Jel se salis za ovo da su igraci odlicni i da grizu na terenu ?FrancescoTotti je napisao/la:Govorili ste da je Jesic kriv za losu igru na terenu i ove rezultate. Igraci su odlicni i grizli su, jednostavno nije islo.
Sad kad nema Jesica, logican slijed dogadjaja bi bio taj da i igra postane dobra, da pocnemo dobijat tekme?
Za europu se ja ne brinem.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
M.Delac 2
Brate valja nama dobiti Slaviju. Kako smo dosada odigrali bice vrlo tesko. Mozda da Hurtic nesto malo poboljsa,ali nece tu biti nekog drasticnog napretka. Dalje je problem koga ce dovesti za trenera i sta ce on donijeti?! Da i to nw bude kao u jesenjem dijelu,taman Hurtic uvezao 3 pobjede ekipa proigrala i onda Jesic! Ja mislim da je tada Hurtic nastavio da ne bi izgubilo derbi!zlo87 je napisao/la:Mi sutra dobijemo i opet ispred, a ako nemate damu da se borite sa svima mi kao navijaci, sta ocekujete od igraca??zagorski je napisao/la:Ma sta je tu dobro svega ti!?zlo87 je napisao/la:Kraj dobro je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto su nas kone prestigle i umanjile sanse za 3. mjesto!?
Bojim se i sasa da nas novi trener opet ne poremeti.
E majko moja s kim ja pisem na temi, cuj mozemo do titule, imate li vi oci jbt?? Imate li mozga grama?? Kone iz zaostatka nas prestigose, mozda nam otmu evropu sa ovom pobjedom danas, a oni mastaju o tituli i lafo ganjamo Slobodu pa ovo dobro za nas! HAHAHAHAHA
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Prvo ako cemo se bojat Slavije treba nas ugasit kao klub. Bit ce velikog napretka, a uprava zna da je ispucala bonus sav i ako sad useru sa trenerom nece lijepo bit ispraceni iz Sarajeva.zagorski je napisao/la:Brate valja nama dobiti Slaviju. Kako smo dosada odigrali bice vrlo tesko. Mozda da Hurtic nesto malo poboljsa,ali nece tu biti nekog drasticnog napretka. Dalje je problem koga ce dovesti za trenera i sta ce on donijeti?! Da i to nw bude kao u jesenjem dijelu,taman Hurtic uvezao 3 pobjede ekipa proigrala i onda Jesic! Ja mislim da je tada Hurtic nastavio da ne bi izgubilo derbi!zlo87 je napisao/la:Mi sutra dobijemo i opet ispred, a ako nemate damu da se borite sa svima mi kao navijaci, sta ocekujete od igraca??zagorski je napisao/la: Ma sta je tu dobro svega ti!?
Sto su nas kone prestigle i umanjile sanse za 3. mjesto!?
Bojim se i sasa da nas novi trener opet ne poremeti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ide titula k'o iz picke. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Nego ako na kraju se ostvare povoljni rezultati, hoće li ovi što pozivaju otvoreno upravu na ostavku (uključujući i sjever) promjeniti mišljenje i gurnuti pod tepih razloge zbog kojih to sada žele? 

Samo Saraj'vo.
- molotovljev
Još si počeo vrijeđati navijače Sarajeva. Tebi je već par puta rečeno i upozoren si da kršiš pravila foruma tako što pišešSiouxLukavac je napisao/la:Pa nisi normalan, pa ti si lud čovječe.recepivedik je napisao/la:ti pojma nemas, al fkt! odjavi se i pocni pratiti albacete!joker90 je napisao/la:Pa mi ga tek pusimo, ako kone ovo dobiju danas..
kone i treba da uzmu, odbrana titule nije san!
na temi predviđenoj isključivo za navijače Sarajeva. Ti svakako nisi naš navijač i prema tome zamoliću te posljednji put
da ne pišeš na ovoj temi već da to radiš na temi opšte diskusije. Ako nastaviš kršiti pravila foruma bićeš prijavljen administraciji.
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
ja samo zelim da mi odigramo neku dobru utakmicu ,ako budemo igrali kao prijedoru ili slobode i čelika nemamo mi sta traziti u vrhu tabele. ispucali smo lošu igru i probleme vrijeme je sad da krenemo uzlaznom putanjom

Nema se potrebe dalje raspravljat, sutra ce nam mnogo toga bit jasnije. Ako sutra uz dobru igru nakantamo Istocnjake i uz bolju taktiku i postavu, mi se imamo pravo nadat tituli, to je moje misljenje
Poslije oblaka dolazi sunce vazda
Gdje su oni što hvale Husrefa **** vas on! Protiv nas izveo najjaći sastav danas ne mogu da hodaju radi toga ako izgube titulu ta utakmca u kupu sa nama če ih koštati.Iskreno volio bih da Sloboda bude prvak ali ovo što je stručni štab Slobode uradio nema rezona nikakvog.Mulalić odmarao pola tima protiv Borca nije srao kao Sloboda i eto ti sad p'a vidi čuj stručnjak e on je Vlieka Kita.
Sarajevo ljubavi moja!
Da udjemo u grupe, ja cu ih prozivati. Oni moraju ici ako cemo nastaviti koracati prema naprijed!PitarBordo je napisao/la:Nego ako na kraju se ostvare povoljni rezultati, hoće li ovi što pozivaju otvoreno upravu na ostavku (uključujući i sjever) promjeniti mišljenje i gurnuti pod tepih razloge zbog kojih to sada žele?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Vala upravu si totalno,mi ko fol da stignemo Slobodu do kraja prvenstva???Možda da bi to i bilo moguće da nam Dino nije doveo "velikog" trenera pa sa ekipom od prošle sezone zaganjat,pa opet možda..Ovako naklapat o odbrani titule i živiti u zabludi može jedino dovesti do tog da zijanimo i Evropu!!!joker90 je napisao/la:E majko moja s kim ja pisem na temi, cuj mozemo do titule, imate li vi oci jbt?? Imate li mozga grama?? Kone iz zaostatka nas prestigose, mozda nam otmu evropu sa ovom pobjedom danas, a oni mastaju o tituli i lafo ganjamo Slobodu pa ovo dobro za nas! HAHAHAHAHA
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- PitarBordo
- Kontakt:
Lako mi je za tebe, ti se držiš stava.pasica je napisao/la:Da udjemo u grupe, ja cu ih prozivati. Oni moraju ici ako cemo nastaviti koracati prema naprijed!PitarBordo je napisao/la:Nego ako na kraju se ostvare povoljni rezultati, hoće li ovi što pozivaju otvoreno upravu na ostavku (uključujući i sjever) promjeniti mišljenje i gurnuti pod tepih razloge zbog kojih to sada žele?

Pitam se samo onako, ove uopćeno što su i do sada gurali probleme pod tepih kad god nas nafaka pogledala.

Samo Saraj'vo.
Je li parola kao i kod trenera? Neka idu i ponesu sve sto su donijeli sa sobom?pasica je napisao/la:Da udjemo u grupe, ja cu ih prozivati. Oni moraju ici ako cemo nastaviti koracati prema naprijed!PitarBordo je napisao/la:Nego ako na kraju se ostvare povoljni rezultati, hoće li ovi što pozivaju otvoreno upravu na ostavku (uključujući i sjever) promjeniti mišljenje i gurnuti pod tepih razloge zbog kojih to sada žele?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Šta ima znalci čelo od Drine zijanio već sam napisao za Husrefa i vi bi takve doveli u Svetinju pljujete bez razloga sad i po upravi samo vam se kazalo u vezi trenera sad uprava ne valja i šta ako odu i desi se gore od ovoga. Čuj on če ih prozivati ako se u grupe plasiramo e jadi moji ko sve navija danas ne kontam hljeba mi
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
baci mu jedan koktelmolotovljev je napisao/la:Još si počeo vrijeđati navijače Sarajeva. Tebi je već par puta rečeno i upozoren si da kršiš pravila foruma tako što pišeš
na temi predviđenoj isključivo za navijače Sarajeva. Ti svakako nisi naš navijač i prema tome zamoliću te posljednji put
da ne pišeš na ovoj temi već da to radiš na temi opšte diskusije. Ako nastaviš kršiti pravila foruma bićeš prijavljen administraciji.

Ljudi ne kontaju d nije isto biti trener ili igrac Radnika\Slobode\Veleza i Sarajeva. Ovdje je pritisak nesumnjivo tri puta veci nego u tim klubovima. Zbog toga se desava da igraci koji su briljirali u drugim klubovima kod bas zakazu. Isto vrijedi i za trenera.sekac je napisao/la:Šta ima znalci čelo od Drine zijanio već sam napisao za Husrefa i vi bi takve doveli u Svetinju pljujete bez razloga sad i po upravi samo vam se kazalo u vezi trenera sad uprava ne valja i šta ako odu i desi se gore od ovoga. Čuj on če ih prozivati ako se u grupe plasiramo e jadi moji ko sve navija danas ne kontam hljeba mi
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!