Slabo ti ide matematkapaulus je napisao/la:Kadeti nam se plasiralina Euro maematicki al nasi novinari su toliko radni da ni to nisu ustanju procackat http://www.uefa.com/under17/season=2016 ... index.html

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slabo ti ide matematkapaulus je napisao/la:Kadeti nam se plasiralina Euro maematicki al nasi novinari su toliko radni da ni to nisu ustanju procackat http://www.uefa.com/under17/season=2016 ... index.html
Ima smisla i ovaj argument. Meni se samo cini da i ugled dosta odredjuje cijenu tako da kad vec nadjes dobar potencijal (sto nije bas lako) onda i da uzmes i neku lovu jer nemas ih bas previse. Lakse je na renome udvostruciti brojku nego naci dvojcu talenata.Evander je napisao/la:Nuzno i ne mora.kengur je napisao/la:@Coromandel,
Ono sto nam je sreca je da bi prodao igraca za solidnu lovu MORA ti tim imati neku zapazeniju ulogu u Evropi - tj moras imati renome da bi uzeo lovu na mladim igracima. Zato je Tanu u cilju da nam je klub dobar ali je prvi prioritet profit.
Trend je da sa ovih prostora igraci se prodaju sve mladji.
Vec sa 17, 18 godina, ako je talent, ako to neko prepozna, on ide.
Igrac koji se ovdje zadrzi do 22, 23 godine i nema bas neku perspektivu.
Klasican primjer je Dinamo.
Sad vise posluju sa djecom, nego sa forrmiranim igracima, dok im za prvi tim stranci igraju.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
ima smisla, ali i evander je iznio zanimljivo mišljenje - nužno i ne mora.kengur je napisao/la:@Coromandel,
Ono sto nam je sreca je da bi prodao igraca za solidnu lovu MORA ti tim imati neku zapazeniju ulogu u Evropi - tj moras imati renome da bi uzeo lovu na mladim igracima. Zato je Tanu u cilju da nam je klub dobar ali je prvi prioritet profit.
Veselje se nastavlja : Abdulah Ibraković svjedočio u aferi "Punac"
sa ovim cijenama 90% utakmica na koševu bi bila posjećenost kao protiv slobode neki dan.joker90 je napisao/la:
Da su pametni ovo bi bile cijene uvijek, jer ovo je mjera cijena za nase uslove.
i ovaj da nas dokrajčiledesma je napisao/la:Moja želja http://www.transfermarkt.co.uk/aleksand ... ainer/4183
U pravu si nemamo vise prostora za nove greske. Hurtic je trenutno najbolje rjesenje a ja se nadam Hadzibegicu iako ga nasi nece htjeti jer se on ne boji nikoga i ima reputaciju a i nas je. Prije Jesica se spominjalo par odlicnih strucnjaka za rad na duge staze a mi ograjisali.Coromandel je napisao/la: ima smisla, ali i evander je iznio zanimljivo mišljenje - nužno i ne mora.
zato sam rekao da je malo vremena za procjene. svakako moramo sačekati, nemamo alternativu tome.
Nadam se da znaš.,o kome je rijec.. Al ovo je malo teze i izvodljivo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:i ovaj da nas dokrajči
Kad te neko tako povrijedi sa ljudske strane, ne bih rekao da ce Husref vise ikada sjesti na nasu klupu. Daj Boze. Da li bi ti ?ledesma je napisao/la:Nadam se da znaš.,o kome je rijec.. Al ovo je malo teze i izvodljivo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:i ovaj da nas dokrajči
U nas osim Husrefa, nikog ne vidim kao zamjenu.
Opste diskusije, decko...joker90 je napisao/la:Ne treba ni biti karata protiv Slavije, nego dzabe ulaz i jos da biju raju oko stadiona da uđe unutra na silu i gleda onaj antifudbal bez sredine terena, bez organizovanog napada 90 minuta, sa odbranom ko Lisa Ann!crozzer je napisao/la:Koliko su karte za Slaviju ?
Naravno, ima i toga. Vjerovatno ne bi, ma da srce kaze drugokengur je napisao/la:Kad te neko tako povrijedi sa ljudske strane, ne bih rekao da ce Husref vise ikada sjesti na nasu klupu. Daj Boze. Da li bi ti ?
Ove cijene bi digle posjetu, tako da bi sa profitom opet bili tu negdje, a puno je ljepse vidjeti onako fino popunjen istok kao protiv Slobode, bolja atmosfera, znaci mali milion nekih pozitivnih stvari. Ako nista ove cijene bi mogle biti u ovim "manjim" tekmama, a za derbi, utakmice protiv Sirokog, Zrinjskog, tu neka stave istok 7-8km.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sa ovim cijenama 90% utakmica na koševu bi bila posjećenost kao protiv slobode neki dan.joker90 je napisao/la:
Da su pametni ovo bi bile cijene uvijek, jer ovo je mjera cijena za nase uslove.
al jok, sad kad sarajevo pobjedi, ekspresno se dižu cijene kao što je na početku bilo. mislim, vratiće se one sad odmah kad se nastavi liga
ako je po ćalinoj teoriji, nas ne može trenirati niko van sarajeva, a to bi značilo u ovom trenutku put za tuzlu i odriješi kesu...ili ganjaj hadžiju i trpi njegovu sujetu i pamet, jer u suprotnom će se nakon prvog zvižduka ispaliti.ledesma je napisao/la:Nadam se da znaš.,o kome je rijec.. Al ovo je malo teze i izvodljivo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:i ovaj da nas dokrajči
U nas osim Husrefa, nikog ne vidim kao zamjenu.
Ma u našoj avliji slabo vala, nama treba baš neko što nema veze s ovim menadzercicima lokalnim i koji je željan pobjeda a ne igranja ''trenera''.Coromandel je napisao/la:ako je po ćalinoj teoriji, nas ne može trenirati niko van sarajeva, a to bi značilo u ovom trenutku put za tuzlu i odriješi kesu...ili ganjaj hadžiju i trpi njegovu sujetu i pamet, jer u suprotnom će se nakon prvog zvižduka ispaliti.
što se tiče naše lige, ako želimo napraviti iskorak svakako treba tražiti trenera kojem će sarajevo biti izazov, a to znači neko ko ima šlifa, a željan je sportskog rezultata. tu jedino vidim onog debu iz bijeljine, a i šegrt bi bio osvježenje u to sam ubijeđen. jagodić me podsjeća na onog olivera tvista iz republike srpske što je trenirao kozaru i redovan je bio komentator i kritičar u emisijama lige prvaka, dok su mu sportski rezultati ravni galetu iz ozrena.
okruženje je veoma diskutabilno, i tu nemam neki suvisli komentar. ohrndale lešine poput krigera nam nisu potrebne...
Ma 46 broj uvijek.High je napisao/la:Danas sam u Fan shopu printao prezime i broj, mada nisam želio nikakav broj jer su me podsjećali na Okića i slične njemu. Uzeo sam br. 12.
To je prešlo u kliše, a i nisam ga se ni sjetio.franklampard8 je napisao/la:Ma 46 broj uvijek.High je napisao/la:Danas sam u Fan shopu printao prezime i broj, mada nisam želio nikakav broj jer su me podsjećali na Okića i slične njemu. Uzeo sam br. 12.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, bordobijeli, DzemoSmjecanin i 63 gosta.