Mislim da su ga poslali na posudbu u neku ekipu, ali nisam siguran, koliko se sjećam da sam negdje pročitaoharebianconero je napisao/la:Dosao znaci Gabriel, gdje je Guilherme ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mislim da su ga poslali na posudbu u neku ekipu, ali nisam siguran, koliko se sjećam da sam negdje pročitaoharebianconero je napisao/la:Dosao znaci Gabriel, gdje je Guilherme ?
Pisao sam danas,u Alessandriji na posudbi.harebianconero je napisao/la:Agent Gabriela Piresa: "Gabriel je vrlo sretan sto je potpisao ugovor. Sada je spreman za igru i jedva ceka da pocne trenirati s prvim timom", rekao je agent Gabriela Appelta Piresa za kojeg se govori da je nasljednik Pirla.
Dosao znaci Gabriel, gdje je Guilherme ?
Jel oni igraju u 3. ligiOxygen je napisao/la:Pisao sam danas,u Alessandriji na posudbi.
Jeste,s tim da postoje 2 divizije (Lega Pro),inače danas je njegov agent rekao da Juve ima opciju za njega,tj da ga nismo u potpunosti kupili jer čini se da nije tako dobar kao Gabriel pa će se njegov rad pratiti.juventus 0244 je napisao/la:Jel oni igraju u 3. ligiOxygen je napisao/la:Pisao sam danas,u Alessandriji na posudbi.? Ako je tako, bolje da je igrao za Primaveru.
Eh sad radi!BigBen je napisao/la:Nevjerovatna erupcija odusevljenjea nakon svakog pogotka, bas kao sto se i danas ponasa kao trener Juventusa.
[youtube][/youtube]Forza Conte!
To ti je filijala Juventusova u blizini Torina, cini mi se mjesto rodjena naseg KapitanaJuventus Fans je napisao/la:guilherme je na posudbi u nekoj aleksandriji.
to je negdje kod torina odmah
Po meni jedan od najboljih igraca ove sezone. (Uvijek je bio masina, a kad skontas kako je dos'o za male pare...)Juventus će ponuditi produljenje ugovora Andrei Barzagliju stižu vijesti iz Italije.
Barzagli je ugovorom vezan za Juve do sljedeće godine i potpisivanje novog ugovora je sve bliže te se tako može očekivati da Barzagli potpiše ugovor u sljedećih nekoliko dana.
Iz Wolfsburga je Barzagli stigao u Juventus za samo pola milijuna eura prije godinu dana i ove sezone je odigrao svaku minutu za Juventus u službenim utakmicama.
Prema Tuttosportu, čelnici Stare Dame već su razgovarali s Barzaglijem o produljenju ugovora. Trenutno jedino što je nejasno ostalo to je hoće li produljenje ugovora biti do 2014. ili 2015. godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.