FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moze li mi neko raspored napisat?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ovi pljuvaci hoce da odvedu Sarajevo u pakao, a pitarski narod u nestanak. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Majkl brate nema ovde države ni mrve da ima neko bi za klevetu dobro popušio ali nema pa zato rade što im je volja lažu, intrigama se bave ne znam koji im je krajnji cilj da se otjeraju iz uprave Dino Edis ko li već a koga da dovedu umjesto njih pojma nemaju.Majkl je napisao/la:Trebo bi kralju da opomenes ove što iznose neistine i optužuju da se uzimaju pare da se uđe u akademiju i ostale gluposti.Mislim možeš biti protiv uprave ili xa ali iznositi optužbe bez ikakvih dokaza nije uredu.Ne mogu još da se sjetim sta su ovde pojedini izmisljali ali nije uredu.Ko god kaže da se krade ili sl. ako imas dokaze otidi i prijavi.aleksandar_veliki je napisao/la:Pantelija trollas temu a molotovljev te prati. Mozda bi vas "sukob" mogli nastaviti na pp. Nema smisla radi ostalih forumasa. Jasno nam je svima, ti si za tjeranje, molotovljev za ostanak. Dakle nema potrebe da pet dana citamo o tome. Zamolio bih vas obojicu da nastavite na pp ili mozda na temi Uprava ako takve ima, ako nema pantelija slobodno je kreiraj.
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dino Selimovic tuzaka moderatoru po forumu 
Sta ovdje ima Azmira husica,zalite se kad azmir pljuje po klubu,njega znam da je dusman!A pitam se sta ste vi,bez ijednog dokaza palamudite od utorka!Da dino nema muda nema to stoji,onakva preska je bas dno dna!

Sta ovdje ima Azmira husica,zalite se kad azmir pljuje po klubu,njega znam da je dusman!A pitam se sta ste vi,bez ijednog dokaza palamudite od utorka!Da dino nema muda nema to stoji,onakva preska je bas dno dna!
Konaćno neko pametan i hrabar da vam kaže istinu u lice aferim koktele.molotovljev je napisao/la:Husrefa su otjerali isti ovi navijači koji sada tjeraju Upravu. A lafo pripisuju Upravi da ga je otjerala. Dvoličan si Pantelija.
Sarajevo ljubavi moja!
otjerao ga je licno dino selimovicmolotovljev je napisao/la:Husrefa su otjerali isti ovi navijači koji sada tjeraju Upravu. A lafo pripisuju Upravi da ga je otjerala. Dvoličan si Pantelija.
Isti onaj koji se ne smije pojaviti pred novinarima od utorka!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Eeee sad klub nema dugova, ima puno nekih manjih i vecih sponzora, igraci su za pocetak poceli da se prodaju za razliku od prije kad su uglavnom odlazili dzaba a da ne govorim o cimirotu ili eventualno o duljevicu(ako ovako nastavi zalit cemo za zeljinom ponudomMajkl je napisao/la:Pokradose jarane sve,prije smo išli na gostovanje na dan utakmice pa iz autobusa pravo na tekmu ,a sad se **** dan prije po hotelima.Prije jarane plate nije bilo po pola godine ,ko god je išao iz kluba tužbu nam udaro.Sad se **** po Butmiru ,idemo u karantin prije svake domaće tekme,djeca u akademiji svaki dan plaču gdje su došli.Sramota sta su nam od kluba uradili,počeli smo ličiti na velike klubove,a zar nije bolje bilo kad nam je Braco i ostali sjedili u upravi i kad su igrači na virslama bili.Sramotakeli1946 je napisao/la:Pokradose klub koji je zbog dugova bio pred gasenjem
![]()
![]()
e svašta...moj reufe sad nam se i djeca smiju

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Na kraju ce biti 'navijaci napolje',a oni ce biti rahat nece imati ko da skandira protiv njih
kakav spinkeli1946 je napisao/la:pa samo opleti po forumima, drustvenim mrezama, kafanama, tribinama i raznim mjestima protiv uprave i iskoristi momentum losih igara da okrenes navijace protiv njih

ubaci u forume i kafane TRIBINU, pa onda kaze MOMENTUM losih igara
Dakle, gdje cemo to osim na tribinama traziti ostavke? mozda kod ibraka u hotelu ili kod feminiziranok u kriterionu?
ili parku prinčeva?
ovdje se ne radi samo o losim igrama, nego o d10-ak trenera, nepostojanje plana bilo kakvog, o tome da nam dolaze MEANDZERSKI IGRACI, sve do jednog! e o tome se radi
UPRAVA NAPOLJE!!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pitarski narod nece nestati,to ja porucujem pljuvacima

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Rekoh raspored ako iko moze napisat???
Slavija kucizlo87 je napisao/la:Rekoh raspored ako iko moze napisat???
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
pa imaju oni odakle to nauciti, samo se vrate u doba kada smo MI tjerali onu upravu i oni su isto kopusavali da govore da smo plaćenici i da samo zelimo zlo klubu i pitali " a ko ce dci poslije nas"zagorski je napisao/la:Na kraju ce biti 'navijaci napolje',a oni ce biti rahat nece imati ko da skandira protiv njih
Ista ta prica i sad ase spinuje na forumima od strane onih koji imaju korist ocito neku ili su haveri feminiziranom i raji
Samo, sto mi vec imamo iskustva sa takvima pa te price mogu negdje drugo prosipati
KAMP U KLJUČU, DVA DANA TRAJE, PRVI DANDIJETE IGRA, DRUGI DAN ODE TENISA IGRATI SA SESTROM I PRIME GA U AKADEMIJU JER JE .... ?STA? TARAAMMMM
A OSTALA DJECA JADNA DVA DANA SE LOME I NA KRAJU KURKO

zato jedno od te djece ode u sloveniju u maribor i dobije sve plus roditelji sa njim otisli... ali jbg mali nije immao nikoga a ni para... sto je najjace, slovenci ga pratili na nasem kampu

Hvala brateBolanos je napisao/la:Slavija kucizlo87 je napisao/la:Rekoh raspored ako iko moze napisat???
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci
mnogo kukolja se nakupilo u upravi ...nadam se da ce na kraju sezone svi otici i doci svjeza krv i ljudi koji su strucni za ono sto se ocekuje od njih
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mozda sam lud, ali nek zeljo pobjedi zrinjskog, a mi pobjedimo sve do kraja, sloboda ce morati jos jednom kiksat i eto nam titule... Hurtic ako nastavi onako kako je krenuo u onih par utakmica, onda imamo pravo da se nadamo, dosta vise negativeBolanos je napisao/la:Slavija kucizlo87 je napisao/la:Rekoh raspored ako iko moze napisat???
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci
1946~
Almir Širbegović
16 min. · Vantaa, Finland ·
Pojedinim Pitarima Hvala na cestitkama nad Slobodi i hvala sto podrzavaju Evropsku Grbavicu jer oni jos uvjek nemaju ni temelje kluba a kamoli stolice Hvala vam Pitari E ovo pišu manijaci pa pogledajte malo e takvi su i ovi naši što traže ostavke ma ovi su dušmani ali šta je sa nama ne znam.
16 min. · Vantaa, Finland ·
Pojedinim Pitarima Hvala na cestitkama nad Slobodi i hvala sto podrzavaju Evropsku Grbavicu jer oni jos uvjek nemaju ni temelje kluba a kamoli stolice Hvala vam Pitari E ovo pišu manijaci pa pogledajte malo e takvi su i ovi naši što traže ostavke ma ovi su dušmani ali šta je sa nama ne znam.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:Slavija kucizlo87 je napisao/la:Rekoh raspored ako iko moze napisat???
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci
joj da je pobijediti borac i vitez u gostima i skretnichare kuchi,go bi hod"o po gradu 2 dana,prest"o bi i CH i SH i dupli apostrof pisati ocm
VVVBK
Na zalost, Borac se vratio u igru za ostanak.. A Vitezu ce da gori.. Ako kojim slucajem njih dobijemo, protiv Olimpica ce biti pobjeda za titulu..Bolanos je napisao/la:Slavija kucizlo87 je napisao/la:Rekoh raspored ako iko moze napisat???
Borac gosti
Radnik kuci
Vitez gosti
Zeljo kuci
Velez gosti
Mladost kuci
Sloboda gosti
Olimpik kuci
Elem, ova pauza ce nam dobro doci da "zbijemo" redove..
A onda, svi u napad, jedan je HASE!!!!
IDEMO PONOVO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.