Max i Charles teammate-iDonnie Darko je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:11Ako Aston Martin napravi konkurentan bolid, gledat ćeš Maxa Verstappena tamo.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Daj njih dvojicu ili Maxa i AntonellijaLynx je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:01Max i Charles teammate-iDonnie Darko je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:11Ako Aston Martin napravi konkurentan bolid, gledat ćeš Maxa Verstappena tamo.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nego na cemu nemo gledati formulu naredne godine?
Koliko znam RTL je otkupio, sta je sa sportkubom?
Koliko znam RTL je otkupio, sta je sa sportkubom?
Također me zanima. Kako rekoše komentatori na Sportklubu, ovo im je bila zadnja utrka koju su radili i da od iduće godine Sportklub neće raditi F1.
Eh sad me zanima, na kojem programu će korisnici Telemacha (i da li će uopće) imati priliku pratiti F1. I pitanje za korisnike BH telecoma, da li preko Arene prate F1 tj. ima li Bh telecom u ponudi Arenu koja radi F1.
#samoČelik
ne vjerujem da imaju arene. Ja imam msat, ukupno 13 arena, ali nema te sto prenosi f1.Lawer_88 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:20Također me zanima. Kako rekoše komentatori na Sportklubu, ovo im je bila zadnja utrka koju su radili i da od iduće godine Sportklub neće raditi F1.
Eh sad me zanima, na kojem programu će korisnici Telemacha (i da li će uopće) imati priliku pratiti F1. I pitanje za korisnike BH telecoma, da li preko Arene prate F1 tj. ima li Bh telecom u ponudi Arenu koja radi F1.
vala dosta one dvojice na sportklubu, tacno su mi ubijali drąż gledanja. ne mogu ih opisati kako su aljkavi.
rtl ce garant blokirati prenos za bih.
Nabavit Voyo i gledat sve 24h prije svih 
F1TV premium, godisnja pretplata 90 eura. Ne znam samo, moze li koristiti na nasem podruciju?
Ali svakako vjerujem da ce se do marta rijesiti ovo sa Telemahom i BH telekomom i da cemo moci gledati na Areni.
Ali svakako vjerujem da ce se do marta rijesiti ovo sa Telemahom i BH telekomom i da cemo moci gledati na Areni.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 dec 2025, 09:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma moraju rijesiti. Kad su sve drzave regiona mogle za 2-3 mjeseca rijesiti, mogu i ovi invalidi za uskoro godinu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izlaze detalji naprasnog Helmutova odlaska, po informacijama iz krugova bližih Red Bullu, Marko je potpisao mladog Alexa Dunna bez prethodnih konzultacija sa Mekiesom i Mintzlaffom. Oni su već ranije rekli da ga ne žele u programu no Helmut ga je samonicijativno uzeo, Red Bull je morao platiti stotine tisuća eura kako bi raskinuo obveze prema Dunnu. U prilog mu nisu išli ni nedavni komentari za Antonellija.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nastavlja se tradicija da pobjednik VN Abu Dhabija iduće sezone uzme naslov prvaka. 2017 zadnji put pobjednik nije uzeo šampionat iduće sezone.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Jasno kao dan da je Sainz najblizi vozac i najtezi rival Charlesu u Ferrariju.Jako podcjenjen vozac je Carlos.Dok su vozili bili su u 90% trka bara-bara.
Ovo sto gledamo sa Lewisom je ponizavanje od strane Charlesa.
Uz Rusella najbolji “mladi” vozac na gridu.Maxa ne racunam,liga za sebe.
Jedna od većih mitomanija u formuli trenutno je da su Sainz i Leclerc bili bare-bare, kad je Leclerc bio bolji doslovno u svakom aspektu: pobjede, podijumi, kvale H2H, trke H2H, bodovi, sezone ispred.
Druga je stvar što je Sainz odličan vozač s kojim niko neće pod obrisati, pa ne bi ni trenutni Max, i u Ferrariju je bio u svoj primeu, za razliku od trenutnog Hamiltona i Vettela (posljednju sezona) čije vrijeme je prošlo.
Druga je stvar što je Sainz odličan vozač s kojim niko neće pod obrisati, pa ne bi ni trenutni Max, i u Ferrariju je bio u svoj primeu, za razliku od trenutnog Hamiltona i Vettela (posljednju sezona) čije vrijeme je prošlo.
Ima li trece stvari? Da je Lekler uvijek bio proteziran (blago, sto je i logicno, jedan je bio proekat, drugi doveden naknadno) od strane ekipe.Jabroni je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:32Jedna od većih mitomanija u formuli trenutno je da su Sainz i Leclerc bili bare-bare, kad je Leclerc bio bolji doslovno u svakom aspektu: pobjede, podijumi, kvale H2H, trke H2H, bodovi, sezone ispred.
Leclerc jeste Ferrarijev projekat, i vjerujem da je bolid bio krojen više ka njemu, ali kako nisu nijednom bili u dugoročnoj borbi za šampionat, nisi imao nikakvih direktnih timskih odluka u korist Leclerca. Dobar dio tog narativa da su bare bare je to što bi Sainz kad bi bio iza Leclerca kukao pola sata na radiju da je brži i u procesu se.bi sjebao i gume i trku, a svaki put kad bi ga prošao ne bi odmakao dalje od DRS-a. A u čistom zraku, ili kad nisu bili jedan do drugog, razlika u paceu bila kontinuirano u korist Leclerca.Evander je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:35Ima li trece stvari? Da je Lekler uvijek bio proteziran (blago, sto je i logicno, jedan je bio proekat, drugi doveden naknadno) od strane ekipe.Jabroni je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:32Jedna od većih mitomanija u formuli trenutno je da su Sainz i Leclerc bili bare-bare, kad je Leclerc bio bolji doslovno u svakom aspektu: pobjede, podijumi, kvale H2H, trke H2H, bodovi, sezone ispred.
Čak onaj period 2022 kad su se borili prvi dio sezone sa Red Bullom, kad je Sainz proveo više vremena zaglavljen u šljunku nego u borbi, nisu donosili timske odluke u korist Leclerca. (Silverstone, Monaco)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)