Koliko je zavrsilo?SarajlijaTM je napisao/la:Pola sata kontam ko je "novi" na lijevom krilu, kad ono osisani Sejo Bučan
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- SarajlijaTM
Otišao sam pred kraj bilo 1:1 memija i kokot
- champions1921
Ja golove nisam ni vidio a zavrsilo je 1:1 u nidje veze tekmi a Memija bi valjda trebao biti sa reprezentacijom u Makedoniji.. Neko mi rece da je Varea zabio za nas..
BUDI ŽELJO !!!
1:1 zavrsila tekma.Kakav Memija
Varea i Kokot strijelci,Zeljković crveni
najjaca situacija na utakmici

Varea i Kokot strijelci,Zeljković crveni

hahaahhaha cirkus od utakmmice....nasi mrtvi ne mogu trcat imali po 2 treninga od srijede slomljeni...al sutra slobodno..zeljkovic psovao sudiji nesto i crveni karton a onda Nedo ulazi haman sa tribine da odigra jos jedno poluvrijeme...sve u svemu dobro je samo sta je sa Bajicem jel neko zna ????arelinho je napisao/la:1:1 zavrsila tekma.Kakav Memija![]()
![]()
Varea i Kokot strijelci,Zeljković crveni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije mu nista psovao,ali mu je prigovarao mi ovamo umirali od smijehatmtmtmtm je napisao/la:hahaahhaha cirkus od utakmmice....nasi mrtvi ne mogu trcat imali po 2 treninga od srijede slomljeni...al sutra slobodno..zeljkovic psovao sudiji nesto i crveni karton a onda Nedo ulazi haman sa tribine da odigra jos jedno poluvrijeme...sve u svemu dobro je samo sta je sa Bajicem jel neko zna ????arelinho je napisao/la:1:1 zavrsila tekma.Kakav Memija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

je li igrao asanović?
jeste,odigrao 55 minutaChWilla je napisao/la:je li igrao asanović?

Ovi u prvoj postavi igrali 60 minuta,ovi sto su usli 55 minuta

Nije momak los,jak,visok i dobra igra glavom

- ManijakUSA
- Kontakt:
Pa ta nije tako loše drug bilotmtmtmtm je napisao/la:hahaahhaha cirkus od utakmmice....nasi mrtvi ne mogu trcat imali po 2 treninga od srijede slomljeni...al sutra slobodno..zeljkovic psovao sudiji nesto i crveni karton a onda Nedo ulazi haman sa tribine da odigra jos jedno poluvrijeme...sve u svemu dobro je samo sta je sa Bajicem jel neko zna ????arelinho je napisao/la:1:1 zavrsila tekma.Kakav Memija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
- SarajlijaTM
zeljkovic:"međede jedan,ono je faul..." ,oplakah od segearelinho je napisao/la: nije mu nista psovao,ali mu je prigovarao mi ovamo umirali od smijeha![]()

Varea,do mene je,jbg
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
pinki ? 

Asanović igrao u drugom poluvremenu. Mada je igrao u, uslovno rečeno, rezervnom sastavu, ostavio veoma, veoma dobar utisak. Sve lopte koje su išle prema našem kaznenom prostoru je kupio kao od šale. Mislim da bi nam mogao koristiti u nastavku, na proljeće.
Ne može vala biti lošiji od sadašnjih stopera nikako.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nismo gol primilimavi je napisao/la:Asanović igrao u drugom poluvremenu. Mada je igrao u, uslovno rečeno, rezervnom sastavu, ostavio veoma, veoma dobar utisak. Sve lopte koje su išle prema našem kaznenom prostoru je kupio kao od šale. Mislim da bi nam mogao koristiti u nastavku, na proljeće.

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
Zna li netko kad je utakmica?
na bht pise da je u 15:15 prenos, u subotu.zeljovolim je napisao/la:Zna li netko kad je utakmica?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
MOže li neko od vas što ste gledali da nam kaže kako su igrali Haadžović, Hasković, Baša, Nuspahić itd?
- champions1921
Hadzovic bar pokusavao nesto po lijevom krilu a u defanzivi korektan. Igrao na poziciji lijevog beka.. Haskovic los,, bez ikakvog okolisanja djeluje izgubljeno na terenu.. Basa kao i u ovim tekmama sto je dobio sansu.. Meni djeluje da se brzo umara i da ima problem sa fizikom.. Pokusavao po desnom krilu ali bez ucinka.. Nuspahic nesto slicno kao Basa s tim sto nisam siguran da je on u potpunosti zalijecio povredu.. Uglavnom ni blizu one igre koju je pokazao protiv Metalurga a na osnovu koje smo zakljucili da ce biti jako dobro pojacanje..zaboljisportuBiH je napisao/la:MOže li neko od vas što ste gledali da nam kaže kako su igrali Haadžović, Hasković, Baša, Nuspahić itd?
Da me ko pogresno ne razumije, sto se tice jucasnje utakmice,ja nikom od nasih ne bih dao prolaznu ocjenu.. Losa je utakmica bila opcenito, malo se toga moglo vidjeti.. Mozda je i vrucina bila faktor koji je uticao na igrace ali vecinu utakmice su djelovali nezainteresovano i bezidejno..
Mene interesuje sta je sa onim malim Kasicem? Juce ga nije bilo nikako..
BUDI ŽELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Gledaj Džeke i Jamaka...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Memija i Beganović nastupili u remiju sa Francuskom
http://fkzeljeznicar.ba/memija-i-begano ... kom/12060/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/memija-i-begano ... kom/12060/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.