Utakmica se nastavlja u 20:30.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Još naprave post-match emisiju samo za to od 40 minuta sa 15 minuta reklama u sklopu toga.Brokula je napisao/la: ↑12 jun 2021, 20:06Winters je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:56Najbolje je kako imaju instrukcije da ni slučajno ne snimaju kada neki navijač upadne na utakmicu i trči po terenu ali kada se igrač doslovno bori za život dok su mu žena i suigrači u totalnoj nevjerici to se zumira kao da je Big Brother.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:49Mislim da ovi iz direkcije utakmice sad jebu mater jedan drugom što nemaju x-ray kamere ili neke slične pizdarije da snime kroz igrače šta se dešava da mogu lijepo svi da vide.
Nabijem ih na q, umjesto da prekineš puštaš nešto skroz lijevo, oni snimaju njegove noge kako se tresu dok ga oživljavaju![]()
![]()
Ovako ameri u NBA traze najbolji ugao da vidimo svi kako mu je kost izletila iz noge, mamu im ludu
Aj ne rise svega tiVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:58Čovjek je živ, život ide dalje. Ovi što plaču sigurno nisu ni pozdravljali komšiju koji je umro u zadnjih 12 mjeseci.
Ali ajde, treba plakat radi nekog tamo Danca samo zato što se desilo na tv prenosu
Svi su bili. Prvi je zeni prisao Kasper mislim, ali uopce nije bitno. Igrač s brojem dok 8 je plakao, jeza me hvatala, suze same idu.
Svaki ti je post glupVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:58Čovjek je živ, život ide dalje. Ovi što plaču sigurno nisu ni pozdravljali komšiju koji je umro u zadnjih 12 mjeseci.
Ali ajde, treba plakat radi nekog tamo Danca samo zato što se desilo na tv prenosu
Thomas Delaney
Ma ludo sve.Captain4 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:45Ma svašta se ovdje pisalo Gre. Još kad vidiš kakve šale po face feedu ljudi izbacuju.Justin je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:44Ma ti nisi dobar sekunde. Pisao si svo vrijeme da je mrtav. Kao da si se i obradovao sto se desilo. Stvarno nas svakakvih ima.VelezovoDijete je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:40Pola forumaša se prepalo da će i njih da zdrma.
Meni pola zgrade pomrlo zadnjih godinu dana, da ne vidjeh ove drmaticne komentare ne bi ih se ni sjetio![]()
Ti ne razumiješ da nije poenta u tome ko je, šta je, kako je, poenta je u tome da ljudska empatija pali lampicu kada vidi drugu osobu u agoniji, taman za nju nikad vidio i čuo do momenta kad ti samo onako padne preko puta tebe na ulici dok hodaš.VelezovoDijete je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:58Čovjek je živ, život ide dalje. Ovi što plaču sigurno nisu ni pozdravljali komšiju koji je umro u zadnjih 12 mjeseci.
Na Novoj. Belgija - Rusija na SK1 vjerovatno.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 20:02Potez svih igraca Danske tokom onih momenata je nesto sto ce pamtiti i sto treba biti pimjer svima drugima
Zamjerka reziseru prenosa sto nije prikazao trenutak kad ljekari pokazuju palac gore i da je sve ok, to se uvijek prikaze, makar zbog porodice onoga kome se bore za zivot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.