FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la klasik » 09 mar 2023, 17:52

TzBulevar87 je napisao/la:
09 mar 2023, 17:28
klasik je napisao/la:
09 mar 2023, 16:06
Prvi tim upravo ima trening na novom terenu, znaci osjetice ga fino
De mi reci, jesul ga osjetili?
U prolazu sam samo vidio da ga osjecaju, ne znam kako se na kraju zavrsilo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 09 mar 2023, 19:39

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
09 mar 2023, 16:21
SDA, četnici i ustaše u istom košu u toj pjesmi 🤮
Multietničnost u čaršiji, kao što neko napisa, od Irca do Sjenjaka gdje je 98+1+1. Kako nam stoje Fukare na Husinu, Breškama i sl., il se navija za Dinamo i HajdukA?? Kako Požarnica, zvezda, partizan????

Ti si glupi nacionalista iz ove pjesme, evo ti informacija iz prve ruke da se Sloboda na Husinu voli podjednako kao u ostalim djelovima grada,

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 mar 2023, 19:41

Madal je napisao/la:
09 mar 2023, 16:24
Ocito niste upoznali raje iz tih prigradskih naselja koje prozivate :D Valjali su mi vise nego carsija.
Ako ih neko zna najbolje znam ih ja, jer sam s njima svima išao na fakultet i na školska druženja (konkretno raja iz katoličke škole, što znači većina ih je (da ne kazem svi) iz naselja Lipnica, Husino, Bistarac, Dokanj i sl.)), oni su s tobom ok stvarno, nikad neće ništa potegnuti, ali vjeruj mi, čim se dohvate dijaspore ko i većina više uopšte nećeš ćut za riječ BiH nit išta, samo forsiranje Hrvatske, za izbore i zaokruživanje HDZ-a da ne pričam (možeš provjerit svake godine rezultate u Lipnici, Bistarcu, Husino, Dokanj itd.

Oni to nikada neće izbaciti iz sebe, njih boli qrac i za Tuzlom i za BiH, njihova matica je Hrvatska, samo nama po čaršiji ovdje prosipaju te priče tri vjere-jedna nacija, vidjelo se po primjeru onog "čaršijanera" iz Lipnice što se slikao ispred Kapije sa BMW-om, nama je po čaršiji prosipao priče da nam jebrat, naš jaran, samo Tuzla i BiH, čim se dokopao Njemačke druga je priča.

Vidiš i po svadbama njihovim, nigdje nećeš vidit zastave BiH, ali zato pored zastave Hrvatske ćeš vidjet zastave genocidne HZHB i redovno pjesme Tompsona i ostalih.

Bolan jeste li vi svjesni da je bio problem u katoličkoj školi prije 4-5 godina ali je zataškano jer je jedan od nastavnika uvrijedio našeg učenika tj bošnjaćkog. tako što je rekao na nastavi NAŠA predsjednica Kolinda? Pa je ušao u raspravu sa učenikom nakon što je isti rekao da nije njen predsjednik.

Mogu ti sad ovdje postaviti milion slika od stanovnika pomenutih naselja i orgijanje oko rezultata Hrvatske na SP, a kad BiH igra neće ni story objaviti, da ne pričam o kurcobolji oko Slobode.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 09 mar 2023, 20:04

baboedindzeko09 je napisao/la:
09 mar 2023, 19:41
Madal je napisao/la:
09 mar 2023, 16:24
Ocito niste upoznali raje iz tih prigradskih naselja koje prozivate :D Valjali su mi vise nego carsija.
Ako ih neko zna najbolje znam ih ja, jer sam s njima svima išao na fakultet i na školska druženja (konkretno raja iz katoličke škole, što znači većina ih je (da ne kazem svi) iz naselja Lipnica, Husino, Bistarac, Dokanj i sl.)), oni su s tobom ok stvarno, nikad neće ništa potegnuti, ali vjeruj mi, čim se dohvate dijaspore ko i većina više uopšte nećeš ćut za riječ BiH nit išta, samo forsiranje Hrvatske, za izbore i zaokruživanje HDZ-a da ne pričam (možeš provjerit svake godine rezultate u Lipnici, Bistarcu, Husino, Dokanj itd.

Oni to nikada neće izbaciti iz sebe, njih boli qrac i za Tuzlom i za BiH, njihova matica je Hrvatska, samo nama po čaršiji ovdje prosipaju te priče tri vjere-jedna nacija, vidjelo se po primjeru onog "čaršijanera" iz Lipnice što se slikao ispred Kapije sa BMW-om, nama je po čaršiji prosipao priče da nam jebrat, naš jaran, samo Tuzla i BiH, čim se dokopao Njemačke druga je priča.

Vidiš i po svadbama njihovim, nigdje nećeš vidit zastave BiH, ali zato pored zastave Hrvatske ćeš vidjet zastave genocidne HZHB i redovno pjesme Tompsona i ostalih.

Bolan jeste li vi svjesni da je bio problem u katoličkoj školi prije 4-5 godina ali je zataškano jer je jedan od nastavnika uvrijedio našeg učenika tj bošnjaćkog. tako što je rekao na nastavi NAŠA predsjednica Kolinda? Pa je ušao u raspravu sa učenikom nakon što je isti rekao da nije njen predsjednik.

Mogu ti sad ovdje postaviti milion slika od stanovnika pomenutih naselja i orgijanje oko rezultata Hrvatske na SP, a kad BiH igra neće ni story objaviti, da ne pričam o kurcobolji oko Slobode.
Dzaba objasnjavas.
Yebem mu dan u pic ku citav zivot sam proveo uz hrvate Doknja, Obodnice i Soline i ono meni prosipa multi kulti spiku.
Eno Anto sto ima radnju gradjevinskog materijala kod okretista u Solini,Beduin mozda zna o cemu i kome govorim, najveci ustasa sto postoji yebo je i Franji mater u mezaru.
Uostalom njemu njegovo,ali ne mogu podnijeti tu zatucanost pojedinih likova..Ne vide dalje od nosa.

Kolutsudzuke
Kontakt:

Post Postao/la Kolutsudzuke » 09 mar 2023, 22:07

Ma beze vam prica iskreno znam dosta i srba, hrvata,roma i mjesunga razno raznih i bas ima dobrih i jako vrijednih ljudi. Il si insan il nisi ha ja **** politiku...
RIP PROBISVJET

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 mar 2023, 22:34

Apsolutno generalizujete i pricate gluposti, do te mjere da pocinjem sumnjat u ljude oko sebe.
Evo ja kao hrvat, odrasto u gradu, moj otac koji je kao hrvat bio u ARBiH, nakon rata dobio otkaz u firmi pa morao preko grane, gdje je i dalje, nije povuko mene za sobom (vise jer ja to nisam htio poslije skole), pa onda ni ja nisam mogao dobit posao u struci jer nisam ni SDA a ni SDP pa se zaposlim malo dalje odavde i opet ostanem zivit ovdje ne odem za poslom.
I sad mi neko kaze kako domacim hrvatima puca k. za Tuzlom.
Drugovi moji veci su ti neprijatelji grada ove domace napacene bosnje koje kao pisaju po sirotinji i mafijaju po gradu (u to ubrajam i dio ljudi iz Podrinja koje su ovde sve dobile pa eto vidili ste kako uriniraju po carsijanerima i preko TC-a), onda nasa dijaspora napacena kad dodje na odmor ogade mi grad.

Eh et, vidicemo kolko ce tih velikih Tuzlaka bit u subotu i pokisnut zbog Slobode, ja znam da ja hocu.

:bih:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 mar 2023, 22:52

E mi smo stvarno retardirani.
Jbt umjesto da se nadje neka tema, da se svi kolektivno nabrijemo za subotu, vi nadjete o ovim stvarima raspravljat i dijelit nas.
Nama nema gorih neprijatelja od nas samih.
Volim tebe, više od sebe

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 09 mar 2023, 22:57

Glupa prica skroz Husino komplet navija za Slobodu imal si ih brdo na tribini, iz obodnice si imao podgrupu za transom 10ak momaka itd..

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 mar 2023, 23:04

DeZerbi je napisao/la:
09 mar 2023, 22:57
Glupa prica skroz Husino komplet navija za Slobodu imal si ih brdo na tribini, iz obodnice si imao podgrupu za transom 10ak momaka itd..
Da se razumijemo, imas Gornju i Donju Obodnicu. Iz mjesne zajednice D Obodnica imas sigruno 50-100 slobodasa.
Od toga je sigurno bilo tridesetak momaka koji su bili redovni u kopu, sto na domacim, sto na gostovanjima.
Volim tebe, više od sebe

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 mar 2023, 23:31

DeZerbi je napisao/la:
Ma dzaba objasnjavat ljudima koji nikog ne znaju iz tih mz vec u prolazu vide neku zastavu. :D
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 mar 2023, 01:21

Kako se uopste dodje od planiranja utakmice u subotu do price ko i gdje se za koga navija? :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 mar 2023, 07:36

Slažem se da ne treba pričati o politici i da fokus treba biti na subotnju utakmicu, zato bi zamolio da se ne proziva ni najveća bošnjačka stranka u negativnom kontekstu i da se ne pjevaju pjesme gdje se izjednačava sa četnicima i ustašama !

Sve je ovo i krenulo zbog tih retardiranih pjesama.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 10 mar 2023, 07:39

Eto juče prvotimci osjetili novi teren, vidim nije bilo iscrtano, sutra utakmica, a danas evo kiša...
Sretno...
De nek mi neko javi da je iscrtano sinoć...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 mar 2023, 08:37

Jel dogovoreno uopšte ko će održavati teren? Jer ako se ne bude održavao, završit će ko Grbavica i bit će uništeno nakon jedne sezone lošeg vremena i snijega/kiše. Toga je mene strah najviše.

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 10 mar 2023, 08:58

Izgubio sam volju da uopšte gledam utakmicu,kada sam vidio plavo bijele mreže,jel to nemozemo izdvojiti pare da kupimo obične bijele ili sa grbom Slobode,u Slobodinoj kući moramo gledati te tuđe boje sramota...

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 10 mar 2023, 09:09

antisisoja1919 je napisao/la:
09 mar 2023, 23:04
DeZerbi je napisao/la:
Da se razumijemo, imas Gornju i Donju Obodnicu. Iz mjesne zajednice D Obodnica imas sigruno 50-100 slobodasa.
Od toga je sigurno bilo tridesetak momaka koji su bili redovni u kopu, sto na domacim, sto na gostovanjima.
Ja ih se sjecam 10ak, ali ih dugo ne vidjam na utakmicama, bila su dva transa iz Obodnice Fukare Obodnica i Gorki ja mislim..
Bio je i grafit u Obodnici.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 mar 2023, 09:41

Edin1982 je napisao/la:
10 mar 2023, 08:58
Izgubio sam volju da uopšte gledam utakmicu,kada sam vidio plavo bijele mreže,jel to nemozemo izdvojiti pare da kupimo obične bijele ili sa grbom Slobode,u Slobodinoj kući moramo gledati te tuđe boje sramota...
Pa nije naš stadion, gradski je, koriste ga dva kluba (nažalost), jedina je solucija bila da se mreže mijenjaju npr. prije naše utakmice, ali eto hajde ti pokreni sad tu proceduru, reći će ti ne treba nam nepotreban trošak sad u ovoj teškoj finansijskoj situaciji.

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 10 mar 2023, 09:51

Edin1982 je napisao/la:
10 mar 2023, 08:58
Ja sam izgubio volju da gledam kad vidim ko nas vodi sa klupe :D

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 10 mar 2023, 10:23

Mreža kao mreže, samo nek se trese sutra na njihovoj strani :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 mar 2023, 10:36

DeZerbi je napisao/la:
10 mar 2023, 09:09
antisisoja1919 je napisao/la:
09 mar 2023, 23:04
DeZerbi je napisao/la:
Ja ih se sjecam 10ak, ali ih dugo ne vidjam na utakmicama, bila su dva transa iz Obodnice Fukare Obodnica i Gorki ja mislim..
Bio je i grafit u Obodnici.
Ja sto ih znam, svi su skoro vani.
Bila je fina grupica i to sve stariji momci.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.