Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Federer17

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Federer17 » 22 avg 2016, 13:32

remA1 je napisao/la:

Objavio i ****... :D
Hvala!

Odlicno je ovo, hvala Bogu. Nije mi dzaba on bio toliko drag :D Iskreno sam se iznenadio kad nas je izlevatio. Sad je li to zbog kazne (vjerovatno), ili sto voli da nam pomogne, who knows :mrgreen:

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 22 avg 2016, 13:33

remA1 je napisao/la:

Hahaha vidio ga danas kod Omege.Ja mislio neki crnjo u OKK doso :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 avg 2016, 13:35

Federer17 je napisao/la:
remA1 je napisao/la:

Hvala!

Odlicno je ovo, hvala Bogu. Nije mi dzaba on bio toliko drag :D Iskreno sam se iznenadio kad nas je izlevatio. Sad je li to zbog kazne (vjerovatno), ili sto voli da nam pomogne, who knows :mrgreen:
99,99% :yawn:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 avg 2016, 13:37

Kad znate za sve i svasta pljuvati savez, izvolite sad i pohvaliti jer su ga primorali da dodje ;)
Nadam se da ce ozbiljno ovo prihvatiti i da ce dati sve od sebe. Ako ce igrati tek onako da ne bi kaznu dobio onda bi radije gledao Zahiragica.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 avg 2016, 13:39

stvari izgledaju bolje, jos da imamo onog pakasa Djedovica
ali eto, tu su tri od cetiri najbolja igraca

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 22 avg 2016, 13:40

Bez imalo sumnje alex renfroe ce pomoci... ali evo i ovim potezom se vidi koliko autoriteta ima, a i kakav je trenerski diletant i indijanac mulaomerovic... pa kod normalnog trenera ovaj bio bivsi i bio ozbiljno novcano kaznjen za nedolazak iako je najavio da ce doci...
I sad nekima cudno sto nam igracima posjecuju razne gradove tokom priprema... npr nurkic koji ide u beograd na razne feste i sl... i takvog mi trenera imamo koji dopušta ovakvo igranje sa nacionalnim timom... doduse nije ni cudno kad je on prvi izdajica bio...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

ljubiteljsporta
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljsporta » 22 avg 2016, 14:26

pinoglavi je napisao/la:Kad znate za sve i svasta pljuvati savez, izvolite sad i pohvaliti jer su ga primorali da dodje ;)
Nadam se da ce ozbiljno ovo prihvatiti i da ce dati sve od sebe. Ako ce igrati tek onako da ne bi kaznu dobio onda bi radije gledao Zahiragica.
U pravu si.. Idiotski je samo uvijek nekog ili nešto kritikovati a onda kada bude nešto dobro i te ne pohvaliti. Ovo je odlična vijest..Bravo i za Savez

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 avg 2016, 14:27

ljubiteljsporta je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Kad znate za sve i svasta pljuvati savez, izvolite sad i pohvaliti jer su ga primorali da dodje ;)
U pravu si.. Idiotski je samo uvijek nekog ili nešto kritikovati a onda kada bude nešto dobro i te ne pohvaliti. Ovo je odlična vijest..Bravo i za Savez
Bitno je navijati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine a ne za ovaj ili onaj savez, a rijetkima je ovdje reprezentacija ispred saveza. Cast tebi i pojedincima ;)

ljubiteljsporta
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljsporta » 22 avg 2016, 14:32

Haj malo da ne budemo vječno kritični..Čisto pitanje za one koji se zaista razumiju u trenažni proces i pripremu utakmice. Koliko, objektivno, može "Refko" se uklopiti u tim u narednih 7-8 dana do Rusije (iako haj tu smo kao tekmu halalili zar ne) i generalno koliko može i na koji način doprinijeti ekipi u narednih koliko to 20-25 dana ??? Ovo nam ispada situacija kao da smo neki klub i da smo doveli pojačanje pred početak prvenstva. Ok, to je česta praksa pa zato ovo i pitam

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 22 avg 2016, 14:37

Mene iskreno boli briga ko tamo sjedi, dok reprezentacija igra dobro, ili dok se stvari bar nama posmatracima odvijaju korektno, pa nek i ispadnemo iz nekih A divizija. Sve je to sport. Medjutim, kad vidis da se biraju treneri nekakvi koji su jedva bili i pomocnici, neki totalno nezainteresovani i neupuceni, onda je naravno do Saveza najvise. Taman tamo sjedio ne znam ko. Meni su smijesni samo oni koji su jedva cekali da napadnu Haruna prosle godine za bilo sta, dok evo sada sute na sva ova ispadanja i lose rezultate. Ja prvi ne mogu smislit ona cmizdrenja kako konstantno nema para i izmisljanje supljih prica u vezi Ace, Nihada i sl. Ako nisi sposoban da pronadjes pare, sta se prihvatas te pozicije. Svima nama je jasno da se radi o Bosni i Hercegovini, kao sto je i njemu bilo prije dolaska na poziciju sekretara. Da je uradio velike stvari, to samo bolesnik neki moze poreci.

@ljubitelj, ma moze se on uklopit i puno ce to bolje izgledati nego s bilo kim koga imamo na raspolaganju od pozicija 1-2. Ima on kvalitet, itekako. Pitanje je samo koliko je fizicki spreman. Ja nesto najvise vjerujem da je on dosao na poziv/molbu Mulaomerovica, s obzirom da se znaju i da su igrali zajedno. Vidio je Mulaomerovic da to nece ici bas kako je zamislio s Gordicem/Zahiragicem i ostalim na vanjskim pozicijama.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 22 avg 2016, 14:39

ljubiteljsporta je napisao/la:Haj malo da ne budemo vječno kritični..Čisto pitanje za one koji se zaista razumiju u trenažni proces i pripremu utakmice. Koliko, objektivno, može "Refko" se uklopiti u tim u narednih 7-8 dana do Rusije (iako haj tu smo kao tekmu halalili zar ne) i generalno koliko može i na koji način doprinijeti ekipi u narednih koliko to 20-25 dana ??? Ovo nam ispada situacija kao da smo neki klub i da smo doveli pojačanje pred početak prvenstva. Ok, to je česta praksa pa zato ovo i pitam

Ne može ti to niko reći zato što niko ne zna koliko je on radio i koliko tempirao svoju formu tako da ti to ni Mula ne zna :D Valjda će dobiti neki program za ovih osam dana. Ali ja bih ipak sačekao da objavi sportsport.ba :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 avg 2016, 14:48

Ni Harun nije nabavio pare, cak je i on sam prije odlaska najavio da nemamo novca za sve selekcije u pogonu. I mi navijaci smo mogli prikupiti pare, ali nismo. Jednostavno nema niko zainteresovan da bude ozbiljan sponzor, cak ni mi navijaci. Tako da ne vidim nikakvog osnova da se pljuje bilo ko zbog nedostatka finansija. Dok je tako realnost su nedokazani treneri u A timu kao i u omladinskim selekcijama.
Mnogo vas je bolesnih sto navijate kontra jednog ili drugog saveza ili za jedan ili drugi savez. BiH iznad svega.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 avg 2016, 15:06

ljubiteljsporta je napisao/la:Haj malo da ne budemo vječno kritični..Čisto pitanje za one koji se zaista razumiju u trenažni proces i pripremu utakmice. Koliko, objektivno, može "Refko" se uklopiti u tim u narednih 7-8 dana do Rusije (iako haj tu smo kao tekmu halalili zar ne) i generalno koliko može i na koji način doprinijeti ekipi u narednih koliko to 20-25 dana ??? Ovo nam ispada situacija kao da smo neki klub i da smo doveli pojačanje pred početak prvenstva. Ok, to je česta praksa pa zato ovo i pitam
moje lično mišljenje je da refko zna igrati i da je svjež
očigledno neče moći više od 15-20 minuta
ali to znači da će nemanja igrati 25 minuta, a kada tako igra odmah je bolji i to je odmah +
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 avg 2016, 15:16

meni je zao Kikana sto ce imat' manju minutazu, ali eto

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 avg 2016, 15:20

pinoglavi je napisao/la:Ni Harun nije nabavio pare, cak je i on sam prije odlaska najavio da nemamo novca za sve selekcije u pogonu. I mi navijaci smo mogli prikupiti pare, ali nismo. Jednostavno nema niko zainteresovan da bude ozbiljan sponzor, cak ni mi navijaci. Tako da ne vidim nikakvog osnova da se pljuje bilo ko zbog nedostatka finansija. Dok je tako realnost su nedokazani treneri u A timu kao i u omladinskim selekcijama.
Mnogo vas je bolesnih sto navijate kontra jednog ili drugog saveza ili za jedan ili drugi savez. BiH iznad svega.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 22 avg 2016, 15:23

U ovoj situaciji odlicno je ovo, nema ga se sad sta pljuvati i ako je zbog kazne dosao nije ni prvi a po svemu sudeci ni zadnji koji je izlevatio, sad sigurno necemo glaedat Zahiragica u kvalifikacijama :opaopa: a i drasticno nam rastu sanse za prolazak jer kao sto nermin rece rasteretiti ce ako nista Gordica mada ja vjerujem da ako bude trebalo odnosno egal utakmice sa Svedima da ce on igrat i 25min najmanje :bih:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 22 avg 2016, 15:47

Nije ga primorao Savez vec FIBA i njena pravila. Onaj kvazi Savez je Bremera kaznio zbog neigranja, ali pohvalno je sto se nije digla ogromna frka oko cijele ove price, sto tesko da bi bio slucaj sa proslim Savezom.
Zadnja izmjena: Ethel, dana/u 22 avg 2016, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 22 avg 2016, 15:48

Sada je pitanje ko otpada, naravno da bih volio da mali Gegić ostane na spisku i da skuplja "iskustvo". Mi nemamo ništa od Zahiragića.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 22 avg 2016, 15:50

savez je skontao da je vrag odnio salu, tandem gordic-zahiragic je najgori u evropi (gdje se iole ozbiljno igra) a takvo nesto nam je i na poziciji trojke. ja ne mogu da vjerujem da ovaj milosevic igra u AEK-u, na bazi cega? tip je hebena katastrofa....vrabac nema bbiq i ima drvene ruke, buza je pasivan i spor u odbrani.... ne treba se zavaravat, nijedan od ove dvojice nece puno napredovat, aba liga plafon, ili ova belgija. mulcu idu kritike sto nije zvao lazica koji bi bio od pomoci siguran sam

renfro taman bio bezvoljan i u losem fizickom stanju je chris paul za gordica. zna vrtit pick, sto ce juka koristit, zna zabit otvoren sut, zna napravit visak, nema puno brain fartova u igri, igra pametno i ne fosira....

i plasmanom na euro, savezu ostaje negativna ocjena jer su upravo oni, svojim nemarom i pasivnoscu, odigrali kljucnu ulogu da kadeti ispadnu u b diviziju. kako sada privoliti mavrica mladjeg i denia hodzica kad smo u b diviziji? mamu vam ****
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 22 avg 2016, 16:08, ukupno mijenjano 2 puta.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 avg 2016, 15:50

Ethel je napisao/la:
Nije ga primorao Savez vec FIBA i njena pravila. Onaj kvazi Savez je Bremera kaznio zbog neigranja, ali pohvalno je sto se nije digla ogromna frka oko cijele ove price, sto tesko da bi bio slucaj sa proslim Savezom.
izvini, a ko ga je prijavio FIBA-i :?: :!:
a "onaj" (isti savez drugi ljudi) savez je naplatio 50 000 eura od bremera radi odbianja reprezentacije

jedan je henry "hajro" domercant

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MElloo i 18 gostiju.