To nije Samke naše dijete cvijeća , ti si jedan mučki provokator .
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti kako si najavio slobodin sunovrat nigdje te kuknjavabordoakapitar je napisao/la:Saaaajkaaaaneeeee....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
na istoku je jedan izvalio, mi smo bivolizlo87 je napisao/la:upravo to, plus je i pjesma retardirana sama po sebi jedini dio koji valja je od sanjam fanfare, slavlje najvece itd..High je napisao/la:Ali ovo umetanje Divovi je nešto najnaivnije što smo ikad uradili. Te monumentalne pjesme i nazivi ustvari su početnička greška, ma koliko god bile dobre namjere. Kad sam sebe tako nazoveš, onda imaš xy prilika da se obrukaš.
trebali ste ga odma gore na psihijatriju hahhahahahahahahaha cuj bivoli hahahahhahahahahahahahahQUARESMA 18<<< je napisao/la:na istoku je jedan izvalio, mi smo bivolizlo87 je napisao/la:upravo to, plus je i pjesma retardirana sama po sebi jedini dio koji valja je od sanjam fanfare, slavlje najvece itd..High je napisao/la:Ali ovo umetanje Divovi je nešto najnaivnije što smo ikad uradili. Te monumentalne pjesme i nazivi ustvari su početnička greška, ma koliko god bile dobre namjere. Kad sam sebe tako nazoveš, onda imaš xy prilika da se obrukaš.
Jedan je Fatos Beciraj...hahaha! Kako nema? Pisao sam danas a za sunovrat i dalje stojim iza toga. Umor, kartoni, povrede, uska klupa a tek slijede okrsaji sa konkurencijom. Dajem prednost Zrinjskom u odnosu na Slobodu ali ipak se nadam da bi se BORDO DIV MOGAO PROBUDITI!!!sajkan je napisao/la:Ti kako si najavio slobodin sunovrat nigdje te kuknjavabordoakapitar je napisao/la:Saaaajkaaaaneeeee....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
+1socrates je napisao/la:I sta ka'es Hilmo,postujes svacije misljenje,a??
A upucujes forumasa @JavierBosnia na adresu kluba,pa sto to nisi zalijepio bilo kome drugom,a desetine je takvih,ti nas'o njemu,nesto..Ne valja ti to,vjeruj mi,al nikako..
Marginalizujete covjeka za nesto sto je 100% u pravu,samo sto je mozda imao neke ispade u vezi navijaca,al' i to je objasnio..Nemam veze s likom,samo ovo je skroz su.packi,i zalibo me racku ko ce dici nos zbog ovoga..Jel treba kao tamo kod njih,cenzurisati bilo cije misljenje ako neko digne glas na upravu!?!?!
Ko se to divi nasoj upravi zbog svih ovih desavanja u i oko kluba,jesmo li zadovoljni sa svim?? Nemojte kakiti ba..
Kada malo bolje razmislim, i nije toliko fulio...vodaju nas za nos kako hoće...QUARESMA 18<<< je napisao/la:to bilo prošle sezone, ono pred sami kraj sezone, lomi se za titulu, dobri rezultati, raja raspoložena za zajebanciju, dobre psovke padaju
i puštaju himnu, i ovaj jedan izvali, mi smo bivoli, popadašmo od smijeha
& је " је - $, а све уз " - " ' $, & ' ?.High je napisao/la:VOLIMO ALKOHOL, VOLIMO DROGU, VOLIMO SARAJ'VO OD MALIH NOGU
Niko se ne sjeti čestitati mi rođendan
Sve najboljeHigh je napisao/la:VOLIMO ALKOHOL, VOLIMO DROGU, VOLIMO SARAJ'VO OD MALIH NOGU
Niko se ne sjeti čestitati mi rođendan
zlo87 je napisao/la:[img][/img]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nece ccc ovo je za Higha bila slikaMajkl je napisao/la:zlo87 je napisao/la:[img][/img]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Haj ponovo
Trenutno korisnika/ca: boki86, jurisicduska, kogmagie46, mire971, NazorUso, nedimmmm1337, riki46, said, Vanja8 i 66 gostiju.