e jesi bosnjo i to onaj pravi..garant se i saban zoves....john12 je napisao/la:Kazu da Olimpic pusta Leotar.Info sa tekme FKS meljo.Realno Slavija ili Sloboda u zadnjem kolu odlucuju ko ispada.
I ako sam bosnjo volio bih da ostane Slavija jer nas krkani iz Tuzle vazda prebiju ko majmune.
FK Slavija
- slani grad
- Kontakt:
Re: FK Slavija
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Moguca su razna scenarija, razne kombinacije su igri, ali objektivno gosk i leotar su najozbiljniji, mada se moze desiti da ispadne i moja sloboda koa i tvoj travnik...to ne poricem ni u jednom momentu.vidovitadjemila je napisao/la:E turista vidi ovu rezijuAko Sloboda pobjedi Velez u Istocno Sarajevo moze doci turisticki.Vi dobijete Velez i odete tamo turisticki.Gosk pukne Celika i uzme ili kupi bod u Mostaru.Slavija pukne vas ,a moze im i Borac ladno dati bod jer je Borcu i jedan dosta za sigurnu gotovo Evropu.A Leotar i Rudar dobiju nezainteresovane ,recimo hipoteticki,Zelju i Zrinjskog.
I turisticki vi letite u prvu federalnu.Zato polako jarani moji niko nije siguran do zadnjeg minuta .
-
- Kontakt:
Slavija ne zaslužuje ispadanje. Imaju dobru ekipu i lijepo igraju. Nadam se da će se izvući i da će naredne sezone biti na mjestu na kojem objektivno trebaju biti ako zadrže ovu ekipu.
U zadnjem kolu vjerujem da Sloboda nema šta tražit protiv Slavije.
U zadnjem kolu vjerujem da Sloboda nema šta tražit protiv Slavije.
činjenica je da Slavija igra mnogo bolje u nastavku prvenstva. da su ovako igrali od početkavjerovatno bi se borili i za Europu. dakle ako ostanete u ligi i slijdeče sezone ako zadržiteove igrače i ostane ova uprava može se mnogo toga očekivati od Slavije odnosno borba za Europu.
slavija se najvise pojacala sudenjem ove polusezone osim one utakmice na kosevu i naravno podrskom odredenih struja u savezu.zvijezda je sada u lukavici imala u najmanju ruku tendeciozno sudenje a prije toga olimpic se javno zalio na sudenje ali eto vi bar lobirate u savezu imate svoje ljude da je moja zvijezda bila u slicnoj situaciji ove sezone nas bi svi gurnuli prema prvoj ligiBistrik je napisao/la:činjenica je da Slavija igra mnogo bolje u nastavku prvenstva. da su ovako igrali od početkavjerovatno bi se borili i za Europu. dakle ako ostanete u ligi i slijdeče sezone ako zadržiteove igrače i ostane ova uprava može se mnogo toga očekivati od Slavije odnosno borba za Europu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sudije nisu samo na strani Slvije i mnogi drugi timovi su gurani od strane sudije pa nikom ništa. npr Leotar - Sarajevo tu je Sarajevo oštečeno pa niko ništa nije spomeno ali je eto kao sudije pomogle Slavije a nemože biti da je o igrača da su dovedeni drugi, bolji i automatski bolje igrajuastra1922 je napisao/la:slavija se najvise pojacala sudenjem ove polusezone osim one utakmice na kosevu i naravno podrskom odredenih struja u savezu.zvijezda je sada u lukavici imala u najmanju ruku tendeciozno sudenje a prije toga olimpic se javno zalio na sudenje ali eto vi bar lobirate u savezu imate svoje ljude da je moja zvijezda bila u slicnoj situaciji ove sezone nas bi svi gurnuli prema prvoj ligiBistrik je napisao/la:činjenica je da Slavija igra mnogo bolje u nastavku prvenstva. da su ovako igrali od početkavjerovatno bi se borili i za Europu. dakle ako ostanete u ligi i slijdeče sezone ako zadržiteove igrače i ostane ova uprava može se mnogo toga očekivati od Slavije odnosno borba za Europu.
- slani grad
- Kontakt:
jao rezije jao dramevidovitadjemila je napisao/la:E turista vidi ovu rezijuAko Sloboda pobjedi Velez u Istocno Sarajevo moze doci turisticki.Vi dobijete Velez i odete tamo turisticki.Gosk pukne Celika i uzme ili kupi bod u Mostaru.Slavija pukne vas ,a moze im i Borac ladno dati bod jer je Borcu i jedan dosta za sigurnu gotovo Evropu.A Leotar i Rudar dobiju nezainteresovane ,recimo hipoteticki,Zelju i Zrinjskog.
I turisticki vi letite u prvu federalnu.Zato polako jarani moji niko nije siguran do zadnjeg minuta .

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
E **** sad nevalja sto smo se pojacali i doveli novih 11 igraca mozda bi nekima odgovaralo da smo ostavili one pijandure od fudbalera i igraca sumnjivog kvaliteta a nije samo to konpletna uprava je dozivjela prekonpoziciju i vraceni su ljudi sa kesovinom jer nemogu igrati igraci a da nisu odgovarajuce placeni za svoj trud!!!!Sigurno imamo kvalitet za prvih 4-5 ekipa u prvenstvu tako da ja uopste nesumnjam u dobar rezutat do kraja prvenstva.A sto Astra 1922 rece da je bilo tendiciozno sudjenje protiv Zvijezde ja bi h ga zamolio da poprica bar sa jednim igracem Zvijezde pa nek mu on kaze o desavanjima na terenu a mislim da je najrelevantnija izjava trenera Kuntica za RTV IS da su sami igraci Zvijezde krivi za poraz jer su sami sebi dali gol i napravili dva glupa a sto posto cista penala!!!!Jos je pomenuta tekma protiv Olimpika za sudjenje pa sudija Slaviji nije svirao cist penal jos su igraci Olimpika stali jer je bilo evidentno stopanje rukom lopte od strane odbranbenog igraca,bukvalno su svi igraci stajali u sesnestercu i cekali penal a posto se sudija nije oglasio normalno golman je pokupio loptu i nastavio tekmu e poslije toga su nastale sudijske gluposti jer je onda da bi se opravdao svirao sve i svasta sto je normalno iziritiralo trenera gostiju i same igrace Olimpika a opet sve je to bilo u polju a nije bilo ni blizu za sut prema golu ili nesto slicno!!!ma sto rece bistrik sve je to sudjenje u pet deka!!!
iskreno ja sam realan forumas i da nisam bas cuo od pojedinih igraca o sudenju nebi to stvarno ni pisao,ali necu da umanjujem vasu pobjedu sretno u nastavku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kralju onda su ti igraci sto su to pricali realno samo trazili opravdanje sto su izgubili jer je od prvog minuta Slavija bila bas bolja a mene licno nije iznenadila otvorena igra Zvijezde jer su momci pokusali da pomognu Slobodi u borbi za opstanak.Zvijezda je uz Olimpik mozda jedina ovo proljece pokusala da igra ovde fudbal ostali su se svi branili pa mi izgleda smjesno kad neko kaze da nas guraju sudije pa kako ce nas gurati sudije kad je Osim na skoro svakoj utakmici Slavije bar ovde u Sarajevu!!!
Eto dodje nam i zadnje kolo uzbudljivije da nemoze biti bolje!!!!Pola lige se bori za opstanak a nasi Sokolovi docekuju Tuzlake pa da pobjedom ovjerimo opstanak u premijer ligi a dogodine ako bogda da zadrzimo ove momke i dovedemo dva-tri prava pojacanja pa da se ukljucimo u gornji dio tabele jer ovu sezonu treba sto prije zaboraviti!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
lovcen16 je napisao/la:Eto dodje nam i zadnje kolo uzbudljivije da nemoze biti bolje!!!!Pola lige se bori za opstanak a nasi Sokolovi docekuju Tuzlake pa da pobjedom ovjerimo opstanak u premijer ligi a dogodine ako bogda da zadrzimo ove momke i dovedemo dva-tri prava pojacanja pa da se ukljucimo u gornji dio tabele jer ovu sezonu treba sto prije zaboraviti!!!!
za gornji dio tabele vam treba 10 pojacanja ne nasmijavaj
Ma kralju dovedeno je 11 novih pojacanja a glavna finta je da ostane Vlado Capljic jer on treba da dovede tu trojcu likova a ovi momci sto su dovedeni su bas klasa za ove nazovi fudbalere iz premijer lige!!!Ma nek si se ti nasmijao to je najvaznije hajde popij i jos jedno pivo bice ti mozda lakse!!!!Pogledaj rezutate ovaj drugi dio prvenstva pa ce ti biti jasno o cemu pisem!!!!jug-onostalgicar je napisao/la:lovcen16 je napisao/la:Eto dodje nam i zadnje kolo uzbudljivije da nemoze biti bolje!!!!Pola lige se bori za opstanak a nasi Sokolovi docekuju Tuzlake pa da pobjedom ovjerimo opstanak u premijer ligi a dogodine ako bogda da zadrzimo ove momke i dovedemo dva-tri prava pojacanja pa da se ukljucimo u gornji dio tabele jer ovu sezonu treba sto prije zaboraviti!!!!
Možda bi vam najjače pojačanje bio još jedan Kulina. On je najzaslužniji za rezultate. Da imate njih dvojicu, prekucali bi ligu.
Hmm vidi stvarno Slavija bolja u drugom dijelu prvensta nego sto izgleda:

-
- Kontakt:
Možda i ne trebajug-onostalgicar je napisao/la:lovcen16 je napisao/la:Eto dodje nam i zadnje kolo uzbudljivije da nemoze biti bolje!!!!Pola lige se bori za opstanak a nasi Sokolovi docekuju Tuzlake pa da pobjedom ovjerimo opstanak u premijer ligi a dogodine ako bogda da zadrzimo ove momke i dovedemo dva-tri prava pojacanja pa da se ukljucimo u gornji dio tabele jer ovu sezonu treba sto prije zaboraviti!!!!

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
- storm_raider
- Kontakt:
Ovo nije istina druze, realno sa 3,4 pojacanja i ako zadrze ove igrace i trenera, mogu se boriti za neko 5. ili 4. mjesto. Imao sam priliku da ih u proljetnom dijelu par puta gledam i ova ekipa Slavije se ne moze porediti sa onom brukom iz jesenjeg dijela. Protiv Slobode sretno i jednima i drugima i neka protekne u sportskom tonu.jug-onostalgicar je napisao/la:lovcen16 je napisao/la:Eto dodje nam i zadnje kolo uzbudljivije da nemoze biti bolje!!!!Pola lige se bori za opstanak a nasi Sokolovi docekuju Tuzlake pa da pobjedom ovjerimo opstanak u premijer ligi a dogodine ako bogda da zadrzimo ove momke i dovedemo dva-tri prava pojacanja pa da se ukljucimo u gornji dio tabele jer ovu sezonu treba sto prije zaboraviti!!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Po meni ne bas post na mestu.Slaviji treba jos jedan spic ubica,kao sto su nekada bili Spalevic ili Kokot,levi bek,te jedan kvalitetni play kakvog su nekada imali u Scepanovicu.jug-onostalgicar je napisao/la:lovcen16 je napisao/la:Eto dodje nam i zadnje kolo uzbudljivije da nemoze biti bolje!!!!Pola lige se bori za opstanak a nasi Sokolovi docekuju Tuzlake pa da pobjedom ovjerimo opstanak u premijer ligi a dogodine ako bogda da zadrzimo ove momke i dovedemo dva-tri prava pojacanja pa da se ukljucimo u gornji dio tabele jer ovu sezonu treba sto prije zaboraviti!!!!
U odbrani po meni nista ne treba,imaju tu jos Vujanica i Pavlovica koji nikako nisu dobili sansu,a po meni radi se o kvalitetnim igracima,narocito ovaj prvi.
U veznom redu kao sto rekoh najpotrebnije je da dodje jedan pravi play,klasicni kreator igre u sredini terena,jer toga u ekipi trenutno i nema,a odma' posle toga je prioritet da se Simic oprosti i ostavi mesto Perisicu.

Naravno sve ovo pada u vodu ako "Djavoli" odu i onda ce stvarno trebati 10 igraca,ali ako ostanu Karamatic,Krmar i Osman ne treba mnogo ovoj Slaviji.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- 30Scudetta
- Kontakt:
Nadam se da ce sutra Slavija pokazati ovim ljubiteljima namjestanja i teorija zavjera koliko je kvalitetnija i bolja ekipa od Slobode... Jer trenutno samo su Siroki, Zeljo i Borac bolja ekipa od Slavije... Nedo BOG da neko pomisli da navijam za Slaviju al' ovo realno govorim na osnovu onog sto sam vidio protiv Zelje na Grbavici gdje su bez nekoliko igraca dosta dobro odigrali i na TV-u protiv Sarajeva gdje su dobro osteceni i gdje su minimalno zasluzili bod... A pored kvalitetnih igraca imaju i dosta skolovanog trenera(ne mislim bukvalno skolovan) koji zna dosta u fudbalu uostalom koji je bio vrsni fudbaler kluba za koji navijam i koji za razliku od velike vecine nasih ''strucnjaka'' zna sklopiti prosirenu recenicu pred TV kamerama...Devil je napisao/la:Po meni ne bas post na mestu.Slaviji treba jos jedan spic ubica,kao sto su nekada bili Spalevic ili Kokot,levi bek,te jedan kvalitetni play kakvog su nekada imali u Scepanovicu.jug-onostalgicar je napisao/la:lovcen16 je napisao/la:Eto dodje nam i zadnje kolo uzbudljivije da nemoze biti bolje!!!!Pola lige se bori za opstanak a nasi Sokolovi docekuju Tuzlake pa da pobjedom ovjerimo opstanak u premijer ligi a dogodine ako bogda da zadrzimo ove momke i dovedemo dva-tri prava pojacanja pa da se ukljucimo u gornji dio tabele jer ovu sezonu treba sto prije zaboraviti!!!!
U odbrani po meni nista ne treba,imaju tu jos Vujanica i Pavlovica koji nikako nisu dobili sansu,a po meni radi se o kvalitetnim igracima,narocito ovaj prvi.
U veznom redu kao sto rekoh najpotrebnije je da dodje jedan pravi play,klasicni kreator igre u sredini terena,jer toga u ekipi trenutno i nema,a odma' posle toga je prioritet da se Simic oprosti i ostavi mesto Perisicu.![]()
Naravno sve ovo pada u vodu ako "Djavoli" odu i onda ce stvarno trebati 10 igraca,ali ako ostanu Karamatic,Krmar i Osman ne treba mnogo ovoj Slaviji.
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.