FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 19 mar 2016, 19:35

Sta dalje?
Pa je li to nema mladih ambicioznih ljudi koji zele da rade i vole fks?
Je li to nema nasih ljudi koji vole ovaj klub a ne talove sa ibrakovicem, dzekom, i slicnima?
ima, itekako ima
Konkurs, aplikacije, trazis te i te uslove.... ima itekako sposobnih ljudi, imena necu jer bi bilo da ja nekoga guram...
Kako je dosao dino, kusta , tako ce i umjesto njih doci neko samo ce vidjeti kako NE SMIJE raditi... jadovi jadni pare su vas pokvarile, a kada nije bilo para kukali ste kako bi ovo kako bi ono, kako bi sve dali da klub napreduje a kada ste se dokopali love oko sebe postavili LOPOVE i kriminalce i milite niko vam nece nista?

UPRAVA NAPLJE,
fEMINIZIRANI ODLAZI!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 mar 2016, 19:37

@amy, ako predlozim imena, bit ce da sam njihov placenik. Kad na ljeto podnesu ostavke ovi koji su nam obecali kule i gradove a donijeli dijabetes i sramotu da nas Sisoje Husic po medijima razvlaci za namjestanje, onda cemo predlagati imena i vagati opcije.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 19 mar 2016, 19:37

muhamedhulk je napisao/la:@amypitar
Dovesti ljudi koji su se bavili SPORTOM, bivse igrace, trenere..okupiti takve ljude oko sebe. Nije problem voditi Klub u financijskom smislu kad imas pare (mada su nasi pokazali da su i tu nesposobni probijanjem budzeta), nego kako ISPRAVNO PROCJENITI ko je za trenera, kome se isplati dati platu itd. Jasno je svima da se igraci nude sa svih strana, ali treba prave izabrati - sto Uprava nije znala.
Koje bivse igrace i trenere? One koji su gledali kako klub propada (prije par godina), ali eto srecom ti ljudi koje tjerate nisu dozvolili to.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 19 mar 2016, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 19:40

Nije to nikakva garancija da će biti bolje. Ako smatrate da su ih pare pokvarile, kako onda možete garantovati da nekoga
ko bi došao na mjesto ovih ljudi ne bi pokvarile pare?
F.K.SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 mar 2016, 19:40

Napisati Dini i Edisu zahvalnicu za sve sto su uradili za Sarajevo i ljudski se rastati. :salut: Kad je islo fino, imali ste podrsku i dizali smo vas u zvijezde. Kad ste poceli jesti g.. i kad postaje ocito da se ne mozete nositi sa nekim stvarima, onda nema druge nego traziti nekoga ko moze.
Bahati, bahati Željkan!
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 19:44

I taj neko drugi će postati nesposobnjaković nakon niza loših rezultata.
F.K.SARAJEVO

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2016, 19:45

Rahma je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:@amypitar
Dovesti ljudi koji su se bavili SPORTOM, bivse igrace, trenere..okupiti takve ljude oko sebe. Nije problem voditi Klub u financijskom smislu kad imas pare (mada su nasi pokazali da su i tu nesposobni probijanjem budzeta), nego kako ISPRAVNO PROCJENITI ko je za trenera, kome se isplati dati platu itd. Jasno je svima da se igraci nude sa svih strana, ali treba prave izabrati - sto Uprava nije znala.
Koje legende? One koji su gledali kako klub propada (prije par godina), ali eto srecom ti ljudi koje tjerate nisu dozvolili to.
Ovim ljudima je dato povjerenje, oni ga nisu opravdali; data im je sansa vise puta, i nisu je iskoristili. Hvala njima na svemu, ali neko im mora pokazati da idu pogresnim putem..spinovanje tima pismo podrske, a dan poslije otkaz treneru je jos jedan dokaz nesposobnosti. Srljaju iz greske u gresku itd...jel treba da i dalje oni vode Klub??? Ja bi im dao podrsku da su ostavili Jesica do kraja. Volio bi da je ostao, mislim da ne bi osigurali Evropu..i sta onda? Bil' onda otisli????
Sto se legendi tice, oni trebaju u SPORTSKOM SEGMENTU, ne u financijskom !!! Tad nisu trebali, jer oni nemaju pare da pomognu Klub, ali imaju ono sto UO nema - ISKUSTVO U FUDBALU. I sad nam trebaju !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 19:49

Šta kaže; ja bi im dao podršku da su ostavili Ješića do kraja sezone. hahaha

lud, zbunjen, lud, zbunjen, normalan... :hmmmm:
F.K.SARAJEVO

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 mar 2016, 19:52

Kakav bi mogao sutra sastav ?? jedno je sigurno to je benko i golman ostalo ?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 mar 2016, 19:54

HeraklitMracni je napisao/la:Kakav bi mogao sutra sastav ?? jedno je sigurno to je benko i golman ostalo ?
Ne igraju Kovacevic,Al Bekic,Simeunovic!A nemas bas nekog izbora,manje vise sve se zna!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 mar 2016, 19:55

ama i moje go..vno je bolje od njjih jel ti sad jasnije?
covjece oni su nesposobni!!!!

doveli su 10 trenera, zaposlili pola familije u FKS
nisu sposobni kamp napraviti od talova, umjesto da ga gradi firma 10 minuta od koševa, oni otisli u srbiju da im rade oni za veće pare ali uz dobar tal!
dalje, u ligi smo u kurcu, igramo katastrofalno, prodali reprezentativca makedonije za 60 000 eura!
doveli kramare i ostale propalitete
ni JEDNO JEDINO POJACANJE DVA PRELAZNA ROKA
probili budzet? wtf?

dalje, sramote nas po medijima nazivajuci JACE EKIPE dt ias da nemaju za vode a ljudi i stadion sredjuju
sramote nas izjavama da igramo u zg i bg a mi ovdje ne mozemo MEDa I UZ TO, nemamo ni stadion svoj

itd
na kkraju krajeva, razvlace nas po medijima za namjestanje, prozivani smo na sve strane da smo u talu sa mednzerima promjenili 12 trenera

ODLAZITE JER STE GLUPI!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 mar 2016, 19:57

Pavlovic kadusic kramar barbaric kallasi rustemovic radovac emerson(berberovic) dulja i harba po krilima i napad benko

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 19:58

Tebi vatra što tebe nisu zaposlili.
F.K.SARAJEVO

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 19 mar 2016, 19:58

Pantelija je napisao/la:ama i moje go..vno je bolje od njjih jel ti sad jasnije?

nisu sposobni kamp napraviti od talova, umjesto da ga gradi firma 10 minuta od koševa, oni otisli u srbiju da im rade oni za veće pare ali uz dobar tal!
dalje, u ligi smo u kurcu, igramo katastrofalno, prodali reprezentativca makedonije za 60 000 eura!
probili budzet? wtf?

dalje, sramote nas po medijima nazivajuci JACE EKIPE dt ias da nemaju za vode a ljudi i stadion sredjuju
sramote nas izjavama da igramo u zg i bg a mi ovdje ne mozemo MEDa I UZ TO, nemamo ni stadion svoj

itd
na kkraju krajeva, razvlace nas po medijima za namjestanje, prozivani smo na sve strane da smo u talu sa mednzerima promjenili 12 trenera

ODLAZITE JER STE GLUPI!
Ne bih nikad rekao da navijac Sarajeva ovo pise, vise dusmanski nego navijacki.
Amer Dupovac!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 mar 2016, 19:59

Kaže Hurtic igrat će uglavnom igrači koji su igrali i za vrijeme njegovog prvog mandata.Ovako gledano znači neće niko od ovih "novih" igrati? Opet ne kontam kao misli sastaviti na taj fazon ekipu pogotovo bez ovih povrijedjih.Prije svega Kovačevića koji je kod Hurtica igrao na zadnjem veznom čini mi se
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2016, 20:01

molotovljev je napisao/la:Šta kaže; ja bi im dao podršku da su ostavili Ješića do kraja sezone. hahaha

lud, zbunjen, lud, zbunjen, normalan... :hmmmm:
Pa zato sto bi to dokazalo da su nesposobni :D Ovako cemo vjerovatno osigurati Evropu, i onda ce biti sve po starom...ispasce da su na vrijeme skontali da ne ide sa Jesicem. A kao da sam ga ja doveo, a ne oni :crazy:
Ako su oni tako sigurni da idu pravim putem, sto ga nisu ostavili na klupi? Ako smatraju da je strucnjak, sto ga nisu ostavili, bez obzira na navijace??? Jer mi sad svakako nemamo sanse za bilo kakvu titulu. Sto se nisu okrenuli sljedecoj sezoni, mozda ubacivanju Akademaca i osiguranju Evrope sa Jesicem???
A ako vec slusaju navijace, neka onda idu i oni sa trenerom, jer nije samo trener prozivan.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 mar 2016, 20:02

Valjda vam je sad jasno zašto pojedinci ovako pišu. Zbog nekih ličnih interesa htjeli su se uhljebiti u klubu,
međutim dobili su odbijenicu uz obrazloženje kako to nije u interesu FK Sarajevo. 100% :cool:
F.K.SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 mar 2016, 20:04

Rahma je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:ama i moje go..vno je bolje od njjih jel ti sad jasnije?

probili budzet? wtf?

itd

ODLAZITE JER STE GLUPI!
Ne bih nikad rekao da navijac Sarajeva ovo pise, vise dusmanski nego navijacki.
Dusmanaki je govoriti i pisati istinu?

Dusmanski je ako se suti o ovome!

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 mar 2016, 20:04

zlo87 je napisao/la:Pavlovic kadusic kramar barbaric kallasi rustemovic radovac emerson(berberovic) dulja i harba po krilima i napad benko

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ludji si od jesica!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 mar 2016, 20:05

Uprava napolje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, bordobijeli, brig, Haksss, mosarajvosa83, roccosiffredi, tovusa84 i 86 gostiju.