Ti si bolje upućen od mene : Posušje vs Ljubuški šta je tebi bolje i gdje žive bolji ljudiLillard je napisao/la:...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ti si bolje upućen od mene : Posušje vs Ljubuški šta je tebi bolje i gdje žive bolji ljudiLillard je napisao/la:...
Pogotovo dok nisam prije radio, radio honorano bilo posla metar, pa se znalo mjesecno 2-3 milje ubost.Besic je napisao/la:Arena Jelah,Elite Club Jelah ,VIP Jelah .... zvuči poznato?Heller je napisao/la:
Joj kako sam se znao raskovat u Jelahu![]()
![]()
![]()
Najljepsa djevojka koja mi je pruzila paznje u zivotu je iz Jelaha
![]()
![]()
A odakle tebe tamo zbilja? Kako si gore navraćo kad si stalno Tz <--->Prijestolnica,kontam daleko ti je kako god
Ja sam konto da si ti neki akademski građanin i uzorni član ove tzv države,kad gle živopisne biografijeHeller je napisao/la:
Druze ja sam znao otic na pivo u Doboj jer mi je dosadno.![]()
![]()
![]()
Jednom prilikom ja i jaran krenemo s 20-30 KM svaki do Zdica na Krivaju imali prevoz, elem zalomi se neki tiketic na marku koji nam donese jedno stoju, imamo mi 120 ostanemo jos jedan dan u Zdicima, i odlucimo produzit u Ze, i tamo odem ja cigan do neke rodbine, dobijem para, napijemo se ko guzice, zna Marsal ko je djevojka s kojom smo cugali i onda ga lomimo zadnji voz za Sarajevo, eh tu nastaje ciganluk, ja samo picim kod rodbine i dobijam pare, doso u Tuzlu nakon 9 dana![]()
![]()
![]()
Zove me mati jednom dje si sine, reko nemam pojma, ima neke vode, nije daleko il je Drina il je Sava, eventualno BosnaBesic je napisao/la:Ja sam konto da si ti neki akademski građanin i uzorni član ove tzv države,kad gle živopisne biografijeHeller je napisao/la:
Druze ja sam znao otic na pivo u Doboj jer mi je dosadno.![]()
![]()
![]()
Jednom prilikom ja i jaran krenemo s 20-30 KM svaki do Zdica na Krivaju imali prevoz, elem zalomi se neki tiketic na marku koji nam donese jedno stoju, imamo mi 120 ostanemo jos jedan dan u Zdicima, i odlucimo produzit u Ze, i tamo odem ja cigan do neke rodbine, dobijem para, napijemo se ko guzice, zna Marsal ko je djevojka s kojom smo cugali i onda ga lomimo zadnji voz za Sarajevo, eh tu nastaje ciganluk, ja samo picim kod rodbine i dobijam pare, doso u Tuzlu nakon 9 dana![]()
![]()
![]()
![]()
Necutuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare? Da vidis tu sada katastrofe, nije obnavljan 100 godina. Nez jel uopste jos neko pokusava da ide, nece ni ovi iz Federacije ni iz RS da naprave taj put. A taj put je duplo kraci, ides kroz neke cuke i samo izadjes u pola Lopara.
A posto tog puta nema vise sada moras duplo vise vozit ako hoces npr u Celic kod Mrkaljevica na Bazen.
Prva jest ali druga nije.Besic je napisao/la:Hej Bosno čija li si sada...
Gellere uh Tešanj,noćni život,clubovi po Jelahu.. jel ti sad žao što si u Teheranu pored onakvog mjesta![]()
Ma prva slika je Fojnica,ja ne znam jel mene neko ovdje trollaUnofficialpage je napisao/la:Nije ta druga slika Fojnica, svake godine sam tu. Nije Fojnica onako velika, Reumal i dva trgovačka centra i ne mere više ništa stati.
Jel to kad se ide iz Ugljevika za Tuzlu? Bijeljina do Ugljevika je najbolji put koji sam vidio u našoj državi i onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada.tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare? Da vidis tu sada katastrofe, nije obnavljan 100 godina. Nez jel uopste jos neko pokusava da ide, nece ni ovi iz Federacije ni iz RS da naprave taj put. A taj put je duplo kraci, ides kroz neke cuke i samo izadjes u pola Lopara.
A posto tog puta nema vise sada moras duplo vise vozit ako hoces npr u Celic kod Mrkaljevica na Bazen.
Kako mislis? Zavisi na kojoj strani, sada se prema Celicu radi put tj uradjeno je dosta. Dobar je ..Besic je napisao/la:Jeste li se vi ikad spuštali niz Majevicu
Jel poslije poplava kad se kreneš spuštat niz Majevicu? A npr kad kreneš putem Banovići Zdići dobiješ morsku bolestKawhi je napisao/la:Jel to kad se ide iz Ugljevika za Tuzlu? Bijeljina do Ugljevika je najbolji put koji sam vidio u našoj državi i onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada.tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare? Da vidis tu sada katastrofe, nije obnavljan 100 godina. Nez jel uopste jos neko pokusava da ide, nece ni ovi iz Federacije ni iz RS da naprave taj put. A taj put je duplo kraci, ides kroz neke cuke i samo izadjes u pola Lopara.
Nije to taj put, to je onaj standardni put ali kada si ulazio iz Ugljevika prema Tuzli pa i u Federaciju i prije Federacije je bila kao neka ratna zona. Nema tu covjeka samo drvece i niko se ne trudi da napravi, s tim da ga klizista svako malo dodatno uniste.. A to je i politika jer nema interesa da se pravi put prema Ugljeviku i Loparama pa propadaju, dok se npr radi prema Celicu sa druge strane.Kawhi je napisao/la:Jel to kad se ide iz Ugljevika za Tuzlu? Bijeljina do Ugljevika je najbolji put koji sam vidio u našoj državi i onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada.tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare? Da vidis tu sada katastrofe, nije obnavljan 100 godina. Nez jel uopste jos neko pokusava da ide, nece ni ovi iz Federacije ni iz RS da naprave taj put. A taj put je duplo kraci, ides kroz neke cuke i samo izadjes u pola Lopara.
Išao prije pola godine možda.Heller je napisao/la:Jel poslije poplava kad se kreneš spuštat niz Majevicu? A npr kad kreneš putem Banovići Zdići dobiješ morsku bolestKawhi je napisao/la:Jel to kad se ide iz Ugljevika za Tuzlu? Bijeljina do Ugljevika je najbolji put koji sam vidio u našoj državi i onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada.tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare? Da vidis tu sada katastrofe, nije obnavljan 100 godina. Nez jel uopste jos neko pokusava da ide, nece ni ovi iz Federacije ni iz RS da naprave taj put. A taj put je duplo kraci, ides kroz neke cuke i samo izadjes u pola Lopara.
joj sto ja volim te puteve.tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare?
to mi tuzlaci namjerno ne odrzavamo puteve kako nam se vi ne biste svalili u velegrad.Kawhi je napisao/la: onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada.
Volim i ja najvise radi bazena kada je ljeto jer mi nekako ljepse na bazenima nego na Panonskom. Jednom sam naletio na kliziste, dvoumio sam se da ili ne ali samo morao jer je uzak put da se ne mogu okrenuti nazadsekerbay je napisao/la:joj sto ja volim te puteve.tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare?
maksuz sjedem u auto i vozam se kroz sela koja si nabrojo.
krenem iz tuzle pa preko soline i majevice sidjem u celic. onda kontam hocu li desno u koraj i dalje do bijeljine odem kod zelenovica na bazen i popijem pice, ili iz celica idem u brcko i negdje na savi pojedem ribu, pa preko koridora nazad.
U Vip možeš samo ako si Avdija i TukaBesic je napisao/la:Arena Jelah,Elite Club Jelah ,VIP Jelah .... zvuči poznato?Heller je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
A odakle tebe tamo zbilja? Kako si gore navraćo kad si stalno Tz <--->Prijestolnica,kontam daleko ti je kako god
Nisam ja s te strane.sekerbay je napisao/la:to mi tuzlaci namjerno ne odrzavamo puteve kako nam se vi ne biste svalili u velegrad.Kawhi je napisao/la: onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada.
BG kao Beograd?Heller je napisao/la:Banovicani ne odrzavaju puteve prema BG zna se sto
Joj jesam se ja znao raskovat na RastokuBelminM23 je napisao/la:U Vip možeš samo ako si Avdija i TukaBesic je napisao/la:Arena Jelah,Elite Club Jelah ,VIP Jelah .... zvuči poznato?Heller je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
A odakle tebe tamo zbilja? Kako si gore navraćo kad si stalno Tz <--->Prijestolnica,kontam daleko ti je kako god![]()
Inače selo je imalo noćni život kakav gradovi u okolini nemaju, sada je malo slabiji, ali je opet ispred Doboja, Tešnja, Teslića, Maglaja
Dobar je i taj Rastok, dođu neki stranci, ruksake na leđa i dvoguze u vrećicama
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.