FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Aco, kasno vidjeh.
Izbrisao sam, izvinjavam se.
Izbrisao sam, izvinjavam se.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 mar 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Kakvu ocekujete formaciju protiv istocnjaka
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Čim su ga vratili prvi put - bili su zaslužili šut kartu iz kluba.uNbx je napisao/la: Ne vratiše nam Dženana...![]()
UPRAVA NAPOLJE!

Gledaj sad kad uzjaše Hurta, opet 3/3, ili koliko već bude vodioFrancescoTotti je napisao/la:Forum je kompletan, u sastav tima FK Sarajevo se vratio brat BSV![]()
Dok te nije bilo iskandzijale su nas prvo komsije pa onda tuzlaci, nemoj da ides vise, s tobom ode i nafaka

Ma nisam imao ni volje, ni vremena, a u posljednje vrijeme ni snage da nešto komentarišem, mada sam čitao često. Puno je lakše samo čitati forum, vjerujte.Mokes je napisao/la: Pa gdje si ti, momcino. Banovici ili nesto drugo ?![]()
Kako ti se svida igra tvog pulena Amera![]()

Zahvalio bih se još jednom momku koji mi je prenio informaciju da su se braća ovde još prvi put raspitivala za mene i prije ovog mog današnjeg javljanja, ali sam ja čekao da dobijemo u Prijedoru, da bude malo opuštenija atmosfera na forumu pa da se javim, a pošto od toga nije bilo ništa onda sam čekao da izbacimo Slobodu da ne upadam još i ja u more negativne energije na temi, a pošto su nam i oni **** majku, odlučio sam bio da se ne javljam i ne pišem ništa do nekih boljih vremena, ali eto, naletih danas na ovo pa me srce povuče da se javim

EDIT: A kako vidim prema trenutnoj atmosferi na forumu, zajebao sam se svakako

1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
E a kad si već spomenuo Amera, a mrsko mi je da editujem više ovaj gore post, ne mogu odoliti a da ne poručim @kanarincu da mu ga može poflautati 

1946
Kao prvo nabile su za dvije tekme (obje u KUP-u) 8.500 KM, a zbog Čelika i Zrinjskog mislim, nisam siguran oko 4-5.000 KM. Kao drugu, Dino jest zaslužan zajedno sa Ibrakovićem i Ješićem što su se pare trošile na anonimuse. I ja im svima j*bem mater zbog toga. Ali zar i ''navijači'' moraju svaku tekmu praviti kazne klubu. Eto ako neko ima vremena neka izračuna koliko se para potrošilo na kazne od augusta 2015. Uostalom ,tema je milion puta komentarisana, tako da nema fajde pričati opet. Kad bi u Upravi bili normalni ljudi dogovorili bi se sa navijačima da se pali kad je derbi i velike utakmice, a ne protiv svakakvih seoskih ekipa. Žalosno je što moram reći, ali komšinice su normalnije po ovom pitanju nego miArhitekt je napisao/la:Problem je sto su horde nabile 8000km kazne a nije problem sto je Dino sjebo 80000 na igrace i trenere i raskidanje njihovih ugovorafico je napisao/la:Koji je vise k*rac hordama, pa do kad vise?! 8.500 za baklje i j*beno ulijetanje. Ne volite vi Sarajevo. Vi volite jedino vasu ultras furku. Napravite bakljade protiv sirokog zrinjskog i zelje i to je to.

SARAJEVO
Drago mi je Vezani sto smo na istoj frekvenciji , al gdje si bio kad sam se krvio zbog Radovca trebo mi je kvalitet poput tebe

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
o'sutan, yebi gaBesic je napisao/la:Drago mi je Vezani sto smo na istoj frekvenciji , al gdje si bio kad sam se krvio zbog Radovca trebo mi je kvalitet poput tebe![]()

I zar nisi bio u posljednje vrijeme @rollman, ili sam pogrešno upratio?

1946
Šta ti je ba, @BSv je veliki poštovaoc lika i djela Samira RadovcaBesic je napisao/la:Drago mi je Vezani sto smo na istoj frekvenciji , al gdje si bio kad sam se krvio zbog Radovca trebo mi je kvalitet poput tebe![]()

@joker like thisuNbx je napisao/la:Dobro je ba, u jedinstvu je snaga - kaže @Hilmo.

Ova tema je u posljednje vrijeme gora od rubrike crna hronika. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
dan drugi, UPRAVA NAPOLJE!!!
FEMINIIZIRANI ODLAZI!
FEMINIIZIRANI ODLAZI!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- molotovljev
Biće interesantno pratiti ljetni prelazni rok, imam osjećaj da ćemo se sad nafurati kao nikad i ako sastavimo tim sličan
onome koji je izbacio Atromitos, a realno nije nemoguće, eto nas ponovo u play off ..
libo racku me za jetvo mojne šipu šipu ti odvratni tipu
onome koji je izbacio Atromitos, a realno nije nemoguće, eto nas ponovo u play off ..

libo racku me za jetvo mojne šipu šipu ti odvratni tipu

Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 17 mar 2016, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:dan drugi, UPRAVA NAPOLJE!!!
FEMINIIZIRANI ODLAZI!

Ma dovest celu iz Radnika i potpisat ugovor na 5 godina , ako se zeli raskinut ugovor da se mora isplatit 40 miliona i to je to dobijes covjeka koji fino radi i zna a s druge strane moras mu dozvolit da prebrodi sve probleme kad ih bude bilo ako ih bude bilo i superiska
- molotovljev
Al yebote 40 miliona 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Njemu bi se odma zamjerilo sto ne igramo "atraktivan fudbal". Mora kod nas da bude i fino na oko a i rezultat,vec je bila jednom frka oko toga ne sjecam se ko nas je vodio 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- crozzer
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO!
Ma ko ce nama ugodit ja nez stvarno pff
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Navodno ćelo ima ponudu od Radničkog iz Niša i Vojvodine na stolu, ali bi preuzeo FKS ako ga naši zovnu?! Također obećava titulu ili vraća pare, i to sa domaćim igračima gdje niko ne bi imao iznad 3 milje platu?!molotovljev je napisao/la:Zamisli naslov u novinama: Ćelo iz Radnika novi trener FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.