FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plava_pruga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plava_pruga » 03 apr 2010, 23:05

Ma dajte sta serete da izvinu djeca ako ih ima na forumu na izrazu. Jesmo li dobili? JESMO. Nemojte mi nesta pametovati CITAVU smo utakmicu napadali samo nije htjela u gol i to je to. Usla je u 73. minuti. Dobili smo vrijeme je za slavlje a to kako je ko odigro nije bitno uopste a sto se lazara tice pa jel u Sirokom dao gol? Jel pogađo na Grbavici?
Zato molim vas nemojte nista zamjerati nijednom igracu.
AMAR AMAR OSIM OSIM
G A Z I
Željo sve do pobjede

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 03 apr 2010, 23:05

Željovac je napisao/la:Popović preloš danas, nema priče. Bekrić redovno nestane na jedno pola sata, sat. Daleko najbolji Ćulum, naravno. Tu je negdje bio i Šime, pa onda Mešić, Rovčanin i Višća. Mrva je falila da sve večeras upropastimo i to, što Amar kaže, zbog nedostatka volje. Toga NE SMIJE nedostajati!!! Jedino ako im nisu redovne plate, a o tome ne znam ništa.
Kakogod, zalaganjem sam krajnje nezadovoljan i remi se mogao osjetiti u zraku. Nismo uopšte bili dovoljno opasni za zagarantovanu pobjedu. Izmjene su bile super(Višća, Stanić), što se od njih i može očekivati. Trebali su ući već na poluvremenu, al' Amar se baš zainatio u forsiranju Lazara.
drug sto se tice plata i premija naj redovnije su u premijer ligi to mislim na igrace dok trenerima i ostalom osoblju zelje kasne al ne puno

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 apr 2010, 23:06

AYAN je napisao/la:Kakva su očekivanja od gostovanja u Prijedoru?
VELIKA.. :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 03 apr 2010, 23:06

izvukli nulu u kupu, al opet zrinjskog su preslusali tamo 2:0 mozemo igrat na bod cuvat se za borac
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

OSAge
Kontakt:

Post Postao/la OSAge » 03 apr 2010, 23:07

3 boda su 3 boda.. :D
Zeljeznicar za zivot cijeli! :)

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 03 apr 2010, 23:07

ZELJO MOJA je napisao/la:sta ste navalili na lazara ba...jednom odigra lose odma lazo nevalja...a koliko bodova nam je on s gostovanja izvuko!!! jednostavno los dan...
drug samo mi reci jednu utakmicu koju je odigrao dobro,a ako mislis na onu u laktasima sem te utakmice posto je samo tu utakmicu i odigrao dobro[/quote]

nebih da ulazimo u debatu...samo cu ti reci da je bio prvi strijelac grcke 2006 godine ;)
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 apr 2010, 23:08

Pirke_TM87 je napisao/la:
Ma tamo moze biti svasta... nezahvalno komentarisati... Nadam se najboljem, pobjeda bi bila kao bubreg u loju... ali eto vidjet cemo :)
Apsolutno se slažem, sa tvojim komentarom...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 03 apr 2010, 23:09

Arogantni je napisao/la:pa kume ako si bio na sjeveru cuo bi psovke i prema Oimu sto ne vadi Rovcanina i Popovica a da ne govorim o zvizducima kada je Bucan izlazio iz igre ono jednostavno nije humano ni kulturno covjek odigra jednu losu utakmicu i odmah zvizduci sto mu doticni sa sjevera nisu zvizdali protiv Zrinjskog gdje je bio najbolji igrac na terenu.
kako mrzim te debile sa sjevera znaci ljudi nece da navijaju izuzev 4 - 5 momaka na slovu "E" i onda nesta se bune. Ako je mogao sjediti cijelu utakmicu i nepodrzati svoj tim, onda nije zasluzio ni da zviždi i psuje nekome.
G A Z I
Željo sve do pobjede

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 03 apr 2010, 23:09

Arogantni je napisao/la:Ne znam jel neko primjetio ali Visci svaka cast momak je poljubio grb kad je dao gol.
da da...primjetio sam ja...i ode prema korner zastavici na sjeveru..

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 03 apr 2010, 23:09

ChelseaFann11 je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:sta ste navalili na lazara ba...jednom odigra lose odma lazo nevalja...a koliko bodova nam je on s gostovanja izvuko!!! jednostavno los dan...
drug samo mi reci jednu utakmicu koju je odigrao dobro,a ako mislis na onu u laktasima sem te utakmice posto je samo tu utakmicu i odigrao dobro
nebih da ulazimo u debatu...samo cu ti reci da je bio prvi strijelac grcke 2006 godine ;)[/quote]

Beslija je 2006 bio medju pet u reprezentaciji. ;)
AMAR OSIM!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 03 apr 2010, 23:11

drug samo mi reci jednu utakmicu koju je odigrao dobro,a ako mislis na onu u laktasima sem te utakmice posto je samo tu utakmicu i odigrao dobro
nebih da ulazimo u debatu...samo cu ti reci da je bio prvi strijelac grcke 2006 godine ;)[/quote]

dobro si ovo rekao al sa jednim velikim BIO

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 03 apr 2010, 23:13

kalimero je napisao/la:
nebih da ulazimo u debatu...samo cu ti reci da je bio prvi strijelac grcke 2006 godine ;)

Beslija je 2006 bio medju pet u reprezentaciji. ;)[/quote]

heh..kakve to veze ima sa lazarom ???xD

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 apr 2010, 23:15

Dabogda Regoje u sljedećem kolu postigao Hat-Trick... :lol: :lol: :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 03 apr 2010, 23:16

Samo da ti pokazem da je to bilo prije 4 godine,a igrac zna propast za godinu.
AMAR OSIM!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2010, 23:16

Bogme se namucismo bez potrebe,da smo zabili u prvih 10 minuta kad smo imali 3 bas dobre sanse Travnik bi se raspao samo tako,ovako smo im davali nadu 75 minuta,u kojima smo doduse samo mi igrali ali opet...

Utakmicu smo odlicno otvorili i trebali povesti odmah na startu,Rovcanin i Lazar dominirali u protivnickom 16.-tercu ali nismo zabili,do kraja poluvremena cini mi se bila sansa Kerle i Bekrica (?) sve u svemu prosjecno,u drugo krenuli kao i u prvom,samo sto se Travnik bio zatvorio totalno,sreca pa zabismo 15-tak minuta prije kraja,drugi gol fina kontra i skolski gol Visce.Culum,Sime i Mesic najbolji Bekric igra koliko treba,Lazar nespretan danas totalno,vidi se želja ali nije to to,sve u svemu namucili smo se vise nego sto smo trebali,opet odlicna posjeta 8000,jug krcat,mozda je samo na derbiju bio puniji!

Ide vlak...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 03 apr 2010, 23:19

ZELJO MOJA je napisao/la:

dobro si ovo rekao al sa jednim velikim BIO[/quote]

kako god vi ocete...navijate lafo za zelju a blatite vlastite igrace...koji vam je qrac...nema tu pojedinaca!!!ako pobijedi zeljo pobijedila je citava ekipa...ako je odigro lose nece ga biti slijedecu tekmu i tacka...odigrat ce i bekric i rovcanin i bucan lose nekad...sta ce tad biti??? uostalom nije vase da sudite kako je ko odigro...za to je zaduzen sef strucnog staba...samo pohvale nakon utakmice i nakon svog pritiska koji su izdrzali...mislim da svi imaju pravo biti nagradjenii bez obzira kako je ko odigro...sta ste se digli!!!!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 03 apr 2010, 23:20

Čestitke Želji na pobjedi i želim vam sreću u osvajanju oba trofeja.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 apr 2010, 23:22

zlatan.edvin je napisao/la:Čestitke Želji na pobjedi i želim vam sreću u osvajanju oba trofeja.
hvala i dosta vise prepirke o lazi da ne valja nebi ga osim forsiro dosta!!!!!
Za zivot cijeli!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 03 apr 2010, 23:22

Nemoj se pravit pametan ja sam prvi rekao tri boda su najbitnija i zadovoljan sam,al Lazo ne moze za haustor igrat.
AMAR OSIM!

OSAge
Kontakt:

Post Postao/la OSAge » 03 apr 2010, 23:23

kako god vi ocete...navijate lafo za zelju a blatite vlastite igrace...koji vam je qrac...nema tu pojedinaca!!!ako pobijedi zeljo pobijedila je citava ekipa...ako je odigro lose nece ga biti slijedecu tekmu i tacka...odigrat ce i bekric i rovcanin i bucan lose nekad...sta ce tad biti??? uostalom nije vase da sudite kako je ko odigro...za to je zaduzen sef strucnog staba...samo pohvale nakon utakmice i nakon svog pritiska koji su izdrzali...mislim da svi imaju pravo biti nagradjenii bez obzira kako je ko odigro...sta ste se digli!!!![/quote]

Napokon,jedan normalan post u zadnjih sat vremena!
Zeljeznicar za zivot cijeli! :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.