Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 24 sep 2013, 15:21

Rios je napisao/la:Da,vrlo uvjerljivi argumenti opet :lol: Lijepo je to sto smo mi efikasni,odlicno..Ali ja bi opet volio da smo u mecu sa Slovacima imali Muslimovica recimo ili nekog drugog pa ga ubacili koju minutu da nesto pokusa kad Vedu i Dzeku ocito nije islo.. ;)
Ma oni u svako doba mogu bljesnuti i zabiti, nije lako izvaditi nekog od njih sa terena. Pogotovo kada ganjas rezultat. Mozda je pametnije ubaciti nekog dzokera kao Hajrovica, Viscu ili Stevanovica umjesto nekog veznjaka. Eto u Slovackoj je bas tako ispalo, pravi skolski primjer, ulazi Hajrovic umjesto Misimovica, potpuno razlicit igrac na razlicitoj poziciji i sa razlicitim kretanjem na terenu, i slovaci dok su skontali sta se desava on je vec zabio.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 sep 2013, 15:32

Znaci spiceva imamo dovoljno, ali krila(sto je i sam Susic) nemamo pa se zato poziva ovaj Tin preko reda?

Toliko se kukalo na Zahirovica i njegovu ekipu, a sad Pape zove trojicu iz tri puta slabije lige.

I da, uredu Avdija ima mjesto jer nemamo bekova, Zaha isto tako( mada on sad igra u jakoj ligi, laze ko kaze da nije tako), ali zasto onda Tin ima mjesta? Koji je to kriterij? Nit je nesto posebno pokazao(da ga se zove iz malo bolje lige od nase) nit nam fali igraca. Koji je to on igrac da Pape preskace mladu rerpezentaciju?
Celik!3,2,2.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 24 sep 2013, 15:34

calcio je napisao/la:Da kucnem u drvo, ali Dzeko i Ibisevic vrlo rijetko propustaju utakmice zbog povreda. A trenutno je samo Njemacka efikasnija od nas u Evropi tako da sto se tice ofanzive, meni to izgleda prilicno dobro i sa ova dva napadaca. :D
protiv lihtenstajna bi i Celik nazabijao golova...
samo u jednoj fudbalski nerazvijenoj zemlji Ceskoj koja redovno ide na zavrsnice svjetskih takmicenja u fudbalu je Ajdin Mahmutovic popularniji na TVu i u Teplicama nego u prosjecnoj BH fudbalskoj,intelektualnoj i sportskoj kasabi...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Rios

Post Postao/la Rios » 24 sep 2013, 15:35

AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci spiceva imamo dovoljno, ali krila(sto je i sam Susic) nemamo pa se zato poziva ovaj Tin preko reda?

Toliko se kukalo na Zahirovica i njegovu ekipu, a sad Pape zove trojicu iz tri puta slabije lige.

I da, uredu Avdija ima mjesto jer nemamo bekova, Zaha isto tako( mada on sad igra u jakoj ligi, laze ko kaze da nije tako), ali zasto onda Tin ima mjesta? Koji je to kriterij? Nit je nesto posebno pokazao(da ga se zove iz malo bolje lige od nase) nit nam fali igraca. Koji je to on igrac da Pape preskace mladu rerpezentaciju?
Vala i Avdija je bek samo na papiru :mrgreen: U praksi je to tanko poprilicno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 sep 2013, 15:36

AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci spiceva imamo dovoljno, ali krila(sto je i sam Susic) nemamo pa se zato poziva ovaj Tin preko reda?

Krilo lijevo Lulic i Visca, krilo desno Hajrovic i Stevke tako da nam krila apsolutno ne fale...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 sep 2013, 15:36

Rios je napisao/la: Vala i Avdija je bek samo na papiru :mrgreen: U praksi je to tanko poprilicno..
Znam, on je krilo, samo eto uvijek u reprezentciji(sto mladoj sto A) igrao beka.
Celik!3,2,2.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2013, 15:38

Citizen-X je napisao/la:
calcio je napisao/la:Da kucnem u drvo, ali Dzeko i Ibisevic vrlo rijetko propustaju utakmice zbog povreda. A trenutno je samo Njemacka efikasnija od nas u Evropi tako da sto se tice ofanzive, meni to izgleda prilicno dobro i sa ova dva napadaca. :D
protiv lihtenstajna bi i Celik nazabijao golova...
samo u jednoj fudbalski nerazvijenoj zemlji Ceskoj koja redovno ide na zavrsnice svjetskih takmicenja u fudbalu je Ajdin Mahmutovic popularniji na TVu i u Teplicama nego u prosjecnoj BH fudbalskoj,intelektualnoj i sportskoj kasabi...
Aidin je odlicno otvorio sezonu, ako nastavi tako mogao bi dobiti poziv u reprezentaciju. Budimo realni, prethodnih sezona nije bas briljirao, pogotovo u prosloj kada se klub borio za opstanak.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 sep 2013, 15:40

calcio je napisao/la: Aidin je odlicno otvorio sezonu, ako nastavi tako mogao bi dobiti poziv u reprezentaciju. Budimo realni, prethodnih sezona nije bas briljirao, pogotovo u prosloj kada se klub borio za opstanak.
Al zato Tino i Sven od 18 godine razvaljuju u Premiershipu. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 24 sep 2013, 15:41

Greivis je napisao/la:
calcio je napisao/la: Aidin je odlicno otvorio sezonu, ako nastavi tako mogao bi dobiti poziv u reprezentaciju. Budimo realni, prethodnih sezona nije bas briljirao, pogotovo u prosloj kada se klub borio za opstanak.
:mrgreen: 8-)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 sep 2013, 15:51

Greivis je napisao/la:
Tino je prema rijecima navijaca hajduka ovu sezonu neprepoznatljiv. Kraj prosle je bio jedan od boljih a sada jedan od gorih igraca. Tako da mi nije jasno zbog cega on dobiva poziv.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2013, 15:51

Greivis je napisao/la:
A vi uzeli zdravo za gotovo da ce on dobiti poziv jer tako pise u nekim hrvatski novinama? pa zar nebi trebao prvo promjeniti sportsko drzavljanstvo ako je igrao za mlade belgijske reprezentacije?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 sep 2013, 16:27

calcio je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
A vi uzeli zdravo za gotovo da ce on dobiti poziv jer tako pise u nekim hrvatski novinama? pa zar nebi trebao prvo promjeniti sportsko drzavljanstvo ako je igrao za mlade belgijske reprezentacije?
Kada su Papeta pitali da li ce Izet dobiti poziv za Slovake on je rekao da nije siguran,jer u slucaju da kaze da ce ga pozvati,da bi mu u tom slucaju onda morao poslati poziv, a ako je rekao da ce malog zvati protiv Gaucosa (pa makar to bilo i za te hrvatske novine) onda ce ga i pozvati (vodeci se njegovom izjavom oko Hajrovica). Ili ce mozda opet sebi skakati u stomak???
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 sep 2013, 16:34

bhsport je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Tino je prema rijecima navijaca hajduka ovu sezonu neprepoznatljiv. Kraj prosle je bio jedan od boljih a sada jedan od gorih igraca. Tako da mi nije jasno zbog cega on dobiva poziv.
Cuj nije ti jasno ? :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 sep 2013, 16:34

Bas u Papetovom fazonu :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 24 sep 2013, 18:16

Evo ga malo statistika o Tinu Rinu
http://kudisamokudi.****/2013/0 ... a-tim.html" onclick="window.open(this.href);return false;

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 sep 2013, 18:45

Ovdje je vecinom rat izmedju pljuvaca i ovi sto brane Susica sta god on uradio.
Kao prvo, ne treba vjerovati novinarima. Protiv Slovacke nismo imali srece, mogao je Susic davno nesta uraditi ali to ne mora znaciti da bi izgledalo bolje.
Kad kazem nismo imali srece, npr Zukanovic, Mujdza i Vranjes povrede. Znaci ostali smo na Avdiju da drzi tu desnu stranu. Mogao je Susic ganjati onog Dilavera jos prosle godine, bio je standardan..e sad dali bi Dilaver bio pojacanje ostaje pitanje. Sto se tice lijevog beka. Sejo, koji je vecinom suspendiran ili je povrijedjen. Susic je zvao Kvesica, nazalost Kvesic je imao zeznutu povredu. Pred Grcku je Susic rekao(ima video, opet ne izjava nekog novinara) da je Kolasinac uradio sta je trebao vec bi igrao za repku. Pandza imao tu povredu i nema kluba. Susic je nedavno rekao Arslanagic zeli da igra za nas. Ja mislim da je Coca davno trebao da dobije poziv, jos kad je igrao u Grckoj. Bio je vise puta u timu kola Grcke, tad smo bas igrali prijateljsku protiv Grka i mislim da je Susic pogrijesio sto ga nije zvao. Tad nam je igrao Mravac te povrijedjeni Jahic.. Al evo Coca napravi uzasnu gresku neki dan u EL, mogu samo zamisliti da tako nesto uradi u nasoj repci. Opet bi pljuvaci po Susicu. Npr u Irsku i Ameriku smo isli sa dva stopera. Pandza i Jahic, i samo jedan idiot moze reci da je ova odluka Susica ok.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2013, 18:46

TMovac je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Kada su Papeta pitali da li ce Izet dobiti poziv za Slovake on je rekao da nije siguran,jer u slucaju da kaze da ce ga pozvati,da bi mu u tom slucaju onda morao poslati poziv, a ako je rekao da ce malog zvati protiv Gaucosa (pa makar to bilo i za te hrvatske novine) onda ce ga i pozvati (vodeci se njegovom izjavom oko Hajrovica). Ili ce mozda opet sebi skakati u stomak???
U pravu si da je Susic to rekao za Izeta ali po meni pogresno tumacis njegov nacin rada. Svi smo znali da ce Izet dobiti poziv ali Susic ni par dana prije nego mu ga je uputio nije htio da obeca da ce ga zvati. Ne voli valjda davati takve izjave dok pozive na uputi.
Zar je onda logicno da bi sada par mjeseci prije utakmice (koja jos nije dogovorena btw) izjavio da ce neki novajlija dobiti poziv? Za par mjeseci se mnogo toga moze promjeniti. Mozda momak do tada zasluzi poziv, mozda iskoci neko sasvim treci, mozda Kolasinac dobije dozvolu, mozda ovo mozda ono..

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 sep 2013, 19:14

Safete,Stilic takodje daje golove u Turskoj..
Evo dva friska,a jah ne trebaju nam ofanzivci :)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 sep 2013, 19:17

calcio je napisao/la:A vi uzeli zdravo za gotovo da ce on dobiti poziv jer tako pise u nekim hrvatski novinama? pa zar nebi trebao prvo promjeniti sportsko drzavljanstvo ako je igrao za mlade belgijske reprezentacije?
u svakom tekstu koji je objavljen na raznim portalima, Pape je "najavio" dva debitanta u repki, Sušića i Kvržića .. nigdje nije pisalo da će dobiti poziv za kvale, Kvržić bi mogao, ali ne vjerujem, dok Sušić svakako ne može jer nema sportsko državljanstvo .. pisalo je da će dobiti poziv za Argentinu :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 sep 2013, 19:23

Susic je vec izjavio da ce protiv Lihtenstajna tj. Litvanije igrati oni koji su trenutno tu, mada treba sacekati spisak ali ne ocekivati nista specijalno, mozda se nadje neko novi. Ja tipujem na Hadzica, mozda Mahmutovic.

A onda ako Bog da uspjesno okoncamo kvalifikacije tad ce sigurno biti nekih promjena i poziva za Brazil, za Kolasinca se zna a treba vidjeti za ostale.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.