Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 11 mar 2019, 14:38

Ne treba, ali između sretne pobjede sa lošom igrom i nesretnog poraza uz dobru igru ja biram prvo. Posebno mi je slatko kad se to desi protiv Uniteda, simbola nafakaštva, koji je uzeo bar dvije titule na naš račun (1998-99 i 2002-03) na konto više sreće. Još kad nakon sto godina sudijskih krađa i navlačenja u njihovu korist počnu kmečati o tzv. nepostojećem penalu juče, srce mi je puno.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 mar 2019, 14:51

Realno penal je bio sumnjiv i soft minimalan kontakt ali i da ga nije bilo ne vjerujem da bi zabili crni Higuain je bio u elementu i ne bi prazan gol mogao pogoditi sa pola metra.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 mar 2019, 14:56

japa je napisao/la:Realno penal je bio sumnjiv i soft minimalan kontakt ali i da ga nije bilo ne vjerujem da bi zabili crni Higuain je bio u elementu i ne bi prazan gol mogao pogoditi sa pola metra.
Jest, minimalan kontakt, ali je bio. Onaj ubogi Fred je gurnuo Lacazettea i to je bilo dovoljno za penal. Kad se sjetim šta nije svirano na Welbecku prošle sezone pred Marrinerovim očima, nimalo mi nije žao sve da je Lacazette sam od sebe pao.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 mar 2019, 15:00

Ma svejedno United je ovakvih penala u kljucnim momentima dobijao na desetke tako da ako bi ovo svirao onda bi njima sigurno ali inace mi je premalo tu kontakta bilo bacio se macak u vreci lagano ali dobro nije da nije bilo kontakta nikako.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 11 mar 2019, 15:17

Penal je bio po meni bez ikakve dileme i jucer sam pisao intenziteta velikog nije bilo ali to nije ni bitno treba pogledati sve detalje
slika
Laka jeste pao lagano ali skolski iskoristio kontakt naivnog brazilca koji uopste nema namjeru da igra na loptu nego na igraca gdje dolazi iza i unosi se u tijelo Lake :facepalm: jos mi nije jasna poenta ovog njegovog starta
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 11 mar 2019, 15:25

vojaeroljupci i top napadači :rol: likovi bili katastrofalni kao i veliku većinu top tekmi,a tamo čitam o nekim velikim partijama,da gabonska kokoš nije zabila gol iz penala nebi niti znao da je igrao,kolko je bilo prostora između linija obrana-sredina kod Uniteda posebno nakon nakon našeg vodstva, lik nije ništa napravio,džaba brzina kad je mentalni kepec i totalno za ništa,crni mačak bolji ali realizatorski je to smijeh :rol: ukratko drakulina prćija se jučer skrumpala kao što se Solskjaer krumpa odkad je preuzeo Manchu :kafa: drakula je prvi Arsenalov trener koji je uspio spuhat kod nekog francuskog tima u gostima :lol: :rol: da nebi Sarr opet silovao obranu u četvrtak :kafa:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 mar 2019, 16:07

Seaman je napisao/la:vojaeroljupci i top napadači :rol: likovi bili katastrofalni kao i veliku većinu top tekmi,a tamo čitam o nekim velikim partijama,da gabonska kokoš nije zabila gol iz penala nebi niti znao da je igrao,kolko je bilo prostora između linija obrana-sredina kod Uniteda posebno nakon nakon našeg vodstva, lik nije ništa napravio,džaba brzina kad je mentalni kepec i totalno za ništa,crni mačak bolji ali realizatorski je to smijeh :rol: ukratko drakulina prćija se jučer skrumpala kao što se Solskjaer krumpa odkad je preuzeo Manchu :kafa: drakula je prvi Arsenalov trener koji je uspio spuhat kod nekog francuskog tima u gostima :lol: :rol: da nebi Sarr opet silovao obranu u četvrtak :kafa:
Voajeroljupci u ekstazi Wheelchair tamo slavi nekakav napredak, yebo mater ako Arsenal nema isti ili slican broj bodova kao i prosle sezone u ovo doba :rol: :rol:

Najjaci mi je detalj kad macak u vreci izlazi 1 na 1 poslije poklona odbrane Uniteda i fula gol pet metara veliki napadac a gabonska kokos se sasrala poslije Totenhema i penala pa sutao po zemlji po sredini, sreca DDG odlucio da se baci iako se vidjelo da se premisljao bio bi to jos jedan fijasko od penala za gabonskog walnuta.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 11 mar 2019, 16:17

voajeroljupci slave već 3.mjesto kao da je kraj zadnjeg kola i sezone :rol: :rol: ,jer ipak je drakula poznati stručnjak koji briljira na gostovanjima,čak je uspio i završiti jednu sezonu bez gostujuće pobjede u španjolskoj ligi sa Sevillom,kad se na to doda i luzerski mentalitet ove ekipe,nebi me začudilo da vojaeorljupci budu još jednom jako osramoćeni s trčkaranjem u mišje rupe :rol: klauni se dive preslici Seville :rol: na što su spali :urnebes: jel se to slavi onaj koji je uspio spuhat titulu od Monaca :tokralju: :urnebes: :rol: :lol: :rol: da neće biti opet bežanija vojaeorljubaca i drakulinih slastičara po mišjim rupama :rol:

Unai Emery won 0 away League games in his last season as Sevilla manager, drawing 9 and losing 10

trenerčina :kafa:

gabonska kokoš+crni mačak su **** od napadača,120 milki bačenih u vjetar,mentalni patuljci na kvadrat,to se najbolje vidi u realizaciji,uvijek izađu posranih gaća :rol:

favoriti za top4 :lol:

Arsenal have won just two of their last 11 matches away from home in all competitions W2 D3 L6.

They beat League One Blackpool and Huddersfield who have managed 15 goals in the league all season.

Brittle

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 mar 2019, 17:00

Da da to je taj specijalista za gostujuce utakmice, grof drakula..bice kmecanje voajeroljubaca kao i uvijek kad se nafuraju.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 mar 2019, 17:20

japa je napisao/la:yebo mater ako Arsenal nema isti ili slican broj bodova kao i prosle sezone u ovo doba :rol: :rol:
12 bodova više. Još tri i izjednačen učinak iz prošle sezone.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 mar 2019, 18:27

Bice da je prosla ipak bila gora negos to sam racunao, ali tu je negdje sa pretproslom tako da...

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 mar 2019, 19:03

japa je napisao/la:Bice da je prosla ipak bila gora negos to sam racunao, ali tu je negdje sa pretproslom tako da...
Za pretprošlu nam fali 15 bodova do kraja. Tad smo 8 kola do kraja imali 54 boda pa je Wenger prešaltao na 3 u odbrani i uzeo 21 od 24 moguća boda.

Štos je u tome da je 75 bodova 1996-97 imao prvak, a 2016-17 smo mi sa tim učinkom bili peti. Usporedbe ne prate druge kriterije tipa kvalitet ostatka lige i sl.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 mar 2019, 21:50

Zanima me samo koliko cistih sansi su promasili komedijanti u spicu napada. Kolasinac im bukvalno servira dva puta "tap in" situaciju ispred gola

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 14 mar 2019, 12:07

Večeras laganih 5-1 protiv Francuza za miran odlazak na reprezentativnu pauzu.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 14 mar 2019, 15:14

Potajno se nadam i dalje da imaju sanse da osvoje ovo takmicenje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 mar 2019, 19:09

Murga je napisao/la:Potajno se nadam i dalje da imaju sanse da osvoje ovo takmicenje.
Potajno se nadaj da imamo sanse da prodjemo u ovom takmicenju :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 mar 2019, 19:36

Seaman, kakav je ovaj Djene Dakonam iz Getafea, ima 30 m otkupne kauzule, vidim fizički je jak :mrgreen:, nisam pratio nikad Getafe i ne znam o kakvom se igraču radi, a znam da ti pratiš ove potencijalne transfer mete pa..

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 mar 2019, 23:05

kolo toure za sirotinju :kafa: lik sa 2 godine kolko tolko ozbiljnog nogometa a ove godine puni 28 :rol: za mene dugoročno bacanje love u peć,jedino dobro šta lik preferira ostanak u primeri,ovo šta se zadnjih dana vrte imena za stopera i krilo je smijeh :rol: serem se na drakulu i sanlehija

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 21 mar 2019, 12:49

Seaman je napisao/la:kolo toure za sirotinju :kafa: lik sa 2 godine kolko tolko ozbiljnog nogometa a ove godine puni 28 :rol: za mene dugoročno bacanje love u peć,jedino dobro šta lik preferira ostanak u primeri,ovo šta se zadnjih dana vrte imena za stopera i krilo je smijeh :rol: serem se na drakulu i sanlehija
Kakav ti je ovaj Colley iz Sampdorije? Odigrao 11 utakmica ove sezone bez da ga je iko predriblao. 1,91 m, 26 godina. Jest da na slici izgleda kao da mu jedno oko čuva desno, a drugo lijevo krilo.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 21 mar 2019, 15:45

koulibaly za sirotinju :kafa: kad bi morao birati između colleya i djenea uzeo bi prvoga prvenstveno zbog fizikalija,ali to je sve kocka,ovaj colley praktički par ozbiljnih nastupa ima :rol: kad smo već kod sampdorie,pratite bolje andersena :kafa: ali to su sve ona najcrnja rješenja za najmanje love :rol: tu mi je i upamecamo,ali bi sigurno bio skuplji,a u sebi se nadam nekom ala light i skriniar :rol: a dobit ćemo suhu kitu s nekim jazavcom kojeg ćemo još masno pretplatiti :rol:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.