Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Brate samo me zanima sta je tacno ovde mitomanija? Ja mislim da je nema , nego se neko navadio da se izd.rkava ovde i da prekida sve moguce diskusije svojom gluposcu.Da ne pominjem sto izvesna osoba i ne zna sta znaci mit.Virtu4l je napisao/la:Nemoj molim te, baš smo krenuli sa dobrom dirkusijom.Tribalian je napisao/la:Privoli jednu od svojih mnogobrojnih licnosti da napise nesto o tome.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 15 nov 2016, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Razumite vi mene, rekoh subjektivan samTribalian je napisao/la:Krenuo da pisem pa stao.DANTES je napisao/la:
@momčiluk pa jbg miš znaš li ti u kakvim je uslovima Mišić dobio Kolubarsku bitku? Ili Karađorđe sa kakvim je sredstvima porazio Turke?Momciluk nije dobio prolaznu iz svetskih ratova.

This time next year we'll be millionaires.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jedinica i Dosije: Zemunski klan...Virtu4l je napisao/la:
Inače ko nije gledao 'Jedinicu' neka obavezno pregleda, nešto najbolje što je nastalo na ovim prostorima.

Znam istaknute licnosti iz rata u BIH, ali detalje bitaka tesko. Rado bi napisao, ali sam tanak s tim.Momciluk je napisao/la: Razumite vi mene, rekoh subjektivan samiskreno ne znam nista i rado cu cuti o toj bitci moze ovdje moze na pp, zamolio bi Triba ko ima vremna nesto da napise posto je to njegov teren.. kakav je omjer bio snaga? Npr u akciji Breza 94 na manje od jednog Nanicevog vojnika je dolazilo 10 srpskih..
I Beogradski klanovi.SlevinKelevra je napisao/la:
Jedinica i Dosije: Zemunski klan...
Ukaži se @Cashman 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gledam svoje slike sa ovakvim stajlingom sa avatara. Strah me koliko licimo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Momciluk je napisao/la:Trib pa pitam za Kolubarsku bitku..

izvni tebra, ja kontam pitas mene za ovu Treskavicu , gledam koji mu je qrac gde mene nadje.

Kolubarska bitka je ostala poznata po tome kao najveca navlakusa ili kontraofanziva u istoriji ratovanja, kontrolisano povlacenje do konacnog protiv udara.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Gledam svoje slike sa ovakvim stajlingom sa avatara. Strah me koliko licimo

Jel ti lici na Medvedeva isto ?
kopija.Tribalian je napisao/la:Jel ti lici na Medvedeva isto ?
ne cudi me sto ruski oligarsi biraju englesku.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- IlProfessore
- Kontakt:

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Neka je sa srecom.Marsal je napisao/la:Punim 25 za pola sata.

Ma gde on yebo, mator je taj, otkazalo to kod njega odavno.Marsal je napisao/la: Dante yebo![]()
Zato ga ne prizivaj, momku je potrebna stručna pomoć.Tribalian je napisao/la:Brate samo me zanima sta je tacno ovde mitomanija? Ja mislim da je nema , nego se neko navadio da se izd.rkava ovde i da prekida sve moguce diskusije svojom gluposcu.Da ne pominjem sto izvesna osoba i ne zna sta znaci mit.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kod detekcije istinskih heroja od onih koji kupe mast neka vam prvi putokaz budu rijeci Zerajica:
Ko hoće da živi nek mre,
Ko hoće da mre nek živi!
Ko hoće da živi nek mre,
Ko hoće da mre nek živi!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
neka je sretno. i nemoj sovat.Marsal je napisao/la:Punim 25 za pola sata.
cim zavrsis.Marsal je napisao/la: odo odmah sutra upisat kurs za varioca i njemački
ps.
momciluk, evo onog snimka iz akcije breza.
ono u vezi mladica je na 4:10 dudak uopste nije pogubljen.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- rob do bagro
- Kontakt:
Meni je stari citav zivot varioc, obisao je pola svijeta, bio je u Libiji dok je Gadafi na vlasti bio i rekao mi je da nikad ne idem njegovim stopama jer je terenski zivot zajeban, nema te po pola godine kod kuce i kad dodjes na godisnji mogu te zovnut ubrzo, a nisi se ni odmorio kako treba, inace on radi u RM-LH firmi.Marsal je napisao/la:Punim 25 za pola sata. Dante yebo![]()
Adžuka ženi me kuknjava odo odmah sutra upisat kurs za varioca i njemački
Jest dobra para, ali ode zdravlje jbg, ljepse je odradit svoji 8 sati i ciku, ovako oni rade pon- sub po 12 sati jos moraju putovat svaki dan do radilista.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Secere bolan kako nije pogubljen ne zna ni ukljucit motorolu a ne sta drugo, Izet komanduje svo vrijeme..
@Trib evo citam sad na Kolubarskoj omjer bio otprilike 1,5 srpskih naprema 2 austrijska, kazem kod Buzima 1 naniceva na 10 srpskih(dokumentacija zarobljena, tacni podaci o broju srpskih vojnika).. o tome pricam, ne poredim velicinu i vaznost akcija.
@Trib evo citam sad na Kolubarskoj omjer bio otprilike 1,5 srpskih naprema 2 austrijska, kazem kod Buzima 1 naniceva na 10 srpskih(dokumentacija zarobljena, tacni podaci o broju srpskih vojnika).. o tome pricam, ne poredim velicinu i vaznost akcija.
This time next year we'll be millionaires.
- Marsal
- Kontakt:
@Trib i @adzuka
Hvala

Hvala

Joj znam sve to a baš eto imam neku vezu da se zaposlim kod Čizme, još fola ono sredio bi mi daidža da me i u Njemačku šalju i znam sve kako je ali bukvalno nemam ovdje nikakvu mogućnost, nažalost moji roditelji su samo pošten narod bili i ne mogu mi ništa srediti. Volio bih i ja osmicu i kući ali... uglavnom ako mi nešto u narednom periodu ne uspije vjerovatno ću polagat kurs pa kod Čizme... ne mogu više ovog nehljebarskog načina života a vidiš eto adžuka neće da me ženi.rob do bagro je napisao/la: Meni je stari citav zivot varioc, obisao je pola svijeta, bio je u Libiji dok je Gadafi na vlasti bio i rekao mi je da nikad ne idem njegovim stopama jer je terenski zivot zajeban, nema te po pola godine kod kuce i kad dodjes na godisnji mogu te zovnut ubrzo, a nisi se ni odmorio kako treba, inace on radi u RM-LH firmi.
Jest dobra para, ali ode zdravlje jbg, ljepse je odradit svoji 8 sati i ciku, ovako oni rade pon- sub po 12 sati jos moraju putovat svaki dan do radilista.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.