Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Besic
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Besic » 16 nov 2016, 21:30

Lillard je napisao/la:...
Ti si bolje upućen od mene : Posušje vs Ljubuški šta je tebi bolje i gdje žive bolji ljudi :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 nov 2016, 21:31

Besic je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Joj kako sam se znao raskovat u Jelahu :rol: :rol: :rol: :rol: Najljepsa djevojka koja mi je pruzila paznje u zivotu je iz Jelaha :rol: :mrgreen:
Arena Jelah,Elite Club Jelah ,VIP Jelah .... zvuči poznato? :mrgreen:

A odakle tebe tamo zbilja? Kako si gore navraćo kad si stalno Tz <--->Prijestolnica,kontam daleko ti je kako god :kafa:
Pogotovo dok nisam prije radio, radio honorano bilo posla metar, pa se znalo mjesecno 2-3 milje ubost.

Druze ja sam znao otic na pivo u Doboj jer mi je dosadno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jednom prilikom ja i jaran krenemo s 20-30 KM svaki do Zdica na Krivaju imali prevoz, elem zalomi se neki tiketic na marku koji nam donese jedno stoju, imamo mi 120 ostanemo jos jedan dan u Zdicima, i odlucimo produzit u Ze, i tamo odem ja cigan do neke rodbine, dobijem para, napijemo se ko guzice, zna Marsal ko je djevojka s kojom smo cugali i onda ga lomimo zadnji voz za Sarajevo, eh tu nastaje ciganluk, ja samo picim kod rodbine i dobijam pare, doso u Tuzlu nakon 9 dana :rol: :rol: :rol: :rol:

Inace svake godine sam u Jelahu na Rastoku.

@tuzlak Mislio sam na to Desno, znam dje GT, Tetima i to samo ne znam redoslijed Dokanj, Breske, Obodnica :mrgreen: :mrgreen:

@seco ja i drug prisli nekim curama u domu, inace taj je ulijeto masovno, i uvijek imo nekih picki u rukavu zato sam se i druzio s njima, i sad one zavijaju, on janpi, i mene pred njima pita, jesam ja tolko pijan il su one seljancurine :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 nov 2016, 21:33

Heller je napisao/la:
Druze ja sam znao otic na pivo u Doboj jer mi je dosadno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jednom prilikom ja i jaran krenemo s 20-30 KM svaki do Zdica na Krivaju imali prevoz, elem zalomi se neki tiketic na marku koji nam donese jedno stoju, imamo mi 120 ostanemo jos jedan dan u Zdicima, i odlucimo produzit u Ze, i tamo odem ja cigan do neke rodbine, dobijem para, napijemo se ko guzice, zna Marsal ko je djevojka s kojom smo cugali i onda ga lomimo zadnji voz za Sarajevo, eh tu nastaje ciganluk, ja samo picim kod rodbine i dobijam pare, doso u Tuzlu nakon 9 dana :rol: :rol: :rol: :rol:
Ja sam konto da si ti neki akademski građanin i uzorni član ove tzv države,kad gle živopisne biografije :rol: :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 nov 2016, 21:34

Besic je napisao/la:
Heller je napisao/la:

Ja sam konto da si ti neki akademski građanin i uzorni član ove tzv države,kad gle živopisne biografije :rol: :rol:
Zove me mati jednom dje si sine, reko nemam pojma, ima neke vode, nije daleko il je Drina il je Sava, eventualno Bosna :rol:

Koliko se sjećam i Visoko je lijepo, planiram uskoro u Jajce da vidim taj vodopad, moram prvo u Tz nisam bio mjesec ipo :rol:
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 16 nov 2016, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 nov 2016, 21:35

Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare? Da vidis tu sada katastrofe, nije obnavljan 100 godina. Nez jel uopste jos neko pokusava da ide, nece ni ovi iz Federacije ni iz RS da naprave taj put. A taj put je duplo kraci, ides kroz neke cuke i samo izadjes u pola Lopara.

A posto tog puta nema vise sada moras duplo vise vozit ako hoces npr u Celic kod Mrkaljevica na Bazen.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 nov 2016, 21:36

Jeste li se vi ikad spuštali niz Majevicu :think:

Hellere,ovo što si spominjo Doboj,jel ima voz do tamo stalno pa se može dopeljat ili?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 nov 2016, 21:37

tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare? Da vidis tu sada katastrofe, nije obnavljan 100 godina. Nez jel uopste jos neko pokusava da ide, nece ni ovi iz Federacije ni iz RS da naprave taj put. A taj put je duplo kraci, ides kroz neke cuke i samo izadjes u pola Lopara.

A posto tog puta nema vise sada moras duplo vise vozit ako hoces npr u Celic kod Mrkaljevica na Bazen.
Necu :mrgreen:

Nisam nikad vala, picio sam samo ono standardno za Begej

Ima voz za Doboj dvaput dnevno iz Tz, samo nisam iso na pive vozom, neg jaran se spusi uzme od matere auto i picimo na krmetinu i pivcugu od 1,5 KM :bale: Das kondukteru 3 KM do Doboja i libo ga racku :mrgreen:
Nullius in verba

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 nov 2016, 21:40

Besic je napisao/la:Hej Bosno čija li si sada...

Gellere uh Tešanj,noćni život,clubovi po Jelahu.. jel ti sad žao što si u Teheranu pored onakvog mjesta :ljepota: :mrgreen:
Unofficialpage je napisao/la:Nije ta druga slika Fojnica, svake godine sam tu. Nije Fojnica onako velika, Reumal i dva trgovačka centra i ne mere više ništa stati. :mrgreen:
Ma prva slika je Fojnica,ja ne znam jel mene neko ovdje trolla :mrgreen:
Prva jest ali druga nije. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 nov 2016, 21:41

Gugl kaze da je druga glavni grad Svijetlog Vilajeta
Nullius in verba

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 nov 2016, 21:42

tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare? Da vidis tu sada katastrofe, nije obnavljan 100 godina. Nez jel uopste jos neko pokusava da ide, nece ni ovi iz Federacije ni iz RS da naprave taj put. A taj put je duplo kraci, ides kroz neke cuke i samo izadjes u pola Lopara.

Jel to kad se ide iz Ugljevika za Tuzlu? Bijeljina do Ugljevika je najbolji put koji sam vidio u našoj državi i onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada. :urnebes:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 nov 2016, 21:44

Besic je napisao/la:Jeste li se vi ikad spuštali niz Majevicu :think:
Kako mislis? Zavisi na kojoj strani, sada se prema Celicu radi put tj uradjeno je dosta. Dobar je ..

A tamo preko G. Tz je los, a preko Seljublja je onaj standardni put. Ima ovako nakon Seljublja nekih brda gdje je bila ratna zona, tu nije nesto put bas ..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 nov 2016, 21:45

Kawhi je napisao/la:

Jel to kad se ide iz Ugljevika za Tuzlu? Bijeljina do Ugljevika je najbolji put koji sam vidio u našoj državi i onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada. :urnebes:
Jel poslije poplava kad se kreneš spuštat niz Majevicu? A npr kad kreneš putem Banovići Zdići dobiješ morsku bolest :rol:
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 nov 2016, 21:46

Kawhi je napisao/la:

Nije to taj put, to je onaj standardni put ali kada si ulazio iz Ugljevika prema Tuzli pa i u Federaciju i prije Federacije je bila kao neka ratna zona. Nema tu covjeka samo drvece i niko se ne trudi da napravi, s tim da ga klizista svako malo dodatno uniste.. A to je i politika jer nema interesa da se pravi put prema Ugljeviku i Loparama pa propadaju, dok se npr radi prema Celicu sa druge strane.

Mi imamo najgore puteve, bas kada ulazis u ZDK vidis da se poboljsava i u Sarajevski.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 nov 2016, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 nov 2016, 21:47

Heller je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

Jel poslije poplava kad se kreneš spuštat niz Majevicu? A npr kad kreneš putem Banovići Zdići dobiješ morsku bolest :rol:
Išao prije pola godine možda. :mrgreen:

Nisam još obišao Zdiće.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 16 nov 2016, 21:48

tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare?
joj sto ja volim te puteve.
maksuz sjedem u auto i vozam se kroz sela koja si nabrojo.
krenem iz tuzle pa preko soline i majevice sidjem u celic. onda kontam hocu li desno u koraj i dalje do bijeljine odem kod zelenovica na bazen i popijem pice, ili iz celica idem u brcko i negdje na savi pojedem ribu, pa preko koridora nazad.
Kawhi je napisao/la: onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada.
to mi tuzlaci namjerno ne odrzavamo puteve kako nam se vi ne biste svalili u velegrad.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 nov 2016, 21:50

sekerbay je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jesil isao @Helleru kada onim starim putem preko Gornje Tuzle u Lopare?
joj sto ja volim te puteve.
maksuz sjedem u auto i vozam se kroz sela koja si nabrojo.
krenem iz tuzle pa preko soline i majevice sidjem u celic. onda kontam hocu li desno u koraj i dalje do bijeljine odem kod zelenovica na bazen i popijem pice, ili iz celica idem u brcko i negdje na savi pojedem ribu, pa preko koridora nazad.
Volim i ja najvise radi bazena kada je ljeto jer mi nekako ljepse na bazenima nego na Panonskom. Jednom sam naletio na kliziste, dvoumio sam se da ili ne ali samo morao jer je uzak put da se ne mogu okrenuti nazad :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 nov 2016, 21:51

Banovicani ne odrzavaju puteve prema BG zna se sto :mrgreen:

Ja najvise volim Krivaju i Bistarac, a Panonsko je previse naguzvano :mrgreen:
Nullius in verba

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 nov 2016, 21:52

Besic je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Joj kako sam se znao raskovat u Jelahu :rol: :rol: :rol: :rol: Najljepsa djevojka koja mi je pruzila paznje u zivotu je iz Jelaha :rol: :mrgreen:

A odakle tebe tamo zbilja? Kako si gore navraćo kad si stalno Tz <--->Prijestolnica,kontam daleko ti je kako god :kafa:
U Vip možeš samo ako si Avdija i Tuka :mrgreen:

Inače selo je imalo noćni život kakav gradovi u okolini nemaju, sada je malo slabiji, ali je opet ispred Doboja, Tešnja, Teslića, Maglaja

Dobar je i taj Rastok, dođu neki stranci, ruksake na leđa i dvoguze u vrećicama :urnebes:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 nov 2016, 21:52

sekerbay je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: onda se krenulo prema Tuzli gdje je haman makadam bio do grada.
to mi tuzlaci namjerno ne odrzavamo puteve kako nam se vi ne biste svalili u velegrad.
Nisam ja s te strane. :mrgreen:
Heller je napisao/la:Banovicani ne odrzavaju puteve prema BG zna se sto :mrgreen:
BG kao Beograd? :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 nov 2016, 21:54

BelminM23 je napisao/la:
Besic je napisao/la:
Heller je napisao/la:

U Vip možeš samo ako si Avdija i Tuka :mrgreen:

Inače selo je imalo noćni život kakav gradovi u okolini nemaju, sada je malo slabiji, ali je opet ispred Doboja, Tešnja, Teslića, Maglaja

Dobar je i taj Rastok, dođu neki stranci, ruksake na leđa i dvoguze u vrećicama :urnebes:
Joj jesam se ja znao raskovat na Rastoku :rol: :rol: :rol: Al statistički žene s najvećim Sisama žive poslije Hife Desno :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Jednom krenuli na Rastok i rekli nam Hifa, desno i trazimo mi OS, kad govori lik neki nakon pola sata trazenja, druze ovo su Matuzici nije Jelah :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.