Vjerovatno najgori derby u historiji,prije svega "zahvaljujuci" sudiji koji je opravdano iskljucio Muharamovica ali crveni kartoni za Popovica I Gutica su bespotrebni,sto je dovelo da utakmica ide samo u jednom smjeru.Sarajevo je sa 8 igraca u polju odigralo hrabro i potpuno zasluzeno doslo da boda.U takvoj konstalaciji snaga, pored vrlo lose i meni neshvatljive igre domacih,ovo je veliki bod...Jednostavno domaci su morali puno bolje,imali su veliku prednost na terenu koju nisu znali iskoristiti...hvala Bogu
Ne bih nikog posebno izdvajao u nasoj ekipi,jednostavno svi su ostavili srce na terenu al Dino kojem je ovo bio prvi derby,te Bane i Vucina su stvarno odlicni bili i maximalno doprinijeli osvajanju ovoga velikog boda...
Svima ostaje zal za ovako losom utakmicom al bice bolje...siguran sam...vec iduci derby na Kosevu ce to biti na najvisem nivou
Na kraju se moram osvrnuti i na navijanje...najavljivali su domaci spektakl..a osim poctne koreografije i bakljde na pocetku drugog poluvremena,dobro navijanje je u velikoj mjeri izostalo...pogotovo u drugom poluvremenu

Repertoar kao i same pjesme...katastrofalan u najmanju ruku

sta je ba ono....

nemaju dvije pjesme da valjaju i da nisu Jbem ovo ili jbem ono
I eto nek se neko nadje da poredi instituciju kao sto su HZ sa njihovom navijackom grupom....realno i najrealnije....
Jos jednom,nasem voljenom klubu Sretan Rodjendan i sve najbolje uvijek...jer nasa ljubav mjere nema
SARAJEVO MOJE,VOLIMO TE LUDO...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★