FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav je igrač ovaj Šećerović iz Radnika,vidim nudi nam se?
Ma ja to brate gledam ovako. Ako sjever nastavi, ostaju doslijedni sebi, poceli su prozivati i neka prozivaju dok uprava ne ode. Ako ne nastave, ili su kupljeni ili zele da budu ili su se zadovoljili odlaskom Jesica, kako god izgubice i onu mrvicu kredita koja je ostala od starog sjevera.pitic je napisao/la:Vidimo u Nedjelju. Ako Sjever nastavi prozivanje u čemu će ih podržati dosta ljudi sa Zapada i Istoka ova uprava je vrlo brzo gotova. Ako se zaredaju još neki loši rezultati ovu upravu više neće niko braniti već im svi okrenuti leđa (čak i ona dvojica amidžinih u UO) i tu im je kraj. A pri tome će se i taldžije razbježati i sutra se praviti kako nikada nisu imali veze sa FKS, opet stara priča. @Evander je upravu Dino nema damu da kaže ovim lafo kriminalcima i nekim menađerima da od.j.ebu od kluba i podlegao je njihovom pritisku i zato je zaslužio da ide. Davno sam ja govorio LOŽA JE TRENUTNO OGLEDALO FKS većina ih ne želi kartu platiti za tu istu ložu već ulaze na fazon prijatelja, jaranstava, sponzora, zvučnog imena, saveza itd, a glume elitu i baje. Jasno je sve, dosta ih ima privilegije evo zadnji primjer 7000 posjeta očitano 5919 kodova ovde su uračunate i godišnje karte. Znači preko 1000 ljudi je džaba ušlo na utakmicu. A tih 1000 ljudi nisu samo djeca Sarajeva koja trenira u klubu pa mogu džaba ući. Kontam da raji ne pukne film pa da opet ne jurišaju na tu istu ložu sa većinsko moralno propalom elitom.pasica je napisao/la:Da li ce sjever nastaviti sa prozivanjem uprave, ili su ih "urazumili".
Sto se tice uprave, sve je receno, samo dusmani mogu prizeljkivati njihov ostanak.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
zagorski je napisao/la:Kakav je igrač ovaj Šećerović iz Radnika,vidim nudi nam se?
Pa preko avazovog sport se nudi odmah znas kakav je .Tamo sam cuo da se za 50 km tekstovi pisu.Sjecas se kad nam je prosle godine nudio i dosađivao sa onim iz 3 engleske lige .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- UnitedForce
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/na-meti ... ice/187947
Kako ovako nikad mi ne nadjemo nekog afrikanca.
Najveci uspjeh Diatta i Kouadio..
Kako ovako nikad mi ne nadjemo nekog afrikanca.
Najveci uspjeh Diatta i Kouadio..
' $!
Brate nidje veze, kako ne zanima za sta god su mu trazili pare dobili su. Pa nije on kriv sto levati spickaju pare na mehmeda ikandea milana itd.. Sta bi sad trebao, u istoj sezoni gurnuti jos jednu injekciju za transfere zato sto su ovi nesposobni? Sto je najgore, mislim da mu ne smiju ni traziti, jer valja ovo opravdati.zagorski je napisao/la:Ma kakav mu je to rizik!?ReufHerco je napisao/la:Ne znam mozda se moglo njemu prezentovati to kao moguca zarada. Popricati s njim, ukazati na sve pluseve sto to donosi. Mozda i jeste, da ne grijesim dusu, ali covjek nece da ulazi ni u kakav rizik...zagorski je napisao/la:@reufherco; To ti brate nije toliko ni do ove Uprave (koju ne branim,naprotiv) vec do naseg vlasnika kojem je apsolutno svejedno.
Jer da nije tako malo bi odrijesio kesu (sta je za njega 1m eura) i to o cemu pricas ne bi bilo toliko nerealno. A da ne spominjem da bi mu se ulozeni novac visestruko vratio.
Ali...
Ako ne vjeruje nasim ljudima postavi svoje ljude i preko njih se sve realizira. On samo moze biti na dobitku ako Klub osvoji titulu i dobro odigra Evropu.
Ali covjeka to ne zanima i nece u tom pravcu da ulaze i to je sva prica.
Vrijeme ce pokazati,ali ja mislim da se mi bas i nismo usrecili 'investitorom'.
Pa jbt lik je mimo budjeta kluba doveo Benku, dok se jos nismo poslozili, da bi napravili sportski uspjeh. Glupo mi je kako pusite tu dusmansko-komsijsku pricu da ga samo zanima akademija, kad jedno bez drugog ne ide. Nije problem u Tan-u, problem je u upravi!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- bordoakapitar
U odnosu na utakmicu protiv Radnika iz Bijeljine, nasa ekipa koju je sa klupe vodio A. Hurtic ne bi pretrpila neke velike izmjene a tu tekmu je Hurtic poderao debelog 3:0. Tada su stoperi bili Tatko i Kova a sada bi mogli Barba i Kova. Bekovi su bili Puzigaca i Kalasi a sada Bekic i Kalasi. U vezi su igrali Radovac i Rustemovic i to moze ostati isto. U napadu Okic i Benko-tu su obojica, Krste i Dulja. Ovdje je Krste igrao malo iza Okica i Benke pa bi ga tu komotno mogao zamijeniti Emerson jer covjek zna igrati na toj poziciji. Jesic ga je zavaljivao na zadnjem veznom a vidi se da to covjek nikada nije bio. Umjesto njega bi mogao i Harba uletiti, tako da ocekujem da konacno proigramo i pobijedimo Slaviju za pocetak pozitivne serije...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nek' Celo dovede dvojicu iz Radnika kad bude dolazio 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je ta utakmica koja moze odrediti nasu dalju sudbinu.bordoakapitar je napisao/la:U odnosu na utakmicu protiv Radnika iz Bijeljine, nasa ekipa koju je sa klupe vodio A. Hurtic ne bi pretrpila neke velike izmjene a tu tekmu je Hurtic poderao debelog 3:0. Tada su stoperi bili Tatko i Kova a sada bi mogli Barba i Kova. Bekovi su bili Puzigaca i Kalasi a sada Bekic i Kalasi. U vezi su igrali Radovac i Rustemovic i to moze ostati isto. U napadu Okic i Benko-tu su obojica, Krste i Dulja. Ovdje je Krste igrao malo iza Okica i Benke pa bi ga tu komotno mogao zamijeniti Emerson jer covjek zna igrati na toj poziciji. Jesic ga je zavaljivao na zadnjem veznom a vidi se da to covjek nikada nije bio. Umjesto njega bi mogao i Harba uletiti, tako da ocekujem da konacno proigramo i pobijedimo Slaviju za pocetak pozitivne serije...
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Za sve postoji prvi put...Majkl je napisao/la:Steph je napisao/la:Sutra je press.
Pa nikad nije subotom bio.
- bordoakapitar
@majkl. Slazem se s tobom brate... Samo pozitiva!
bordoakapitar je napisao/la:@majkl. Slazem se s tobom brate... Samo pozitiva!
Zato u nedjelju svi NA KOŠEVO.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Pa dao frajer pare pa evo sta imas od njih.Sta ti mislis da ce on svake godine davati milione a nasi dovoditi 40 igraca i onda nakon par mjeseci raskidati ugovore.Pa nije ni on budala.zagorski je napisao/la:@reufherco; To ti brate nije toliko ni do ove Uprave (koju ne branim,naprotiv) vec do naseg vlasnika kojem je apsolutno svejedno.
Jer da nije tako malo bi odrijesio kesu (sta je za njega 1m eura) i to o cemu pricas ne bi bilo toliko nerealno. A da ne spominjem da bi mu se ulozeni novac visestruko vratio.
Ali...
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Naravno!Majkl je napisao/la:bordoakapitar je napisao/la:@majkl. Slazem se s tobom brate... Samo pozitiva!
Zato u nedjelju svi NA KOŠEVO.
Bod je naš.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma džaba vi pišete "Dino odlazi" on će ostati tu dok god ja ne napišem 
Ja najesen napisah "Ibrakoviću odlazi" - čovjek ode, neki dan "Ješiću odlazi" i on bivši.
Dino neka te!

Ja najesen napisah "Ibrakoviću odlazi" - čovjek ode, neki dan "Ješiću odlazi" i on bivši.

Dino neka te!

Nikad na Koševu od Slavije nismo izgubili. Zadnji remi u sezoni 08/09. Stisnite sad pa izgubite, uhljebi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
@hilmo je poeta vates. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
EstagfirullahHigh je napisao/la:@hilmo je poeta vates.

Hmmm,kad bolje razmislim i ovo si u pravu.Arhitekt je napisao/la:Pa dao frajer pare pa evo sta imas od njih.Sta ti mislis da ce on svake godine davati milione a nasi dovoditi 40 igraca i onda nakon par mjeseci raskidati ugovore.Pa nije ni on budala.zagorski je napisao/la:@reufherco; To ti brate nije toliko ni do ove Uprave (koju ne branim,naprotiv) vec do naseg vlasnika kojem je apsolutno svejedno.
Ali...
@pasica, i tebi moram dati za pravo ono sto si napisao.
Mada sam mozda i ja jednim dijelom u pravu.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, budzak, MaroonWhite1946, OsmanhodzicBuco, Serha, tajsamja, TheTruth34, Venom i 52 gosta.