FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tan daje punu podršku Jesicu.
Pisi novo pismo
Pisi novo pismo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:Sad ce nam ruze procvijetati?remA1 je napisao/la:Muštuluk narode!
Joj kakva smo mi komedija od kluba.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ovo je bio taj prvi korak ka procvjetanju ruža

Kad dovedu novog trena pa ga otjeraju nakon par mjeseci, ne mislim ovdje na Hurtica, ko ce tad biti kriv?
Opet Ibrakovic ili?
Opet Ibrakovic ili?
Pa dobro, ne kazem nista , ne branim mirzu, ali ovo sto sam gore rekao je cinjenica...DrustveniParazit je napisao/la:I sta mislis da bi ove sezone napravio tako nesto? Dosta toga se promjenilo od tog vremena.Testo je napisao/la:samo da podsjetim ove sto pljuju varesanovica da je taj covjek u eri "virsli" sa 7 juniora iz naseg pogona bio viceprvak drzaveNeka vodi juniore ali Olimpika
druga stvar , po svemu sudeci ove god mi se necemo ni plasirati u evropu, tako da je po meni bolje ubaciti u prvi tim ako ima nekih talentovanih juniora i dati im sansu.
ibrakovic je doveo otprilike nekih 50-tak polovnjaka iz srb i hrv, od kojih je ubo 3-4 igraca kako treba, ovim ostalim smo morali da placamo raskide ugovora,,, od tih para smo mogli da kupimo subica, ordagica, redzica tj. najbolje igrace iz nase lige po poziciji sa nasim pasosem, a stranci se ganjaju samo ako iskrsne koji da je bolji od svakog domaceg igraca, tipa jajalo, benko... hocu da kazem da neki nas junior ne moze odigrati gore od kramara, vusljanina itd... neki bi postao igrac , neki ne bi, ne mozes znati dok mu ne das sansu, ovako djeca koja su nikla iz naseg pogona zavrsavaju karijeru sa 19 god... pa mi smo u zadnjih 5 godina izbacili jedino jadovca

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- molotovljev
Smiješan si sa tom konstatacijom da je Uprava nekoga angažovala. Prihvati da neko ima drugačije mišljenje od tebe.Sedrenik je napisao/la:Vidim da su nase cvjecke iz Uprave angazovale i ovdje par likova koji pokusavaju svim silama da amortizuju opravdani bijes navijaca i ubijede nas da je mlijeko zapravo crno. Samo nastavite, budite istrajni... Ipak, na vasu zalost, promjena mora biti, nije ovo mali Klub i nije mala nasa ljubav prema njemu da se i dalje dopusta sto se dosad dopustalo!
"Mi smo tu i j.bemo vam mame..."
U svakom slučaju dobar pokušaj nametanja mišljenja. Vozdra zajebani

F.K.SARAJEVO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I ko je sad SD? Ko ce sada dovesti trenera. Nadam se da nece opet nekog ciji je prosjecni vijek trajanja u karijeri bio dva mjeseca
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nismo mi komedija,nego,mi smo malomudaši pa nas onakav lik poput Dine može handrit sa trenerima kako poželi!!!Evander je napisao/la:Sad ce nam ruze procvijetati?remA1 je napisao/la:Muštuluk narode!
Joj kakva smo mi komedija od kluba.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Selmanagić čita pismo od Tana:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zukanovicu, zbogom i tebi.
i jel neko zna da li je ibrakovic jos uvijek u klubu ? negdje sam cuo da ima neka zaduzenja za transfere i sjenke a kao zvanicno je ukinuta pozicija sportskog direktora... ako je jos uvijek tu (a jeste cim se on mota po lozama), on se mora podhitno otjerati, taj covjek je kancer ovog kluba, dovodi i potrebne i nepotrebne igrace i preplacuje ih (zvuci poznato ?), nemojte da dozivimo sudbinu kk bosna
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
hvala ti i njemu i la familly vozdraTesto je napisao/la:Pa dobro neka vodi, imamo mi jarnija i jesicasekac je napisao/la:Testo je napisao/la:samo da podsjetim ove sto pljuju varesanovica da je taj covjek u eri "virsli" sa 7 juniora iz naseg pogona bio viceprvak drzaveNeka vodi juniore ali Olimpika
Sarajevo ljubavi moja!
Ovim se ne rijesavaju problemi oni ostaju!!!!
Imamo dobar tim i uz pozitivan šok nadam se da cemo bar osvojiti trece mjesto sto je bilo upitno sa miodragom.
Miodrag je trener za cijeg vremena provedenog na klupi ekipa nista nije pokazala a to se nikad nije desilo, niti jednu ja pozitivnu stvar na terenu nisam vidio otkako je preuzeo ekipu sto ne mogu reci za hurtica i onih njegovih par utakmica
Imamo dobar tim i uz pozitivan šok nadam se da cemo bar osvojiti trece mjesto sto je bilo upitno sa miodragom.
Miodrag je trener za cijeg vremena provedenog na klupi ekipa nista nije pokazala a to se nikad nije desilo, niti jednu ja pozitivnu stvar na terenu nisam vidio otkako je preuzeo ekipu sto ne mogu reci za hurtica i onih njegovih par utakmica
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- PitarBordo
- Kontakt:
Znači Hurtić je novi Dženo... Čak i taj potez je Upravi postao repetitivan, dovedi ublehu, otjeraj ublehu stavi opet istog lika iz omladinskog... Dženu potrošili, prešli na Hurtića. Samo kažem.
Samo Saraj'vo.
I ja kazem, neka ih, ali neka ovo shvate j*beno ozbiljnohilmo je napisao/la:On voli Saraj`vo pravi je hordaš Husref Musemić jedan je od nas!!!miky_hz je napisao/la:Hvala Husrefe što ga otjera.![]()
Neka uprave, ali ovo neka shvate veoma ozbiljno.

SARAJEVO
Vidi Evanderu Upravni odbor če izabrati ako ne angažuje se sportski direktor u upravnom odboru imaju dva tanova čovjeka i oni se sve pitaju ovi naši mogu samo predlagati a to je viđeno i kroz ovaj prelazni rok ne da amiđa lovu više tek tako nalijepe oči nilo da se radi o treneru ili igraču.Evander je napisao/la:Kad dovedu novog trena pa ga otjeraju nakon par mjeseci, ne mislim ovdje na Hurtica, ko ce tad biti kriv?
Opet Ibrakovic ili?
Sarajevo ljubavi moja!
Dokaz još jedan da Zukanovic pojma nema.Kaže Hurtic do kraja sezone a Hurtic do pauze samo trener.Steph je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Sad pisite Tanu za novu kesu para za iduću godinu,da pocistite sopstvena **** koja ste napravili od ekipe.Brat bratu trebat će 10 igrača pošto će još neki otići na kraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zbogom i našim milionerima na TM-uSteph je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.

Ja sam uvijek bio za neka malo dugoročnija riješenja, i zaista sam sve prrethodne trenera branio i želio da ostanu duže bez obzira na rezultate jer nam treba kontinuitet. Od Jarnija, Džene prvi put, Kodre, pa opet Džene ali sam jedva čekao kada će ovaj otići. Još od utakmice sa zeničanima sam mu okrenuo leđa jer je ona samo potvrdila da on nije trener za nas.
U svakom slučaju ovo će biti pozitivan šok za igrače kojima ne zamjeram ništa za sinoćnji poraz jer su na terenu i pored sve želje i zalaganja (većine) izgledali izgubljeno na terenu.
Almire sretno i probaj ovo popraviti.
A šta ćemo sa skautom? On opet ostaje!
Sto se mene tice Dino moze ostat ali da se bavi samo finansijama, marketing, sponzori, akademija itd.
Eksperiment bez sportskog dirktora propao, naci covjeka koji ce samo oko sportskog dijela da se brine, ali ne ko Ibrakovic lazna zvucna imena dovoditi, istrosene igrace, povrijdene, bez cistih papira, nekih sumljivih manager-a, vec mlade talentovane iz nase lige ima ih dovoljno kao npr. Goran Karacic,Daniel Graovac ZRINJSKI, Luka Menalo SIROKI,Aleksandar Jovicic PRIJEDOR, Kenan Piric,Amer Ordagic SLOBODA, Ajdin Redzic, Fedor Predragovic BORAC,Dzenan Burekovic,Marin Popovic Celik.
Treba ti igrac koji moze rijesit utakmicu sam ala Sojcev ili Said, uvest nase juniore.
Dovest trenera koji poznaje ligu,protivnike, sudije, delegate, a ne neke koji nikad culi nisu za nasu ligu.
Ne znam sta vise mudrijemo i glumimo Real.
LP
Eksperiment bez sportskog dirktora propao, naci covjeka koji ce samo oko sportskog dijela da se brine, ali ne ko Ibrakovic lazna zvucna imena dovoditi, istrosene igrace, povrijdene, bez cistih papira, nekih sumljivih manager-a, vec mlade talentovane iz nase lige ima ih dovoljno kao npr. Goran Karacic,Daniel Graovac ZRINJSKI, Luka Menalo SIROKI,Aleksandar Jovicic PRIJEDOR, Kenan Piric,Amer Ordagic SLOBODA, Ajdin Redzic, Fedor Predragovic BORAC,Dzenan Burekovic,Marin Popovic Celik.
Treba ti igrac koji moze rijesit utakmicu sam ala Sojcev ili Said, uvest nase juniore.
Dovest trenera koji poznaje ligu,protivnike, sudije, delegate, a ne neke koji nikad culi nisu za nasu ligu.
Ne znam sta vise mudrijemo i glumimo Real.
LP
Majkl je napisao/la:Dokaz još jedan da Zukanovic pojma nema.Kaže Hurtic do kraja sezone a Hurtic do pauze samo trener.Steph je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.