FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mozda grijesim ali jbg, gubim se ko abdest..ja bih Josea doveo da trenira do kraja sezone a onda vidjeti sta i kako.
Tuchel je omrzo svima i bice samo gori, bolji nikako. Treba sto prije da leti…
Tuchel je omrzo svima i bice samo gori, bolji nikako. Treba sto prije da leti…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Inace smo do njegovog crvenog 70 minuta ubijali Lazio i dominirali utakmicomBundesliga je napisao/la: ↑14 feb 2024, 23:20Jok, nije Upamecano covjeku slomio nogu, dobio crveni i napravio penal.
a da, nismo osutali ipak
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od Kovača do TuchelibanaBayern failed to record an attempt on target in a UEFA Champions League match for the first time since the 2018/19 campaign, when they drew 0-0 versus Liverpool at this stage of the competition [UEFA]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Bundesliga
- Kontakt:
Totalno nebitno, to nije poenta. Poenta je da nas je onaj mentalni patuljak koštao prije, koštao večeras i koštat će opet u budućnosti ako bude igrao.harden je napisao/la: ↑14 feb 2024, 23:27Inace smo do njegovog crvenog 70 minuta ubijali Lazio i dominirali utakmicomBundesliga je napisao/la: ↑14 feb 2024, 23:20Jok, nije Upamecano covjeku slomio nogu, dobio crveni i napravio penal.
a da, nismo osutali ipakko ni protiv Levera
![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tuchela bi vrlo lahko upravo njegov ljubimac Upamaguire mogao kostati glave na kraju.
Dat cemo im 3 komada u revansu, samo polahko.
Dat cemo im 3 komada u revansu, samo polahko.
Jes, al mi ne bi dali gola da se do sabaha igralo, totalno nemocni na terenu evo drugu utakmicu nismo osutali.Bundesliga je napisao/la: ↑14 feb 2024, 23:43Poenta je da nas je onaj mentalni patuljak koštao prije, koštao večeras i koštat će opet u budućnosti ako bude igrao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
To svakako. Opet lakše riješiti taj problem nego Rupamecana koji godinama iste stvari radi, i umjesto da bude bolji, on sve gore i gore brainfartove ima.harden je napisao/la: ↑14 feb 2024, 23:46Jes, al mi ne bi dali gola da se do sabaha igralo, totalno nemocni na terenu evo drugu utakmicu nismo osutali.Bundesliga je napisao/la: ↑14 feb 2024, 23:43Poenta je da nas je onaj mentalni patuljak koštao prije, koštao večeras i koštat će opet u budućnosti ako bude igrao.
Lako je oba rijesiti. Sutni Tuchela i sljedeci trener nek koristi naseg najboljeg stopera De Ligta, a Rupu posadi na klupu.Bundesliga je napisao/la: ↑14 feb 2024, 23:51To svakako. Opet lakše riješiti taj problem nego Rupamecana koji godinama iste stvari radi, i umjesto da bude bolji, on sve gore i gore brainfartove ima.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Znaš da se to neće desiti. Rupamecano će igrati kod svakog sem kod možda Mourinha, jer je njemu defanziva najbitnija. A njega ne bih volio vidjeti ni pod razno kao trenera. Dosta više taktičara, ne ide to s Bayernom. Flick, Klopp, takvi treneri se uklapaju sa onim što odgovara klubu.
Mrsko mi se vraćati par mjeseci unatrag kad sam pisao da će se ovo dogoditi, bilo je par zagovaratelja njegovog iznošenja lopte i ko zna čega već i kako je rasturio par utakmica protiv nekih muppeta pa će i dalje.
Inače otkad je Sane desno, odigrao je jednu veliku 0 i svaku utakmicu je sve lošiji.
Džaba vam kuknjava, Tuheljko ide jedino ako ispadnete od Lazia, i to eventualno. U prvom poluvremenu niste loše izgledali, visoko ste pritiskali i imali par šansi ali je realizacija bila loša. Drugo je bilo čemer, da ste na početku zabili vjerojatno bi bila druga priča jer ova momčad su mentalni patuljci (uz par izuzetaka). Tako čisto sumnjam da je Tuheljko naredio da se odustane od visokog presinga (bar do isključenja) nego su to igrači napravili po svom nahođenju, i Tuhel se na klupi hvatao za glavu.
Nekad ste imali tehnički slabije igrače ali borce, a sad imate tehničare bez kuraža (Sane, Mazraoui, Musiala...). Iako, objektivno, Mekani, Kurecka i Gereiro su ispod čak i solidnog nivoa.
Nekad ste imali tehnički slabije igrače ali borce, a sad imate tehničare bez kuraža (Sane, Mazraoui, Musiala...). Iako, objektivno, Mekani, Kurecka i Gereiro su ispod čak i solidnog nivoa.
Koja je uloga onog hadalja Guerreira, to niko ne zna.
Sada se vidi koliko fali Davies.
Jos se s njim natezu oko par miliona
Sada se vidi koliko fali Davies.
Jos se s njim natezu oko par miliona
Nakon sinocne partije bi trebalo biti jasno (a trebalo je i prije):
- Kimmich i Goretzka nisu nivo Bayerna ni Elfa i tu pocinju svi problemi. (Kimmich bi bez bildera i mogao funkcionisati.)
- Upamecano je rupetina, dzaba sto ce on “iznijeti” loptu protiv Mainza i sl kad nas u lp i bitnim tekmama vazda kosta.
Treneri ga forsiraju jer ova dvojica gore ne proslijedjuju dovoljno lopti u zadnju trecinu.
- Tuchel nije uspio nametnuti nikakvu viziju i zbog forsiranja Upamecana bi trebao dobiti otkaz.
- mnoge igrace treba otjerati. To ce biti jako tesko obzirom da vecina tih talasika zaradjuje brutalno.
To je neko moje vidjenje.
Inace to sto se od talijana izgubilo nakon njihovog bunkerisanja nije strasno i mislim da ce u MinKenu dobit po usima.
- Kimmich i Goretzka nisu nivo Bayerna ni Elfa i tu pocinju svi problemi. (Kimmich bi bez bildera i mogao funkcionisati.)
- Upamecano je rupetina, dzaba sto ce on “iznijeti” loptu protiv Mainza i sl kad nas u lp i bitnim tekmama vazda kosta.
Treneri ga forsiraju jer ova dvojica gore ne proslijedjuju dovoljno lopti u zadnju trecinu.
- Tuchel nije uspio nametnuti nikakvu viziju i zbog forsiranja Upamecana bi trebao dobiti otkaz.
- mnoge igrace treba otjerati. To ce biti jako tesko obzirom da vecina tih talasika zaradjuje brutalno.
To je neko moje vidjenje.
Inace to sto se od talijana izgubilo nakon njihovog bunkerisanja nije strasno i mislim da ce u MinKenu dobit po usima.
Nur der FCB
Following the excessive wages given to the players in recent years, the club now wants to change that for the future. Bayern are currently unwilling to meet Alphonso Davies' demands of €13m per year plus bonuses to sign a new deal. In addition, the club will also not approve any 'unreasonable wages' for Jamal Musiala, who hasn't been fully convincing since the World Cup. It is said that potential does not equal performance - Musiala will soon be 21 and has not yet confirmed his level consistently [@kicker
]
Odlicno
Otjerat ces talente a preplacene levate zadrzati. I onda neko rijesenje tipa Boey za Alphonsa a Musialu ce Wirtz zamijeniti za 120 mil. plus ogromna plata.
Otjerat ces talente a preplacene levate zadrzati. I onda neko rijesenje tipa Boey za Alphonsa a Musialu ce Wirtz zamijeniti za 120 mil. plus ogromna plata.
Nur der FCB
Imaš priliku graditi budućnost na Musiali, Telu, Daviesu, Pavloviću, De Ligtu, Wirtzu ali to ćeš sve razjebati i graditi bolju budućnost na Mulleru, Neueru, Upamecanu,Saneu i već čuvenom veznom redu K-G uz pokoji Boem...
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Koja skupina debila… nevjerovatno.Bayo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 09:44Following the excessive wages given to the players in recent years, the club now wants to change that for the future. Bayern are currently unwilling to meet Alphonso Davies' demands of €13m per year plus bonuses to sign a new deal. In addition, the club will also not approve any 'unreasonable wages' for Jamal Musiala, who hasn't been fully convincing since the World Cup. It is said that potential does not equal performance - Musiala will soon be 21 and has not yet confirmed his level consistently [@kicker
]![]()
![]()
![]()
Koliko su srozali ovaj klub to je nevjerovatno.
Skupina neznalica i luzera na jednom mjestu.
Skupina neznalica i luzera na jednom mjestu.
Potential does not equal performance, a kome od svih performance equal wages debili jedni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.