FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samooo naprijed sivo-bijeli
Grmi cijeli stadioooon
Grmi cijeli stadioooon
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Za Saraj'voooo za Horde Zlaaaa za Samiraaaa sad pjevam ja Oooooo oOOOOOO ooooooooOOOOO
I daj gol Samire nama više ne treba .
I daj gol Samire nama više ne treba .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sutra ako pobjedimo, dokazat ce se da je Jesic sve kriv, a nasa uprava neduzna! Sutra krece kampanja za ostanak Dine i ostalih! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
PODRŠKA za gospodina Selimovica i upravu!!!!
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Majkl ja te podržavam imaš ispravan stav dok postoji nada i igra se sve je otvoreno ali vjeruj mi da smo slabi ne znam šta se dešava ali smo tanki pravo.Trebat če nam puno sreće za Europu a da ne govorimo o tituli svašta se može desiti ali zasad je realnije da ne možemo nego da možemo mislim na titulu.Volio bih i ja brate uz tebe sam pa šta Bog dragi da nama je da volimo klub i bodrimo ga pa šta bude.Podrška za UPRAVU !Majkl je napisao/la:Još mi samo recite ovi što su svrsavali na Jesica na polusezonu i govorili da ćemo osvojiti 100%,a bili smo na -6 ,sutra kad dobijemo i budemo na -5 zašto onda sutra nemamo šansi a imali smo na polusezonii.
Sarajevo ljubavi moja!
Ocekujem sutra dobru predstavu od Radovca, Cezara i Emersona.
I naravno, podrska Selimovicu! Dosta je vise da mahala odlucuje o klubu
I naravno, podrska Selimovicu! Dosta je vise da mahala odlucuje o klubu
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 19 mar 2016, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
-
Coromandel
- Kontakt:
svaki, ali svaki put se zbunim kad pročitam tvoj postjoker90 je napisao/la:Sutra ako pobjedimo, dokazat ce se da je Jesic sve kriv, a nasa uprava neduzna! Sutra krece kampanja za ostanak Dine i ostalih!
nadam se da će taj avatar uskoro biti maknut...
PODRŠKA UPRAVI FK SARAJEVO

Zadnja izmjena: Coromandel, dana/u 19 mar 2016, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
keli1946 je napisao/la:PODRŠKA za gospodina Selimovica i upravu!!!!
Evo znaći da nisam jedini i Husref je priznao da ih je stigao umor.Ipak mislim da nisam ni glup ni slijep dobro sam gledao i vidio.
Sarajevo ljubavi moja!
Podrška za ljude koji će rastjerat bagru iz kluba.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ljpka Petrovica dovesti bar na tri dana, i Dzenu kao pomocnika.
Da opet slavimo kakav trofej
Da opet slavimo kakav trofej
- molotovljev
- FrancescoTotti
- Kontakt:
NAPRAVA UPOLJE!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Dino Selimovic>FKS! Sto ce nam rezultati na terenu? Nemamo duga, fino funkcinisemo i pare se iz nas izvlace na sve strane, familija zaposlena u klubu, milina. Ne daj ostavku Dino, muzi kralju do kraja, moze ti se! Dok je ovaca bit ce i vune, za sve lijepo preuzeli zasluge, za sve sto nas vodi u propast je kriv neko drugi, milina posao majke mi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma je.bo ti nasjoker90 je napisao/la:Dino Selimovic>FKS! Sto ce nam rezultati na terenu? Nemamo duga, fino funkcinisemo i pare se iz nas izvlace na sve strane, familija zaposlena u klubu, milina. Ne daj ostavku Dino, muzi kralju do kraja, moze ti se! Dok je ovaca bit ce i vune, za sve lijepo preuzeli zasluge, za sve sto nas vodi u propast je kriv neko drugi, milina posao majke mi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hajmo sad pregurati do kraja sezone, i onda prozivajte upravu. ostava selimovića neće donijeti ama baš ništa
Pazi sad u slucaju da se Hurtic dobro pokaze kao trener i zareda dobre rezultate kao Dzeno, opet cemo dizati upravu u nebesa, kakav smo mi narod

- FrancescoTotti
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Dino Selimovic>FKS! Sto ce nam rezultati na terenu? Nemamo duga, fino funkcinisemo i pare se iz nas izvlace na sve strane, familija zaposlena u klubu, milina. Ne daj ostavku Dino, muzi kralju do kraja, moze ti se! Dok je ovaca bit ce i vune, za sve lijepo preuzeli zasluge, za sve sto nas vodi u propast je kriv neko drugi, milina posao majke mi.

Mladicu znas li ti da FKS nema marke duga prema poreskoj upravi? Plati racune za internet, vodu, struju pa se onda javi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Slavit će se opstanak , opstanak na Koševu . Hoćemo opstanak , opstanak na Koševu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.