Pa zna seZeljoHercegovina je napisao/la:Za koga Haris navijarodjak je napisao/la:ma tako je care.Svak nek navija za svoje najbolje sto moze uz postivanje protivnika i njihovog tima.Zelju cu uvijek respektovati ko jednog BH velikana(izmedju ostalih) i tima iz bivse YU lige koji je igrao znacajnu ulogu.Znam dosta raje koji navijaju za Zelju i u veoma dobrom i korektnom smo odnosu(prvi komsija mi navija za Zelju,doduse on je doseljenik u Mostar,i kad mu se rodio sin nadio mu ime Haris po Harisu Skori).Klubovi su nastali na istoj osnovi(radnickoj) i oba kluba imaju svijetlu istoriju tako da bi po mom misljenju trebali odnosi biti na zavidnom nivou.Bilo je nekih carki i negativnih stvari u proslosti (sa kojima se ne slazem)i sa jedne i sa druge strane i mislim da ova malo starija raja trebaju ove mladje malo saulisati u bespotrebnim stvarima.Nek se navija fer i korektno,svak za svoje,(dozvoljavam da bude i nekih navijackih prepucavanja,ali u granicama nekog navijackog ukusa)Minjore je napisao/la:Zeljo i Velez su uvijek bili radnicki klubovi i klubovi za koje navija prava raja. Velezu sve najbolje u ovoj sezoni,da zajedno sa nama izbore Europu,al da u nedjelju 3 boda ostanu na Grbavici.![]()
Nek pobjedi bolji na terenu uz fer sudjenje i korektnu igru i ko pobjedi u takvim uslovima treba mu cestitati sportski.![]()
P.S.Ja se istinski nadam da ce mo odigrati dobro(za razliko od utakmice sa konama) i izboriti povoljan reZultat jer znam da mi imamo snage za to.?
ZA RODJENE