Hvala!remA1 je napisao/la:
Objavio i ****...
Odlicno je ovo, hvala Bogu. Nije mi dzaba on bio toliko drag

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Hvala!remA1 je napisao/la:
Objavio i ****...
Hahaha vidio ga danas kod Omege.Ja mislio neki crnjo u OKK dosoremA1 je napisao/la:
Objavio i ****...
99,99%Federer17 je napisao/la:Hvala!remA1 je napisao/la:
Objavio i ****...
Odlicno je ovo, hvala Bogu. Nije mi dzaba on bio toliko dragIskreno sam se iznenadio kad nas je izlevatio. Sad je li to zbog kazne (vjerovatno), ili sto voli da nam pomogne, who knows
U pravu si.. Idiotski je samo uvijek nekog ili nešto kritikovati a onda kada bude nešto dobro i te ne pohvaliti. Ovo je odlična vijest..Bravo i za Savezpinoglavi je napisao/la:Kad znate za sve i svasta pljuvati savez, izvolite sad i pohvaliti jer su ga primorali da dodje
Nadam se da ce ozbiljno ovo prihvatiti i da ce dati sve od sebe. Ako ce igrati tek onako da ne bi kaznu dobio onda bi radije gledao Zahiragica.
Bitno je navijati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine a ne za ovaj ili onaj savez, a rijetkima je ovdje reprezentacija ispred saveza. Cast tebi i pojedincimaljubiteljsporta je napisao/la:U pravu si.. Idiotski je samo uvijek nekog ili nešto kritikovati a onda kada bude nešto dobro i te ne pohvaliti. Ovo je odlična vijest..Bravo i za Savezpinoglavi je napisao/la:Kad znate za sve i svasta pljuvati savez, izvolite sad i pohvaliti jer su ga primorali da dodje
Nadam se da ce ozbiljno ovo prihvatiti i da ce dati sve od sebe. Ako ce igrati tek onako da ne bi kaznu dobio onda bi radije gledao Zahiragica.
ljubiteljsporta je napisao/la:Haj malo da ne budemo vječno kritični..Čisto pitanje za one koji se zaista razumiju u trenažni proces i pripremu utakmice. Koliko, objektivno, može "Refko" se uklopiti u tim u narednih 7-8 dana do Rusije (iako haj tu smo kao tekmu halalili zar ne) i generalno koliko može i na koji način doprinijeti ekipi u narednih koliko to 20-25 dana ??? Ovo nam ispada situacija kao da smo neki klub i da smo doveli pojačanje pred početak prvenstva. Ok, to je česta praksa pa zato ovo i pitam
moje lično mišljenje je da refko zna igrati i da je svježljubiteljsporta je napisao/la:Haj malo da ne budemo vječno kritični..Čisto pitanje za one koji se zaista razumiju u trenažni proces i pripremu utakmice. Koliko, objektivno, može "Refko" se uklopiti u tim u narednih 7-8 dana do Rusije (iako haj tu smo kao tekmu halalili zar ne) i generalno koliko može i na koji način doprinijeti ekipi u narednih koliko to 20-25 dana ??? Ovo nam ispada situacija kao da smo neki klub i da smo doveli pojačanje pred početak prvenstva. Ok, to je česta praksa pa zato ovo i pitam
pinoglavi je napisao/la:Ni Harun nije nabavio pare, cak je i on sam prije odlaska najavio da nemamo novca za sve selekcije u pogonu. I mi navijaci smo mogli prikupiti pare, ali nismo. Jednostavno nema niko zainteresovan da bude ozbiljan sponzor, cak ni mi navijaci. Tako da ne vidim nikakvog osnova da se pljuje bilo ko zbog nedostatka finansija. Dok je tako realnost su nedokazani treneri u A timu kao i u omladinskim selekcijama.
Mnogo vas je bolesnih sto navijate kontra jednog ili drugog saveza ili za jedan ili drugi savez. BiH iznad svega.
Nije ga primorao Savez vec FIBA i njena pravila. Onaj kvazi Savez je Bremera kaznio zbog neigranja, ali pohvalno je sto se nije digla ogromna frka oko cijele ove price, sto tesko da bi bio slucaj sa proslim Savezom.ljubiteljsporta je napisao/la:U pravu si.. Idiotski je samo uvijek nekog ili nešto kritikovati a onda kada bude nešto dobro i te ne pohvaliti. Ovo je odlična vijest..Bravo i za Savezpinoglavi je napisao/la:Kad znate za sve i svasta pljuvati savez, izvolite sad i pohvaliti jer su ga primorali da dodje
izvini, a ko ga je prijavio FIBA-iEthel je napisao/la:Nije ga primorao Savez vec FIBA i njena pravila. Onaj kvazi Savez je Bremera kaznio zbog neigranja, ali pohvalno je sto se nije digla ogromna frka oko cijele ove price, sto tesko da bi bio slucaj sa proslim Savezom.ljubiteljsporta je napisao/la:U pravu si.. Idiotski je samo uvijek nekog ili nešto kritikovati a onda kada bude nešto dobro i te ne pohvaliti. Ovo je odlična vijest..Bravo i za Savezpinoglavi je napisao/la:Kad znate za sve i svasta pljuvati savez, izvolite sad i pohvaliti jer su ga primorali da dodje
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MElloo i 18 gostiju.