A i to vala. Sportski rezultat nije cilj. Pa nismo fudbalski klub yebemu...egzodus1946 je napisao/la:Bolinas ku.rac prodali smo cirota i uzeli pare, evo sad smo i za velkoskog i barbarica uzeli jos repa, rezultat je i onako u drugom planu znaci sve ide kako treba, sta se sikirate
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Je li ko radio print na dresu u Fan shopu? Koliko košta?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tako je i promjenit cemo ovo Fudblaski klub posto rezultat nije imperativ.Da nebi bilo zabune kod stranacaegzodus1946 je napisao/la:Bolinas ku.rac prodali smo cirota i uzeli pare, evo sad smo i za velkoskog i barbarica uzeli jos repa, rezultat je i onako u drugom planu znaci sve ide kako treba, sta se sikirate
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko drži rekord s najviše golova u sezoni ? Benko ima 13 volio bi da ga obori dok je kod nas .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
31 Dzelo MuharemovicBesic je napisao/la:Ko drži rekord s najviše golova u sezoni ? Benko ima 13 volio bi da ga obori dok je kod nas .
- egzodus1946
- Kontakt:
To mene kralju najvise boli, ko da smo neka firma pa je samo profit bitan.FrancescoTotti je napisao/la:A i to vala. Sportski rezultat nije cilj. Pa nismo fudbalski klub yebemu...egzodus1946 je napisao/la:Bolinas ku.rac prodali smo cirota i uzeli pare, evo sad smo i za velkoskog i barbarica uzeli jos repa, rezultat je i onako u drugom planu znaci sve ide kako treba, sta se sikirate
Miky to je to, **** ja mater svoju ako ne prolupam zbog ovog kluba
To je bilo vjerovatno prije ovog sistema sa 16 klubova ?kyrgios je napisao/la:31 Dzelo MuharemovicBesic je napisao/la:Ko drži rekord s najviše golova u sezoni ? Benko ima 13 volio bi da ga obori dok je kod nas .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tako je, bile su 22 ekipe. Sa 16 ekipa Emir Hadzic i Alen ŠkoroBesic je napisao/la:To je bilo vjerovatno prije ovog sistema sa 16 klubova ?kyrgios je napisao/la:31 Dzelo MuharemovicBesic je napisao/la:Ko drži rekord s najviše golova u sezoni ? Benko ima 13 volio bi da ga obori dok je kod nas .
E red je da ih neko skine .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj Dzelo
nije pitao u vrijeme kad je bilo 150 kola nego ovo normalno od 16 klubova, mislim da je Skoro dao 20 golova.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znao je Jesa sta prica i radi..21-og nastupa proljece,mi docekujemo taj dan Slaviju i krecemo s pobjedama..BordoArmy88 je napisao/la:Ubrzo će 21. tako da #vjerujemuzlatnoproljeće

Vracaj Jesu..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ljudi i IBRAKOVIC neka ide, on je ovo sve zakuhao i doveo a rastjerao gotovo sve igrace koje on nije doveo odnosno sa kojima nije u relaciji.
Jedino je on u svemu ovome prosao super jer ga niko ne pominje A JOS JE TU I JOS SE PITA koordinator za transfere.
DINO ODLAZI I VODI ABDULAHA SA SOBOM
Jedino je on u svemu ovome prosao super jer ga niko ne pominje A JOS JE TU I JOS SE PITA koordinator za transfere.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kako to da se hadzija jos nije oglasio..On je inace jedan od pametnijihLQZI je napisao/la:Samo me interesuje kako nema izjava sportskih novinara, bivših fudbalera, trenera i ostalih stručnjaka
Samo Puzigaća i Baho. Očekivao sam više" pametnih"

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la:Ljudi i IBRAKOVIC neka ide, on je ovo sve zakuhao i doveo a rastjerao gotovo sve igrace koje on nije doveo odnosno sa kojima nije u relaciji.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Normalno da je tu,nije sigurno o svom trosku isao u Antaliju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Smislite parolu za Ibraka , da objesimo na istok .
Ti si Aco branioc Ibrakovica,isto ko sto je Zukan jaran sa Jesicem i Bulicem pa nas punio ovdje ko telad.Pusti nas da svoju bitku bijemo
Ti brate i onako trebas da pises na opstoj diskusiji.Ti kao nadlezni ovog foruma treba istih pravila da se pridrzavas
Ti brate i onako trebas da pises na opstoj diskusiji.Ti kao nadlezni ovog foruma treba istih pravila da se pridrzavas
Otkuda onda u Antaliji?aleksandar_veliki je napisao/la:Ibrakovic nema veze sa FK Sarajevo, ali bas nikakve veze i to od trenutka kada je otisao iz kluba. Opasno vas neko laze...ShofaII je napisao/la:Ljudi i IBRAKOVIC neka ide, on je ovo sve zakuhao i doveo a rastjerao gotovo sve igrace koje on nije doveo odnosno sa kojima nije u relaciji.
Ibrakovic je tu. Nezvanicno ali tu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- egzodus1946
- Kontakt:
Jel ovo fol jesic otisao bez odstete hahaha
Aco na opste diskusije molio bih
Aco na opste diskusije molio bih
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, DzemoSmjecanin i 50 gostiju.