FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 19 okt 2014, 19:38

[youtube][/youtube]
:opaopa: :opaopa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 19 okt 2014, 19:48

Cestitam igracima na pobjedi bilo je tesko i izgledalo traljavo, medutim zaboravljamo da je ovaj velez u vrhu lige i da imaju odlicnog trenera

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 okt 2014, 19:49

s pravljenjem ekipe ado nije imao ništa i svi to dobro znamo. a ako ovo preživi biće veliki trener. zasad apsolutno nema šta da mu se zamjeri.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 okt 2014, 19:54

Antolović- bez posla, lagano mogao i kaficu da popije i da naruci kolu nekoj djevojci u stilu Papeta
Benjo- totalno izgubljen, propao ko žeton, ni sjena onog igrača prije povrede,žalosno ga je gledati onakvog
Kosorić- solidan
Bogdanović- ima visinu al mu fali mozak
Kvesa- solidno, uzimajući u obzir da je sa Bucanom bio na strani
Hasanović-odličan, napokon od njega neka dobra partija
Tomić- i pored gola se dosta trudio, bilo ga je na svim dijelovima terena, zasluženo igrač utakmice
Memija- solidan, mada dosta odsjecen u ovoj utakmici, ne moram ni reći da je bio borben do maksimuma i da je poginuo na terenu za sveti dres i grb kao što to radi u svakoj tekmi..

Bucan- mnogo glup igrač, ocekuješ od njega da bude iskusniji od ostalih, da im bude primjer zbog godina a on.. :oops:
jedino čovjek ima brzinu tu nema riječi, ostali segmenti fudbalske igre nisu vrijedni pomena, danas je upropastio dosta šansi, jednostavno nije za prvih 11, za njega je 20-30 minuta na kraju tekme kad su protivnički bekovi umorni da na brzinu nešto pokuša..
Varea- ništa specijalno, imao taj šut i pogodio stativu, da je pogodio bila bi to golcina..

Turković- lavovski se borio, većinu vazdušnih dulea je dobio,u par situacija je trebao bolje reagovati, glupo dobio žuti i još gluplja stvar j što je povrijedio Kvesu,nije namjerno al eto..
izmjene ne bih komentarisao jer nisu ništa specijalno uradili..
Ono što mi para oči je naša pasivnost kad protivnik ima loptu i loša transformacija iz odbrane u napad i obratno, mi izvodimo korner npr. i ljudi nam za 2 sekunde hladno slože kontru, a mi nemamo igrače da to sprijece i to nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu a izvođenje auta je komedija teška, posebno kad to Benjo izvodi, moliš Boga da je protivnički igrač slucajno nabije glavom ponovo u aut, a da je ne primi normalno.

I za kraj Admir Adžem, kapa dole majstore, od govana čovjek pitu pravi ! Nikad goru ekipu nismo imali a nikad više bodova iz 11 kola, sad ide tekma sa Širokim u kupu i tu mislim da nemamo velike šanse ali moramo ići na pobjedu iz razloga jer smo mi Željo..

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 okt 2014, 20:00

a sjećate se komentara za adžema prije mjesec i po? :mrgreen:

ja tu benjinu pogubljenost i nisam vidio, bio mi je skroz solidan kao i u banja luci. a varea je dvaput izbacio nedu pred gol i jednom bučana, ovi nisu znali primiti.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 19 okt 2014, 20:26

Ovo danas je odlicno bilo, ljudi imaju tim mozda i kvalitetniji od naseg, a mi smo pobijedili bez da smo im dopustili ikakvu sansu ( bila je samo ona jedna na pocetku). Ovako se rutinski uzima, ova ekipa ima ono nesto, nema kvalitet, ali ima nesto i da, svaka cast Adzemu stvarno, vidi se i po izjavama a i po rezultatima da treba ovde dugo ostati.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 okt 2014, 20:31

Bucan... kako je upropastio onu situaciju 2 na 2... strasno.
Sport je lijek za tijelo i duh.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 19 okt 2014, 20:43

Veliki je pritisak bio na igracima, mogli smo sigurno zabiti jos jedan gol, ali isto tako je i velez mog'o.Nema veze, svaka cast takodje Adzemu.iskreno se nadam da ce sa Zeljom proslaviti svoje ime u trenerskim vodama :mrgreen:

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 19 okt 2014, 20:43

koliko je raje bilo,de vi neku svoju procjenu da ja ne lupam
Manijaci Zeljini

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 19 okt 2014, 20:51

ultrassa1921 je napisao/la:koliko je raje bilo,de vi neku svoju procjenu da ja ne lupam
NSBiH kaže 2.500 http://www.nfsbih.ba/bih/utakmica.php?i ... enu=bh_tel
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 19 okt 2014, 21:02

Mi smo definitivno mnogo opasnija ekipa,kada su u timu zajedno Bajic i Varea.Varea danas nije imao s kim odigrati pas.Par puta je fenoenalno dao loptu Turkovicu,ali definitivno Adilovic 2,nije za toga i nije opasan u segmentu igre,koji se zasniva na utrcavanju i koristenju dobre lopte prema naprijed.
Bajic brate jedini uz Vareu zna i ima muda da onu loptu smiri,stane okrene se,razmisli...
Ostali,samo nesta pipkaju,vracaju na prvu,pa da si Barcelona ne mozes tako igrat ,niko da loptu gurne naprijed.Da je Bajic bio u onim situacijama ,kad je Varea gurao loptu Turkovicu,to bi bile gol sanse.
Turkovic danas los,ali on bude koristan kad uz njega igraju Bajic i Varea,njegovo da skoci, zagradi i to je to.Neko to voli,bude tu korisnih stvari,ali samo u ovoj formaciji,kad ima ovu dvojicu,u ostalim situacijama nema tu hajra od njegove igre.
Antolovic danas ok.
Samo odbrana je kriza,Zbog Colica su danas mogla pasti 2-3 gola.
Volio bih da malo vise prilike dobijaju i Basa i Nuspahic,radi svjezine i neke vjere u snagu sa klupe.
Mada ja sam bodovima zadovoljan,od svih favorita,najmanje potrosili,i sa vlastitim snagama drzimo prikljucak.Dosta nas vadi sto uzimamo bodove ovim slabijim,sa ovim jacim ekipama,se nosimo koliko trenutno mozemo,i tu nam fali ono 2-3 igraca prevage tipa Varea,da budemo iznad ravnopravni ili cak i bolji.
Malo i neiskustvo igra ulogu,ali niko nas do sad nije nadigrao.
Strah me malo derbija,bas zbog tih nedostataka,moze tu biti svasta.Mozemo dobro proci,a vala mozemo i fasovat dobro.
Njima ce to biti kljucna tekma,ako dobiju vracaju se na kolosijek,ako fasuju,bice drame,cirkusa i smijena...
Ja se nadam da mozemo konacno odigrati dobru tekmu sa jacim ekipama i pobijediti,sto bi nam puno znacilo za samopouzanje ovoj ekipi,i borbu u nastavku prvenstva.
Prije toga ima jos posla,ali eto dotaknuh se derbija.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 19 okt 2014, 21:11

Adviser je napisao/la:
ultrassa1921 je napisao/la:koliko je raje bilo,de vi neku svoju procjenu da ja ne lupam
NSBiH kaže 2.500 http://www.nfsbih.ba/bih/utakmica.php?i ... enu=bh_tel
aaa katastrofa
Manijaci Zeljini

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 19 okt 2014, 21:13

Potrebna je ozbiljnija analiza da bi covjek shvatio kako imamo 23 boda sa ovakvom igrom :kafa:
Nije da nas vile nosaju,da nas svi dominiraju ali igramo nevjerovatno "mrtve" utakmice,dezorganizovano bezidejno,ostaje misterija kako smo skupili ovoliko bodova nakon 11 kola.
Na pocetku sam mislio da je do Adzema sto se bezidejne igre tice,sad nesto kontam mozda je ovo neka taktika,da mi ustvari i zelimo da igramo ovakve utakmice,spore,"mrtve",sa dosta kartona :crazy:
SLOBODA NAVIJAČIMA

Rios

Post Postao/la Rios » 19 okt 2014, 21:15

Na kraju sve sto bi covjek zelio napisati moze stati u onu igru brisi,bodove pisi..Utakmica nimalo lijepa za oko,teska,tvrda..Velez neugodan protivnik,jos ce oni pomrsti racuna do kraja prevenstva siguran sam..Sto se nas tice najbitnija su ta 3 boda kao sto rekoh..Steta sto onaj Varein sut ne udje,bio bi lijep gol..Odbrana konacno bila na visini zadatka..I to je to manje vise..Idemo dalje u nove pobjede aBd :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 okt 2014, 21:22

ja mislim da je bila dobra hiljada više, oko 3.500 ili još više. eto neka me neko ispravi ako misli drukčije.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 okt 2014, 21:23

ChWilla je napisao/la:ja mislim da je bila dobra hiljada više, oko 3.500 ili još više. eto neka me neko ispravi ako misli drukčije.
Ma hiljada gre-dole, posjeta je katastrofa svakako :damn:
Željeznicar za život cijeli !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 okt 2014, 21:23

" се & $, " & % "... " је $ " него на & сезоне...

" је ? ?, ? опет ' ? " $ ", " ? пуно ? $ " " (" " 5 ")...

$ & ¥... % ' $ на ' " ? $ ' ? новог тренера на $ $...

$ " ? " & ?, а " & - $ ", " $ " ? " " & & " & "...

" све /!!!!
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 19 okt 2014, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 19 okt 2014, 21:27

Ja se ne bih složio sa onim zaključkom "nikad lošija ekipa a da je osvojila više bodova", ima potencijala u ovoj ekipi samo nam je igra očajna, izgledamo nepovezano. Da sam Adžema ranije gledao pa da sam vidio kakvoj igri teži onda bih možda i mogao reći "nismo uigrani" i slično, ovako ne mogu ni to. :( Činjenica je da nemamo nikakvu igru, sad da li je do uigranosti ili ne, ne znam, o tome nek´ sudi neko ko se bolje razumije. Ako bi do toga bilo onda bi bilo odlično, mogli bi se nadati svijetlijoj budućnosti sa ovom ekipom! Slažem se sa ovim što je @Barbarez rekao za Vareu i Bajića, samo bih još dodao da više ne možemo igrati 4-2-3-1 kao što smo danas (mislim) igrali, ona 4-4-2 sa Vareom (lijevo), Bajićem i Turkovićem (u napadu) kao što je @Barbarez opisao mnogo bolje izgleda, bar kada smo u napadu.

P. S. Kao što sam ranije govorio, o Adžemu ne mogu da sudim niti trebamo suditi sve dok ne bude imao kvalitetnu ekipu, ovako mu samo možemo čestitati.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 okt 2014, 21:39

Ma nema se sta o Adzemu pricat, covjek ima ekipa krajnje limitiranu kolko god neki pricali drugacije tako je :crazy: svaka mu cast na ovom dosadasnjem uspijehu a to je 23 boda :thumbup: pokusat pobijedit makar jedan derbi i bit medju 4, a ostalo sve je naucna fantastika. Titula je tesko dostizna jer prva 4 kola u porljetnom dijelu imacmo 99% dva poraza , a to su Zrinjski i Siroki kojim gostujemo znaci automatski cemo imat zaostatk od 6 bodova najamnje sto cemo tesko stic, naravno sve je moguce, ali titulom se ne treba zamarti jer ona nije ni cilj. Dati podrsku momcima u svakoj utakmici jer zaista se vidi da se bore i trude maksimalno dokaz tome i jes ovoliko veliki broj bodova. Jedina utakmica za koju zamjeram ove sezone je slavija u gostima jer morali smo to dobit , al haj ne moze sve bit savrseno :)
=\_1921_/=

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 okt 2014, 21:41

jedino vrijedno spomena pored 3 boda je to sto nismo primili gol prvi put nakon prvog kola i Olimpica ako se ne varam
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.