FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 24 okt 2010, 19:46

Vjerovatno najgori derby u historiji,prije svega "zahvaljujuci" sudiji koji je opravdano iskljucio Muharamovica ali crveni kartoni za Popovica I Gutica su bespotrebni,sto je dovelo da utakmica ide samo u jednom smjeru.Sarajevo je sa 8 igraca u polju odigralo hrabro i potpuno zasluzeno doslo da boda.U takvoj konstalaciji snaga, pored vrlo lose i meni neshvatljive igre domacih,ovo je veliki bod...Jednostavno domaci su morali puno bolje,imali su veliku prednost na terenu koju nisu znali iskoristiti...hvala Bogu

Ne bih nikog posebno izdvajao u nasoj ekipi,jednostavno svi su ostavili srce na terenu al Dino kojem je ovo bio prvi derby,te Bane i Vucina su stvarno odlicni bili i maximalno doprinijeli osvajanju ovoga velikog boda...

Svima ostaje zal za ovako losom utakmicom al bice bolje...siguran sam...vec iduci derby na Kosevu ce to biti na najvisem nivou ;)

Na kraju se moram osvrnuti i na navijanje...najavljivali su domaci spektakl..a osim poctne koreografije i bakljde na pocetku drugog poluvremena,dobro navijanje je u velikoj mjeri izostalo...pogotovo u drugom poluvremenu :roll: :roll: Repertoar kao i same pjesme...katastrofalan u najmanju ruku :| sta je ba ono.... :roll: nemaju dvije pjesme da valjaju i da nisu Jbem ovo ili jbem ono :roll:

I eto nek se neko nadje da poredi instituciju kao sto su HZ sa njihovom navijackom grupom....realno i najrealnije.... :roll: :roll:

Jos jednom,nasem voljenom klubu Sretan Rodjendan i sve najbolje uvijek...jer nasa ljubav mjere nema :!:

SARAJEVO MOJE,VOLIMO TE LUDO... 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Colorado

Post Postao/la Colorado » 24 okt 2010, 19:47

Sto see tice utakmice , dosta losa :roll: :roll: :roll: zeljo propustio par dobrih prilika mi igrali dosta borbeno sto se na kraju i isplatilo , sudija je dosta zezno tekmuu da su ostali popovic i gutic puno bi bilo zanimljivije al eto ovako nije los ni bod :D 8-)
Sto se tice manijaka njihove koreografije i bakljade sasvim solidno , pjesme dosta lose jedna te ista pjesma cijela tekma .. :? :(
A molio bi da ne komentarisete nsita u vezi ovog momka koji je zboden danas , sramota stvarno za manijake .. ne smiju na sake ii uzimaju nozeve .. :roll: sramotaa :cry:
IZDRZI A.Z. !

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 24 okt 2010, 19:48

adnan_hzsa je napisao/la:ja mislim da sam cuo onih 20 navijaca sarajeva da su nadglasali manijake :D
Haj se malo saberi momak... Ne kontam vas, sve mudonje preko neta, pa jeboga visite na ovom forumu, drkate ***** a abog me ubio ako imate 15 eto... Ja sam objektivan, ja kazem da nismo bolji od vas, al da niste ni vi od nas.. Po igri nevaljamo ni mi ni vi da izvinete kurcu...

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 24 okt 2010, 19:49

Sudija sve pokvario, lakse bi nam bilo igrati 10 vs 11 nego 9 vs 10 al eto sta je tu je. Na kraju ipak zasluzen bod i vrlo vazan.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 okt 2010, 19:49

bilo i proslo , borili smo se i zasluzili nesto u ovoj utakmici, ispred njih smo, :D opet nismo porazeni od njih evo proslo lijepo vremena :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 24 okt 2010, 19:50

Evo sa utakmice, prije svega bih vam želio čestitati na zasluženom bodu. Igrali ste hrabro i isplatilo vam se. Slažem se da je sudija dao bespotrebne crvene Gutiću i Popoviću. Željo imao neku kontrolu ali bez nekih šansi. I ono što smo imali nismo znali iskoristiti i to je to.
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 okt 2010, 19:52

[quote]Haj se malo saberi momak... Ne kontam vas, sve mudonje preko neta, pa jeboga visite na ovom forumu, drkate ***** a abog me ubio ako imate 15 eto... Ja sam objektivan, ja kazem da nismo bolji od vas, al da niste ni vi od nas.. Po igri nevaljamo ni mi ni vi da izvinete kurcu..
vi sigurno nevaljate ,mozda kad bude Mercedes Arena mozda onda i zaigrate :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 24 okt 2010, 19:53

sarajlija89 je napisao/la:Vjerovatno najgori derby u historiji,prije svega "zahvaljujuci" sudiji koji je opravdano iskljucio Muharamovica ali crveni kartoni za Popovica I Gutica su bespotrebni,sto je dovelo da utakmica ide samo u jednom smjeru.Sarajevo je sa 8 igraca u polju odigralo hrabro i potpuno zasluzeno doslo da boda.U takvoj konstalaciji snaga, pored vrlo lose i meni neshvatljive igre domacih,ovo je veliki bod...Jednostavno domaci su morali puno bolje,imali su veliku prednost na terenu koju nisu znali iskoristiti...hvala Bogu

Ne bih nikog posebno izdvajao u nasoj ekipi,jednostavno svi su ostavili srce na terenu al Dino kojem je ovo bio prvi derby,te Bane i Vucina su stvarno odlicni bili i maximalno doprinijeli osvajanju ovoga velikog boda...

Svima ostaje zal za ovako losom utakmicom al bice bolje...siguran sam...vec iduci derby na Kosevu ce to biti na najvisem nivou ;)

Na kraju se moram osvrnuti i na navijanje...najavljivali su domaci spektakl..a osim poctne koreografije i bakljde na pocetku drugog poluvremena,dobro navijanje je u velikoj mjeri izostalo...pogotovo u drugom poluvremenu :roll: :roll: Repertoar kao i same pjesme...katastrofalan u najmanju ruku :| sta je ba ono.... :roll: nemaju dvije pjesme da valjaju i da nisu Jbem ovo ili jbem ono :roll:

I eto nek se neko nadje da poredi instituciju kao sto su HZ sa njihovom navijackom grupom....realno i najrealnije.... :roll: :roll:

Jos jednom,nasem voljenom klubu Sretan Rodjendan i sve najbolje uvijek...jer nasa ljubav mjere nema :!:

SARAJEVO MOJE,VOLIMO TE LUDO... 8-)
svaka čast :!: :!:

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 24 okt 2010, 20:03

dr.van nostrand je napisao/la:
Haj se malo saberi momak... Ne kontam vas, sve mudonje preko neta, pa jeboga visite na ovom forumu, drkate ***** a abog me ubio ako imate 15 eto... Ja sam objektivan, ja kazem da nismo bolji od vas, al da niste ni vi od nas.. Po igri nevaljamo ni mi ni vi da izvinete kurcu..
vi sigurno nevaljate ,mozda kad bude Mercedes Arena mozda onda i zaigrate :mrgreen:
A da mi kazes ko je aktuelni sampion? Cisto onako da se informisem malo :D Sad budi covjek pa reci...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 okt 2010, 20:07

Kao sto sam i reko zasluzen bod jer ste igrali srcanije i borbenije od nas.Vasa i nasa igra amaterizam a ovi stariji koji su gledali Mesu,Papeta,Paju,Skoru i ostale bivse zvjezde Zelje i Sarajeva skontace.Zalosno ali istinito.

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 24 okt 2010, 20:08

Alipasino je napisao/la:Kao sto sam i reko zasluzen bod jer ste igrali srcanije i borbenije od nas.Vasa i nasa igra amaterizam a ovi stariji koji su gledali Mesu,Papeta,Paju,Skoru i ostale bivse zvjezde Zelje i Sarajeva skontace.Zalosno ali istinito.
slozio bih se tu ali za to je kriv dobrim dijelom i sudija

treba uzeti kakvog stranca barem za derbi

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 24 okt 2010, 20:11

Zna li iko kakav je ono sal bio kod Frleta na Sjeveru !?
Nikako da grb raspoznam ! :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 okt 2010, 20:14

bio je nekakav celo zajebavali ga po sata. :mrgreen: :mrgreen:

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 24 okt 2010, 20:15

nime_tm87 je napisao/la:bio je nekakav celo zajebavali ga po sata. :mrgreen: :mrgreen:
A bio i onaj što skinuo gaće :lol: :lol:

al sve to ok, al onaj što diže tri prsta :roll:
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 24 okt 2010, 20:17

Old_Town je napisao/la:Zna li iko kakav je ono sal bio kod Frleta na Sjeveru !?
Nikako da grb raspoznam ! :D
Mislim na Sjeveru na Kosevu da se razumijemo, ti ostali na Sugavici me ne zanimaju ! :mrgreen: :mrgreen:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 24 okt 2010, 20:19

prezadovovoljni moramo biti..MORAMO pobijediti sve tekme do kraja polusezone
1946

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 okt 2010, 20:38

Ima li iko kakvih slika sa sjevera na kosevu da stavi koliko je bilo raje.....??

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 okt 2010, 20:39

Treba napomenuti da je početkom drugog poluvremena veznjak Sarajeva Džakmić igrao rukom u svom 16-ercu, ali je sudija "izvukao" slobodan udarac van kaznenog prostora. U nastavku, logično, Željezničar je imao inicijativu i napadao, no uspjeli su tek stvoriti tri izrazitije šanse, koje su propustili realizovati Višća i Mešić, u 57. i 75. minuti, te Zeba, koji je u 81. minuti uspio prebaciti praktično prazan gol.

kapa dole za ovo. ;)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 okt 2010, 20:41

Ultras Sur je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:bio je nekakav celo zajebavali ga po sata. :mrgreen: :mrgreen:
A bio i onaj što skinuo gaće :lol: :lol:

al sve to ok, al onaj što diže tri prsta :roll:
Pa to su jedni od divova. Onaj ne obrijana guzica se sam ponudio... "skinite se da vas jeb.emo!"
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 24 okt 2010, 20:42

nime_tm87 je napisao/la:Treba napomenuti da je početkom drugog poluvremena veznjak Sarajeva Džakmić igrao rukom u svom 16-ercu, ali je sudija "izvukao" slobodan udarac van kaznenog prostora. U nastavku, logično, Željezničar je imao inicijativu i napadao, no uspjeli su tek stvoriti tri izrazitije šanse, koje su propustili realizovati Višća i Mešić, u 57. i 75. minuti, te Zeba, koji je u 81. minuti uspio prebaciti praktično prazan gol.

kapa dole za ovo. ;)
i sta si htjeo da nam kazes ovim
HZSA87

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.