Sretno!!

* * *
Cestitke kapitenu na 20:oj utakmici u dresu U17 reprezentacije!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Djani je 10-ka koliko sam ja upratioBesic je napisao/la:Đani je takođe CF
Đani je pjevacBesic je napisao/la:Đani je takođe CF
phily je napisao/la:Đani je pjevacBesic je napisao/la:Đani je takođe CF
Gollllllllll je!sajo10 je napisao/la:GOOOL!
Pobjeda Engleske,bar po meni.Elddar je napisao/la:Sta nam odg izmedju Slo-Eng?
Sto ubjedljivija, zbog gol razlikebadel62 je napisao/la:Pobjeda Engleske,bar po meni.Elddar je napisao/la:Sta nam odg izmedju Slo-Eng?
Pa 2 ekipe idu dalje?sajo10 je napisao/la:Vode englezi. S pobjedom danas osigurali su mjesto na sampionatu, sto znaci da bi protiv nas mogli malo opustenije igrati..![]()
Trenutno stanje:
Engelska 6p
BiH 4p
Slovenija 1p
Ceska Republika 0p
Pa ja, Engelska s pobjedom danas je osigurala u najgorem slucaju drugo mjesto (jer je Portugal i dalje najgora drugoplasirana ekipa s jednim bodom). Tako da protiv nas bi mogli igrati i sa drugim timom sto se njih tice.Elddar je napisao/la:Pa 2 ekipe idu dalje?sajo10 je napisao/la:Vode englezi. S pobjedom danas osigurali su mjesto na sampionatu, sto znaci da bi protiv nas mogli malo opustenije igrati..![]()
Trenutno stanje:
Engelska 6p
BiH 4p
Slovenija 1p
Ceska Republika 0p
Kako jedan bod, ne racuna se utakmica sa posljednim ?sajo10 je napisao/la:Pa ja, Engelska s pobjedom danas je osigurala u najgorem slucaju drugo mjesto (jer je Portugal i dalje najgora drugoplasirana ekipa s jednim bodom). Tako da protiv nas bi mogli igrati i sa drugim timom sto se njih tice.Elddar je napisao/la:Pa 2 ekipe idu dalje?sajo10 je napisao/la:Vode englezi. S pobjedom danas osigurali su mjesto na sampionatu, sto znaci da bi protiv nas mogli malo opustenije igrati..![]()
Trenutno stanje:
Engelska 6p
BiH 4p
Slovenija 1p
Ceska Republika 0p
Ma samo pobjediti danas, pa cemo vidjeti dalje kako i sta...![]()
Trenutno korisnika/ca: Beduin, FerdinandF, forgempp, Google Adsense [Bot] i 38 gostiju.