FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
eldina su hebavali oni koji ne znaju fudbal, a bio je period kad je i njih uspio ušutkati i kad su mu svi skandirali. vidjećemo ko će sljedeći zabiti 37 golova u našoj ligi u dvije sezone, za bilo koji tim. druga turska je ipak jača od naše prve, a on trpa i tamo k'o sa poslom, u jednom od boljih timova koji je prošle godine igrao baraž za prvu, dobrim dijelom i zbog njegovih golova.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Adžem: Nadamo se punom plijenu iz Bijeljine
http://fkzeljeznicar.ba/adzem-nadamo-se ... ine/12260/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/adzem-nadamo-se ... ine/12260/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedno pitanje u miru postavljeno. Zanima me ako neko prati, kakva je situacija sa Zoloticem u Belgiji i da li se snasao tamo?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Nije smijesno,tuga brate
Sejo izdrzi.
Btw.bolje da si ovo postavio na kladionica pdf,ovako ispadas glup i opterecen Zeljom
Sejo izdrzi.
Btw.bolje da si ovo postavio na kladionica pdf,ovako ispadas glup i opterecen Zeljom
SLOBODA NAVIJAČIMA
zadnje dvije bi na klupiAragon je napisao/la:Jedno pitanje u miru postavljeno. Zanima me ako neko prati, kakva je situacija sa Zoloticem u Belgiji i da li se snasao tamo?
Prije toga nije ga bilo ni medju 20
Jel pitari, jeste li vi baš kolektivno ograničeni, ili namjerno provocirate oko Zolotića? Jel vi mislite da je lako ustaliti se u ligi koja je zadnja stepenica pred prelazak u lige5, a da ste prethodno igrali protiv nekog Torpeda, Travnika, Rudara, Radnika itd?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije tacno jednu je poceo u prvih 11 neke i ulazio sa klupe.Imao laksu povredu sad bi trebao biti opet tu gdje je bio prije povrede.Benko je napisao/la:zadnje dvije bi na klupiAragon je napisao/la:Jedno pitanje u miru postavljeno. Zanima me ako neko prati, kakva je situacija sa Zoloticem u Belgiji i da li se snasao tamo?
Prije toga nije ga bilo ni medju 20
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ok onda laze njihov savez i statistika....
poceo jeste na pocetku sezone poslije je ispao iz prvih 11 a zatim je i na trbinama znao biti... u zadnjih 7-8 utakmica nije bio u igri nikako... tako kaze STATISTIKA ...
I ne konta, sto smatrate provokacijom? covjek pitao, niko ne odg ja odgovorio prema onome sto sam vidio... momku sve najbolje
1. kolo igrao u prvih 11
2. nije u zapisniku
3. klupa (bez ulaska)
4.klupa (bez ulaska)
5. klupa (bez ulaska)
6.klupa (bez ulaska)
7.nije u zapisniku
8.nije u zapisniku
9. nije u zapisniku
10. klupa (Bez ulaska)
11. klupa ( bez ulaska)
poceo jeste na pocetku sezone poslije je ispao iz prvih 11 a zatim je i na trbinama znao biti... u zadnjih 7-8 utakmica nije bio u igri nikako... tako kaze STATISTIKA ...
I ne konta, sto smatrate provokacijom? covjek pitao, niko ne odg ja odgovorio prema onome sto sam vidio... momku sve najbolje
1. kolo igrao u prvih 11
2. nije u zapisniku
3. klupa (bez ulaska)
4.klupa (bez ulaska)
5. klupa (bez ulaska)
6.klupa (bez ulaska)
7.nije u zapisniku
8.nije u zapisniku
9. nije u zapisniku
10. klupa (Bez ulaska)
11. klupa ( bez ulaska)
Re: Odg: FK Željezničar
Ocem ti se kunem da nisam provocirao nego pitao zato sto zaista ne znam a zanimalo me.shzna je napisao/la:Jel pitari, jeste li vi baš kolektivno ograničeni, ili namjerno provocirate oko Zolotića? Jel vi mislite da je lako ustaliti se u ligi koja je zadnja stepenica pred prelazak u lige5, a da ste prethodno igrali protiv nekog Torpeda, Travnika, Rudara, Radnika itd?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
No hard feelingsAragon je napisao/la:nisam provociraoshzna je napisao/la:Jel pitari, jeste li vi baš kolektivno ograničeni, ili namjerno provocirate
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 24 okt 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Nista 'pradedom' ?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stvarno tuga sto kazes...ennis je napisao/la:Nije smijesno,tuga brate![]()
![]()
Sejo izdrzi.
Bolje da je igrao sistem ali jbg...
Seju postedit do polusezone, ne oporavlja se od ovoga lako..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
velike pare u pitanju su bile
ee moj sejo, ko da ne znas da napoliju puca neka stvar za europa ligu. da ga ne zavali kvota 2 mogo je uzet 12 hiljada 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- Ljiljani87
- Kontakt:
Da ga bogdom hoce poštedit , da se riješimo propuha po kriliuexbabilon je napisao/la:Seju postedit do polusezone, ne oporavlja se od ovoga lako..
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Daleko najperspektivniji trener u BiH, strasan demonstrator igre, element po element. Jolda i S. Zeric ce napraviti veliki posao, nema sumnje.Željooooo je napisao/la:Kad ga gledaš onako sa predpionirima ne znaš jel im on trener ili saigracSouthboy je napisao/la:Omer Joldic zapoceo trenerski posao u voljenom klubu i preuzeo je predpionire!
Sretno majstore u trenerskim vodama,u onoj generaciji igraca jedan mi je dražih.. i ostavljao je srce na terenu za klub.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Željo nastavlja po starom, pravi i igrače i trenere..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Pinki ja bih ih do sad spremio da osvoje Mont Everest 
Zaboravio covjek da Cavani vise ne igra u Napolijubluesaa je napisao/la:ee moj sejo, ko da ne znas da napoliju puca neka stvar za europa ligu. da ga ne zavali kvota 2 mogo je uzet 12 hiljada
btw. Cekamo da se on sad osisa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina