RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

el-fighter
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la el-fighter » 28 jul 2012, 14:46

miky_hz je napisao/la:A sta bi sa ugovorom na 2 godine?mislim nesto sad prelistavam vidim da ste pisali da ima jos godinu ugovora
Vjerovatno mu nasi imaju duzni nekoliko plata, pa ce mu sada dati papire, a on ce njima oprostiti dug.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2012, 15:10

Znaci ode i on dzaba a ima ugovor. jebli ih dugovi :evil:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2012, 15:15

Bandovic je pod ugovorom - tako je Mrkva reko. I isto je reko da Banda iz Veleza moze samo u inostranstvo. Banda je i izostao s priprema radi ponude u Grckoj. A ako je zaista pod ugovorom - onda Velez taj prelaz moze zaustaviti. Nek mu isplate sta su duzni i zaustave prelaz - jednostavno.

Dozvoli li se Bandovicu da napusti klub u sred ugovora - ovo bi, bar za mene bio, najveci propust Tane i Mrkve do sad.
U stvari, nakon toga bi se sa pravom postavljalo pitanje jesu li ti ugovori igraca s ikako ugovori ili tariguzi da se raji zamazu oci.

Citava poenta ugovora je da klub izbjegne BAS OVU situaciju. Ne zaustave li ovo - onda su vjerovatno i svi ostali ugovori obican supljak ko i ovaj "dvogodisnji" sa Bandovicem... Zalosno kakve probleme Velez ima - da Sarajevo u sred ugovora odvodi igraca. Fuj.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2012, 15:19

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bandovic ... jeva/84904" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako je Bandovic "bez kluba" ako je potpisao s Velezom do juna 2013?
Ne moze on otic kad on hoce nego kad mu klub dozvoli.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jul 2012, 15:26

Ko kaze ?

Moze u nas sve bola !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 jul 2012, 16:38

To nije do Bandovića već do kluba. Meni nije jasno samo kakvi se u nas ugovori potpisuju. Na fišeku ?

Momak je veliki navijač Sarajeva i sigurno da mu se brani za Sarajevo. Nas je ispoštovao koliko je mogao, odlično je branio, požrtvovano i nema mu se šta prigovoriti.
Who dares, wins !

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 28 jul 2012, 16:52

Nastavimo sa skandiranjem tipa: Bandović Dejan, Bandović Dejan... I naravno sa uvredama i psovkama na račun npr. Čolića...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 28 jul 2012, 17:23

kerzen je napisao/la:Nastavimo sa skandiranjem tipa: Bandović Dejan, Bandović Dejan... I naravno sa uvredama i psovkama na račun npr. Čolića...
ako otac ne valja i ne radi poso kako treba,djeca idu svak na svoju stranu ,to je tako i u zivotu.Ne trebamo djecu uvijek kriviti,jedino kada odu u tudju kucu u imali su skoro iste uslove i kod svoje kuce ;)

trebamo natjerati oca da bolje radi kako bi zadrzali familiju na okupu :P
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 28 jul 2012, 19:54

el-fighter je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:A sta bi sa ugovorom na 2 godine?mislim nesto sad prelistavam vidim da ste pisali da ima jos godinu ugovora
Vjerovatno mu nasi imaju duzni nekoliko plata, pa ce mu sada dati papire, a on ce njima oprostiti dug.[
Sad imaju redovne plate.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 28 jul 2012, 20:06

kerzen je napisao/la:Nastavimo sa skandiranjem tipa: Bandović Dejan, Bandović Dejan... I naravno sa uvredama i psovkama na račun npr. Čolića...
Kad taj colic vrijedja i psuje Velez, naravno da cemo i mi nastaviti psovati njega.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 29 jul 2012, 01:03

Bliss je napisao/la:
Kad taj colic vrijedja i psuje Velez, naravno da cemo i mi nastaviti psovati njega.
gdje je to colic nesto ruzno rekao o velezu? gdje je psovao? ne lupetaj bolje ti je...nastavite skandirati montenegru, sesliji, seljacicu iz srebrenika po imenu dzafic u fazonu dzafa go, knezu, bandovicu itd.. oni vole velez. oni su tu samo iz ljubavi. evo dejo nam je pokazao koliko mu je stalo do veleza. da je ovo uradio neko od nasih nema ko mu od vas ne bi ebao i razebao sve po spisku

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 jul 2012, 05:23

Od svega, najviše boli izdaja u domaćim redovima. Bandović je bio tu da odradi ono za što je plaćen i da prti ako mu se bolji uslovi ponude negdje drugo. I dečko se korektno ponio, niti kuka u javnosti, niti pljuje po klubu jer mu kasne plate ili nisu isplaćene nikako niti bilo šta.

A jedan Čolić nam daje gol i provocira s ljubljenjem grba. Jedan Vladavić koji je bio najjači igrač u ligi sa Željom nekad, nije htio da igra protiv Veleža uopće kako treba pa ga izbacivali, prijetili mu a jedan pokušaj igrača tj. Čolić provocira kad god stigne. Otišao u Čelik, odmah smo mi niko i ništa za njega, nula od kluba. Pa opet se vrati kad su ga gore šutnuli, stao na noge i završi u Želji i dođe ljubi grb i slavi gol kao da je Ligu Šampiona osvojio. Bola, da smo retarde najveće na svijetu, mazlumi i ne znam šta više, red je da nas poštuje ipak je tu počeo.

I nije on sam u tome, nego eto najnaivniji je ispao.
Who dares, wins !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 jul 2012, 05:46

Cola je mogao biti jedan od najboljih igraca PL(imo je sve predispozicije) i mogo se dobro unovciti,ali kad neko nema mozga taj ne moze biti uspjesan fudbaler,hebi ga :( I sta je sad sa njim,vidim nema ga ni medju 18 u Zelji,znam da je bio povrijedjen pa je pauziro jedno vrijeme.Bio je poco igrati pomalo ali vidim da ga opet nema ni na klupi :roll: pa kontam sta je sada sa njim(zna li iko)Steta za onakvog igraca,ali sve mi se cini da je sjebo karijeru.
Ovo samo debil moze da uradi ,da ljubi dres zelje i raduje se ko malo dijete kad je dao gol u sred Vrapcica (a Velez ga stvorio igracem):shock:
Vecina igraca, kada igraju protiv onoga tima u kojem su ranije igrali(pa bilo to i samo jedna sezona)se ne raduje kad postignu gol,a Colu Velez stvorio a on se onako raduje ko dijete kad ga obradujes najboljom igrackom :roll: ,nije dobar nikako,i sad ga raja treba gotiviti,ahaaa dje si sta mai
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 29 jul 2012, 08:59

kerzen je napisao/la:
Bliss je napisao/la:
gdje je to colic nesto ruzno rekao o velezu? gdje je psovao? ne lupetaj bolje ti je...nastavite skandirati montenegru, sesliji, seljacicu iz srebrenika po imenu dzafic u fazonu dzafa go, knezu, bandovicu itd.. oni vole velez. oni su tu samo iz ljubavi. evo dejo nam je pokazao koliko mu je stalo do veleza. da je ovo uradio neko od nasih nema ko mu od vas ne bi ebao i razebao sve po spisku
Ne lupetaj ti! Neki dan govori malom Hajdarevicu "Koji ces ku**c u Velezu, odvescu te ja u zelju". Zato ja prvi nastavljam psovati i Colica i sve koji ga podrzavaju.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 29 jul 2012, 09:05

Dobar dan :mrgreen:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

semir0724
Kontakt:

Post Postao/la semir0724 » 29 jul 2012, 10:38

Ponovo isti problemi kod nas u Velezu. Jedni odlaze, drugi dolaze, a Velez nikako da se stabilizuje. Do kada ce trajati stabilizacija?? U svakoj sezoni ista prica. Negdje se otislo, a nije se trebalo... Otisao je jer nije dobio sve plate... Dogovorio se sa Upravom jer su mu bili duzni nekoliko plata, pa su eto sada kvit.... itd. itd.

Namece se misljenje da su igraci u Velezu samo brojevi,koji se ponavljaju. Ugovor koji se sklapi je labilnan i svatko moze, kad mu se cefne, iskociti iz njega (Ugovora). Dokle ce tako???
To moze samo kod nas, a nigdje drugo. Pa ni u Zanzibaru.
Nego kad je u pitanju Velez i njegovi golmani, mene interesira, sta je sa golmanom Hero Muamerom? Proslu godinu je potpisao za Velez, mislim na tri godine i nejma ga nigdje.
Iskreno receno, ja sam ga gledao, nekoliko puta dok je bio u Lokomotivi i zaista je pruzao dobre partije.
U Velezu nikada nije dobio nikakvu priliku. Zna li neko nesto o tome???

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 29 jul 2012, 10:47

Iznenadio sam se čitajući vijest da Dejan trenira sa Sarajevom i ne shvatam tog momka. Kompletne pripreme je prošao sa nama i na Bjelašnici je rekao da defintivno ostaje u Veležu. Pred sami polazak za Austriju je odbio da putuje sa ostakom jer je navodno dobio ponudu iz Grčke. Velež se čitavo vrijeme ponašao korektno prema njemu dajući mu dovoljno vremena za evenutalni transfer isključivo u inostranstvo“, izjavio je sportski direktor Veleža Admir Velagić.

Sve zavisi šta piše u ugovoru koji je Bandović potpisa sa Veležom. Gledajući sa pravne strane FK Sarajevo bi trebao tražiti papire za Bandović od Veleža. Naravno u tom slučaju vlelež će tražiti obeštečenje i dobiti lovu. Ponavljam ako je ugovor napravljen da valja. Da se ja pitam Bandović bi krvi propišao da dobije papire. Toliko od mene ovo mi sve ide na neku stvar.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 29 jul 2012, 11:26

NeToBoLa je napisao/la:Od svega, najviše boli izdaja u domaćim redovima. Bandović je bio tu da odradi ono za što je plaćen i da prti ako mu se bolji uslovi ponude negdje drugo. I dečko se korektno ponio, niti kuka u javnosti, niti pljuje po klubu jer mu kasne plate ili nisu isplaćene nikako niti bilo šta.

A jedan Čolić nam daje gol i provocira s ljubljenjem grba. Jedan Vladavić koji je bio najjači igrač u ligi sa Željom nekad, nije htio da igra protiv Veleža uopće kako treba pa ga izbacivali, prijetili mu a jedan pokušaj igrača tj. Čolić provocira kad god stigne. Otišao u Čelik, odmah smo mi niko i ništa za njega, nula od kluba. Pa opet se vrati kad su ga gore šutnuli, stao na noge i završi u Želji i dođe ljubi grb i slavi gol kao da je Ligu Šampiona osvojio. Bola, da smo retarde najveće na svijetu, mazlumi i ne znam šta više, red je da nas poštuje ipak je tu počeo.

I nije on sam u tome, nego eto najnaivniji je ispao.
Od igrača do igrača, svak dobije po zasluzi...
Goca Jurić kad je otišao u Zvezdu nije htio da igra utakmice protiv Veleža nikako..
Dok je recimo Baka dobio trofej u obliku patlidžana kad je prešao u Hajduk :D :D
Čola nije loš momak ali je glup ko drvo, ispušio je foru za sva vremena ljubeći Željin grb..
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 29 jul 2012, 11:34

Valjda i ovi imaju neke informacije :D

http://www.transfermarkt.de/de/dejan-ba ... 28382.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Po ovome ugovor do 30.06.2013 god što znači samo ili prodaja ili posudba u Sarajevo...
Ovdje je cijena 300.000 eura, prodato! :D :D
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jul 2012, 11:56

semir0724 je napisao/la: Nego kad je u pitanju Velez i njegovi golmani, mene interesira, sta je sa golmanom Hero Muamerom? Proslu godinu je potpisao za Velez, mislim na tri godine i nejma ga nigdje.
Iskreno receno, ja sam ga gledao, nekoliko puta dok je bio u Lokomotivi i zaista je pruzao dobre partije.
U Velezu nikada nije dobio nikakvu priliku. Zna li neko nesto o tome???
Da je on vanserijski golmanski talent, ja mu nikada ne bih dao da brani.
Razlog ? Njegova visina, odnosno malenkost, u modernom nogometu, golman ne smije da bude ispod 1.90, a on je daleko od te visine
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.