FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vjerujte sad mi zao jesica,ne moze slika iz glave da mi izadje press poslije slobode,samo covjek sto nije zaplakao!Ili je do mene!Jbg nije islo i to je to!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Fakat pretjeruješ buraz pa razluči funkcije direktor i sportski direktor koliko me pamet služi abdulah je bio sd dinina greška ( a možda i nije što je to abdulah ikad bio) objasnio sam to već jednom **** mater našim legendama niko se nije javio na konkurs nisu vjerovali da će se doći do para sad kad se ima pojavljuju se i hadžija i paja ma ne znam da su oni bili možda ne bi bilo ovako crno ili bi bilo i gore ko zna ali ne bi bilo abdulaha zar ne koji je bio sd kad je ješić doveden koliko me pamet služiEvander je napisao/la:Ma nista se Dino nije pitao.sekac je napisao/la:A ti misliš da ga je Dino doveo je li ne kontam hljeba miBordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!
normalan NIJE ko god brani ove ublehe!!!
On samo ima zasluge za sve uspjehe i nema apsulutno nikakvu krivicu za lose stvari.
Jesmo to rezimirali?
Nego sta cemo za ono "pismo" od prije dva dana?
Ko laze, Dino ili Tan?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Sarajevo ljubavi moja!
Ja bi na mjesto SD Semjona, a za trenera Samiru Hurem..... Ipak djevojke deru sve redom, sto znaci da Samira zna posao.
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
Kako izgleda ovaj Hurtic ?

Dino hvala ti za sve, ali vrijeme je da i ti odes. Dosta je bilo druzenja po kafana u ime kluba.
Braco, Ovaj @Rikardo je navijac Zeljkana i ne znam kako njega adminstracija jos nije banovala!!!
Braco, Ovaj @Rikardo je navijac Zeljkana i ne znam kako njega adminstracija jos nije banovala!!!
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 16 mar 2016, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Je li njemu zao tebe ili mene, ne moze ni meni slika iz glave da izadje kad sam juce pogledao na semafor, a ono 0:3Sarajlijica1946 je napisao/la:Vjerujte sad mi zao jesica,ne moze slika iz glave da mi izadje press poslije slobode,samo covjek sto nije zaplakao!Ili je do mene!Jbg nije islo i to je to!
M.Delac 2
Ma dobro je ovako SD i trener 2 u 1 ako ne ide samo je jedan krivac.treba neko ko ima veze i kontakte po evropi i da zna neku bolju akciju od odog jesicevog slobodnjaka ahhaha
-
- Kontakt:
ljudski postupaš i to je ok. ni meni nije bilo jednostavno gledati kako jadan izlazi sa stadiona, a istok ga pljuje, psuje i bakljma gađa. ali žalivije mi je bilo gledati svoje dijete kako me tužno gleda plus kad uzmem u obzir sjajnu platu koju je uzimao za nikakve rezultate.Sarajlijica1946 je napisao/la:Vjerujte sad mi zao jesica,ne moze slika iz glave da mi izadje press poslije slobode,samo covjek sto nije zaplakao!Ili je do mene!Jbg nije islo i to je to!
ovo mu je najgori mandat u karijeri, pa neka zapamti kako je kad te zbog rezultata grad otjera. lako je bilo po bijambarama pare mlatiti...
- Evolution87
- Kontakt:
Da hoce amidza poslati pismo podrske i upravi, pa da i njima ledja vidimo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U pravu si!Previse sam merhametli!Nije to samo 3:0.Popisao se na sezonu citavu!Podrdio ligasku tekmu kupu,odmarao igrace!FKS1946 je napisao/la:Je li njemu zao tebe ili mene, ne moze ni meni slika iz glave da izadje kad sam juce pogledao na semafor, a ono 0:3Sarajlijica1946 je napisao/la:Vjerujte sad mi zao jesica,ne moze slika iz glave da mi izadje press poslije slobode,samo covjek sto nije zaplakao!Ili je do mene!Jbg nije islo i to je to!
40% problema rijeseno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@coromandel
Svi smo mi u pravu,samo treba sastaviti u neku cjelinu!
Svi smo mi u pravu,samo treba sastaviti u neku cjelinu!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako je Ibrakovic Kriv za sportski neuspjeh, onda je valjda zasluzan i za sportski uspjeh?sekac je napisao/la:Fakat pretjeruješ buraz pa razluči funkcije direktor i sportski direktor koliko me pamet služi abdulah je bio sd dinina greška ( a možda i nije što je to abdulah ikad bio) objasnio sam to već jednom **** mater našim legendama niko se nije javio na konkurs nisu vjerovali da će se doći do para sad kad se ima pojavljuju se i hadžija i paja ma ne znam da su oni bili možda ne bi bilo ovako crno ili bi bilo i gore ko zna ali ne bi bilo abdulaha zar ne koji je bio sd kad je ješić doveden koliko me pamet služiEvander je napisao/la:Ma nista se Dino nije pitao.sekac je napisao/la:A ti misliš da ga je Dino doveo je li ne kontam hljeba mi
On samo ima zasluge za sve uspjehe i nema apsulutno nikakvu krivicu za lose stvari.
Jesmo to rezimirali?
Nego sta cemo za ono "pismo" od prije dva dana?
Ko laze, Dino ili Tan?
Ako Dino nema krivice za sportski neuspjeh, onda valjda nema ni zasluge za titulu i uspjehe?
Nemojte biti kontradiktorni. Drzite se jedne price i teze.
- PitarBordo
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Da hoce amidza poslati pismo podrske i upravi, pa da i njima ledja vidimo.

Samo Saraj'vo.
-Hadzija SD
-Semjon skaut
-Paja sef omladinskog pogona
-Lugusic trener golmana
-Semjon skaut
-Paja sef omladinskog pogona
-Lugusic trener golmana
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
I ovo je suplja prica da raskid ugovora ne ide na stetu kluba a pri tome se misli na finansijsku. Zar stvarno mislite da je celavi iz Mianmara (gdje je sigurno uzimao fine pare) dosao ovdje i da ce se za 3-4 mjeseca rada odreci svega onoga sto ga sljeduje po ugovoru... Opet nam mazu oci.. Just sayin
-
- Kontakt:
joj da je sad postaviti ljubinka drulovicha na chelo akademije ako je slobodan[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dino, ti i UO ste sljedeci !!!
Navijaci ne trebaju stat sa prozivanjem!
13 trenera u u zadnjih nekoliko godina. Da je ekipa ne znam kakva nije do trenera! Al hajde nejse to, vec masa drugih stvari koja raji smeta i zapada za oci.
O tome necemo ovdje, ali jedno je jasno, ako nisu lopovi onda su glupi !!!!!!
UPRAVA NAPOLJE
Navijaci ne trebaju stat sa prozivanjem!
13 trenera u u zadnjih nekoliko godina. Da je ekipa ne znam kakva nije do trenera! Al hajde nejse to, vec masa drugih stvari koja raji smeta i zapada za oci.
O tome necemo ovdje, ali jedno je jasno, ako nisu lopovi onda su glupi !!!!!!
UPRAVA NAPOLJE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], MojaMalenkost, N3R3D, Oerde, Proximic, Vanja8, Velaxsa, Velo6, ZaZelju i 109 gostiju.