Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Vaši? Pa i naši su ubili našeg Mauzera.. A bio kao ratni heroj...Bosniacum Lilium je napisao/la:@Kawhi i ja, familija
I moj pokojni komsija, Rade Rakonjac. Gledao sam na youtube kako prica o njemu. Rahmetli Izet je bio pravi vojnik. Bio je postovan na svim stranama. Ipak su ga na kraju "nasi" ubili
@momčiluk sad sam ga guglao. Nije to loše ali je sitno u poređenju sa onima koje sam naveo..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Najveci genocid je pocinjen nad Indijcima.JohnCleese je napisao/la:Ma hajde ovaj je u roku od 10 minuta raskrinkan da nije u top 5 najvecih, pa i nije tako bitan za skole.DANTES je napisao/la:@secerbay ja sam u školi učio Aleksandar, Napoleon, Sulejman i Džingis Kan.
Ja najviše preferiram Aleksandra jer on je jako mlad osvojio sve što je bilo osvojiti
Za ovog nisam ni čuo iskreno. Ali možda je to je nije ugrozio zapadnu kulturu ko Kan i Sulejman ili nije potekao iz iste ko Napolen i Aleksandar
Nego, u skoli nisi ucio neke najstrasnije cinjenice.
Recimo, nisi nista ucio niti o najvecem i najduzem genocidu u historiji ljudskog roda. Onog koji je pocinjen nad Indijancima, a znamo i od koga
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da mi babo ima ovako nešto, **** bi svaku noć drugu trebu, ne bi čak ni u školu išoDANTES je napisao/la:Lijepo je. Ljeti..rio_Ferdy88 je napisao/la:
Zima, romantika

jedan je halid. dzabe vam to furanje (izmisljenih?) likova.
mujo hrnjica, djerzelez alija i mustaj-beg licki.
i da, njemacka je imala daleko boljih generala od romela. da hico nije bio cionisticki piun, njemacka bi dobila rat.
kako su samo pustili onih 100.000 opkoljenih bitanskih vojnika u francuskoj...
halid ibn velidI bring the men who desire death as ardently as you desire life
a za dudakovica?DANTES je napisao/la:Nikad čuo
cek da ubacim njihove pandane sa ove nase strane.DANTES je napisao/la:Realno sa ovih prostora odličan je bio Đorđe Petrović Karađorđe. Sa seljacima je rasturio Tursku silu. A Tu su Stepa Stepanović koji se na Ceru poigrao sa Austrougarskim generalima. I naravno Živojin Mišić koji je rasturio Švabe u Kolubarskoj bici. On je svjetski priznat.

mujo hrnjica, djerzelez alija i mustaj-beg licki.
i da, njemacka je imala daleko boljih generala od romela. da hico nije bio cionisticki piun, njemacka bi dobila rat.
kako su samo pustili onih 100.000 opkoljenih bitanskih vojnika u francuskoj...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
@perry,
odakle ti taj podatak?
i je li se uopste saznalo ko je ubio nanica?
odakle ti taj podatak?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Alija.sekerbay je napisao/la:@perry,
odakle ti taj podatak?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Secere sta s Dudakom? Ni on Izetu ni do noznog prsta nije..
S tobom se slazem za Hitlera.
S tobom se slazem za Hitlera.
This time next year we'll be millionaires.
Glupa vam je priča.
Suština i svrha postojanja jednog muškarca moraju biti velike ženske grudi, povremeno alkohol i često seks. Sve ostalo je obično zaglupljivanje ionako skromnih intelektualnih mogućnosti.
Suština i svrha postojanja jednog muškarca moraju biti velike ženske grudi, povremeno alkohol i često seks. Sve ostalo je obično zaglupljivanje ionako skromnih intelektualnih mogućnosti.
To da su ga nasi ubili je samo teorija zavjere, jako popularna u Krajini.
Niko nije.Momciluk je napisao/la: Ni on Izetu ni do noznog prsta nije..
mislis na predsjednika? pricaju zene po brijacnici?Kawhi je napisao/la:Alija.
da je to tako, davno bi o tome progovorili alijini neprijatelji.
ne ulazim u to ko je bolji, ali kazem da je i dudak legenda.Momciluk je napisao/la:Secere sta s Dudakom? Ni on Izetu ni do noznog prsta nije..
Ko je naredio ubistvo Izeta mozete samo srati i nagadjati.. al sigurno je da Bog i danas smislja kaznu za tog nitkova.
Mi smo Balkanci. Još nismo shvatili da za te 3 stvari nije najvažnije ratno umijeće.NeshaFCB je napisao/la:Glupa vam je priča.

Alijine neprijatelje ili ubiju, ili ušutkaju kešom, ili proglase izdajicama/ludim. To ne valja jer je Alijin neprijatelj=Prijatelj Bosne.sekerbay je napisao/la:mislis na predsjednika? pricaju zene po brijacnici?Kawhi je napisao/la:Alija.
da je to tako, davno bi o tome progovorili alijini neprijatelji.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nemam ja nikakve dokaze da su ga nasi ubili.. ali znam mozak ukljucit i povezat stvari. Vrijeme ubistva, mjesto i jos nekih par sitnica a koje puno toga govore ostavlja 1% sanse da ga je ubio neki cetnik, mozda neki sto sto se napio pa nije mogao bjezati i ostao na teritoriji koju su nasi oslobodili..Kajzer10 je napisao/la:To da su ga nasi ubili je samo teorija zavjere, jako popularna u Krajini.
Niko nije.Momciluk je napisao/la: Ni on Izetu ni do noznog prsta nije..
Ubili ga na dan deblokade tog dijela Bosne, bukvalno ga iskoristili ko kondom sve im yebem.
- IlProfessore
- Kontakt:
Caco, Boško i Admira, prodali Srebrenicu i milion drugih mitova. Na Bosnu nije izvršena agresija već je harala bošnjačka državna mafija.Heller je napisao/la:Kraljević, Nanić, pokušaj Sefera.

Šćepo Radončić likes this.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
a ko ga je mogo ubit?
nema sanse da je to uradio neko od njegovih, jer je nanic bio ziva legenda koju su svi postovali.
nema sanse da je to uradio neko od njegovih, jer je nanic bio ziva legenda koju su svi postovali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.