Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2011, 01:39

Ma jock, gledao svoju mamu kako se g.uzi na vrh Bernabeu. Kako je lik odvratan, to je za nepovjerovati!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 apr 2011, 01:41

dobar je Guardiola, al kad vidim Piquea, Busquetsa i Pedra ospem se

kako su odvratni likovi, da te Bog sacuva
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 apr 2011, 01:42

L-Train je napisao/la:Na pitanje je li Pepe zaslužio crveni karton za prekršaj na Alvesu, Guardiola je rekao: "Žao mi je, nisam vidio što se dogodilo. To pitanje adresirajte sucima. Barcelona nije tu da bi sudila utakmice i raspravljala o kartonima. Mi smo tu da igramo nogomet".

kakva dvolicnost u picku materinu prije par dana kada je objavljeno da bi onaj Portugalac mogao suditi mec sjetite se Gvardioline reakcije,a sad kad je njemu voda otisla na mlin i ocita pomoc od sudije on ne zeli da raspravlja o sudijama i zutim kartonima on samo ko fol zeli da se igra nogomet :idea:

sta je pogrijesio? pa niko nije kriv isfrutriranom realu sto ne mogu loptu taknut... ne navijam za barsu ali fakat je presmjesno...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 apr 2011, 01:44

nick je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Na pitanje je li Pepe zaslužio crveni karton za prekršaj na Alvesu, Guardiola je rekao: "Žao mi je, nisam vidio što se dogodilo. To pitanje adresirajte sucima. Barcelona nije tu da bi sudila utakmice i raspravljala o kartonima. Mi smo tu da igramo nogomet".

kakva dvolicnost u picku materinu prije par dana kada je objavljeno da bi onaj Portugalac mogao suditi mec sjetite se Gvardioline reakcije,a sad kad je njemu voda otisla na mlin i ocita pomoc od sudije on ne zeli da raspravlja o sudijama i zutim kartonima on samo ko fol zeli da se igra nogomet :idea:

sta je pogrijesio? pa niko nije kriv isfrutriranom realu sto ne mogu loptu taknut... ne navijam za barsu ali fakat je presmjesno...
nije nista pogrijesio nego je lik dvolican ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 28 apr 2011, 01:44

nick je napisao/la:

a evo reakcije na tu prelijepu igru barce hahahahah! jao smjesni su!
Ljudi igrali picigena hahahahhaha
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 apr 2011, 01:46

Puma je napisao/la:dobar je Guardiola, al kad vidim Piquea, Busquetsa i Pedra ospem se

Pravi firgosi, nema sta... jos mi iz glave ne izlazi onaj shupak Busqets kad sa trave viri kroz prste i gleda hoce li sudija dati Motti crveni...fujjj...a sta reci o Gvardioli kad taj covjek napada sudije sto su ponistile gol iz cistog ofsajda... svakog dana sve vise i vise osjecam gadost prema ovoj farsi, da, cista farsa...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 01:47

Puma je napisao/la:dobar je Guardiola, al kad vidim Piquea, Busquetsa i Pedra ospem se

:mrgreen: Bas su cool

Kako umivaju tj. polivaju Pedra vodom :lol: a sve se fino vidi, i opet Arbeloa dobiva zuti :lol:
Busqets opet pokusao na stari scenari :oops:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2011, 01:49

Evo šta je Ronaldo rekao posle utakmice, @Bosco je stavio jednu, dvije rečenice, a evo ostatak.
Cristiano Ronaldo did not hide his frustration after the defeat against Barcelona.

"I don't understand. It is very difficult to play in such circumstances. We had a strategy. It was a 0-0 game and Kaka was warming up so we would attack more in the last 20 minutes. We weren't playing well. but we were playing for a 0-0. This has happened in the last four years. Barcelona have power, a lot of power. The same thing happens every year. It happened against Chelsea, Inter Milan... and now against Real Madrid. I don't know how this can be fixed."

"I am a professional footballer and I like to enjoy myself when I play. But these situations suck all the joy out of you. We're sad because it's the same every year. Mourinho is right. Referees know football. I wish I had the chance to face a team of 10. It is very different to face a team of 11 and a team of 10, especially against Barcelona."

"It is very difficult to turn a 2-0 score around away from home, but anything can happen in football. We will fight in Barcelona."
Ovo postaje smešno, svake godine iste stvari se ponavljaju. Kao što Mourinho kaže: "Ja bi se stidio da postanem šampion na ovaj način."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 01:50

a evo reakcije na tu prelijepu igru barce hahahahah! jao smjesni su!
Ljudi igrali picigena hahahahhaha
I opet nebi postigla gola 120 minuta kao u Kupu samo da je sudjenje bilo posteno, prelijepa igra Alves, Masca, Pique, Xavi 300 pasova, inace pozivas se na to dasi navijac Barce ali si obicni balavac tj. simpatizer Messija..

FK Željezničar

Podrška Papetu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 apr 2011, 01:52

anonymousHD je napisao/la:
Ovo postaje smešno, svake godine iste stvari se ponavljaju. Kao što Mourinho kaže: "Ja bi se stidio da postanem šampion na ovaj način."
joj što lažu ,a isto bi šutili ,kao i Barcelonisti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 01:56

slika
Sve je scenari unaprijed, evo npr. ovaj Pinto :mrgreen: posto on cami na klupi nema veze sa igrom, eto on ce da isprovocira nekog pred kraj e ovom slucaju bio Alvaro ( mislim da je u 45 min dobio zuti zbog " udaranja Pedra u lice" :lol: da da lice i morali su ga umivati vodom da dodje sebi :mrgreen: u onom trenutku sam pukao od smijeha od nemoci, kad vidis koliko njih skace na sudiju po 6,7,8 pa Valdez 40 m od gola, fakat..smijesno

Svaka cast Alvaru sto nije podlegao provokaciji Pinta tj. da je dobio 2 zuti..

FK Željezničar

Podrška Papetu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 apr 2011, 02:02

Nevjerovatno, opet se vade na neku mahnitu pricu o sudijama...Pepe nije zasluzio crveni? hahah pa smijesni ste zaista... lik je fulio profesiju 200%...ono treba na njivu, plug zakacit' i orat' sa njim...definitivno nije za nogometa...budite ljudi jednom i priznajte poraz ;) da vas malo raspolozim...Dolazi Ronaldo kuci uplakan, ulazi a majka ce mu: Sta je sine, opet Barca a?

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 02:03

slika
:lol: Mocna slika, pazi malog Lassa sto blehno.. " Crveni" ma daj :P Pedro u pozadini svrsava.. osmijeh na licu.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 02:07

L_blancos je napisao/la:
UPS je napisao/la:Ma budite iskreni - da li bi vi voljeli da Real igra poput Barce? Mislim, zanemarimo sudije, teorije zavjere....
Eto, ogromna vecina poznavaoca fudbala se slaze da Barca vec godinama igra ubjedljivo najljepsi fudbal i sad vas pitam - da li biste voljeli da Real igra tako?

P.S. Edine, nemoj Boga ti - a nije te stid kad se tvom timu sviraju ofirni penali ;)
Meni ovo veceras do crvenog kartona nije bilo fino.. Kukavicki dodavanje na svojoj polovici, i cekanja da neko trci da bi se mogli zabit u njega,nakon toga presing na sudiju sve dok isti ne pokaze bilo koji karton..
To nikako ne bih volio vidjet da se radi u Realu, svaka cast na uigranosti i svemu tome,volio bih da Real to bude,i bit ce za godinu dvije.. Ali ovakva igra koju mogu komotno proglasit ko ciganluk,ne bih volio da se uopste poveze sa Realom..
to je lekcija koju je Pep naucio od vaseg poglavice.ne pobjedzuje se sve ljepotom.barca igra najljepse, najmocnije, najbolje.Nadigravat se ne mozes jer su toliko uigrani i tehnicki snazni.Mourniho igra neku vrtsu proto tipa.igra sve samo ne fudbal.njegovi igraci djeluju mizerno.nabijaju loptu , ne mogu 3 pasa povezat, koda je rijec o BH prewmijerligasima a ne ljudima koji zaradjuju u prosjeku jedno 6 miliona godisnje.Pep je svojim igracima dao doznanja da cuvaju loptu ali da u pojedinim i jako rijetkim intervalima svjesno krenu naprijed.Murinho u soku jer nema vise priika za kontru.Takvo sto sigurno nije ocekivao.Jer u takvoj igri prije ce Barcelona izgraditi jedan dobar napad, nego li Real docekati kontru na pojacanu zadnju liniju Barce.Mnogo je Guardiola inteligentan covjek.Mnogo vise zna nego sto ljudi misle.Zna i Murinho ali dajte ljudi pa i ja bi ljudim striktno dao do znanja da centar ne prolaze.Da cekaju prekid pa da krenu naprijed.Da imam 4 obrambena i 3 defanzivna vezna.uz to imas bonus lijevog beka koji je fantstican Di Marija.
Pep je nadmudrio Guardiolu.
Onaj stard je meni na prvi pogled bio zuti karton.Medjutim ponovni snima je pokazao da je pepe striktno isao da polomi nogu Alvesu,Da ovaj nije malo pomjerio nogu u pravu stranu, koljeno bi mu izletilo iz casice i zavrsio bi karijeru.Ono gazenje marcela i udaranje Adebayora je zaista nedolicno ponasanje i jako mizerno od strane Reala.Sve je ok.Simuliraj.Simuliraju svi, nekad prodje nekad ne.medjutim onako ne igrat i onako se protivnicki nastrojiti kao da si u ratu zaista ne dolikuje ovoj igri.Ovo je Sport, a tu je Fair Play.
Meni iskreno Pepe nikad nije smetao , ali covjek je izuzetno pogan, medjutim nije on najveci krivac.On je imao uvjek malo glupu narav ali ovako pogan e postao kada ga je Moourinho u tome jos vise unaprijedio.Kada je jedan Alonso , Marcelo, Arbeloa priej dolaska Mourinha bio igrac koji je startovao totalno nesportski.Nikad.Sada su sve to igraci koji vise manje ne mare za fudbalom i za igrom.Igraci koji ganjaju po terenu Messija i bore se ko ce ga prvi podkacit.Ko ce prvi da nagazi......
Zaista razocaran sam u ove Classice.Murinho je unisito svu mogucu ljepotu dvaju najvecih klubova.Nema tu vise perverzija na terenu, jer nema ni prostora.Nema golova glam blam.nema tu vise nadigravanja ko je brzi , bbolji sa lotom i ko je bolji tim.Sve je to otislo dolaskom ovog portugalskog firauna.
Najveceg neprijatelja nogometa !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 apr 2011, 02:08

anonymousHD je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne mogu doći sebi, on bi se stidio, pa on ne igra fudbal nikako, kakva glupost pa kako ga nije sramota sa ekipom koja je potrosila toliko para igrati sa 7defanzivnih igrača :roll: . Zaista žalosno, a ovo u vezi crvenog mislim da u ovakvoj utakmici nije trebao dati crveni, ali nije ni mnogo progriješio što je mesara poslao u svlačionicu, pa normalno da se njemu da lakše crveni kad čovjek igra nenormalno (dosta su mu pustali u kupu sa divljačkom igrom).
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 apr 2011, 02:09

mandraX je napisao/la:Nevjerovatno, opet se vade na neku mahnitu pricu o sudijama...Pepe nije zasluzio crveni? hahah pa smijesni ste zaista... lik je fulio profesiju 200%...ono treba na njivu, plug zakacit' i orat' sa njim...definitivno nije za nogometa...budite ljudi jednom i priznajte poraz ;) da vas malo raspolozim...Dolazi Ronaldo kuci uplakan, ulazi a majka ce mu: Sta je sine, opet Barca a?
E sad bih ti rekao da odleprsas sa ove teme, ali ne znam kako da to razvucem na hercegovackom da me razumijes...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 02:14

Los_Blanos2 je napisao/la:slika
Sve je scenari unaprijed, evo npr. ovaj Pinto :mrgreen: posto on cami na klupi nema veze sa igrom, eto on ce da isprovocira nekog pred kraj e ovom slucaju bio Alvaro ( mislim da je u 45 min dobio zuti zbog " udaranja Pedra u lice" :lol: da da lice i morali su ga umivati vodom da dodje sebi :mrgreen: u onom trenutku sam pukao od smijeha od nemoci, kad vidis koliko njih skace na sudiju po 6,7,8 pa Valdez 40 m od gola, fakat..smijesno

Svaka cast Alvaru sto nije podlegao provokaciji Pinta tj. da je dobio 2 zuti..
[youtube][/youtube]
Stvarno :oops: cigani..

FK Željezničar

Podrška Papetu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 apr 2011, 02:18

Da idem sa teme? Sta je rec'? - Zatvarate? Rano u pm ;) usput...ne zaboravite vas moto: Iduca sezona je nasa! ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 apr 2011, 02:19

hajde Madrac idi spavaj ,kasno je valja ti raniti sutra :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 apr 2011, 02:40

Dok šupcic Special five/Special two ponosno viri iz autobusa i misli dal je zivotinja zasluzia crveni dotle se vi nasladzujte pogledom u desni gornji ugao i to u po vase HALE. Madrid.

slika

U POLUFINALU LIGE PRVAKA U PO MADRIDA hehehehehehe
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 28 apr 2011, 02:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.