Sent from my ALE-L21 using TapatalkMajkl je napisao/la:Dokaz još jedan da Zukanovic pojma nema.Kaže Hurtic do kraja sezone a Hurtic do pauze samo trener.Steph je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sent from my ALE-L21 using TapatalkMajkl je napisao/la:Dokaz još jedan da Zukanovic pojma nema.Kaže Hurtic do kraja sezone a Hurtic do pauze samo trener.Steph je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.
Bosniacum Lilium je napisao/la:I ko je sad SD? Ko ce sada dovesti trenera. Nadam se da nece opet nekog ciji je prosjecni vijek trajanja u karijeri bio dva mjeseca
sjedio sam sa ćalom janjošem prije nekoliko godina, tada je kemal malovčić bio trener. kaže ćala, ne može niko trenirati sarajevo sa strane to zapamti dok si živ. kontam da ga je malo sujeta obuzela jer fakat kemo nije kalibar za sarajevo, ali fakat kad nakon ovih godina sve rezimiram, ćala je bio u pravu 100000%.Evander je napisao/la:Kad dovedu novog trena pa ga otjeraju nakon par mjeseci, ne mislim ovdje na Hurtica, ko ce tad biti kriv?
Opet Ibrakovic ili?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Dino ostajeEvander je napisao/la:Sent from my ALE-L21 using TapatalkMajkl je napisao/la:Dokaz još jedan da Zukanovic pojma nema.Kaže Hurtic do kraja sezone a Hurtic do pauze samo trener."Steph" je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160316/cbc6bf8e2b2175b6110f4a08a4dd46ba.jpg[/img]
"Citirajte me"Lakoste je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:I ko je sad SD? Ko ce sada dovesti trenera. Nadam se da nece opet nekog ciji je prosjecni vijek trajanja u karijeri bio dva mjeseca
A ti misliš da ga je Dino doveo je li ne kontam hljeba miBordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!
normalan NIJE ko god brani ove ublehe!!!
Tan je covjek koji na kraju sezone podvuce crtu i pravu rezove!Sigurno da imaju neki cilj koji im je postavio!Moje skromno misljenjeBordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!
Nemamo dobar tim, jedini dobri igraci su benko, dulja i delac, svi ostali su prosjecni igracici koji su rangu igraca iz celika, travnika itd..keli1946 je napisao/la:Ovim se ne rijesavaju problemi oni ostaju!!!!
Imamo dobar tim i uz pozitivan šok nadam se da cemo bar osvojiti trece mjesto sto je bilo upitno sa miodragom.
Miodrag je trener za cijeg vremena provedenog na klupi ekipa nista nije pokazala a to se nikad nije desilo, niti jednu ja pozitivnu stvar na terenu nisam vidio otkako je preuzeo ekipu sto ne mogu reci za hurtica i onih njegovih par utakmica
Ma nista se Dino nije pitao.sekac je napisao/la:A ti misliš da ga je Dino doveo je li ne kontam hljeba miBordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!
I ja tipujem na Hadžiju... interesuje me šta kaže miky ?hilmo je napisao/la:@miky
KO bi po tebi od legendi bio idealan za poziciju SD-a?
Ja tipujem na Hadžibegića![]()
I skini taj potpis više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.