FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 22 okt 2014, 16:44

100% šansa za Dadu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 okt 2014, 16:49

Indirekt za nas na petercu.. Dado u živi zid koji je bio bukvalno na liniji gola..

BUDI ŽELJO !!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 okt 2014, 16:52

100% šansa za nuspahica

Kraj 1:1
BUDI ŽELJO !!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 22 okt 2014, 17:10

Koliko samo šansi, ali nije nam bilo suđeno da prođemo. Šta da se radi, neobično je ispasti u ovoj fazi Kupa ali Bože moj, sezona ide dalje.

Hajmo se Manijaci posvetiti ligi, idemo odraditi ovo gostovanje u Bijeljinu i onda dočekati kone tako da im to gostovanje bude za što brži zaborav.

VOLIM TE ŽELJO!!!!!!! :bih: :bih: :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 22 okt 2014, 17:11

nema se šta prigovoriti niti pričati o kvaliteti.. ovo je bilo kao da su igrali neki drugi sport!
svaka čast svima, pogotovo zeljkoviću, turkoviću i kjosevskom!

SUDIJI MAJKU!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 okt 2014, 17:12

slika
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 okt 2014, 17:22

Evo s tekme. Smrzo se ko ckapi. Prvo Sirokom drugo nama. Oko 500 ljudi, razumljivo. Idemo dalje.

Vedran Kjosevski!!!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 okt 2014, 17:25

@ Rooney , jeste ovo ispod lima na severu ? Jel bio neko na jugu ili ste svi ovamo ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 22 okt 2014, 17:26

Tribalian je napisao/la:@ Rooney , jeste ovo ispod lima na severu ? Jel bio neko na jugu ili ste svi ovamo ?
Zatvoren Jug danas bio, nismo mi vaše komšije da se podijelimo međusobno :mrgreen:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 okt 2014, 17:28

shzna je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:@ Rooney , jeste ovo ispod lima na severu ? Jel bio neko na jugu ili ste svi ovamo ?
Zatvoren Jug danas bio, nismo mi vaše komšije da se podijelimo međusobno :mrgreen:
Niste , ali sto bi reko jedan vas vodja " Kad mogu ALCZ, mogu i Manijaci" :mrgreen: ;)

Ali ispod ovog lima, tresti, izuva.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 okt 2014, 17:31

Kriminalno sudjenje na kriminalnom terenu :oops: :oops:
Ponosan na ovu ekipu ! :tokralju: :tokralju:
Nije danas lopta htjela u gol nikako...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 okt 2014, 17:31

Sudija nas zakinuo, imali bi realne sanse da prodjemo da nisu zabili onaj go, a i ovako, mozda ce smjesno zvucati, malo nam je falilo. U drugom poluvremenu 4-5 mrtvih sansi, ali uglavnom teren zayebe. Sudija nam nije svirao penal u prvom, i gol sirokog je bio ofsajd ko suza, ali nema veze, yebi malene...
FKŽ !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 okt 2014, 17:35

crveni kartona :lol: pa onda go iz ofsajda, 4 njihova igraca sami pred golmanom smijesno.... imali smo dosta prilika koje nismo iskoristili... snijeg bas zajebo stvari :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 okt 2014, 17:38

Jbg, sta je tu je... :(
Treba jurisati na prvenstvo pa dokle stignemo...

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 22 okt 2014, 17:42

s obzirom na vrijeme i uslove u kojim se igralo solidna utakmica na grbavici. prestrogo dosudjeni crveni karton i neregularan gol pred kraj prvog pol su nas uzdrmali, medjutim momci u drugom pol na terenu grizu kao da siroki ima igraca manje. dovoljno je reci da je siroki u drugom 2put presao centar. kapa dole za sve momke koji su danas igrali, naklon do poda za vecu i onaj zicer koji im je rukom u letu skinuo i ako je bio na pogresnoj nozi. ne treba nikoga posebno izdvajati, svi su bili kao jedan na onako ocajnom terenu. imali smo nakon penala i izjednacenja bar 2-3 stopostotne sanse ali lopta jednostavno nije htjela u go.

s ovakvim pristupom odraditi bijeljinu i derbi, rezlutat sigurno nece izostati. antolovic je danas mogao vidjeti da u vedranu ima ozbiljnu prijetnju za mjesto medju stativama. ispali smo nema veze, nismo se puno ni nadali. idemo dalje VTŽ !
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 22 okt 2014, 17:44

Ponosan sam. Ako je protiv Veleza bio ocaj,onda smo danas blistali,pogotovo u drugom poluvremenu. Sudija je toliko utakmicu napravio smijesnom. Ako je crveni dao Enisu morao je onda i za indirekt Bilobrku. Gol iz ofsajda. Nekako mi se cini da je ovakva postava odlicna,mali Nuspahic Je dao novu dimenziju nasoj navali. Zeljkovic odlican na lijevom beku. Kasnije ide komentar za igrace, samo dok se osusim :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 22 okt 2014, 17:46

fedeltafrotta je napisao/la:crveni kartona :lol: pa onda go iz ofsajda, 4 njihova igraca sami pred golmanom smijesno.... imali smo dosta prilika koje nismo iskoristili... snijeg bas zajebo stvari :mrgreen:
Treba raci da su nas sudije zakinuli i u prvoj i u ovoj tekmi. Plus je komotno mogao prekinuti prvu tekmu jer je pogodjen flašom u glavu (Danijel Pajić). Ali ocito da nismo pogurali tamo gdje je trebalo :) a i mislim da ni upravi nije bilo u interesu da igramo na dva fronta. Da se ovaj incident desio prije dvije-tri sezone bilo bi svega a ovako..... :?
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 22 okt 2014, 17:53

Na kraju aplauz igračima, i aplauz igrača nama koji smo došli.

Svaka čast za danas. Pogotovo drugo poluvrijeme, sa igračem manje na onakvom terenu, dali smo sve od sebe, i više. Vjerujem da bi ova utakmica, zbog tolike borbesnoti sviju redom, mogla pozitivno uticati na ekipu. Treba pohvaliti sve koji su igrali danas.

Kraj prvog poluvremena je prelomio sve. Dotad smo bili u pet deka, možda čak mi malo bolje da smo se snalazili na terenu, ali i Široki je bio dobar. Za ofsajd ne znam, iz moje perspektive nisam mogao vidjeti. Crveni karton, koliko god se ljutili, ipak mislim da je zaslužen. Tu nam se vratila slična situacija kao u prvoj utakmici, kod njihovog drugog gola. Mi napadamo, ovdje smo imali korner, nekoliko igrača pokušava da šutne, komplikujemo i gubimo loptu, i onda krenu oni i naprave nam belaj nazad. Od situacije gdje si ti mogao nešto napraviti njima, 1o sekundi poslije primaš gol. Enis je morao rušiti, jer da ga je ovaj prošao mislim da bi bila situacija 3 na 1 u korist Širokog. Nažalost, poslije crvenog odmah i gol primamo.

Ali kažem, drugo poluvrijeme, sa igračem manje do izjednačenja, a onda i do 3-4 stopostotne šanse. :clap:

Široki zasluženo prolazi dalje, a mi i pored ispadanja nadam se ipak dobili dodatno samopouzdanje.

Ako na derbiju ponovimo čvrstoću i borbesnost iz ove dvije zadnje utakmice, itekako se imamo čemu nadati.
FK Željezničar 1921

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 okt 2014, 17:53

@ trib

Jeste brate, svi bili na sjeveru. Jug zatvoren zbog snijega. Natkriveno pa se itekako cuje jbga
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 okt 2014, 17:56

Kako ce sada horde i manijaci na istu tribinu?
Ako ovako nastavi padati jug ce opet biti zatvoren.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.