FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo obučeš kad pomisliš da si svijetu suvišan i kad jedva čekaš da te neko isprangija. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U statut ubaciti da svaku utakmicu kuci moramo igrati u bordo dresovima, kao sto i sve ekipe uvijek imaju prvu garnituru kad na svom stadionu igraju.
Kad ih vidim u onim sivim dresovima na Kosevu, zlo mi bude.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Kad ih vidim u onim sivim dresovima na Kosevu, zlo mi bude.
@Totti
Flaua Paua, vrh!
Slažem se, odigramo jednom mjesečno u bordo dresovima.
Treba mijenjat pjesme... Za sivo-bijele, samo za našu ljubav najvećuuu!

Flaua Paua, vrh!

Slažem se, odigramo jednom mjesečno u bordo dresovima.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
VOLIM TE, SARAJ'VO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije to poenta mog posta, poenta je ta da je frajer ukrao dizajn od proteini.si. I zapravo ga upropastio.bordobijeli je napisao/la:Ova majica je za zene i to za trcanje -maraton nikakve veze s FKS
Eto koliko je strucan.
I cuj pljujem, pa taj haad zasluzuje da mu palim po jedan dres svaki dan na vjecnoj vatri, al eto ima nas grb...
Igraj sivo bijeli, ole ole!
And he still cant make a fucking kragna !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dobra je kragna - ja je raskopčam i tako zujim po Vistafonu, a one žene me očijukaju. 

-
- Kontakt:
Znači dok je gledam znojim se, možeš sibir preživjeti u njoj!FrancescoTotti je napisao/la:Pazi raskosnog dizajnerskog talenta i novih mu majica...uNbx je napisao/la: Što baš su simpa ovi...
Kako ga nije stid covjece![]()
Ah da, pa ova uprava ga i drzi tu, oni su se i utalili sa njim.. Bestidnici i jedni i drugi..

Prva ljubavi najteža bolesti
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da li ce sjever nastaviti sa prozivanjem uprave, ili su ih "urazumili".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jesic je bio posljedica,a glavni uzrok je jos unutra,Klokotnica ili hobotnica jos radi, sve dok ga vidim na Kosevu on je sa njima u talu,a najveci je problem sto ga se nikad neces rijesiti,stan je kupljen,(nije to od nasih para,dedo mu ostavio zemlju u Civcijama i on jadnik prodo)i to ti je jedan novi gradjanin Sarajeva!!Rumeni cak i bradu malo pustio,da malo lici na ove iz SDA,a na hadz dogodine!!!Evo sad gura Jurcica!
Re: Odg: FK Sarajevo
Portal "uglednog sportskog glasila" spominje Adnana Šećerovića nešto, kao veliki naš navijač. Možda ga i ne bi bilo loše rezervisati, na ljeto mu ističe ugovor sa bijeljencima? :hmmm:
Edit: karte i zvanično 5, 8 i 10 KM
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako njega dovedemo znaci borba za opstanakhilmo je napisao/la:Portal "uglednog sportskog glasila" spominje Adnana Šećerovića nešto, kao veliki naš navijač. Možda ga i ne bi bilo loše rezervisati, na ljeto mu ističe ugovor sa bijeljencima? :hmmm:
Samo Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Cijene karata nakon svega su samo dodatni šamar u facu. Onako usputni.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma oni bi najsretniji bili niko da ne dodje na tekmu sad za vikend.PitarBordo je napisao/la:Cijene karata nakon svega su samo dodatni šamar u facu. Onako usputni.
SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJ'VO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ovako prijatelji u ovom kolu bi nam odgovaralo da uz našu pobjedu u koje ne sumnjam,zeljo uzme makar bod u Tuzli i da se vratimo u neku igru za titulu.Isto bi nam odgovaralo da Borac izgubi od Travnika jer bi sa tim rezultatom ispao iz trke za opstanak a mi im idemo u slijedecem kolu.Isto tako da sacuvamo od kartona Duljević Haris, Bekić Amer, Benko Leon, Rustemović Edin, Barbarić Tomislav i Simeunović Deni i da u Banjaluci budemo kompletni.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dino odlazi !!!
U nedjelju svi na Kosevo, igra Saraj'vo !!!
Cijene su standardne, i ne vidim razloga da se mijenjaju...bilo da smo prvi ili zadnji - to je nesto sto se na pocetku sezone odluci i ostaje do kraja. Na stranu sto su poskupe, neka realna cijena je po meni 4, 6, 7.
PS. Sta ocekivati u nedjelju? Koji sistem? Koje igrace? I koje povike sa tribina?
U nedjelju svi na Kosevo, igra Saraj'vo !!!
Cijene su standardne, i ne vidim razloga da se mijenjaju...bilo da smo prvi ili zadnji - to je nesto sto se na pocetku sezone odluci i ostaje do kraja. Na stranu sto su poskupe, neka realna cijena je po meni 4, 6, 7.
PS. Sta ocekivati u nedjelju? Koji sistem? Koje igrace? I koje povike sa tribina?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vidimo u Nedjelju. Ako Sjever nastavi prozivanje u čemu će ih podržati dosta ljudi sa Zapada i Istoka ova uprava je vrlo brzo gotova. Ako se zaredaju još neki loši rezultati ovu upravu više neće niko braniti već im svi okrenuti leđa (čak i ona dvojica amidžinih u UO) i tu im je kraj. A pri tome će se i taldžije razbježati i sutra se praviti kako nikada nisu imali veze sa FKS, opet stara priča. @Evander je upravu Dino nema damu da kaže ovim lafo kriminalcima i nekim menađerima da od.j.ebu od kluba i podlegao je njihovom pritisku i zato je zaslužio da ide. Davno sam ja govorio LOŽA JE TRENUTNO OGLEDALO FKS većina ih ne želi kartu platiti za tu istu ložu već ulaze na fazon prijatelja, jaranstava, sponzora, zvučnog imena, saveza itd, a glume elitu i baje. Jasno je sve, dosta ih ima privilegije evo zadnji primjer 7000 posjeta očitano 5919 kodova ovde su uračunate i godišnje karte. Znači preko 1000 ljudi je džaba ušlo na utakmicu. A tih 1000 ljudi nisu samo djeca Sarajeva koja trenira u klubu pa mogu džaba ući. Kontam da raji ne pukne film pa da opet ne jurišaju na tu istu ložu sa većinsko moralno propalom elitom.pasica je napisao/la:Da li ce sjever nastaviti sa prozivanjem uprave, ili su ih "urazumili".
@Majkl
Ovaj tim ne može evropu izboriti, a ti spominješ neke igre za titulu

SRETAN BROJ - 1725
@pitic vidjecemo .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Tatamata1946 i 43 gosta.