FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
5 8 10 karte za Slaviju...sta reci 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
...osim da su 'popularne' cijene.miky_hz je napisao/la:5 8 10 karte za Slaviju...sta reci

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
BordoArmy88 je napisao/la:Navodno ćelo ima ponudu od Radničkog iz Niša i Vojvodine na stolu, ali bi preuzeo FKS ako ga naši zovnu?! Također obećava titulu ili vraća pare, i to sa domaćim igračima gdje niko ne bi imao iznad 3 milje platu?!molotovljev je napisao/la:Zamisli naslov u novinama: Ćelo iz Radnika novi trener FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jbg,jesic tekijaski opuhali!Valjalo se provoditi po turskojmiky_hz je napisao/la:5 8 10 karte za Slaviju...sta reci

Hajde taman ce nas biti milja,pa kolega molotovljev nece imati problem sa ubjedjivanjem ko je koga prozivao.Cut ce se svaki glas pojedinacno 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Celo trener Hurtic pomocni i Đenan da bude drugi pomocni
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja idem na Zapad i nije mi problem dati cenera, ali se opet sjetim našoj Upravi svega od A do Ž.
SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa jesu oni normalni vise !!!! Popisam im se ja na slaviju! pipisam im se ja na pare! Doci cu pred onu naplatnu kucicu i zapalit deset maraka pred njima!
Mene kosevo vidjet nece dok ova uprava ne ode!!!!
Mene kosevo vidjet nece dok ova uprava ne ode!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doci ce 2 milje 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
5 000 Minimum
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
ma 4 milje k'o mlijeko
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PitarBordo
- Kontakt:
Malo ce nas biti al cemo biti glasni ,bahatooo 

Dolazi bordo-bijelo proljeće , pa tko bi to propustio

- molotovljev
Jedan član - jedan glas.miky_hz je napisao/la:Hajde taman ce nas biti milja,pa kolega molotovljev nece imati problem sa ubjedjivanjem ko je koga prozivao.Cut ce se svaki glas pojedinacno

Znači za članove 3, 6, 8 ? Prihvatljive cijene.
F.K.SARAJEVO
Plus Slavija dolazi bez najvece zvijezde Denisa Comora,hajd da on igra pa bi razumio ovolike cijene karata.Ovako stvarno 

Da mlađahni Spalević nije suspendovan uzeo bi Zapad Galerija pa da na miru gledam njegove golove u mreži Bordo kluba.
Treba na svakoj utakmici praviti po 5-6 bakljada i sve bacati na teren..miky_hz je napisao/la:5 8 10 karte za Slaviju...sta reci
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Evolution87
- Kontakt:
Dok kasa pati... 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Obzirom da sniženjem cijena se dobija otprilike isti profit, a veća znatno posjeta -zaključite dalje sami. 

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, misstianopenaldo i 24 gosta.