FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harinjo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harinjo » 24 okt 2010, 21:16

stvarno igrati 0 0 sa ŽELJOM je veliki uspjeh i zaslužuje čestitke... :roll:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 okt 2010, 21:16

hocu samo da vam iskreno od srca cestitam.svaka vam cast na izborenom bodu.koji po meni je vrijedan 3 boda.mogu samo da budem ljut na one nase bogalje,sto su mogli da vas razvale a nisu znali.srce ,htijenje i borbenost vasih igraca,bez obzira na sve je za respekt.jedno veliko svaka cast.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

hordemalta
Kontakt:

Post Postao/la hordemalta » 24 okt 2010, 21:17

Iznajmljujem dvije kifle i četiri barska stola ako ima ko voljan nije problem, ali zapamtite tu je kraj priče nema zajebancije

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 24 okt 2010, 21:18

harinjo je napisao/la:stvarno igrati 0 0 sa ŽELJOM je veliki uspjeh i zaslužuje čestitke... :roll:

Samo si zaboravio napisati da je Sarajevo igralo sa devet (9) igraca.Sta je trebalo napasti !! ;)

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 okt 2010, 21:18

Naravno bahbahez slazem se s tobom i KHAJ PHICE.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 24 okt 2010, 21:19

Cestitke na zasluzenom bodu, mi jednostavno nemamo igraca koji ce zabiti gol ...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 okt 2010, 21:22

E ovako prvi utisci ,znaci ja mislim da sudija nije kriv covjek je sudio po pravilima e sad sto je mogao postedit popovica i gutica po zute to je druga stvar al ostalo sve je prolazno sto se tice sudjena ove primjedbe su dosta ne osnovane i s obzirom kakvih je sudjena bilo na derbija ovo je super druga stvar sto je lede(nemogu da vjerujem da bi on od svih igraca bit sa kratkim fitiljom i onakvu glupost uradit) i ostali u onoj frci onako reagovali ,to je sto se tice sudjenja
Igra onakva disciplina u odbrani i borbenost stvarno mogu samo pravi navijaci razumit zasto su se radovali onako na kraju i zasto jeste ko da smo 3 boda uzeli (ostali konkurennti kiksali :) ) sa 8 igraca svaka cast i MV na postavci i igracima ;) jbg. cinjenica jest da je onako postavkom igra upropastena al sta ces takve su okolnosti bile,ja zadovoljan 8-)
Navijaci znaci nastranu sve al derbi nije derbi bez obje navijacke grupe ,tm neki spektal najavljivo nidje veze 3 pjesme u kojem jebu ovo jebu ono ,jebu ma ter pus i pe deru samo govori o toj grupi i njihovom repertoaru i spektaklu :lol: Sjever na AFH spica 8-)
Za ovaj dogadjaj na stupu necu jos nesto pricat jos se neznaju tacne pojedinosti al ako jest sto se sumnja stvarno DOKLE VISE :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

hordemalta
Kontakt:

Post Postao/la hordemalta » 24 okt 2010, 21:23

Btw. koristim prigodu da pozdravim Seju velikog manijaka i poznatog šegdžiju iskompleksiranog svojom visinomm i manjkom kose Seyo_tm samo nastavi pljuvati shvatamo vas.

Vi svi koji ste iskreno čestitali (ako uopte treba čestitati) svaka čast

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 24 okt 2010, 21:24

MegaNormala je napisao/la:PISE VELIKO SLAVLJE NA KOSEVU..? ZBOG CEGA? STO STE IZVUKLI BOD OD VELIKOG ŽELJE??
daj ba ne seri klocu
pa bolan strumpfe gdje god ste izasli u evropu a znate cekati 6-7 god donesete ponizenje ovoj napacenoj BIH...do Litexa niko od vas nije ni cuo za taj klub pa sta vam uradise...PONIZISE VAS DO BOLA (e ba 9 kom u dvije tekme jaoooo)..sta vam Hapoel uradi , uvali vam 5 kom za 30 min...ti ces pricati o velikom zelji...JADU ROKNI SE kad ne mozete dobiti ekipu koja ima 8 igraca u polju i to citavih 60 min plus nadoknada. Hos jos ...od 14 suteva 2 ili 3 su bila u okvir (strasna statistika tvog jadnog malog selja)...trcite na sudiju ko da imate tal sa njim pa vas izradio...navijanje vam je KITA ZESCA...u dva navrata se cuje onih 150 hudnika u onom cosku krmetnjaka..toliko ste jaki i glasni bili. Hos jos , ono cega si mi stidimo vi se ponosite sa tim. Konkretno , Blex je tu jer ga mi drzimo a mi smo ga i doveli na tu funkciju(BP) a KUJO sinoc kaze ja ne pricam sa navijacima ili jos zesca oni su moji najbolji kupci. Eto za sta vas drzi. Ovce za sisanje. Nema ovaca nema vune (citaj para) I kad mu je pun racku vas..stavi vas na IGNORE. E ba dosta mi je vas i vase price i kurcenja a prdite u prazno i izgledate suvise jadno i bijedno sa svojim KUJOM na celu !!!!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 okt 2010, 21:25

gdje nam je nikad_izvini :D dezurni provokator.. da nije u bolnici zbog predozihanja sa tuljumbama :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 okt 2010, 21:29

ni mucke oko navijaca,ni pomoc sudija,ni "podrska" bez hordi,NISTA NAS NIJE MOGLO UNISTITI.,.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEMOZETE NAS POBJEDITI .........nemozeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 okt 2010, 21:33

Alen Avdic
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 okt 2010, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 okt 2010, 21:33

johnnyHZ je napisao/la:ni mucke oko navijaca,ni pomoc sudija,ni "podrska" bez hordi,NISTA NAS NIJE MOGLO UNISTITI.,.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEMOZETE NAS POBJEDITI .........nemozeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haj ne seri majketi .
evo brate ja iskreno cestitam svaka cast,na ovome sto ste uradili.respekt veliki.ali ne seri oko sudjenja.crveni ledetov je cist ko suza.penal nije svirao za zelju cist.produzio utakmicu 4 minute a samo vasem golmanu se pomoc ukazivala 3 minute.ne seri i ne pricaj gluposti.za sve ostalo svaka cast jos jednom .iskreno volio bih da ste pobijedili,kada oni nasi idioti nisu mogli nista da urade.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 24 okt 2010, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 okt 2010, 21:34

picke jedne ....debili NOZ U VRAT .....jel ????' bravo "NAVIJACI"
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 okt 2010, 21:34

Aaaaa umr'o im papanluk hahahaahaahhahahahahaha :lol: :lol: :lol:

a pokusali, nema sta nisu i sta bi??? ispuhala slavija kao pista :lol: :lol: :lol:

Ali kad kojasevic povede pjesmu :D

Ale.....

(0)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 okt 2010, 21:35

miky_hz je napisao/la:Alen Avdic
Bi volio još jednom da vidim sliku (il video) kad Avdić ljubi grb !!! 8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 okt 2010, 21:38

Devil je napisao/la:Nakon onoga juce sam mislio da necu u blizoj buducnosti videti gore tekme,kad ovo veceras jos gore.
Sudija je pokvario mec,Sarajevo le lepo branilo,lepo cuvalo vreme i 0 i zasluzeno nose bod na Kosevo.
Cestitke na pobedi,meni sada valja nositi 7 dana ovaj avatar. :(
Nesto te ne ide ovaj vikend prvo zvezda pa zeljo ,dobrodosao medju pobjednike :D ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 24 okt 2010, 21:38

barbarez je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:ni mucke oko navijaca,ni pomoc sudija,ni "podrska" bez hordi,NISTA NAS NIJE MOGLO UNISTITI.,.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haj ne seri majketi .
evo brate ja iskreno cestitam svaka cast,na ovome sto ste uradili.respekt veliki.ali ne seri oko sudjenja.crveni ledetov je cist ko suza.penal nije svirao za zelju cist.produzio utakmicu 4 minute a samo vasem golmanu se pomoc ukazivala 3 minute.ne seri i ne pricaj gluposti.za sve ostalo svaka cast jos jednom .iskreno volio bih da ste pobijedili,kada oni nasi idioti nisu mogli nista da urade.

Kako uvjek navijaci Zelje imaju amneziju da ni jedan nije napisao da je sudija Kaplan trebao dati drugi zuti karton tj.crveni igracu Zelju koji obara igraca Sarajeva kada je kao poslednji igrac krenuo prema Zeljinom golu! :idea:

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 24 okt 2010, 21:40

johnnyHZ je napisao/la:picke jedne ....debili NOZ U VRAT .....jel ????' bravo "NAVIJACI"
glupane nismo ga svi uboli nego neki debil..maolumni klocu :oops:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 24 okt 2010, 21:42

ami je napisao/la: Kako uvjek navijaci Zelje imaju amneziju da ni jedan nije napisao da je sudija Kaplan trebao dati drugi zuti karton tj.crveni igracu Zelju koji obara igraca Sarajeva kada je kao poslednji igrac krenuo prema Zeljinom golu! :idea:
1.000.000% Kaplan sudio u njihovu korist, pogotovo u drugom. Igrac sa broj 3 predzadnji rusi sa ledja igraca koji ide u kontri prema 16. Drugi zuti minimalno, ali jok :lol: Ma dobro, sta su sve poduzeli kako bi nas dobili...

kako god, khaj phice :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 24 okt 2010, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, fera, keli, OzmoodPinglewood, pierce, Proximic, r3m1, riki46 i 48 gostiju.