultrasi upadnu na teren cijela zemlja bruji o tome , red army upadne i kazna im 5 000 KM , nama 5.500 KM na utakmici u kojoj njihovi navijači rade problem i kidaju stolice te ih kazne sa samo 2.000 KM .
Kadija te tuži, kadija ti sudi
....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 mar 2015, 23:17

Ma ne dodje prijatelju, samo iznosim suhe činjenice..nikad s tim čovjekom nisam sjeo, kavu popio, kamo li šta drugo, samo pišem kako smo kratkog pamćenja i pamtimo samo dobre stvari a sve ono loše zaboravljamo...Mislim da je ovo najbolja uprava otkako znam za Zrinjski..i da ovi ljudi (čitaj Šula) ima najbolje namjere..To što je zajeb'o sa Mišom je druga priča (umjesto "viša" pritisnuo je "manja"), ali ne trebs ga zbog toga razapinjati...Svako može pogriješiti..
Volim te bola'!

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 23 mar 2015, 23:21

Ma idemo mi uzet Želju pa ćemo lako za ostalo.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.