RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

el-fighter
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la el-fighter » 29 jul 2012, 12:23

Evo Velagic je rekao da su sve obaveze prema Bandovicu izmirene na vrijeme i sada ostaje da se vidi da li ce otici u Sarajevo za klikere ili cemo dobiti neku lovu. U slucaju da se desi ovo prvo, bit ce to ogroman minus za ovu Upravu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 29 jul 2012, 12:27

Bandovic je odlican golman takvim se pokazao u Sirokom, ali ima nesto nekorektno u njemu nikad to nisam uspio dokuciti sto je to, bit ce da je do katraktera. Izgleda da se tako postavio sada i kad je Velezu ledja okrenuo.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 29 jul 2012, 12:39

ma suspendovat, tako ne mozže nigdje otići.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 jul 2012, 12:49

ovdje klub nije uopšte kriv, lahko je psovati po klubu, a što se ne psuje po neodgovornim igračima, koji jedno misle, drugo pričaju a treće rade? Ko je taj BANDOVIĆ pa da se igra s renomeom kluba?

A sarajevo se pokazalo po ko zna koji put nekorektnim, umjesto da se uspostavi kontakt s UO VELEŽA. Ako gospodin želi u Sarajevo, neka plate onoliko kolilko i vrijedi, ni fening manje.

SADA SVE VIŠE ŽELIM DA POSTANEMO KAO ATLETIC BILBAO............

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 29 jul 2012, 12:50

Nije ni prvi ni zadnji koji će otići na nenormalan način.. opustite se

slika

semir0724
Kontakt:

Post Postao/la semir0724 » 29 jul 2012, 13:07

zizu1991 je napisao/la:
semir0724 je napisao/la: Nego kad je u pitanju Velez i njegovi golmani, mene interesira, sta je sa golmanom Hero Muamerom? Proslu godinu je potpisao za Velez, mislim na tri godine i nejma ga nigdje.
Iskreno receno, ja sam ga gledao, nekoliko puta dok je bio u Lokomotivi i zaista je pruzao dobre partije.
U Velezu nikada nije dobio nikakvu priliku. Zna li neko nesto o tome???
Da je on vanserijski golmanski talent, ja mu nikada ne bih dao da brani.
Razlog ? Njegova visina, odnosno malenkost, u modernom nogometu, golman ne smije da bude ispod 1.90, a on je daleko od te visine[/quote

Za Zizu 1991. Ti kao da si Dasin ( Dizdarevic) savjetnik.Momak ( Hero) nikada nije dobio priliku da se pokaze. Pa ni na prijateljskim utakmicama.Kad je u pitanju visina i drugi koji su tu ( bili) nisu visi. Mislim na Ostrakovica, Bobica, Bandovica....

Kad je u pitanju visina golmana evo ti par podataka. Mostarska legenda Enver Maric 1,82cm, Sepp Meier 1,85cm, Oliver Kahn 1,88cm, dok najbolji golman na svijetu Ika Casillas ima "samo" 1,86cm.
Mislim da pravi razlog lezi negdje drugdje. Vrijeme ce pokazati...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 jul 2012, 13:13

ma to dugo tvrdim, VELEŽ ima u svojim redovima dobre igrače, samo im treba dati priliku, a BANDOVIĆU ako propadne transfer u Sarajevo, onda nek se ne vraća više u VELEŽ, neka klub vidi da raskine tu godinu ugovora na njegovu štetu........ :evil:

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 jul 2012, 14:27

Halo bola, ne može niko nikuda ići ako je vezan ugovorom. Kako vam to nije jasno ?

Kakve ugovore naša Uprava potpisuje ? Jesu li normalni oni ?

Ili ćete i za ovo naći opravdanje.

Kako vrijeme odmiče, ne vidim razliku između ove i prethodnih Uprava.
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 29 jul 2012, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 jul 2012, 14:29

FK Velež: Sarajevo je ispalo nekorektno, nisu nas kontaktirali
Kompletne pripreme je prošao sa nama i na Bjelašnici je rekao da defintivno ostaje u Veležu, kaže Velagić.

Dejan Bandović se jučer stavio na raspolaganje treneru Sarajeva Draganu Joviću, iako ima važeći ugovor sa Veležom, tvrde iz Titove 87. Zbog nastale situacije, danas su se na zvaničnoj klupskoj stranici oglasili direktor Sedin Tanović, te sportski direktor Admir Velagić.

"Bandović je sa Veležom dogovorio sve uslove za nastavak saradnje u slučaju da ne pronađe inostrani angažman. Uvažavajući njegov doprinos u prošloj sezoni kao i njegove godine, Dejanu smo izašli u susret i dali rok do početka priprema te smo mu, na njegovo insistiranje, omogućili dodatno vrijeme do 5. jula za pokušaj pronalaska inostranog angažmana. Na Bjelašnici je sve bilo završeno i sam nam je potvrdio da ostaje u Veležu, uostalom bezbroj puta izjasnivši se da u BiH želi igrati samo za Velež. Nekorektno je što nas niko iz FK Sarajevo nije kontaktirao jer Dejan Bandović ima važeći ugovor sa Veležom do jula 2013. godine. Možda u Sarajevu misle da mogu raditi šta žele ali Velež je veliki klub i nikome nećemo dozvoliti da se tako ponaša. Mi smo korektni prema svakome a to isto tražimo i od drugih prema nama," naglašava direktor Veleža Sedin Tanonović.

Identično razmišljanje ima i sportski direktor Admir Velagić.

„Iznenadio sam se čitajući vijest da Dejan trenira sa Sarajevom i nikako ne mogu da shvatam tog dečka. Kompletne pripreme je prošao sa nama i na Bjelašnici je rekao da defintivno ostaje u Veležu. Pred sami polazak za Austriju je odbio da putuje sa ostakom jer je navodno dobio ponudu iz Grčke. Velež se čitavo vrijeme ponašao korektno prema njemu dajući mu dovoljno vremena za evenutalni transfer isključivo u inostranstvo“, izjavio je sportski direktor Veleža Admir Velagić.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 jul 2012, 14:31

Ovo samo u nas moze, da neko ima ugovor s jednom ekipom a da trenira s drugom :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2012, 14:43

Zavisi kakav ugovor ima, ako ima amaterski može otići kad hoće.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 jul 2012, 14:47

Vasa uprava ocigledno vama nesto petlja..jer kako je moguce ako igrac ima normalan ugovor da trenira i ode u drugu ekipu..sacekajmo i drugu stranu tj.bandovica da se izjasni..mislim da ovde ima mnogo vise nego sto to vasa uprava govori..pere sebe i svoju neodgovornost prebacujuci sve na igraca.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 29 jul 2012, 14:50

Bandovic ako ima amaterski ugovor ili ako mu se duguju neke pare moze ici bez odstete ikakve. Ne znam sta pjenite, velika riba jede malu ribu.
UEFA=MAFIA

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2012, 14:58

mma_hz je napisao/la:Vasa uprava ocigledno vama nesto petlja..jer kako je moguce ako igrac ima normalan ugovor da trenira i ode u drugu ekipu..sacekajmo i drugu stranu tj.bandovica da se izjasni..mislim da ovde ima mnogo vise nego sto to vasa uprava govori..pere sebe i svoju neodgovornost prebacujuci sve na igraca.. :roll:
MA ima garant. Ne može igrač tek tako odbiti da ide na pripreme, pa se priključiti drugom klubu.
I mi smo nekoć imali slične primjere, danas na treningu, sutra niko ne zna gdje je. Prekosutra izroni na drugom kontinentu. niđe ni obeštećenja, ni nikakvog klinca..svi lafo u čudu..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 29 jul 2012, 15:07

Imal gdje na netu pratit skokove..

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 29 jul 2012, 15:08

Ja mislim da Bandović ima amaterski ugovor čim je mogao samo u inozemstvo potpisati tako da Sarajevo mora platiti obeštećenje Veležu ili Bandović samo da trenira sa FK Sarajevom dok mu ne istekne ugovor. hahahha ovo je ludnica

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 29 jul 2012, 15:13

zasarajevo je napisao/la:Bandovic ako ima amaterski ugovor ili ako mu se duguju neke pare moze ici bez odstete ikakve. Ne znam sta pjenite, velika riba jede malu ribu.
Djeste velike ribe nismo vas prepoznali,
odličan je fol grohotom se smijem :D :D :D
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jul 2012, 15:20

semir0724 je napisao/la: Za Zizu 1991. Ti kao da si Dasin ( Dizdarevic) savjetnik.Momak ( Hero) nikada nije dobio priliku da se pokaze. Pa ni na prijateljskim utakmicama.Kad je u pitanju visina i drugi koji su tu ( bili) nisu visi. Mislim na Ostrakovica, Bobica, Bandovica....

Kad je u pitanju visina golmana evo ti par podataka. Mostarska legenda Enver Maric 1,82cm, Sepp Meier 1,85cm, Oliver Kahn 1,88cm, dok najbolji golman na svijetu Ika Casillas ima "samo" 1,86cm.
Mislim da pravi razlog lezi negdje drugdje. Vrijeme ce pokazati...
Kada su branili ti navedeni osim Casillasa, sada ovi što pričaju na tv -u po tebi levati, i ne znaju ljudi šta govore
Uvijek se visina gledala golmanu, i poželjno je da je ima te je vrlina golmanu da je veći
Moderni nogomet to zahtijeva
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 29 jul 2012, 15:35

VanBasten je napisao/la:MA ima garant. Ne može igrač tek tako odbiti da ide na pripreme, pa se priključiti drugom klubu.
I mi smo nekoć imali slične primjere, danas na treningu, sutra niko ne zna gdje je. Prekosutra izroni na drugom kontinentu. niđe ni obeštećenja, ni nikakvog klinca..svi lafo u čudu..
Nasa uprava je jedna od najnesposobnijih, cudim se kako ujutru skontaju koja noga ide u koju cipelu, tako da mene nista vise ne moze iznenaditi sto se njih tice.
zasarajevo je napisao/la:Bandovic ako ima amaterski ugovor ili ako mu se duguju neke pare moze ici bez odstete ikakve. Ne znam sta pjenite, velika riba jede malu ribu.
Prvo u BiH nema velikih riba. Drugo ako se duguje igracu onda igrac ide na arbitrazu i trazi da dobije papire iz kluba jer mu klub nije postovao svoju stranu ugovora. Bandovic ne moze jednostavno otici iz kluba, jer su mu papiri jos u Titovoj. Po ovom tvom postu ili ti je 12 godina ili si idiot. Radi tebe nadam se da je ovo prvo.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jul 2012, 15:36

:D velike ribe :D

A vidim ja nesto smrdi ovdje
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.