HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
SVI U VRAPĆIĆE PO POLUFINALE KUPA. PRIJAVE U KLUBU NAVIJAČA, CIJENA 10 KM (UKLJUČUJUĆI KARTU). IDEMO PO POBJEDU. ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam sta bih rekao nego ujedno i smjesno ,zalosno i neozbiljno da nam se dogadja da nakon 3 sluzbene tekme mjenjamo trenera.Nije da zalim za Misom ali je zaliosno da smo se uopce doveli u takvu situaciju.Onda protiv komsinica na klupi Daba i Maka a poslije....?Tko zna.Valjda nece biti experimenata.Je li Jovic slobodan ili jos radi vani?
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
-
- Kontakt:
Bojim se da Jović nije slobodan, šta bi on sa ovakvom ekipom napravio. To je najbolji trener koji je kročio u Mostar,uz dužno poštovanje Brani koji je odmah do njega. 99% da Daba i Maka neće ostat jer ni jedan od njih nema licencu i ja se nadam da neće opet neki "ekseriment" doć na klupu. Ja bi želio Krunu Jurčića jer je on najbliži Brani, na stranu to što čovjek nema samopoštovanja i obraza al da je tehnički potkovan trener to niko ne može poreći. Možda bi Tudor nebi bio loš al neznam. Vidit ćemo.
Zar nam je bila potrebna ova avantura sa Krstičevićem?Svim navijačima je bilo jasno da je nikakav trener,osim upravi...
Da je ostao Branko bili bi sada uz rame Širokom,a Vrapčićane bi se već riješili u prvoj utakmici...
Da je ostao Branko bili bi sada uz rame Širokom,a Vrapčićane bi se već riješili u prvoj utakmici...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Ovo sa Krstičevićem je sve jadno i nepotrebno, ali nitko tu nije kriv osim uprave. Mislim da je ovo dobar potez u smislu da se ne stvara više ta negativna atmosfera, ali je trebao bar pričekat uzvrat u vrapčićima pa onda ovo učiniti.
Kakav crni tudor dosta nam dalmatinacazrinjevac365 je napisao/la:Bojim se da Jović nije slobodan, šta bi on sa ovakvom ekipom napravio. To je najbolji trener koji je kročio u Mostar,uz dužno poštovanje Brani koji je odmah do njega. 99% da Daba i Maka neće ostat jer ni jedan od njih nema licencu i ja se nadam da neće opet neki "ekseriment" doć na klupu. Ja bi želio Krunu Jurčića jer je on najbliži Brani, na stranu to što čovjek nema samopoštovanja i obraza al da je tehnički potkovan trener to niko ne može poreći. Možda bi Tudor nebi bio loš al neznam. Vidit ćemo.

Sutra samo jako ,nadam se da ce malo povezati se sa loptom da nece biti opet nabijanja lopte od strane nasih stopera
prema kresi ili nikolicu nego fino pasovima da cemo doci do njihovoga gola
Ocekivam takodjer vrlo defanzivni vehlež i sigran sam da cemo imati dosta prilika za zabiti im gol jer obrana im je za racku .
Sigurno da bi nam rani gol dobro dosao ,onda protivnik bi se otvorio pa bi mogli jos zabiti koji i dokrajciti ih
OOOoooo ajmo zrinjaa
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Lakrdija od kluba.
Napravljeni su sjajni preduvjeti za velike stvari, a onda u par tjedana syebaše sve što se moglo syebati. Mišo fakin Krstičević

Napravljeni su sjajni preduvjeti za velike stvari, a onda u par tjedana syebaše sve što se moglo syebati. Mišo fakin Krstičević

Hayley <3
Sine sta ti je smjesno ??
i sta je to sve sjebano ??
2 izgubljena boda protiv drine nije sve sjebano, zar ne ?
Nego uhvati se ti dinama i mamica ostavi nama Zrinju
i sta je to sve sjebano ??
2 izgubljena boda protiv drine nije sve sjebano, zar ne ?
Nego uhvati se ti dinama i mamica ostavi nama Zrinju
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Oscar takodjer prenosi utakmicu, streama ce biti..
@bbb
Ok, lose je uradjeno, slozit ce se svaki navijac ovog kluba, ali teske rijeci upotrebljavas. Glavno da uprava dobro promisli i da nam se ovo vise ne dogadja. Ozbiljni klubovi si to ne mogu dopustit.

@bbb
Ok, lose je uradjeno, slozit ce se svaki navijac ovog kluba, ali teske rijeci upotrebljavas. Glavno da uprava dobro promisli i da nam se ovo vise ne dogadja. Ozbiljni klubovi si to ne mogu dopustit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svi prave greske pa i ova uprava.Ova je bila skupa ali nadam se da su nesto naucili za ubuduce.Ako cemo realno sve sagledat ova uprava je napravila puno vise dobrih poteza nego losih.Krsticevica zaboravit ,nakon radnika je pauza i do tada treba naci novog trenera.Tesko ce biti naci sada dobrog a slobodnog trenera.Gdje je Barbaric?Cujem i Baka se spominje.Tko god bude nece mu biti lako a i opet ce jedni biti za a drugi protiv.U srijedu samo jako ,sansu imamo samo je treba znat iskoristiti
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Prijenos sutrašnje utakmice na HTV Oscar C u 15:30
E nek je krsticevic otišao... Goreg od njega ne možemo nikako dovesti
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Sto su se veležovi forumasi založili na utakmicu ,hehehe a tek na nas jbte 10 strana samo o nama pišu
e to se kompleks
e to se kompleks
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ma to je njima utakmica ko da im Radnik dolazi hahahahahahha..mala sara je napisao/la:Sto su se veležovi forumasi založili na utakmicu ,hehehe a tek na nas jbte 10 strana samo o nama pišu
e to se kompleks
Daj bola' necemo se lagat. I price da ne nasjedaju na nase provokacije te da ce nama u cilju bit prekinut utakmicu

Ko da se znamo od jucer...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ma pusti livadiće. Idemo mi njima uvalit dva gola pa nek onda pricaju price.Lillard je napisao/la:Ma to je njima utakmica ko da im Radnik dolazi hahahahahahha..mala sara je napisao/la:Sto su se veležovi forumasi založili na utakmicu ,hehehe a tek na nas jbte 10 strana samo o nama pišu
e to se kompleks
Daj bola' necemo se lagat. I price da ne nasjedaju na nase provokacije te da ce nama u cilju bit prekinut utakmicu..
Ko da se znamo od jucer...
Perooooooo
- hajdukmijat
- Kontakt:
Kakav je ovo upad isprskanih nevesinjskih huligana na teren hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.