Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 28 apr 2011, 11:54

Dobro si ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

siempreblancos
Kontakt:

Post Postao/la siempreblancos » 28 apr 2011, 12:17

[youtube][/youtube]

Cista krađa,nemam riječi. Ne bi ovo bio rezultat da nije bilo ove frustrijaće odluke.
Imam informaciju da Katalonski institut za sport dodijeljuje nagrade za razvoj nogometa trojku koji je najzaslužniji za to. Dakako,pričam o Ovrebu,Busacci i gospodine Starku. Uz posvetu: " Da nije bilo vas nikad ne bi uspjeli. Do neba vam hvala"

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 28 apr 2011, 12:22

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 apr 2011, 12:23

Ovo je laziran snimak, isjecena dva razlicita snimka pa napravljen jedan. Eto cime ste se u stanju sluziti. Ma treba vama jos 4 mourinha i 8 pepea....

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 12:27

ek0 je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Kad skontam, Real je zadnje 3 utakmice protiv Barcelone zavrsavao za igracem manje, tako da su vece sanse za crveni karton nego za korner :) , jos kad vidim da taj levat sudi :|
Da citiram svoj post od jucer i da kazem da se onaj karton mogao i ocekivati jer to je jednostavno tako protiv Barcelone. I necu im cestitati na pobjedi jer sam sasvim siguran da gol(ove) nikada nebi dali da smo ostali sa 11, cak sam uvjeren da bi mi pobjedili. Mogu reci jedino da su pokazali nesto bolju igru od nas, mada su i ona silna vracanja lopte Valdezu sramota, ali eto ni mi se nismo pretrgli sa nekim napadima i akcijama pa tu ne mogu prigovarati. Za ona glumatanja nemam rijeci, mnogi pricaju nasi igraci mesari, pa ne shvacaju da oni padaju cim im neko pridje da uzme loptu, da igraju u EPL-u vjerujte mi da bi morali mjenjati sistem nakon mjesec dana jer su navikli da drze loptu, a kada neko hoce da je uzme hvataj se za glavu i na travu, a ostali ganjaju sudiju po terenu. Ne kazem da nije bilo par ostrih startova nasih igraca u ove 3 utakmice, ali to je toliko preuvelicano kao da smo im noge lomili, a svi su bez ikakvih posljedica nastavili igrati.

slika
slika

Kao sto je napisao sveti brat Ramos na twitteru: "Dobro jutro svima, sada je vrijeme kada trebamo da budemo jos vise ujedinjeni, ostalo je jos 90 minuta i u nogometu je sve moguce".

Nebitno prosli ili ispali, pobjedili ili izgubili, Real Madrid mi je svakim danom sve drazi.

slika

Glavu gore!!!

slika
izvini decko sta ovom slikom pokusavas dokazati ???Alves je trebao ostaviti nogu da mu Pepe okonca karijeru da bi ovaj dobio crveni jel to ???
Onaj gornji snimak je svakako laziran.al nije to bitno.

Sto ne spominjete onaj jad od Marcela ????????????? Sto ne spominjete onog roba od Adebayora ?????????????????
to je to , trazi se isprika , trazi se nesto da se opravda sopstvena situacija.Da se opravda podredzena uloga.To su radili i fanovi Arsenala ;) Ljudi svjesni da je Barcelona ostecena za regularan pogodak i 2 penala , al bitno je da je RvP boze dragi dobio drugi zuti.Koji ne da je ciswt ko suza , recemo da je u rangu ovoga.Vise nego ocigledan.
Sto se niste zalili kad vam je sudija poklonio penal u Ligi ???????????????????????????????????????????????????????to je bilo ok ?????

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 apr 2011, 12:31

Andres je napisao/la:To su radili i fanovi Arsenala ;) Ljudi svjesni da je Barcelona ostecena za regularan pogodak i 2 penala , al bitno je da je RvP boze dragi dobio drugi zuti.Koji ne da je ciswt ko suza , recemo da je u rangu ovoga.
Lazes, nisu dva penala, ali nema veze sta bi Barca postigla bez tri igraca koji su morali dobiti crveni karton za hvatanje za vrat Arsenalovih igraca??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima da bude snijeg u sahari kad Barca nesto posteno osvoji..
Celik!3,2,2.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 28 apr 2011, 12:36

Ako kažete da se za pokušaj prekršaja daje crveni karton,onda svaki put kad sudija pomisli da mu je neko opsovao nešto može da pokaže crveni karton.
FEDERER= KLOC

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 28 apr 2011, 12:39

Los_Blanos2 je napisao/la:
Puma je napisao/la:dobar je Guardiola, al kad vidim Piquea, Busquetsa i Pedra ospem se

kako su odvratni likovi, da te Bog sacuva
:mrgreen: Bas su cool

Kako umivaju tj. polivaju Pedra vodom :lol: a sve se fino vidi, i opet Arbeloa dobiva zuti :lol:
Busqets opet pokusao na stari scenari :oops:

Dobro eto Pedro simulirao,ali brate priznaj da gore od ovoga niko ne moze simulirati
[youtube][/youtube]
Lesinari j*bo vas mladić

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 12:40

AllGunsBlazing je napisao/la:
Andres je napisao/la:To su radili i fanovi Arsenala ;) Ljudi svjesni da je Barcelona ostecena za regularan pogodak i 2 penala , al bitno je da je RvP boze dragi dobio drugi zuti.Koji ne da je ciswt ko suza , recemo da je u rangu ovoga.
Lazes, nisu dva penala, ali nema veze sta bi Barca postigla bez tri igraca koji su morali dobiti crveni karton za hvatanje za vrat Arsenalovih igraca??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima da bude snijeg u sahari kad Barca nesto posteno osvoji..
nisu dva ??? Vidi htio sam biti korektan na Camp Nou nisu svirana dva cista.Medjutim na Emiratima u trenutku ponistenog gola koji je bio regularan , Djorou je igrao rukom i to covjek se bacio da udari loptu rukom.u 16 metara.Sudija nit priznaje regularan gol nit svira penal i daje crveni Djorou.Arsenal je poveo 2:1 bio je negdje 86 minut.Arshavin u svojih 16 metara pokusava primiti loptu i prima je direkt rukom i pogod sta? nema penala.
E sad ti budi realan pa mi reci ko koga ovde **** ?
Onaj crveni RvP jew sam isprovocirao.Prije toga se direkt sakama u lice zaletio u Alvesa i namjerno ga udario.Vec je tad trebao letiti.Medjutim ono sto je od silne frustracje uradio i pravljena da je on neko i nesta.Za to se leti vani ;) Kad je jedan Shevchenko mogao za takvu stvar dobiti zuti , zasto taj kloc ne moze ?
Uostalo ja se raspravljam sa ljudima koji su fanovi propagande anti fudbala.Jedni ne osutaju 90 minuta. Drugi predju centar 2 puta a igraju kuci.
To je lijepi strah zvani Barcelona !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 apr 2011, 12:41

Iker C je napisao/la:Ako kažete da se za pokušaj prekršaja daje crveni karton,onda svaki put kad sudija pomisli da mu je neko opsovao nešto može da pokaže crveni karton.
I Marcelo je pokusao udariti Pedra u lice ali ga je fulio pa ga udario samo u prsa. Los je strijelac, sto jest jest :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 apr 2011, 12:42

Bar ovdje nije citava klupa i tim Reala dotrcao do sudije da prosi karton,tj da im pomogne..
Daleko smo mi od vas..

Fuuj Barce,Puta

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 12:42

Iker C je napisao/la:Ako kažete da se za pokušaj prekršaja daje crveni karton,onda svaki put kad sudija pomisli da mu je neko opsovao nešto može da pokaže crveni karton.
valka je razlika u pokusaju prekrsaja.I Pokusaj loma noge ;)
Jedno je kad nesto radis sa namjerom a drugo je kad slucajno :)
Jedno je biti divljak iz dzungle ko Pepe a drugo je biti gospoda iz Katalunje :)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 28 apr 2011, 12:45

Andres je napisao/la:
Jedno je biti divljak iz dzungle ko Pepe a drugo je biti gospoda iz Katalunje :)
Jasno se vidi da je išao na loptu.
FEDERER= KLOC

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 apr 2011, 12:45

Andres je napisao/la:
Ako gospode u Katalunji ima onda su to igraci i navijaci Espanyola.. A Pepe je isao na loptu,malo ostrije nego sto bi trebao, sto je trebalo bit kaznjeno usmenom opomenom ili najstrozije zutim kartonom, ali Cigani su cekali da Pepe krene sa nekim u duel da izvojevaju crveni karton.. Koliko se Cigalves zaderao ja ga Zenici cuo,minut kasnije sprinta covjek ko da nista nije bilo..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 apr 2011, 12:46

ja se nesto ne sjecam da su navijaci reala kritikovali sudiju kad je u cetvrtfinalu na bernabeu dao crveni kraucu, za start koji je bio blazi i nenamjerniji od pepetovog, i to jos u 15. minutu utakmice, svi smo znali da nije treba davati drugi zuti Kraucu, ali pravila su pravila i ni tada ni sinoc sudija nije nista pogrijesio.

sve sto smo vidjeli sinoc bila je igra macke i misa, i prije i poslije crvenog, vidjeli smo dakle nemoc reala da odigra bilo sto konkretno protiv najjace ekipe ikada, i nema se tu realu sta posebno prigovarati, to sto cete ispasti je jednostavno istorijska neminovnost

ono sto se moze prigovoriti realu jest ono o cemu smo raspravljali jos na pocetku sezone,tj kad je real doveo morinja, govorili smo vam da to nije dobro za vas, da ce taj tip samo osramotit real jos vise, da ponovo nista bitnije necete osvojiti jer protiv ovakve barce tri morinja ne pomazu, ovako ste samo pred ocima svijeta ispali samo jos jadniji s ovom defanzivom na svom terenu

real je klub koji kao i barcelona vec jedno stoljece gaji napadacki fudbal, i sta vam je trebalo da dovodite bolesnika koji ce ostavljati velemajstore poput kake na klupi, da bi napravio mjesto za jos kojeg mesara. razumijem ja glad za titulama, ali ni bunkeri nikad nisu bili garancija za to, nekad moze to proci, ali isto tako mozda biste nas sinoc i pobijedili da ste igrali napadacki i posteno

u svakom slucaju desilo se ono sta smo predvidjali kad je dosao morinjo, da ce taj ubica fudbala ubiti svu ljepotu el classica koju smo uvijek imali, a sve to nizasta, em ste primili petardu, em cete ispasti i u ligi prvaka, samo ste se dzaba osramotili
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 28 apr 2011, 12:49

-

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 apr 2011, 12:50

Navijac Barce:'' Samo mi igramo fudbal, vi ostali ste cunjevi i vi ste anti-fudbaleri :cry: :cry: i stvarno nije fer samo Barca zasluzuje proci :cry: :cry: :cry: '' ovako vam izgleda jedan prosjecan fan Barce, drago mi je sto nisam Fan Farce ili ti ga ''less than a club''
Celik!3,2,2.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 13:00

ek0 je napisao/la:
Andres je napisao/la:
izvini decko sta ovom slikom pokusavas dokazati ???Alves je trebao ostaviti nogu da mu Pepe okonca karijeru da bi ovaj dobio crveni jel to ???
Onaj gornji snimak je svakako laziran.al nije to bitno.

Sto ne spominjete onaj jad od Marcela ????????????? Sto ne spominjete onog roba od Adebayora ?????????????????
to je to , trazi se isprika , trazi se nesto da se opravda sopstvena situacija.Da se opravda podredzena uloga.To su radili i fanovi Arsenala ;) Ljudi svjesni da je Barcelona ostecena za regularan pogodak i 2 penala , al bitno je da je RvP boze dragi dobio drugi zuti.Koji ne da je ciswt ko suza , recemo da je u rangu ovoga.Vise nego ocigledan.
Sto se niste zalili kad vam je sudija poklonio penal u Ligi ???????????????????????????????????????????????????????to je bilo ok ?????
Upravo to, da je ostavio nogu bio bi regularan karton i prekrsaj, ovako nije niti jedno niti drugo kao sto si i ti sam napisao. Ne trazi se isprika nego je poenta da vi u dvije i po utakmice niste kako treba prisli nasem golu, to ste tek uspjeli sinoc nakon iskljucenja naseg kljucnog igraca. Sudija nam mozda jeste poklonio penal u ligi, ali je i tu vama poklonio igraca vise tako da nema potrebe da to spominjes. Ja sam napisao da nasa igra nije bila zadovoljavajuca, ali je sigurno da rezultat nebi bio 0-2 da nas je ostalo 11 na terenu.
Izvini ti meni hoces reci da Albiol nije treba dobit crveni ??? Jel to pokusavas, pa idi se ubit.Zadnji igrac odbrane, GO šansa, DAVI VILLU , Obara ga.Sta hoces ??? Da ga lijepo pogleda ???
Vidis kume ti ocito jadno razmisljas, mislim ne znam te i hvala Bogu ,ali tvoja logika je : Alves da je slomio nogu , Pepeu crveni. Alves posto nije slomio nogu , nema crvenog.Namjera je postojala, start kramponom na cjevanicu koja je najosjetljivije mjesto na nogama.ovo je Sport , ovo nije borba lavova.Da mu je slomio nogu, nema toga , on je isao njemu u nogu kramponom sa jasnom namjerom.Glup crveni ali zahvaljujuci gluposti Pepea i nikoga vise.
Sta bi pricao da ste dobili crveni za nesto slicno kao sto je Abidal dobio protiv Chelsea ?
sto ne pricate o startovima Marcela i Adebayora ???? Zaista niko od vas ne progovara o tome, sto li Boze ???

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 28 apr 2011, 13:14

-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 13:20

jax je napisao/la:Kao sto sam i rekao, Barcu boli **** za kup, Guardiola je sjebo Real pustajuci tu tekmu i pripremajuci se za polufinale.
Messi je vjerojatno najbolji igrac u povijesti nogometa
Messi je spektakularan igrac ali nije najbolji fudbaler sveta svih vremena.
Na zalost, ljudi, ja sam gledao Maradonu i nevezano za to sta je ko od njih dvojice osvojio ili nije (tu mnogo faktora ulazi u igru jer je fudbal komplikovan kolektivni sport) tvrdim da je Maradona prosto bio klasa za Messija i uvek ce biti klasa za Messija. Zao mi je tankocutnih navijackih strasti ali tako vam je to.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.