FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 19 mar 2016, 20:32

Lakoste je napisao/la:Stanite malo na loptu. Razmisljajte hladne glave. Prva stvar ovo nije mjesto na kojem se treba iznositi prljavi ves. Ima mnogo dusmana koji iz ovog ili onog razloga uziva citajuci te vase komentare kojim tjerate sve zivo. Ja sam prvi za to da se neke stvari trebaju promijeniti, korjenito i detaljno, potrebna je svjeza krv, nekima se zahvaliti ali reci im da nisu oni potpisali dugogodisnji ugovor o radu sa FKS.

U pola sezone, kad je 8-9 kola do kraja iste, kad je atmosfera u i oko ekipe losa ne treba donositi nagle odluke i tjerati sve glavom bez obzira. Treba se grupisati i zavrsiti sezonu, izvuci maksimum iz nje i poslije posljednjeg zvizduka na Kosevu protiv Olimpica razmisljati o ozbiljnim promjenama. Kako u rukovodstvu kluba, akademiji, igrackom i strucnom kadru.
+1

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bojler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojler » 19 mar 2016, 20:34

Ja znam da bi ja trebo bit Skaut Sarajeva mogo bi da gledam tekme i analiziram 24/7 svaki dan i jos bi radio za hranu bolji bi bio od debelog

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 19 mar 2016, 20:34

Sutra hladno 2:0. Benko hat trick. :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 mar 2016, 20:35

PODRSKA DINI I UPRAVI. Idemo dalje momci i vi imate pravo na kiks naokon svega.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2016, 20:38

zlo87 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Jel neko zna koga sutra sve nema, osim povrijedjenog Kove?
Al bekic i denii

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Razlog?
Auuuuuuu tek sad vidio da aBda sutra oko 19.00h cemo imati -5, OSAM kola (24 boda) prije kraja :o
Sad mi jos vise krivo za Prijedor :hmmmmm:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 mar 2016, 20:38

Nećemo nikoga ni podceniti ni preceniti.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 mar 2016, 20:38

molotovljev je napisao/la:Pa tako reci, red je dođu novi... u tom grmu leži zec. I opet preko leđa FK Sarajevo. ccc
naravno da je red da dodju novi KOJI CE RADITI U KORIST FKS i koji nece oko kluba nakotiti razne kriminalce, taldžije, meandzere :)
naravno da je red da dodju novi koji nece odvesti FKS na stub srama i pljuvanja
naravno da je red da ce doci novi koji ce sa ovim uslovima napraviti ekipu koja ce dominirati
Naravno da je red da dodju novi koji ce pion poslije poraza imatu MUDA da izadju pred navijace a ne da se kriju
Naravno da je red da dodju novi koji ce raskinuti s HAADOM ovu sramotu, gdje izrada dresa kosta 12 maraka a prodaju ga za 80 navijacima!
Naravno da je red da dodju novi koji nece fan shop kluba pretvoriti u PRIVATNI i jos biti bezobrazni pa ga prikazati kao klubski!
Naravno da je red da djdoju novi momci kao sto su i ovi dosli pa sve usrali, koji ce vratiti FKS na pravi put jer ga ovi vode u 2013. januar
NARAVNO da je red da dodju novi koji ce ukinuti placanje ulaska u akadeemiju za 10.000 KM !
Naravno da je red da gospoda odstupe jer je cijeli stadion, osim njihovih jarana i uhljeba, to trazio, s razlogom, jer smo umjesto NOVOG JAKOG SARAJEVA DOBILI EKIPU KOJA SLUZI ZA ISMIJAVANJE !!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 mar 2016, 20:39

Besic je napisao/la:Nećemo nikoga ni podceniti ni preceniti.
Ali ni preceniti*

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 mar 2016, 20:40

muhamedhulk je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Jel neko zna koga sutra sve nema, osim povrijedjenog Kove?
Al bekic i denii

Razlog?
Auuuuuuu tek sad vidio da aBda sutra oko 19.00h cemo imati -5, OSAM kola (24 boda) prije kraja :o
Sad mi jos vise krivo za Prijedor :hmmmmm:
Ne znam tako je reko Hurticc

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 mar 2016, 20:45

Lakoste je napisao/la:Stanite malo na loptu. Razmisljajte hladne glave. Prva stvar ovo nije mjesto na kojem se treba iznositi prljavi ves. Ima mnogo dusmana koji iz ovog ili onog razloga uziva citajuci te vase komentare kojim tjerate sve zivo. Ja sam prvi za to da se neke stvari trebaju promijeniti, korjenito i detaljno, potrebna je svjeza krv, nekima se zahvaliti ali reci im da nisu oni potpisali dugogodisnji ugovor o radu sa FKS.

U pola sezone, kad je 8-9 kola do kraja iste, kad je atmosfera u i oko ekipe losa ne treba donositi nagle odluke i tjerati sve glavom bez obzira. Treba se grupisati i zavrsiti sezonu, izvuci maksimum iz nje i poslije posljednjeg zvizduka na Kosevu protiv Olimpica razmisljati o ozbiljnim promjenama. Kako u rukovodstvu kluba, akademiji, igrackom i strucnom kadru.
Bravo majstore!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 mar 2016, 20:47

mma_hz je napisao/la:PODRSKA DINI I UPRAVI. Idemo dalje momci i vi imate pravo na kiks naokon svega.
Hahaha, a ovo do sada nisu bili njihovi kiksovi? :kafa:
Samo Saraj'vo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 20:48

mma_hz je napisao/la:PODRSKA DINI I UPRAVI. Idemo dalje momci i vi imate pravo na kiks naokon svega.
eh, ti mi trebaš. Sjećaš se našeg razgovora prije prije 4,5 godina preko pp ?
Šta sam ti tada rekao, da sam član BP, ali da nisam neko ko se lakta i neko ko želi poziciju u Klubu. Je li tako bilo?
Tvojom potvrdom ne tražim opravdanje, samo želim da kažem da nemam nikakve lične koristi što branim bilo koga iz Uprave.
Ja sam po 'profesiji' dugogodišnji navijač FK Sarajevo i moje mjesto je uvijek bilo na jednoj od tribina stadiona Koševo.
F.K.SARAJEVO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 mar 2016, 20:50

slika

Najsretniji dan u mom' životu . <3
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2016, 20:52

Pantelija je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Pa tako reci, red je dođu novi... u tom grmu leži zec. I opet preko leđa FK Sarajevo. ccc
naravno da je red da dodju novi KOJI CE RADITI U KORIST FKS i koji nece oko kluba nakotiti razne kriminalce, taldžije, meandzere :)
naravno da je red da dodju novi koji nece odvesti FKS na stub srama i pljuvanja
naravno da je red da ce doci novi koji ce sa ovim uslovima napraviti ekipu koja ce dominirati
Naravno da je red da dodju novi koji ce pion poslije poraza imatu MUDA da izadju pred navijace a ne da se kriju
Naravno da je red da dodju novi koji ce raskinuti s HAADOM ovu sramotu, gdje izrada dresa kosta 12 maraka a prodaju ga za 80 navijacima!
Naravno da je red da dodju novi koji nece fan shop kluba pretvoriti u PRIVATNI i jos biti bezobrazni pa ga prikazati kao klubski!
Naravno da je red da djdoju novi momci kao sto su i ovi dosli pa sve usrali, koji ce vratiti FKS na pravi put jer ga ovi vode u 2013. januar
NARAVNO da je red da dodju novi koji ce ukinuti placanje ulaska u akadeemiju za 10.000 KM !
Naravno da je red da gospoda odstupe jer je cijeli stadion, osim njihovih jarana i uhljeba, to trazio, s razlogom, jer smo umjesto NOVOG JAKOG SARAJEVA DOBILI EKIPU KOJA SLUZI ZA ISMIJAVANJE !!!
Svaka cast @pantelija

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 mar 2016, 20:54

Sta cu ja vakav pod temperaturom na Kosevu da u komu pravo padnem

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2016, 20:56

@zlo
sad sam vidio pressicu. povrede su u pitanju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 mar 2016, 20:57

izgleda da che onaj debeli na zapadu imati sutra svojih istomishljenika k"o nikad

VVVBK

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 mar 2016, 20:59

muhamedhulk je napisao/la:@zlo
sad sam vidio pressicu. povrede su u pitanju.
Je li sta ozbiljno

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 mar 2016, 20:59

Zagor je napisao/la:Mislim da je na redu da u upravu kluba dođu bivši igrači Sarajeva. Oni koji su ostavili koliki - toliki trag u bivšoj državi, pa možda, i neki koji su se proslavili poslije rata. Sad će neki reći da nisu ništa uložili u klub kad je trebalo, znam, al ipak, trebaju nam legende u klubu, oni koji više poznaju taj sportski aspekt vođenja kluba.
Mislim da od te price nece biti nista jer se ova uprava odrekla svih tih ljudi koji su tu nekad bili pod parolom da su oni dio familije.
Ja sam jako alergican na trenutne trenere koji rade u omladinskom pogonu jer je nas domet u 17 i u 19 reprezentacija, u u 21 imamo jednog ili nijednog o A Repci e treba ni pricat. Niko ne ocjenjuje njihov rad i niko nikad ne iznosi negodovanje po pitanju toga.
Agim Nikolic je osoba koja mene pojavom i pricom nervira ali kad skontam da zadnje reprezentativce iz nase skole je on uvrstio u prvi naseg kluba pitam se gdje je on sada. Poslije toga je bilo par igraca(reprezentativaca) ali nisu proizvod nase skole.
Ko su treneri u akademiji i zasto tamo ne vracamo bivse trenere koji su u tim poslu proizvodnje imali rezultate.
A da oni su ta struja ne trebaju nam
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 21:00

Ova Uprava se treba pojačati sa još par iskusnih i sposobnih ljudi i to bi bilo to. Fali im 'zadnji vezni' .. :)
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Grk1234, napoleon72 i 29 gostiju.